עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ^Z^,

כותרת ;D תודה.

• 14 תגובות
    • 581 צפיות
  2. http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0086beetle/cl-p0086.htm לפי התנתונים הוא נראה די מרשים יש לי מעבד כמו במפרט בחתימה שלי והוא מגיע בער ל45-46 מעלות במנוחה ולא נראה לי שזה טוב יש לי מאוורר נראה לי כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=5740 כרגע והוא לא מספיק לפי דעתי מה נראה לכם?

• 14 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by dids22,

:s05: :s05: ואני ישמח לקצת פרוט כמו מתי הוא ניהיה מסוכן?למה ?וכד' תודה!!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. עריכה: -------------------------------------------------------------------- ציטוט של: domiel ב אתמול בשעה 21:34:56 לדעתי פשוט תקנה סילטניום ב550 שקל תוסיף לזה סוניק ויש לך ספק+מארז+קירור למעבד שקט. סילטניום: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 סוניק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3031 רעיון גאוני! עכשיו, זה מתאים ללוח שלי? ASUS P4P800SE ואיזה מבינהם הכי כדי? את ה-550 (t2) ש"ח נכון? הוא באמת כזה שקט? תודה מראש. זאת השאלה, אל תתיחסו לכל השאר, זה כבר פאסה. .swg _________________________________________________ המחשב שלי מרעיש מאד וברצוני להשתיק אותו. אז בלי להרחיב יותר מדי, הנה: ליבת פרסקוט P4, ספק- לא ידוע- L&C או משהו כזה, מאוורר קידמי(מע…

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  5. שלום הייתי רוצה להוסיף מאוור נוסף אחרי שכבר הוספתי מאוור אחד של 40m אני רוצה להוסיף עוד אחד של 80m חוץ מזה שיש לי גם מאוור של המעבד ושל כרטיס המסך יש לי ספק ג'מרי של 400W ותיראו את המפרט שלי אני חושב שהספק בפועל מיוצר בסביבות ה300W האם יחזיק את המערכת ומה הצריכה של מאוורר של 80M? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by Xstyle,

קנתי 2 כרטיסי ?512MB Supertalent CL2.5 DDR400 עכשיו אני רוצה לעשות להם אוברקלוק מישהו יכול להסביר לי איך או לתת לי תתוכנה. הא ועוד משהו תסבירו לי מזה CL2.5 CL3 CL2 וכול הלו.....

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by Esparco,

מישהו יכול להציע על קירור להארדדיסק הוא עומד לי על 37 מעלות גבוהה לא??

• 14 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by Satlan,

השאלה בכותרת ! בתודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ב IDLE 60-70, במאמץ 80-90. 1: האם יכול להיות בגלל שיש לי ספק 400W של CODEGEN כמו שהטכנאי טוען(ואם כן, נניח ואני אקנה ספק 500W BRAND האם זה ישפר לי את הביצועים בגדול? 2: האם רצוי שאני אחבר איזה כבל מולקס לכרטיס או משהו בסגנון? תודה מראש לכל העונים

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by wollmann,

לפי מה שהבנתי סדרת CBBHD עם ליבת Winchester היא טובה מאוד לOC גם ב וולטים נמוכים. יש לי אופציה להשיג מעבד שכזה. האם כדאי לקחת כזה או שעדיף פשוט לקחת את אחד מהוניסים? המטרה כמובן להגיע הכי רחוק שאפשר בסופו של דבר.

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by ilaysk,

סמתי לב שהמהירות של המאורר של הכרטיס מסך פועל בתאום עם הטמפרטורות (דוגמא: מנוחה-2400 RPM מאמץ 3000+ RPM ) רציתי לדעת אך ליגרום למאורר ליפעול כל הזמן במקסימום תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by uzana2004,

אז ככה...הלך לו הקרור של המחשב שלו(למעבד)והוא צריך קרור חדש+היטסינק... המעבד שלו הוא Socket 478 וסוג הלוח אם זה:MSI P4MAM-V MS-6787 v2.0 תודה רבה

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  13. HOLY CRAP? http://video.google.com/videoplay?docid=5393904704265757054 אני נבהלתי מהפיצוץ של המעבד!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by idani1983,

הכרטיס מסך שלי עומד על 50-52 מעלות במצב של מנוחה (כאשר הכרטיס בסטוק) ואחרי משחקים כמו COD2 וכגומה הוא עומד על 60-63 מעלות האם זה בסדר או שחובה חהליך את הקירור סטוק שלו? תודה

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by MasterDK,

שלום לכולם. כמובן שאני במצב דיפרסיה אחרי המעלות שמעבד שלי מציג והחלטתי לקנות לו קירור שלא יציק לי יותר. אבל אני מתלבט... הקירור שאני רוצה הוא כמובן קירור אווירר (לא מים ולא גז) המבעד שלי Pentium 4 3.0 LGA775 המקסימום שאני יכול להשקיע זה אולי 300-350 גג!! בבקשה המלצות משהוא שוריד מאוד את הטמפ' עדיף גם אם ביקורת אם אתם משתמשים במוצר זה איך זה עזר לכם וכו'. אני גם צריך משחה תרמית טובה. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 736 צפיות
  16. אני מחפש זכרון טוב שלא ידרוש הרבה מתח על מנת להשיג ביצועים טובים(בוא נגיד מקס 2.85) איך הMushkin Redline XP4000 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146390R

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by dids22,

בבקשה רק אלו שיש להם את המעבד הזה(בסטוק) שיענו ותציינו מה הקרור שלכם אז הטמפ' שלי היא : מנוחה- 34 מעלות מאמץ(10 דקות מאמץ ב s&m) 39 מעלות (המארז סגור) ויש לי קרור סטוק של amd מה הטמפ' שלכם? (ההגדרות של s@m ששמתי בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by DaMN,

בוקר טוב. יש לי בעיה מטרידה, המאוורר של המעבד הוא בעל הצתה מאוחרת. מדובר ב-P4 Prescott על -ASUS P4S800D ולפעמים שאני מפעיל את המחשב הוא נתקע במסך פתיחה, אחרי כמה כיבוי כולל של המחשב והפעלה מחדש הוא מתחיל לעלות וזורק הודעת שגיאה "OVERCLOCKING FALIED". בדקתי את העיניין על איזה OC לאזעזל הוא מדבר, וראיתי שה-RPM של המאוורר של המעבד נמוכה (2200 RPM) אבל לאט לאט עם הזמן המהירות עולה עד ל-4000 ואפילו יותר. המחשב עבר ניקוי מבפנים, התווסף לו מאוורר אבל עדיין פעם בכמה זמן אני מקבל את הודעת השגיאה הנ"ל. מה ניתן לעשות ע"מ שהמאוורר יתחיל את הפעולה שלו ישר על RPM גבוה וכך ימנה מימני את העצבים של לכבות ולהפעיל מחדש את המחשב כל פעם. שאלה נוספת שלא ממש קשורה לבעיה: המעבד לא בעבודה מואמצת …

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  19. Started by y10,

קודם כול אפשר לעשות OC למחשב הזה אינטל פנטיום 4 2000 לוח אם של DFI מעלות ממוצעות בזמן מנוחה מעבד:39 לוח אם:26 דיסק קשיח:35 ואם כן איך אני עושה OC?צריך תוכנה או משהו ולכמה זה יוכל להגיע לי בלי לגרום לחימום רב..?

• 14 תגובות
    • 570 צפיות
  20. ברשותי מעבד אינטל, פנטיום 4 1700 MHZ... עכשיו כחלק משידרוג של המחשב שאני רוצה לעשות (הוספת זיכרון ואולי גם מאורר) החלטתי שאולי גם OC למעבד יהיה טוב... בממוצע הטמפ' שלי הם: מעבד: 35-36 לוח אם: 30-31 כרגע נתוני המחשב: מעבד ^^^ לוח אם ישן של FC 2 סטיקים של 128 DDR 400 MHZ שפועלים על 266 CAS 2 (הגג שהלוח תומך) ג'פורס 2 400MX (אולי גם לו ניתן איזה OC - לא יודע אבל אם כדאי בכלל) WD 40G 5400RPM ועוד הארד דיסק שאינו מחובר XP SP2 במחשב יש לי מאווררים: על המעבד בספק אחד קטנצי'ק ביותר בסוף אחד רגיל בהתחלה הטמפ' שלי לא ממש גבוהות... במיוחד מכיוון שאתמול בעזרת מכונה ניקיתי את המחשב ביסודיות רבה! רציתי לדעת אם אני אצליח לעשות OC טוב למעבד (נגיד עד ה2000 MHZ). מה דעתכם? כמובן שאני שואף …

• 14 תגובות
    • 804 צפיות
  21. כותרת תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב שלי מאבק. במארז שלי יש פילטר מצויין שלוקח לו את כל האבק, ככה שמידי פעם אני לוקח שואב אבק, שם כזה דבר שמשלבש על הפתח ככה שזה יהיה פס צר, ומבריק את הפילטר, וקצת מאחורה, איפה שכל הכבלים (כמובן שאני נזהר לא לקלקל שום דבר!). אבל אמרו לי שזה לא טוב. אז איך אני מנקה אותו טוב? ומה זה משחה טרמית? איך זה עוזר ומה זה עושה? תודה רבה ;D דרך אגב, הטמפ' של ההארדיסק שלי (אני חושב; זה WDC) די גבוהה - 66 טמפ' בדרך כלל. נגיד עכשיו, שאני לא משחק או משהו, יש דיסק בפנים אבל אני לא עושה כלום איתו, זה ככה. (תראו את התמונה...) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Swimmer,

ל-6600GT, עדיף לחסוך ל-TIDE, או לקנות כבר מחר סליינסר? לכרטיס שיהיה ב-OC, עם VOLTMOD ונספחיו...

• 14 תגובות
    • 886 צפיות
  24. http://thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0103/cl-w0103.asp# ניתן להשגה במחיר 290-320 השאלה אם זה שיפור משמעותי למערכת שכבר יש לי .. bigwater? מומלץ? ואם אפשר לקבל ביקורות.. בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by dragon772,

כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אז ברגע שאני מדליק יש קול חזק של המאוורר של המארז ואחרי כמה דקות וכמה דפיקות על המארז זה מסתדר והופך לשקט האם יש בעיה במאוורר? ומה מומלץ לעשות במקרה כזה? תודה לעוזר

• 14 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.