אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
מאז שקניתי את הכרטיס HD4870 ואת הספק... כל המחשב שלי מתחמם בזמן שאני משחקק... הלוח אם מגיע לטמפ 51 זה טובב?אני לא יודע מה ההגבלות... הינה תמונה של EVERST בזמן ששיחקתי ב CRYSIS יש לי שם משהו עם טמפ 87...זה מטורףף אני לא יודע מה מתחמם מה זה ה87 מעלות של איזה רכיב? איך אני יכו לקרר את המחשב שלי?אני רוצה שהטמפ יהיו יותר נמוכות... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז למחשב שיהיה FANLESS (ואם אפשר שיהיה מוקשח ככל האפשר) יש לי לוח MICRO ATX בעיקרון על הלוח מחוברים שני כרטיסי על אפיקי ה PCI תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אחרי אין ספור נסיונות מבקש עזרה....למה אני לא מצליח?.??!!?! המערכת שלי: מעבד- pentium d 820 2.8ghz 200mhzX14 לוח- msi 945gzm3 ספק- fsp everest 500w 80plus קירור למעבד- TT BIGTYP 120VP זכרונות- 2X1gb 533mhz cl4 ceon כ. מסך- Inno3d 7300gt 256mb 128 bit ddr2 הארד דיסק1: hitachi 80gb sata2 7200rpm 8mb buffer הארד דיסק2: seagate 250gb sata2 7200rpm 16mb buffer צורב: DVDRWx20 לייטסקריב מאוורים: אחורי ezcool 80mm קדמי 120mm בקיצור אני מנסה לשנות בביוס את המהירות ולא מצליח או שהוא פשוט לא משנה או שהוא יכול להיות כן משנה אבל המחשב נכנס ללופ בהדלקה ולא עולה, כאילו מנסה לעלות ולא מצליח להידלק. איך בדיוק עושים oc?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן התוכנה speedfan מראה טמ"פ של הצ'יפסט 85 מעלות האם זה הגיוני? בלי מאמץ בלי כלום temp3 85 אם כן מה אפשר לעשות כדי לקרר אותו? יש עליו גוף קירור שבא עם הלוח אם הלוח הינו GA-MA78GM-S2H מעבד amd 5200 תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה למאורר 140 מ"מ בעל לדים אדומים - תקציב לא מוגבל אין בעיה להזמין מחו"ל אמור להחליף את המאורר האחורי ב HAF שלי אז אשמח אם יהיה +/- באותה סביבת נתונים (הכוונה היא לרעש ודחיפת אוויר)
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית של חום במחשב. הטמפרטורות הם כאלה: אני רוצה להוסיף מאורר למארז שלי מקדימה שיכניס אויר. האם זה מאורר טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2772&CatCode=554 אם הHDD היה הרבה זמן בטמפרטורות האלה כדי לי להחליף אותו? כי יש לי אחריות עליו. האם צריך להוסיף גם גוף קירור למעבד?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
הורדתי coretemp ושמתי לב שהמכפלה המופיעה היא 6, ומהירות המעבד הייתה 1.6 ghz. נכנסתי ל - BIOS Setup וגיליתי שבאמת המכפללה הייתה 6. שיניתי אותה ל - 9ץ השאלה שלי אם המכפלה הזאת היא מכפלת ברירת המחדל המוגדרת למעבד הנ"ל? ולמה לאחר ששיניתי אותה בחזרה ל - 9 coretemp עדיין מציג אותה כ - 6? שאלה נוספת היא האם הפונקציה cpu temprature warning אמורה להיות פעילה או לא?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מחפש קירור במחיר של עד 150 ש"ח.. אם יש אופציה הרבה יותר טובה במחיר טיפה יותר גבוה אני אשמח לשמוע עליה.. תודה
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, מנסה לעשות OC לכרטיסי המסך שלי (palit hd4850 sonic special ddr5 בחיבור crossfire) ומשום מה התוצאות ב-3Dmark Vantage יורדות במקום לעלות. משתמש ב-riva tuner האחרון, מהירות איוורור דינמית (ניסיתי גם עד 80-100% קבוע) הטמפרטורה הכי גבוהה שהכרטיסים הגיעו היא 54 מעלות. לא מצאתי איך אפשר ב-win7 לכבות את אפשרות ה-VPU Recovery. אני חושב שאולי זו הסיבה, משהו יכול להדריך אותי איך איך לבטל את זה?
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס, מהירות מאווררים וכו'.. יש לי GAINWARD GTX260 216 GOLDEN SAMPLE לא ראיתי שיש את האפשרויות האלה בControl Panel.
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות oc למעבד שלי e8400 ואני באמת לא מבין בזה כלום אז אני אשמח שתענו לי על כמה שאלות . המפרט שלי הוא כזה e8400 gigabyte ep43 4 giga ram 320gb therm430W ati hd4670 עכשיו ככה הקירור שלי הוא artic cooling Alpine 7 PRO זה מספיק?לכמה אני יכול להגיע?והאם יהיה לי צוואר בקבוק?ומה זה בכלל. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לבחור מה עדיף? שניהם עולים בערך אותו הדבר - סביב 85 שקל לא הוספתי פה את Thermalright כי הוא גבוה מדי למארז שלי 1. Thermaltake Extreme Spirit II http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cl-c0034/cl-c0034.asp 2. Coolermaster CM Blue Ice http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=eu&act=detail&tbcate=230&id=403 תודה למשיבים!
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש מצב אני הולך להיתפרע על המעבד בדרכים יצירתיות ,מישהוא יכול לתת מטרה ?
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
איך המארז הזה מבחינת קירור ושקט? האם יש במחיר דומה משהו יותר טוב? מארזים - AeroEngine II Silver ATX Case With Window No PSU Model AeroEngine II Key features Plastic door (Available in black and silver) Jet Engine styled design for smooth and quiet air inlet to keep case cool Fitted with quad blue LED 14cm fan at front of case to withdraw cool air with a strong air pressure and one 12cm transparent fan at rear of case Meshed 5.25'' bay covers Pulling handles installed at the side panel for easy pulling Clear acrylic side window supports upto 2x12cm and 2x8cm fan installation. 2plastic front door מחיר בתשלומים ללא ריבית 280 ¤ 10 X…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
איזה קירור אויר הכי טוב למעבד Q6600 אני מדבר על 2 דברים קודם כל טכנולוגיה כלומר עם פייפים, בלי פייפים, עומד (מגדל), שוכב וכו' וכו'.... ודבר שני מתוך הקטגוריה הטובה מהו הדגם הטוב והמומלץ ביותר? יש לי Q6600 כרגע על 3.2 עם קירור סטוק תחת לחץ הוא מגיע ל60-65 ונראה לי שראיתי כבר כמה פעמים בודדות 70 אז אני גם רוצה להגיע יותר רחוק בOC וגם יותר טמפ' יותר נמוכות בקשר לתקציב אני לא ממש סגור אבל בסביבות ה250-300 שקל זה נראה לי נחמד תודה מראש לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא כשאני משחק ב GTA 4 או Prototype אז לאחר כ-5 דקות משחק המחשב פתאום משמיע רעשים של אמבולנס מאיזה רמקול פנימי שלא קיים. לא מובן לי הסיפור כי זה לא רעש שאמור להיות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי עדיף ולמה? ושווה להוסיף את ה-20 שקל ולקחת xigmatek HDT-S5963
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי יש לי 4 סלטים ועלייהם מורכבים 4 סטיקים של 2 ג'יגה לאחד. והם מסדרת OCZ RPR 1150 איזה קירור לזכרונות של OCZ יכול להתאים פה ? האם יש משהו כזה בארץ? http://www.maximumpc.com/files/u69/OCZ_XTC_2.png ואיזה קירור בכלל מתאים לזכרונות האלה ? (הXTC לא מתאים)
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
Mugen 2 המאוורר על בערך 500-700RPM חדר חם בלי מזגן.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
אני מתכנן מחשב עם I7 920 2.67Ghz. המליצו לי על הקירור של Big Typ 120 VX לפי מה שקראתי לאחרונה באינטרנט, מבחינת ביקורות וכו' הוא לא כ"כ מומלץ. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב, אמין ושקט? התקציב הוא באזור ה- 400-500 ש"ח. המארז שלי יהיה האלמנט S של ת'רמלטייק. תודה!
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד Q6600 עם 60 מעלות חום לפי CPUTEMP מקסימום TJ הוא 100 מעלות כמו כן יש לי מסכים כחולים מדי פעם האם יש קשר בין השניים ? האם בגלל הימים החמים 60 מעלות זה אולי הגיוני ?
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם! שאלה שלי האם קירור מים בסכום עד 1500 ש"ח תעשה לי הרבה הבדל מהמאוורר של TT TMG IA1? מה אתם חושבים על ערכות של TT ו של COOLERMASTER במיוחד AQUAGATE MAX? אני מתכוון לקרר רק את המעבד Q9550 @3.8. הטמפ' עם המאוורר הקיים בסביביות 46-48 מעלות במצב IDLE. מגיעות עד 65 אחרי שמשחקים הרבה מאוד זמן. תודה .
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש ניסיון OC עם הכרטיס הנ"ל ? לא מצליח לעבור את 652 לליבה ו 2100 לזיכרונות זה סביר ? Q6600@3.4ghz לוח GA-G33M-S2 זכרונות G skill Pi 4GB תודה יום מעולה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום! בתקופה האחרונה יש לי בעיות תצוגה במשחקים-התמונה כאילו נמרחת בחלק מהזמן-מופיעים מין "ענפים" של טקסטורות מרוחות מכל מיני עצמים במשחק...זה קרה לי כבר בכמה משחקים.אבל היום התקנתי את COD5 וזה פשוט בלתי נסבל. יש לי כרטיס מסך x1900gt,חשוב לציין שהטמפרטורה שלו בסדר.והדרייורים מעודכנים. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-