עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rshadwtd,

היי לכולם למומחים באוברקלוקינג, מה עדיף מלוחות האם של asus בביצוע OC לא ממש חזק: asus p5q 635 nis asus p5q pro 715 nis asus p5q turbo 680 nis asus p5q pro turbo 725 nis ההבדל פחות מ 100 ש"ח שאר הרכיבים (לקנייה) הם: מעבד E8400 עם קירור ocz v2 זיכרון 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition כ.מ. HD 4850 Vapor-X 1GB מארז עדיין מתלבט אבל נראה לי coolermaster 590/690 ספק 600W coolermaster תודה

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by izikd,

היי, לפני כשבועיים רכשתי את ה AC Freezer 64 LP. חיברתי אותו וישר איך שהפעלתי הוא התחיל להרעיש בצורה נורא מחרידה. הרבה יותר מהקרור סטוק, שהוא אמור להיות שקט בהרבה ממנו. גיליתי שהבעיה נעוצה בזה שבביוס הוא היה מוגדר על PWM ולא עם DC, מה שמוזר לי, כי כפי שאני מבין הוא אמור להיות דווקא PWM. עכשיו הוא אומנם יותר שקט, אבל בכל"ז כאשר הטמפ' עולה הוא מתחיל להסתובב מהר יותר, ועושה רעש נורא מחריד. אני רק אזכיר שהגרסת LP אמורה להיות יותר שקטה מהרגילה משום שהיא מיועדת יותר לHTPC. מישהו נתקל בזה? יש פתרון? תודה, איציק.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי GTX 260 216SP חשבתי על זה ואת הכרטיס מסך אני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב הכרטיס הזה מספיק לי אין לי זמן לשחק יותר מדי רק שיוצא איזה משחק ממש שווה... עכשיו הכרטיס בלי OC כי אני לא יכול לעשות OC נורמלי כי אני רגיש לרעש כול החלקים במחשב שקטים - ספק 20 DBA מאווררים 21 DBA קירור למעבד 26 DBA הדבר הכי רועש במחשב שלי זה הכרטיס מסך עכשיו באתר רשום שבמהירות המקסימלית של המאוררים בקירור זה 0.5 SONE כמה DBA זה יוצא ? ולשאלה הכי חשובה עד כמה זה יתן שיפור ועד כמה OC אני יוכל להגיע בלי להעלות מתחים לכרטיס מסך? כי הדבר היחיד שדיי מונע ממני לקנות את הקירור זה הכאבי ראש זאת אומרת ההרכבה שלו וזה שאני אצתרך לפרק את הכלוב של הכוננים קשיחים ולהרחיק אותו כדי שהיה מקום לקי…

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by aviram20,

היי נכנסתי ללשונית האופשנס ובחרתי בסטינגס עכשיו יש שמה 3 חלונות למלא את המספרים איזה מספרים אני צריך לרשום כדי שהוא יתן את המעלות המדויקות של המעבד שלי? המעבד הוא Q9550 שאר המפרט בצד...

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  5. שלום, ברשותי Pentium Dual Core E5200. הוא מומהר ל 3Ghz, ללא תוספת מתח. (אולי בעתיד, אם יהיה לי כח, אמהיר אותו קצת יותר, עם תוספת מתח קטנה מאוד). כרגע המעבד עם GOLDEN ORB 2 ומגיע לטמפרטורות של כ 65 מעלות בעומס. אמנם זו לא טמפ' קיצונית, אבל אני מעוניין לשפר את זה בכל זאת (בהמשך יוחלף גם מארז, כדי לאפשר זרימת אוויר טובה וקירור טוב יותר הצ'יספט, הזיכרון וכו'). אני כן מעוניין שניתן יהיה לכוון את הקירור כלפי פתח היציאה מהמארז לצורך זרימת אוויר טובה יותר. אני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף מכמה סיבות: א. חבל על הכסף. ב. אני לא מעוניין שהמעבד שלי יהיה "קר" רק בשביל שיהיה קר. אין בזה טעם ואני פשוט מעוניין שיהיה "קר" מספיק. לפי מיטב הבנתי, קירורים בסביבות ה 125-150 שקלים עונים…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by krembo_Vanil,

המחשב שלי מתחמם בצורה שלא תאמן... התקנתי SPEEDFAN והטמפרטורות מגיעות ל 90 מעלות!! ועם עבודה מאומצת הוא מגיע ל 105 מעלות ואז נכבה..... פתחתי את המחשב, ניקיתי אבק וכאלה. המאווררים עובדים (אחד על המעבד ואחד המאוור של המארז) כלום לא עוזר המחשב בן 4 שנים (פנטיום 4) יש מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  7. בעבר ניסיתי להתקין HR 05 SLI עליו, אבל שברתי את הצ'יפסט (בטעות, כן? ) הצ'יפסט החמוד שלי עומד כרגע על 64 צלזיוס ב IDLE המארז מקורר היטב (12 ממ מכניס בפרונט, 2של 8 שמכניסים בדלת, 12 שמוציא בגב, ו2 מאווררים לספק) אבל החדר שלי חם יחסית לבית (קצת בעיה כשיש שמש בחוץ.. 10בבוקר עד 7בערב בערך), הקירור של הכרטיס מסך לדעתי, מפריע לזרימה של האויר באזור של הציפסט, ומכאן גם נראה לי מגיע רוב הרעש מהמארז.. כי שאר המאווררים נורא שקטים, חוץ משל המעבד(סטוק), רק כשעמבד מתאמץ. ת'ריד מעניין צריך להיות, ויש כאן הרבה כאלה עם NFORCE4.. יש תמונות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  8. אני מחפש שילוב של מעבד 4 ליבות ולוח אם שיתן לי את תוצאת ה-OC הכי טובה ביחס למחיר בעלות של פחות מ-1500 ש"ח. תודה

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  9. שלום לכולם הנה המפרט : Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB GIGABYTE EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB Kingston HyperX Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Chieftec Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Midi-Tower Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin כרגע אין OC רציתי הכוונה לגבי התחלה של OC , איך להתחיל מאיפה ומה הכי כדאי עם מפרט כמו שלי ? אודה לכל עזרה ערכיה : מצב המאווררים : alphine 7 pro למעבד artic colling 120 mm 80 mm רגיל מוצמד להארדיסק בכללי טמפ' עבודה של המעבד הינה 50

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by So,

שלום, אני מעוניין להוסיף למארז המחשב שלי (Compucsae 6A19) מאוורר שקט בקדמת המארז. נתקלי בArctic Cooling AF12025L שלפי הנתונים שלו הוא די שקט, אבל לא מצאתי שום ביקורת על הדגם הזה. האם מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול להביע את דעתו לגבי עוצמת הרעש? ב.האם כדאי להוסיף כ-30 ש"ח ולקנות את המאוורר של Scythe מדגם SFF21E? 2. כיצד כדאי להתקין את המאוורר בקדמת המארז- כמוציא או מכניס אוויר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by MENASHEHE,

חשוב לי מאוד מאוד שהקירור יהיה שקט לגמרי, המליצו לי על קירור פסיבי אבל אני לא יודע אם הוא כ"כ טוב...

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. מעבד: AMD PHENOM II X4 940BE לוח: GIGABYE 770-UD3 קירור: xigmatek achilles s1284c המעבד כרגע על 3.6GHZ ועל 42-43 במנוחה בתוך ANTEC 300 שהמאווררים על MEDIUM

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

היי המערכת היא זאת שבמפרט <== כרגע אני על 3.5GHZ מעוניין לשבור את המחסום הזה הביוס של הלוח ממש מרגיז ומעיק מהחוברת אין הרבה ישועה אשמח לעזרה מבעל ניסיון עם הביוס של הלוח שלי

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  14. Started by WitheNoise,

היי משהו כאן יודע משהו על המשאבה Alphacool AP700 Centrifugal Pump ? היא אמורה לתת 720 lt/h, השאלה העיקירית, האם היא תספיק ללופ אחד של כ.מסך ורדיאטור משולש (בגובה 75 ס"מ ממנה)?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  15. שמתי לב שהוא על טמ''פ מאוד מאוד גבוהות הקירור מותקן טוב שכן עם קירור הסטוק הוא על כמעט 80 במאמץ ראוי לציון שהמשחה המרוחה היא MX2 הקירור אכן מתחמם , המתח הוא סטוק , כרטיס 7900GS שלא מתחמם כל כך , סירקולצית אויר בינונית ו4 סטיקים של זיכרון על 2.1 וולט המעבד יציב לחלוטין ולכן אני תוהה אם זה בעיות בסנסור או באמת הוא רותח עדכון !! המעבד בלי OC בכלל ועדיין עומד על 60

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mos86,

שלום המפרט: מעבד: Q6600 GO @ STOCK SPEED קירור סטוק ל.אם: DG31PR Intel Pearl Creek מארז של חברת champion (לא נורא,2 מאווררים אחד להארד דיסק) זכרון: 2GB 800MHZ A-DATA 5-5-5-18 טמפ': היום יום קיצי, אני כרגע על קירור סטוק, הטמפ' שלי הינן 44-44-43-42 במנוחה, אם אני מפעיל את תוכנת ORTHOS אחרי דקה ו 58 שניות בדיוק הטמפ' מגיעה ל70 מעלות (התוכנה מנצלת 2 ליבות על 100% כל הזמן, בשני הליבות האחרות הטמפ' בערך 10 מעלות פחות) מיד עם ההפסקה של התוכנה הטמפ' של המעבד קופצת מטה ל 60 מעלות וממשיכה לרדת עם הזמן. אנא המליצו לי על קירור רציני והכי טוב לעד 150 , 200 ו 250 ש"ח תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 39 תגובות
    • 6.3k צפיות
  17. Started by ProRules,

מארז CM590 או 400 ש"ח שהולך על קירור לכל הדברים החמיפ(מעבד כ.מ דיסק קשיח) (קרור לכל דבר. בעתיד אני מתכוון לעשות OC! אני רוצה שזה יפתור לי את הבעיה של הטמפרטוטת הגבוהות!!

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by jack548,

כיצד אני יכול לבצע oc בלי ידע כלל? מעבד CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 2657 MHz (8 x 332) זיכרון ddr3 gail 1333 x2g לוח msi p45c neo

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. המעבד שלי רותח!! גם SpeedFan וגם Coretemp טוענות שהמעבד שלי נמצא ב-85c! אני גם מרגיש שהמחשב שלי באמת נהיה איטי בחודשים האחרונים, ויש לו נטייה להרבה BSODים עכשיו, גוף קירור חדש ונוצץ כבר בדרכו אליי אבל השאלה שלי היא האם יכול להיות שמדובר בבעיה פיזית של המעבד או של לוח האם? (ואני לא רוצה שתגידו שיכול להיות שזה לוח האם כי אם אני צריך להרכיב לבד עוד לוח אני אשתגע ) מדובר על מעבד קצת ישן, core2dou E6400. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  20. כרגע אני "מחפש" קירור למעבד כאילו אני די סגור אבל אחרי בירור נוסף (כרגיל) קצת נכנסתי לבלבול ולא מבין את הנתונים שהAC מביא לנו. המעבד שאני רוצה לקרר זה Intel® Pentium® 4 Processors 511 CPU Speed: 2800 GHz Bus/Core Ratio: 21.0 Bus Speed: 533 MHz L2 Cache Size: 1 MB Manufacturing Technology:90 nm Package Type: LGA 775 Thermal Design Power: 84W Thermal Specification: 67.7°C כנראה שגם אחרי החלפה לא יהיה OC לפחות ממש לא רציני. הטמפ' המקסימלית שמגיע המעבד כרגע זה 63C והבעיה שהוא רועש אז אני רוצה להרגיע אותו :-). לתכלס חשבתי ללכת על הALPHINE 7 או על הALPHINE 7 PRO לא ממש מבין איך הPRO יכול להיות יותר קטן ממנו כל משקל ב200G ולהביא ביצועים יותר טובים. אבל זה התמונות …

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  21. הכרטיס שברשותי הוא ATI Radeon HD 2900 Pro חברתי לו את שניי חיבוריי החשמל הכרטיס עומד על GPU Clock 770 MHz (original: 507 MHz, overclock: 52%) Memory Clock 990 MHz (original: 514 MHz, overclock: 93%) עכשיו הוא יציב בGTA וכל זה אבל אני רוצה להוצאי ממנו את המקסימום אך אני הופך אותו ל2900XT?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, התקנתי את Speed Fan על המחשב שלי, ואני נחרדתי לגלות שהוא מראה משהו על 92 מעלות (בזמן מאמץ) המחשב שלי ללא שום אוברקלוק במארז מאוורר מאוד, NZXT Tempest המפרט שלי: AMD 720BE על קירור סטוק ללא OC Biostar TA790GX 128M 5.x כרטיס מסך Leadtek Geforce 8800GTS 640MB זיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD ואני רץ על Windows 7. השאלה שלי היא לאן בדיוק מכוון אותו חיישן שמראה 92 מעלות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by gor84,

אני מחפש הרבה זמן מידע אודות טמפ' רצויות למעבד שלי... אני רוצה לדעת מה הטמפ' ברצויות בזמן מנוחה ובזמן "עבודה מלאה"... תודה.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  24. חברי הפורום היקרים, החלטתי להזמין מחו"ל כמה מוצרים על מנת לתת שידרוג קטן למערכת קירור המים שברשותי השידרוג כולל: 1. שינוי מארז ל Spedo Advance 2. החלפת הצנרת. 3.החלפת הקירור הנוכחי לכרטיס המסך. 4.שינוי הנוזל. 5. שינוי מיקום הראדיאטור. וזהו בערך ההזמנה כוללת את הדברים הבאים אם יש הערות ושינוים אני ישמח לשמוע Danger Den DD-GTX295 NVIDIA GeForce GTX295 Video Cards *** NEW *** RadGrillz Stripes 2x120 Aluminum Black with Carbon Fiber Trim Tygon 3603 1/2" ID (3/4" OD) Clear Tubing ההזמנה של הצנרת היא PerFoot אז הזמנתי X 15 שזה יוצא בערך 4.5 מטר. Swiftech MCB-120 "Radbox" radiator/fan housing Rev 2 - Black Fluid XP+ EXT (Extreme Performance) Coolant - UV Blue Fluid XP+ EXT …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מעבד E8400 כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 ללא אוברקלוק. זכרונות XMS2 800 DDR2 ספק קורסייר 450 וואט. קיצר אני מעוניין לברר מהם המתחים הנכונים ביותר שאוכל לתת הן למעבד והן לזכרונות. בתודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים