אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
כל המאווררים במארז, עובדים, כולל המאוורר של המעבד עצמו. האבק במארז, נוקה. כשמפעילים את המחשב, הווינדווס עולה ובעצם המחשב יכול לעבוד דקות ספורות, אבל אז הוא מכבה את עצמו. אם מנסים להדליק שוב, הוא פועל שניות ספורות ואז מכבה את עצמו. כלומר, אולי כאשר לא מנסים להדליק אותו לאורך זמן והמחשב מתקרר, לוקח לו זמן להתחמם כאשר מדליקים אותו שוב ולכן הוא מצליח לפעול כמה דקות, עד לחימום מחדש שמכבה את המחשב? כמו כן, לאחר שהמחשב מצליח לפעול כמה דקות ומכבה את עצמו, מיד כשמנסים להפעיל אותו שוב, נרשם על הצג של המחשב cpu termal event ואז הוא מכבה את עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? מכיוון שבהפעלה הראשונה, המחשב מצליח לפעול כמה דקות(והווינדווס עולה), זה סימן שהמעבד עובד(כך אני חושב לפחות :-)). האם …
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מידע על GTL REF, את כל מה שאפשר בנושא. אם אפשר בשפה עברית או רוסית. תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי E8400 ל3.6 והורדתי EVERERST לראות את הטמפרטורה של המעבד ושמתי לב גם שהמכפלה במעבד קופצת מ6 ל 9 וגם המתח משתנה תמונה: שימו לב למתחים ולמכפלה פעם 6 ופעם 9 וזה פשוט קופץ ככה. מה הבעיה ולמה זה קופץ? והאם טמפרטורה 62 למעבד במנוחה זה נומרלי?
-
- 50 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברה אני קניתי את הקירור המפלצתי של AC בשביל GTX280 אבל נתקלתי בבעיות קשות בהתקנה . יש 2 צלעות קירור שאמורות להידבק על הRAM של הכרטיס ושהדבדקתי אותם זה לא נדבק כמו שצריך ועכשיו בכלל זה לא נדבק אפילו לשניה נסיתי עם קצת דבק וזה לא עזר בכלל איך אני יכול להדביק אותם?? חשבתי על דבק 3 שניות אבל נראה לי זה מסוכן ויכול לדפוק את הכרטיס... בנוסף גם עשיתי טעות בצד ימין של הכרטיס יש שם קירור שנועד לשבבי מתח נדמה לי זה בא עם 7 מדבקות קטנות שמוליכות חום לגוף קירור שבה עם הכרטיס וגם שם זה לא נדבק... אחרון חביב האם אפשר לקנות משחה טרמית בצורת מדבקה כמו שהגיע עם החבילה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הי האם הקרור במפרט הבא מספיק או שיש להוסיף עוד משהו? 949 1 כרטיס גרפי PNY Quadro FX580 512MB PCIe 319 1 מארז ללא ספק Antec Three Hundred 141 1 קרור למעבד Scythe Kama Cross 1270 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray או Intel Core 2 Quad Q8400 Tray 319 1 ספק כח HEC 550TE 550W 414 1 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Reaper 636 2 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB סדרה כחולה 155 1 צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD 435 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 150 1 הרכבת מחשב הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים 454 1 מערכת הפעלה Windows XP Home Hebrew OEM 12 פריטים 5243 סכום כולל מע``מ תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים בחו"ל ניתן לרכוש את ה NEXUS 120 PWM שמגיע ל 2000RPM ואת ה EVERFLOW R121225BU שמגיע ל 2400RPM אם מעונינים במאוררי PWM מהירים. אין לי בעיה עם הרעש במהירויות גבווהת מבחינתי הם עושים את העבודה שלהם וחוץ מזה בגלל שזה PWM תמיד אני יכול לשחק עם המהירות בתוכנה. אני מעוניין לשדרג את מאורר ה SCYTHE של ה MUEGEN 2 שלי ואולי אף להחליף מאורר רגיל נוסף במארז ב PWM ואני לא מצליח למצוא מאוררי PWM מהירים בארץ. למישהוא יש מושג מי מחזיק בארץ מאוררים כאלה?. מצאתי ב EBAY חנות שמוכרת את ה EVERFLOW במחיר מצוין (קישור למטה) אבל דורשת כמעט 30$ על המשלוח לארץ האם מישהוא היה מעוניין להזמין יחד איתי 3 מאוררים כאלה מחנות זו? אני צריך שתיים, שלושה יעלו 45 משאיר לו אחד שיעלה לו 15$). קישור ל …
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מבצע שידרוג למחשב ישן מבוסס P4 2Ghz socket 478 ל- P4 3Ghz. קניתי מעבד משומש ופרקתי את מפזר החום עם המאוורר המקוריים של אינטל. ראיתי שיש על מפזר החום בשטח המגע עם המעבד מדבקה כסופה. היא נראתה לי במצב גרוע ולכן הורדתי אותה וניקיתי היטב את משטח המגע. יישמתי משחה תרמית מסוג AS5 על מרכז המעבד החדש (3Ghz) בגודל גרגר אפונה והחזרתי למקום. הפעלתי את המחשב והוא עלה. נכנסתי ל BIOS ובדקתי טמפרטורות - היה בסדר. כיביתי את המחשב והתחלתי לסגור מכסים. הפעלתי שוב והמחשב לא עלה. פתחתי מכסה וגיליתי שמפזר החום מאד חם. כיביתי ופרקתי את המעבד. ראיתי שהמשחה התרמית התפזרה על כל משטח ואף חרגה מעט. החזרתי את המעבד הישן (2G) תוך יישום פחות משחה תרמית והמחשב עובד מאז ועד היום (סה"כ 3 ימים) באופן…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מדהים http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=597938 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שמעו קיבלתי מחשב חדש אתמול הורדתי לו שם EVEREST ובדקתי טמפרטורות ממה שאני זוכר כי אני במחשב של דודה שלי היה לי שם טמפרטורה של מעבד,לוח אם ו.דיסק קשיח עכשיו אני לא זוכר בדיוק אבל לוח אם היה משהו כמו 45, מעבד היה 50 בערך אולי אני טועה ודיסק קשיח 30 ומשהו.. לא הפעלתי כלום הייתי על הדסקטופ, מחשב חדש אין אבק אפילו ויש לי די הרבה מאווררים על המעבד יש את הסטוק שקיבלתי של אינטל יש לי מאחורה מאורר גדול יש לי למעלה במארז מאורר יותר גדול מ 120 יש לי מקדימה למטה אחד ויש לי על הדלת עוד אחד שהוספתי זה טמפרטורות טובות כי לדעתי אמור להיות פחות, לא?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. האם יש התאמה בין השניים? 2. יש בחבילה גופי קרור למייצבי המתח והזכרונות? / האם כדאי לקחת אחרים לשם קרור יעיל יותר של הכרטיס. 3. איזה מאוורר כדאי לחבר על הגוף קרור? - דגם ויצרן בבקשה. -תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני ירגיש בהבדל ? המעבד Q9550 עדיין לא חיברתי את הקירור
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מחר אני הולך לTMSFOX כדי לממש אחריות על הלוח אם וחשבתי על הדרך ליקנות קירור למעבד ואני מתלבט בין FREEZER 7 PRO לבין הXigmatek HDT-S963 H.D.C מה עדיף לOC לE5200?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
טוב אז הנה המפרט שלי: מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪1415 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1297 לוח אם Gigabyte GA-MA790XT-UD4P ₪739 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950712 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 6-6-6-20 Reaper ₪509 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3406K כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe ₪999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-GTX260-896D3E-XT צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪133 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GS…
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אוקי אחרי אין סוף קריאות של מאמרים הצלחתי לעשות oc. עשיתי תסריקה torture test בprime95 ואחרי 25 דקות המעבד הגיע ל70 מעלות זה סביר או שזה יותר מדי?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני משהו כמו שבוע מחשב נייד חדש, ראשון שלי, ורציתי לדעת האם הטמפרטורות תקינות למנוחה: (speedfan) כרטיס מסך: 54 הרדיסק: 48! temp1: אין לי מושג מה זה אבל 38 אולי הצ'יפסט מעבד 44 תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברה! אני לא רוצה לפתוח דיון חדש כי זה כשור לקירור צ'יפסט גם. יש לי את הסטרייקר 2 המעולה אבל גם לו יש בעיה - חום גבוה (כי זה צ'יפ של NVIDIA). אני לא מדבר על חימום עד קבלת מסכים כחולים ו פריזים למיניהם אבל זה דיי מעצבן אותי לראות 75 מעלות סתם על גשר הצפוני ו 63 על דרומי בלי לשחק. עם משחקים זה מגיע עד 88 ו75 ולא זז יותר. חשבתי קצת והגעתי למסכנה שבתמונה המצורפת. מה אתם חושבים על השילוב הזה? במיוחד על גופי קירור שאני רוצה לשים על NFORCE 200? חוץ מזה יש לי 2 GTX 260 האם הקירור על גשר דרומי לא יפריע להם? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שוחררה הגרסה החדשה לבדיקת הכרטיס מסך שלכם, תוכלו להוריד אותה מהדף הבא http://www.geeks3d.com/20090703/furmark-1-7-0-the-bad-boy-of-graphics-cards-utilities-is-back/
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
Phenom II X4 42 B.E TWKR משהוא שפירסמתי פה בחדשות o.c אבל לדעתי ראוי לחשיפה גדולה יותר .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני משחק Crysis WARHEAD ומעלה את הדרישות גרפיקה לgamer כל כמה שניות מופיעה לי הודעה ...shader error כשאני מוריד לmainstream המשחק עובד בסדר ואין הודעות שגיאה. אני משחק עם AOC TFT1780 17" LCD על 1024*768???? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ניתן לעשות בעניין האם אפשר להשיג מאורר לדגם זה הוא של poin of view הוא כנראה מתחמם וגורם לניתוקים במהלך המחשקים
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אומייייייייייייגד אני חייב עזרה דחוף.שמתי מאמר שמתי תלפטופ לידי ועשיתי הכול כמו שרשום מ333 mhz העלתי ל400 כמו שהיה רשום ויצא לי 3.6ghz ואמרו לי לשים תזכרונות על 2.4psb עשיתי הכול עשיתי f10 לשמור ולעשות ריסט עשיתי ריסט המחשב עלה היה לי אפשרות לעשות תיקון על ידי הווינדווס לא עשיתי את זה עשיתי המשך המחשב עלה עשה ריסט שוב ככה עכשיו הוא מגיע לי למסך שחור ועושה ריסט לעצמו מה אני עושה?!? דפקתי משהו יש דרך לסדר את זה?הוא מגיע למסך שחור אחרי יש נקודות לבנות כאלה והוא עושה ריסט כוסאמאק.
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני חושב שהטמפרטורות גבוהות מידי והכרטיס בכלל לא במאמץ אני סתם גולש באינטרנט על רוזולציה 1920x1200 האם זה טמפרטורה נורמאלית? המערכת שלי היא: INTEL Q6600 BOX GIGABYTE P35 DS3L 4 GB RAM KINGSTONE 800 MHZ THERMALTAKE 500W TR2 RX RAIDMAX SAGITTA
-
- 53 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מתוך סקרנות, אני רואה את המושג מופיע הרבה באתר מה זה בעצם אומר? מה היתרונות? מה החסרונות? ולמה כדאי אם בכלל לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם! המאוורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעש חזק מאוד. ועכשיו הוא גם ניראה לי היתקלקל אז בכלל הרעש שהוא עושה בלתי ניסבל. אז חשבתי לנתק את המאוורר ולהשים מתחת לכרטיס מסך מאוורר רגיל של 120 ממ. יש למישהו רעיון יצירתי איך אני אתפוס את המאוורר מתחת הכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-