עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 00Amir,

רקע : מחשב I7 860 זיכרון קרוסר 2X2G 1600MHZ CL9 . לוח אם P55A-UD3 גיגבייט כ. מסך : GTS 250 1G כאשר המצב רגיל (ללא אוברקלוק) תדר הזיכרון מראה : 1333MHZ. ו BUS SPEED מראה : 133MHZ. כאשר אני מעלה את מהירות הבאס עד 148MHZ תדר הזיכרון עולה בהתאמה 1480MHZ ( א. לא מבין למה תדר הזיכרון עולה) כאשר אני עובר את BUS SPEED מהירות 150MHZ - המחשב עולה אבל כל התקני USB לא עובדים : עכבר, רשת אלחוטית. לא ברור לי למה... ? אם הזיכרון שלי הוא 1600MHZ למה זה לא מראה לי את בכלל - הוא מראה במצב AUTO 1333MHZ . יש לציין שטמפ' המעבד במנוחה סביב 40מעלות , ושל לוח גרפי 44 מעלו - לא נראה לי מסוכן.. (על המעבד קירור בופאלו) לא ברור לי למה ה USB נתקע... דרך אגב - הצלחתי לשפר בסופר פי של 1M מ…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by danieln9,

יש לי אפשרות במארז לUSB קידמי אני לא ידוע איך לחבר יש לי לוח אם שך LUCKY STAR עם P3 עכשיו יש לי כרטיס 4 USB 2 אבל אין על הלוח אם כי הלוח גם לא תומך בUSB 2 בתמונה שהוספתי מוקף בעיגול אדום למטה את הכבלים בתודה דניאל

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

איפה ניתן למצוא ( לרכוש ) מנורת אולטרה סגול למחשב ? שאני אצייר עם עט זוהר זה יזהר

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  4. Started by Psychopath,

Aight so, I painted my case with UV reactive orange, and I have two LED fans that aren't UV lights... the it came to me, My sister has a big UV light in her room... I put it near the computer and was amazed to find the beautifulness... now the problem is: I wanna buy UV light fans.. or maybe a cathode... which is better? do the vantec UV LED fans work? how can i make a cathode blink to the beats of sound incase i get it ? Thanks in advanced...

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by THE FOX,

ראיתי שניתן להעלות מתח לליבה דרך שינוי בביוס הכרטיס. בכמה להעלות את המתח בביטחה? ישנם מדריכים נוספים לV-MOD?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. שלום אני יודע שהנושא הזה נחרש המון אבל לא מצאתי שום מדריך לדבר...... אז ככה: 1)מישהו יכול להביא לי מדריך ל v-mode לכרטיס שלי?? (תראו חתימה) 2)מישהו יכול לתת תגובות של: האם זה עזר?? שיפר ביצועים? היה קשה וכו?? (שתפו חויות) 3)תודה לעוזרים וגם למנסים עריכה: עכשיו ראיתי באינטרנט גם "מוד עיפרון" מה זה?? זה באמת פועל?? איך?? תודה

• 53 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי RADEON 9600 pro ותוכנה ל OC v-tuner אני רוצה ליפתוח חלק בתוכנה שנותן אופציה של סל"ד וחום של הכרטיס אך עושים את זה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by זאק,

חיברתי למחשב את הV1 AX והוא פועל אבל כשאני מדליק את המחשב הוא אומר לי cpu fan error ואז הוא עושה כמה ביפים ואז ניכנס רגיל לווינדוס.. בעיקרון הוא עובד.. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by jack77,

בכמה הV1 יותר טוב? מי יותר שקט ובכמה? אני בכלל ישים לב להבדלים בינהם?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  10. Started by carock,

איך הV1 בביצועים על 1200 סלד..? האם הוא שקט על כזה סלד..? הוא שצריך להוריד אותו עודד..?

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  11. שלום לכולם לפני כ5 דקות התקנתי V1 חדש דנדש על הE8400 שלי...והייתי רוצה חוות דעת על הטמפרטורה הנוכחית של המעבד,כי היא די מבהילה לטעמי... הטמפרטורה של המעבד עכשיו,בשעה שש בערב,בחדר חם בלי מזגן,על פי הביוס,OCCT וCORETEMP,היא 49 מעלות...לטעמי גבוה מדי..מה דעתכם? הייתכן שגם בהתקנה הקלילה של השני שלבים של הקירור הזה פישלתי במקום מסויים והתקנתי אותו לא טוב? או שחום הסביבה מסביר טמפרטורה שכזאת?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by eladrevach,

אז ככה שאלה קטנה ולא מזיקה.. בלי חוות דעת על הקירור בלי בלאגנים שאלה פשוטה. החיבור של הקירור הוא 3 pin וה3pin שלי רחוק ולא מגיע... אז קריטי אם חיברתי אותו לחיבור של ה4 pin ? יעני אם אפשר בבקשה הסבר מזה הpin האחרון ב4 פיינים.. למה חיברתי אותו לשם והכל עובד פיקס. תודה רבה על העזרה..

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  13. Started by Kriz,

הממ... קצת רקע כללי על הבעיה : היום חשבתי לי להוסיף\להחליף גופי קירור על הV7700 הישן שלי (Geforce 2 GTS) , הדבקתי גופי קרור על הזכרונות , החלפתי את הגרוטאה שASUS קוראים לה מאוורר בCRYSTAL ORB... שמח וטוב לבב הדלקתי את המחשב והפתעה... הכרטיס חם (58מעלות) ומה שהכי הפתיע אותי הוא שהליבה על 2V (במקום 1.5V ,כבר המספר הזה מעלה מספר תהיות לגבי האמינות שהרי הVOLTAGE , עלה ב33% נשמע בלתי הגיוני בעליל, כך לפחות מורה הSMART DOCTOR של ASUS אבל זאת לא נראת טעות כיוון שהליבה רותחת , בדקתי... אין בעייה של כשל בהתקנה של הגופים כיוון שאיך שהוא אפשר לקרוא לעצמי מנוסה בעניינים אלה (אז אפשרות של התקנה כושלת של הCRYSTAL ORB אפשר לשלול)... מספר גורמים שרציתי לציין שיכולים להיות הסיבה לכשל (לא…

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  14. היום קניתי תמארז הזה מ-ksp איך הוא קניתי אותו ב-390 שח רציתי לדעת איך הוא מקרר ואיך הוא בכללי?!!?! והעם הוא מארז טוב!?יותר מ-‏CM 690 Black

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי מאוורר stealth 80mm שלהם שקניתי קצת יותר מלפני חצי שנה. והוא מרעיש כמו מטוס סילון כיום. לפי האריזה יש לו אחריות לכל החיים...פפפטטט....

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by giliboy,

איך הוא? ואני יכול לשים לו מאורר שהוא לא דלטה?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by Psychopath,

I was asked to report on how well this CPU cooling works, since I bought it.. Well, it's great.. considering I really bad thermal grease, i work at 35c, and the AMd stock fan got me as low as 45c, so i'm please that's all

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by bad-sector,

מה יותר טוב? הבנתי שההשוואה ב PC-SPOT לא הכי נכונה... מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

טוב אז ככה אני חושב לקנות את ההיטסינק הזה קראתי וחרשתי ומצאתי שהוא מקרר טוב וגם יחסית שקט במהירות הכי גבוה ה 38 db אז ככה האם למישהו פה יש ניסיון איתו? או היה לו אותו? או היה ממליץ על משהו אחר... לפי מה שהבנתי הוא קצת יותר טוב מה volcano 11 אז הייתי רוצה לדעת מה דעתכם.... אני כבר מת לקנות קירור נורמלי למעבד שלי שעכשיו הוא amd tbird 1.1 אבל בקרוב מאוד מקווה שיהפוך על xp2500 האם הייתם ממליצים עליו למעבד כזה שמיועד לאובר קלוקינג לפחות ל 2200+- בערך למה ש sixkiller הגיעה

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by yair.,

מה עדיף? מבחינת קירור ביצועים? ומבחינת שקט? ובכלליות? וסתם שאלה קטנה איזה חברה יותר טובה ב512 זיכרון geil או a-data

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by NeverHood,

אני חושב שהנושא ממצא את עצמו מי יותר טוב, ולמה ? (בעניין הכסף, שתיהם בערך אותו דבר)

• 15 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by ccc,

אני בעליו של מאוורר GREEN POWER ג'נרי 3900 סל"ד כבר כמעט שנתיים והוא שירת אותי דיי טוב עד שהוא התחיל לעשות בעיות ועברתי לVANTEC המומלץ כל כך!! או קיי רכשתי את הוונטק אני מרכיב אותו עם המשחה שלו אני בטוח שהרכבתי טוב! ואני מגלה שהמאוורר הג'נרי שהיה לי מקרר במעטי יותר טוב מהוונטק הזה.. אני מקבל עם הוונטק 39 מעלות שהווינדוס עולה כאשר בג'נרי אני מקבל 35 מעלות באותו מצב חשבתי שהוא טוב.. כנראה שהוא לא שווה אגורה שחוקה מה יכולה להיות הסיבה?

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by The-Fox,

יש לי את ה VANTEC כשנה ובשבועיים האחרונים הוא התחיל לעשות רעש של טרקטור ! בהתחלה לא ידעתי ממה הרעש נובע, ולאחר בדיקה הבנתי שמודבר במאורר של ה VANTEC. עצרתי אותו תוך כדי שהוא עובד והרעש נפסק, וז הבנתי שזה הוא ! עכשיו ניסקיתי היום את כל המשחב מאבק, וזה לא עזר בכלל. זאת בעיה נפוצה לפי מה שהבנתי לא ? יכול להיות שהמאורר הולך למות ואלו התסמינים ? והכי חשוב האם יש דרך לפתור את זה ? תודה למי שיענה. כמו כן אני חושב על להחליף מאורר פשוט, אבל זה 60 MM אם אני לא טועה ולא נראה לי שיש לי משהו כזה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. רציתי לדעת אם הבקר הנ"ל (NXP - 301) מגיע עם מתאמים של 4PIN ל- 3PIN או אם הם בכלל מגיעים עם כבל כלשהוא... זה דחוף לי להיום בכמה שעות הקרובות אני מזמין אז בבקשה תענו לי.. :-\ תודה מראש, עודד ב.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by mrmoti,

שלום רב! קניתי VANTEC NEXUS MULTIFUNCTION PANEL ע"מ למדוד הטמפרטורה של המעבד (אינטל 2.4 GHz) הספרון שמגיע איתו מראה איך לחבר אותו למעבד מסוג פנטיום 3 או AMD - כלומר, אם ליבה קטנה באמצה לכן, מה המקום הטוב ביותר לחיבור על פנטיום 4? להזכירכם, אסור לחבר את הסנסור בין המעבד לגוף קירור יש למישהו תמונות? תודה מראש! (באתרים אם סקירות אין, חיפשתי)

• 9 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים