אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא? יש לי את הזכרונות של G. SKILL מסוג הHK(רשמתי את הדגם המלא במפרט). אלה זכרונות עם CAS latency של 4 למה בCPU Z הוא מראה לי כך והאם זה תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חשבתי על Zalman FSV9 אבל כשחיפשתי פה טיפה ראיתי שלכרטיס מסך כ''כ חם רצוי קירור אחר, השאלה איזה? אני כבר משתגע מהכרטיס מסך הזה, היום הוא הגיע לי ל105 מעלות כשיחקתי בCOD4, ולא רק שהוא חם אלא הוא גם מציג קווים משוגעים על המסך שמפריעים לשחק. האם קירור יעזור לכרטיס הזה, או שזה כבר אבוד?
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי AXP 1800 בלי קירור מיוחד והמארז כתוב במפרט... עכשיו יש סיכוי שהוא יתחמם יותר מדי?! (לא קיבלתי עדיין את המחשב) עוד דבר - המחשב יישב מתחת למזגן, האם זה יעזור משמעותית? אם לא, איזה HSF כדאי? (אבל לא משהו מפלצתי ב300 ש"ח... משהו שפשוט יעשה את העבודה) אני לא אעשה למעבד אוברקלוקינג, ואני לא מתעסק איתו, החנות מרכיבה את המחשב בשבילי... עכשיו, בלי קשר, האם סטפינג משפיע על החום? ואיך אני יודע איזה סטפינג קיבלתי? תודה מראש נ.ב. - בבקשה תענו ואל תאמרו לעשות חיפוש כי אין לי כוח לזה...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אני צריך שתמליצו לי מה לקחת איזה קירור למעבד ? השימוש הוא לגיימינג ויכול להיות שבעתיד נעשה OC בוא נגיד שתקחו בחישבון OC בקטע הזה תודה אמרו לי ה NOCTUA משהו כזה טוב... אבל ראיתי שהוא יותר מדי גדול הדבר הזה זה נכנס בכל מחשב?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עריכה: -------------------------------------------------------------------- ציטוט של: domiel ב אתמול בשעה 21:34:56 לדעתי פשוט תקנה סילטניום ב550 שקל תוסיף לזה סוניק ויש לך ספק+מארז+קירור למעבד שקט. סילטניום: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 סוניק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3031 רעיון גאוני! עכשיו, זה מתאים ללוח שלי? ASUS P4P800SE ואיזה מבינהם הכי כדי? את ה-550 (t2) ש"ח נכון? הוא באמת כזה שקט? תודה מראש. זאת השאלה, אל תתיחסו לכל השאר, זה כבר פאסה. .swg _________________________________________________ המחשב שלי מרעיש מאד וברצוני להשתיק אותו. אז בלי להרחיב יותר מדי, הנה: ליבת פרסקוט P4, ספק- לא ידוע- L&C או משהו כזה, מאוורר קידמי(מע…
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מארז XASER V7000A . שקלתי אולי שהחום יצא לי יותר מהר ויקרר טוב יותר. אולי מאוורר אחד של 120 מ"מ למטה או 2 של 90 מ"מ של טרמלטייק או מאווררים שקטים אבל מועילים עם לד. מה אתם אומרים? מועיל או מרעיש ומיותר מדי? אין לי פיתחי איוורר למטה ככה שאני לא יודע אם זה ישפיע. תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז ככה אני יכול לקבל חינם איזה 4 מאוררים של 80 מ"מ של 5 וואט האם הם מתאימים למחשב? אני לא יודע שום פרטים על דחיפת אויר ורעש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מעבד אינטל, פנטיום 4 1700 MHZ... עכשיו כחלק משידרוג של המחשב שאני רוצה לעשות (הוספת זיכרון ואולי גם מאורר) החלטתי שאולי גם OC למעבד יהיה טוב... בממוצע הטמפ' שלי הם: מעבד: 35-36 לוח אם: 30-31 כרגע נתוני המחשב: מעבד ^^^ לוח אם ישן של FC 2 סטיקים של 128 DDR 400 MHZ שפועלים על 266 CAS 2 (הגג שהלוח תומך) ג'פורס 2 400MX (אולי גם לו ניתן איזה OC - לא יודע אבל אם כדאי בכלל) WD 40G 5400RPM ועוד הארד דיסק שאינו מחובר XP SP2 במחשב יש לי מאווררים: על המעבד בספק אחד קטנצי'ק ביותר בסוף אחד רגיל בהתחלה הטמפ' שלי לא ממש גבוהות... במיוחד מכיוון שאתמול בעזרת מכונה ניקיתי את המחשב ביסודיות רבה! רציתי לדעת אם אני אצליח לעשות OC טוב למעבד (נגיד עד ה2000 MHZ). מה דעתכם? כמובן שאני שואף …
-
- 14 תגובות
- 814 צפיות
-
-
במזל טוב קניתי את המעבד הנ"ל; ומייד ניגשתי למלאכת הקודש - המהרה. אך משום מה המעבד מסרב לעבוד בתדרים גבוהים. המפרט שלי נמצא בצד, ולהפתעתי גיליתי שאי אפשר להעלות את המכפלה בלוח שלי (כך שמתדר 3GHZ אפשר לשכוח....ניחא) אבל כשאני מעלה את תדר המעבד, מ1.6GHZ ל1.7GHZ, הוא פועל...ועובר בדיקת מאמץ, אבל בריסטרט הבא הוא פשוט קורס, ולא שולח חשמל לאף אחד מהרכיבים. המתח שעליו הוא עובד הוא 1.325 והטמפרטורה שלו מעולה (~35). למישהו יש רעיונות?
-
- 14 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לא מצליח לעבור את רף ה- 3.67@3 במעבד Northwood על קירור ביג טייפון. הטמפרטורה נשארת במנוחה 30 מעלות, במאמץ 41. זכרונות G.SKILL בדואל (PC-3200) ספק פאוארסטרים 520 של OCZ לוח P4800 SE יכול להיות שהגעתי לגבול של המעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב די חדש שהרכבתי לפני חצי שנה (בתקציב של 3500) הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המפרט שבניתי והכי חשוב אם כדאי או לא לעשות לו OC ואם כדאי אז איך (מדריך או ייעוץ יתקבל כמו תמיד בברכה) המפרט שלי : 9800gt gigabyte עם מאוורר של זלמן לוח אם : gigabyte EP45-DS4 s775 DDR II 800Mhz -2x1GB Kingston HyperX ספק : Hec 500TD-TF 500W 2x8cm ועוד תוספת של מאוורר a7 (משהו כזה) למעבד הטמפ' בעבודה סבירה מגיעה לי ל 51 בקיץ. מארז : Chieftec Chieftec Aegis CH-05B-B-OP אגב המחשב מגיע לביצועים טובים ביותר (לדו: קרייסיס הגדרות מקסמליות על 25 fps או assasian creed הגדרות מקס' על 40 fps ) אני אשמח לשמוע את דעתכם ותודה לכל מי שעוזר לי (גם בהודעות הקודמות)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היו לי שני מאוררי 40ממ שאותם חיברתי יחד ל MOLEX תמונות מופיעה שם גם תמונה של מודעה של זיוף דרמן ב160 שח !!! שהופיע בעלון של לאומי ויזה שקיבלתי.
-
- 14 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בעיקרון עכשיו 2 בלילה והיום בבוקר אני קונה את המחשב ואני לא סגור פה על הכל אז מי שער או שיראה בבוקר אשמח אם יכתוב לי פה שניה תודה אז איך המארז הזה קודם כל בקירור וגם האם הוא שקט אם אתם יודעים? Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case וצריך להוסיף לו מאוררים? אם כן אז איפה ואם כן אז איזה מבין הרשימה: Cooler master 120mm Case Fan Bulk ¤ +15 Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ¤ +40 Cooler Master Long Life Case Fan 120mm ¤ +30 Nanoxia FX12 120mm Case Fan PWM ¤ +50 אה וכמה מאוררים צריך? תודה תודה תודה!!
-
- 14 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה להאיץ את ה2.4C שלי, הוא כרגע על 200 באס כמו כן גם הזיכרון. כרגע הטמפ' אצלי במנוחה הם 43-47 בימים חמים ואולי גם 48, הזמנתי SP94+אנרמקם 92 מ"מ עם ארקטיק סילבר 5, ואני רוצה להאיץ את המעבד למשהו כמו 3200 או 3000 ולהשאיר אותו 24/7 אם זה יהיה אפשרי, אם יהיה יציב ואם תהיה טמפ' הגיונית. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, בשביל להאיץ ל3200 אני צריך לעלות את הבאס ל270, אני כנראה ישתמש במחלק 5:4 כי יש לי זיכרון 400 מה"צ מה שאומר באס 200 אז זה ייצא שהמעבד יהיהי על 270 והזיכרון על 216 (יחס 5:4 כפי שציינתי) , האם 270 למעבד זה הרבה מדי בשביל להשאיר 24/7 כי חבר שלי אמר לי שהמעבד לא יוכל להחזיק את זה, וגם זה ישחק אותו מהר מאוד. מה אתם אומרים הרבה מדי 270? ללכת על 250 ככה? אגב, יש לי…
-
- 14 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אי מדבר על ה HardCano 5 Hard Disk Drive Cooler ALUMINUM האם היא גם נישלפת כמו כל מגירה רגילה להרדיסק? האם היא עושה רעש? והאם יש דגם יותר חדיש ומשופר מזה?
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני בטוח שרוב קהילת האוברקלוקרים אוהבים את החורף, כשהחדר קופא בטמפרטורות נמוכות הדאגות פחותות והאוברקלוקינג יכול פתאם להיות גבוהה יותר ויציב יותר ושקט יותר... מה התכנונים שלכם או השינויים שלכם לקראת החורף המתקרב ? האם ישנם פרויקטים מיוחדים שאתם עובדים עליהם ( מחשב שקט במיוחד, אוברקלוקינג מיוחד ? ) או שאצלכם הכל נשאר כרגיל ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה סקר שוק כדי לדעת מה הכרטיס הזה שווה... איזה כרטיס קניתם? מה מהירויות האוברקלוק שסגרתם איתו? וכמה נקודות עשיתם בתרידימארק?(01 03) אני אישות קניתי מאסוס. כרטיס ענק!!! סגרתי איתו 585 במעבד ו-360 בזכרונות יציב בלי מודים בכלל (זה כולל גם וולטמודים). התוצאה הגבוהה ביותר שלי בתרידימארק 03 היא 4580!!!!
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, במסגרת פרוייקט מערכת המים בהכנה ביתית שאני עושה, אני צריך להשיג בלוק קירור מים למעבד שלי... רדיאטרו כבר השגתי וכן גם משאבת מים של מכונת כביסה :AR15: אז אנה, אנשים יקרים, עיזרו לי !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז יחסית שקט, מבעיות חימום של הכרטיס מסך אני מעוניין להוסיף 12 מאוורר לדופן המארז זקוק להמלצה למאוור טוב ושקט, אם יש אפשרות לשלוט במהירות זה יהיה מעולה. בנוסף זקוק להמלצה למאוורר למעבד של מחשב אחר, amd 810Quad שקט וקריר ככל הניתן לא למטרות OC תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג אחרי 4 שנים והמטרה שלי זה שהוא יגיע ל4GHZ באוברקלוק וגם בגלל שאני רוצה לכפר על טעויות שעשיתי בעבר כשהייתי פחות מנוסה - לארגן קירור טוב עם מארז טוב אבל את זה אני חושב שכבר פתרתי אחרי שקראתי הרבה המלצות על coolermaster cm2 איך שלא קוראים לו בכל מקרה אני יודע איך עושים בכללי כי אז עשיתי יחד עם gigabyte ds3+intel core 2 duo 6300ghz 1.86ghz+g.skill 800mhz אוברקלוק ל 3GHZ (בערך כ60% אוברקלוק) על ידי העלאת הFSB ל430 ונעילה של המתח ב1.325V למעבד אני מאמין שI5 או I7 עוד יותר יעילים ומאפשרים לעשות אוברקלוק יותר טוב אבל הקטע זה שאני חוזר לזה אחרי 4 שנים ואני לא הכי בקי בחלקים כרגע ידוע לי שבתושבת 1156 למשל לא כדאי זכרונות מעל 1600MHZ ושיעלו מעל 1.65V כי …
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בנושא הבא: אני מתכוון לבסס מחשב על 2 הרכיבים הנ"ל, תוך ביצוע אוברקלוקינג נאה, אבל לא מוגזם - אני לא רוצה כמויות רציניות של חום ורעש. הקירור ככל הנראה יהיה Scythe Ninja (יש לי כבר אחד סגור בחבילה). התקציב לא גדול, ולכן גם בחירת הרכיבים הזו - מעבד ולוח אם לא יקרים עם פוטנציאל גבוה, וזיכרון שבתקווה לא יהיה יקר מדי. ההתלבטות המרכזית שלי כרגע היא בחירת המכפלה של המעבד, ובחירת מהירות הזיכרון בהתאמה. במקור המעבד הוא 200x9=1800MHz. מצד אחד ישנה האופציה להרים את ה-FSB בלבד, סביר שאקבל תוצאה כמו 333x9=3000MHz. מצד שני, ניתן להוריד את המכפלה ולהשיג FSB גבוה ממש, משהו כמו 400x8=3200MHz. עוד לא החלטתי איזה מהאופציות עדיפה. יש שיקולים לכאן ולכאן :s05:…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כחלק מבדיקות אחרונות, אני עומד הלילה להריץ את ה 2600K (שרץ כרגע על OC של 4.6 - ללא שינויים נוספים כלשהם) על פריים95. אני הדיוט, וחדש בתחום - לתשומת לב העונים (: השאלה היחידה שלי בבואי להריץ את המבחן היא - מי אמור לפקח על המערכת בזמן שאני יושן ??? שאלה נוספת - איך אי-יציבות באה לידי ביטוי? האם התוכנה עצמה תציג איזושהי הודעה??? או שמא אתעורר בעודי עולה באש? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה קירור למעבד מה הכי טוב שיש. לא גדול מידי עדיפות למאוורר אבל גם מים בסביר
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
??? תודה לעונים...
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-