אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הרגע מצאתי את המוד הכי מדליק , מגניב , שימושי וקל! המוד מיועד רק לבעלי מאורר מקורי של אינטל! כידוע המאורר שלנו מסתובב בערך ב2500rpm והסיבה שהוא ככה זה בגלל שהוא מנוטר טמפ'... בלי הניטור הוא מסתובב בערך ב3300-3900rpm ! ניתן לבטל בקלות רבה את הניטור ! טוב זה התרד שראיתי : http://forum.oc-forums.com/vb/showthread.php?s=&threadid=121331 אמרתי בוא ננסה עשיתי בדיוק מה שאמרו בתרד רק עם ההצעה שהביאו שם באחת התגובות לקחתי עיפרון רגיל ! רשום עליו Dixon No. 2/HB Wood Pencil תמונה שלו : http://gramco.safeshopper.com/images/b00hw6ok.gif אם אתם רוצים תמונה של הקופסא אני אצלם לכם ( קנוי מאופיס דיפו ) קצת ציירתי על הנגד שם והופה 3600rpm !!! ירידה של 3-4 מעלות אני כבר שעה עם פריים …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מאוורר על השבב הצפוני שכבר ממש התחיל להרעיש ולהסתובב באיטיות. איפה משיגים מאווררים כאלה קטנים והאם זה בטוח להוריד אותו או סתם לנתק אותו מהזרם?
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
אנשים אני מתכנן לקנות מחשב (amd כמובן) זה מחשב למשחקים ו- OC , ואני צריך קירור למעבד וכאן נכנס ZALMAN6000 האם שווה לקנות ?? בקישור נמצא המוצר. נ.ב. הוא עולה בערך 190 ש"ח.
-
- 14 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היו לי שני מאוררי 40ממ שאותם חיברתי יחד ל MOLEX תמונות מופיעה שם גם תמונה של מודעה של זיוף דרמן ב160 שח !!! שהופיע בעלון של לאומי ויזה שקיבלתי.
-
- 14 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ובאותה הזדמנות אני קונה בעוד חודש-חודשיים מקסימום מחשב ואני רוצה לעשות לו O\C ר-צ-ח-נ-י ולהגיע לבאס 250 ובחרתי בינתיים ברכיבים הבאים: EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 (A3) לוח אם AMD ATHLON XP 2100 + FAN מעבד Thermalright SLK-600/800 Extreme גוף קירור למעבד Winbond/Twinmos DDR 512MB 3200/400Mhz זיכרון פנימי Connect3D 9500/9700/9800 Pro 128Mb DDR כרטיס מסך Thermaltake Highest Xaser II 5000 Plus Chassis מארז Enermax 350W EG 365P VE ספק כוח יש איזה שינויים במפרט שאתם רוצים להציע לי? ואיזה סטפינג לקחת למעבד? אני גם מחפש מאורר שקט יותר (אני חושב שאני יכול להסתדר עם 30-40 דצ…
-
- 14 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כמה הם עולים? איזה ביצועים הם נותנים(לי יש AMD2000),איפה אפשר להשיג אותם?(ושל איזה חברה הם?)
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חברה. לפני זמן מה עשיתי OC ל-GEFORCE2 MX 200 שלי והגדלתי את מהירות הזיכרון עד ל- 210MHZ כאשר ברירת המחדל שלו היא 143MHZ. יכול להיות שהזיכרון ישרף???
-
- 14 תגובות
- 773 צפיות
-
-
Project Anemone A Clear Case of Macro Black mad, definitely. scientist, maybe.
-
- 14 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני עומד לבצע הזמנה מחו"ל של חלקים למחשב וחשבתי להזמין את הקירור הפאסיבי של זלמן (ZM80A-HP) עכשיו השאלה עם הוא יעיל לאוברקלוק רצחני לכרטיס המסך, יש לי את הצ'יפטק אלומיניום עם חלון ומול לכרטיס המסך יש enermax 92 מ"מ על עוצמה מירבית, אז הקירור הפאסיבי יהיה טוב בשבילי?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מקום שיוכלו לצבוע בו את המארז שלי (בתשלום כמובן). שיצא מדויק ויפה. יש יוזר בשם MAOR או משהו שצבע פצצה והוא אמר שהוא יגיד לי כמה הוא ירצה על הצביעה אבל לא ענה - אז אם אתה רואה את זה אני עדיין מעוניין! אני רוצה שיצבעו אותו באיכות - לאיפה ללכת?
-
- 14 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אם לא קשה לכם להסביר לי קצת על העניין הזה של האפשרות נעילב של AGP ו PCI בביוס של הלוח הנ"ל. יש לי כרגע KT400 של איפוקב וכשאני עובד בבאס גבוה כגון 200 אז הכונן קשיח קורס מאוד מהר, וכשאני עובד ב 185 אז הכל טוב אבל צצות בעיות הכי מוזרות בווינדוס עצמו כמו למשל פתיחת קיווצי RAR יותאים לי קבצים BAD CRC ועוד כל מיני תופעות. אני מבין שזה מהבאס הגבוה. אבל אם אני מתשמש בלוח 8RDA+ שיש לו את הנעילה ונועל את הPCIו AGP זה משפיע על התעבורה לכונן הקשיח או שזה לא קשור וזה משפיע רק על האפיק PCU והכרטסים שמותקנים בסלוטים?? תודה מראש על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אנוכי טכנאי מחשבים (הנדסאי למעשה....) אבל מאז ומתמיד נמנעתי משינויי מהירויות מחשבים מסיבות שונות ולא התעניינתי בנושא. לשם הנסיון הייתי מעוניין לנסות וללמוד איך זה עובד ואיך עושים את זה..... התגלגל לידי מחשב שיאלץ לעבור את הטבילה על רטוב ואני מבקש את עזרתכם בהמהרתו כי ממש אין לי מושג איך מה לשנות. מפרט המחשב: מעבד AMD 2/350 לוח אם ASUS P5A-B זיכרון 2X32 ספק 200W על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס מילניום וממה שהצלחתי לראות המעבד עובד במצב רגיל זה בטמפרטורה של 50 מעלות (כנראה שצריך להחליף....) אשמח לשמוע אם למישהו יש מידע איך ומה ניתן לשנות כאן
-
- 14 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אז סוף סוף ישנה התקדמות בפרוייקט שלי , היום קניתי משאבה של 800 ליטר לשעה ב 70 שקל, לא ממש חזקה אבל נראה לי שהיא תספיק ואם לא אני יקנה יותר חזקה. ולאחר שעות רבות של תכנון ושבירת עצמים ועצבים רבים הצלחתי לחבר את הבלוק לסוקט 370 שלי, כי היתי צריך להכין סוגר חדש לגמרי שיתאים למידות של הבלוק ויחזיק אותו טוב על המעבד. ועכשיו המערכת מכילה רק משאבה טבולה בתוך דלי ובלוק על המעבד וכבר הטמפ' ירדה ב 20 מעלות !!! במאמץ ל 31 מעלות כש לפני זה היתה היתה על 51 מעלות. עוד מעט אני יעלה תמונות כשאני יקנה סוף סוף את הדיגיטלית שלי. עריכה: אני רק רוצה לציין שאני עושה את הקירור מים לא בשביל ביצועים כי אני לא עושה שום OC (לוח של אינטל) אלה בשביל השקט. אני מתכוון לעשות מארז אם 0 מאוורר…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה.. יש לי מחשב AMD 2000+ עם לוח של GIGABYTE 7VA זיכרון 333 256MB GEIL כרטיס מסך אלבטרון 480MX ויש לי בעיה טמפ מעבד - 53 מעלות טמפ' לוח 33 יש לי 7 מאווררים במארז אחד מיקדימה מכניס אוויר שנים בצד מכניסים אחד מאחור מוציא על המעבד אחד כמובן שמרחתי מישחה טרמית בצורה טובה כמו במדריך.. מאוורר קטן של הלוח ומאוורר על הכרטיס מסך.. אז למה לעזעזל התוצאות הם כאלו???????
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתקדן מהקירור הגנרי של המעבד דרך אגב AMD 1700@2000 בטמפרטורת עומס של 44 גג. השאלה היא מה יותר טוב ( קירור ורעש ): 1.SK-7 ( יש ען מאורר SF2 מה זה? ) 2.SLK-600 תנו עצה
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
וואי!!! שנים שלא הייתי פה!!! באמת התגעגתי! טוב חפיף, אני לא פה לצרכי עבודה לו כיף אז ככה. המערכת שלי פשוטה TBERD B XP 2400 8RDA CROSAIR 512 PC3000 מארז באחו שליניג מאוורר (10 מאווררים נכון לרגע זה...) אבל הOC לא הולך משהו, כלומר המחשב עולה בכיף אבל לאחר כמה זמן הוא נתקע, עכשיו לפי מיטב הבנתי אני לא צריך להעלות את הVCORe וכאלה בגלל שהמחשב לא אמור לעלות בכלל אם אין לו מספיק חשמל, ואני בטוח שהוא לא מתחמם. אני בסביבות ה150 FSB לא רציני סתם בודק את הגבולות אין לי שום דבר הPCI (היתרון של כרטיס רשת וקול ON-BOARD) והמחשב קר הלייטנסי לא רציני, אבל הCORSAIR אמור ממילא להתמודד אם זה! נראה לי....
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. רציתי לעדכן את כל המעוניינים שהבלוקים שלי כבר ביצור, התוכניות וחומר הגלם (נחושת כבר במקום היצור. הבלוקים ייוצרו בטכנולוגית CNC (עיבוד שבבי). מיוצרים כרגע : 10 בלוקים למעבד - אפשרות התאמה לAMD ולPENTUIM4. 10 בלוקים - אפשרות התאמה לגשר צפוני ולכרטיסי מסך. הזמינו מקומות מראש לערכתי הבלוקים יהיו מוכנים למסירה בתחילת שבוע הבא.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז הנה עוד מוד שלי, פאן באס, ארבעה ערוצים בינתיים (לא היו מספיק מפסקים), לדים שכל אחד נדלק בירוק כאשר המפסק שלו למעלה, ובמקביל, מספק למאוורר באותו ערוץ 12V. כאשר לד דולק בצבע אדום, המפסק למטה, המאוורר באותו ערוץ מקבל 5V. את המעגל לא אפרסם כאן (מסיבות סודיות), (אולי אפילו אמכור כאלו....! אבל בינתיים אני צריך להשוות מחירים לרכיבים האלקטרוניים, שכולם נקנו בצרפת) אני מחכה שיגיעו אליי קליפסים ללדים שהזמנתי, זה אמור ליצור מעין מסגרת סביב הלד ולהבליט את האסטטיות. אז למה אני מדבר יותר מדי ?!?!??!?!? לתמונות !!! אשמח לתגובות !
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי את הSF2 שהוא בעצם המאוורר של הוולקנו 9, אבל אני מתלבט בין הסינקים SK7 או סט שלם של ונטק? תודה לעונים :-*
-
- 14 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בגלל איזשהו פרוייקט מיוחד אני צריך שילוש חדש.... abit NF7-s AXP 1700+ 256MB Crosair cmx CL2 400 mhz. מה הקירור הכי חזק שאפשר להשיג? SK? SLK? (רק לא דלטה ;D) כלומר, SF2...
-
- 14 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 1400 MHZ הטמפ' שלו בימים חמים אלו שכמובן גם החדר שלי דיי חם כי המזגן לא עובד היא 60 מעלות כשאני רק גולש באינטרנט, הטמפ' של הכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 ASUS V7700 PRO DELUXE 64 MB SGRAM היא 58, הלוח אם מגיע ל37 והכל זה בערך שאני רק גולש ולא משחק. יש לי מאוורר קידמי שמכניס אוויר, מאוורר אחורי של הספק שמוציא אוויק ומול המעבד יש מאוור שמכניס אוויר(בדלת הצדדית), גם על הכטיס מסך והמעבד יש מאוור שהוא המאוור שקיבלתי כשקניתי אותם. מה עליי לעשות? האם זה בסדר? תנו לי עצות אני מוכן להשקיע כסף כדי לראות תוצאות אך לא קירור מיים. יש לציין שהמחשב שלי לא עבר אובר קלוק ואני לא מתכוון לעשות לו אובר קלוק וכל המאווררים תקינים. תודה על העזרה אוהד 8)
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המארז XASER 3 עם ה-7 מאווררים,מעבד AMD 2000(לא עם ה-0.13) ,וולקנו 9. הטמפ' שלו היא ברגע זה כ-50 מעלות בערך,אני יודע שכבר דיברו על זה המון ש-50 מעלות זה לא מסוכן אבל השאלה שלי היא האם זה לא הרבה בהתחשב בעובדה שיש לי 7!! מאווררים? המחשב גם לפעמים נתקע לי האם יכול להיות שיש לזה קשר לטמפ' הזו?(שמגיעה לאחרונה גם לאזור ה-60). מה אני יכול לעשות בעיניין? מרחתי שוב משחה לאחרונה ולא השתנה כלום,אני יודע שהמארז הזה הוא מעולה וגם המאוורר של המעבד,אולי הגוף קירור הזה הוא פשוט לא משהו? במידה ואני אחליף לגוף קירור טוב יותר(אתם מוזמנים לזרוק הצעות) האם יהיה שינוי מהותי? ובכלל אם מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק זה משנה הגוף קירור כי הרי המאוורר עושה את רוב העבודה לא?
-
- 14 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות: Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD + Generic 80mm Fan למארז,שיהיה קצת יותר מאוורר או AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD + Generic 80mm Fan או רק רוצח Thermaltake Volcano 11 Xaser Edition Highest Percormance Cooler for AMD כל זה כי הטמפ' של המעבד AMD שלי היא 58 מעלות,ואני יודע שזה כרגע לא מסוכן אבל נמאס לי מזה ואני רוצה קירור נורמלי... תודה !!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-