עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zivM,

יש ברשותי ביג טייפון. עם מאוורר לד כחול שהחלפתי לטרמלטייק טנדבליידר-שהוא די מרעיש ובזמן האחרון הוא מאבד כוח לבד-פתאום מ2100 הוא 1200 סל"ד בלבד.. החשמל בסדר והכול בסדר סתם ככה פתאום ההארד קאנו 13 מצפצף מאוורר 2 (הביגטייפון) ירד למהירות מתחת ל1000. בקיצור-אני מעוניין להחליפו. חשבתי על הסמארטפן של טרמלטייק אבל כשהם על 3500-4500 סל"ד אומנם הם מכניסים המון אוויר (ואיתו המון אבק) אבל רועשים ברמות מטורפות. על 2500 זה כבר מתחיל להיות בלתי נסבל. חשבתי אולי על מאוורר UV נחמד שיעשה את העבודה מצויין שקט במיוחד הכי חשוב ועם CFM מכובד... חשבתי על קולר מסטר אבל 1200 סל"ד בלבד-כנל ANTEC וכל דומיו... אין משהו רציני חוץ מטרמלטייק. חשוב לציין שאני מעוניין במאוורר עם לד או UV בלבד ולא מאוורר…

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by k_700,

אז ככה יש לי מעבד AMDX2 3800 , לוח אם לאן פארטי של DFI כרטיס מסך 7800GT של EVGA. קירור: ביג טייפון לא עשיתי אובר קלוק. האם הטמפרטורות יציבות? לינק למי שלא רואה: http://img140.imageshack.us/my.php?image=njac3gn.jpg

• 14 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by shirNoshe,

אז קראתי בפורום,והרצתי את זה כמעט 14 שעות. הטפ' של ה-CPU עלתה למקסימום 37 מעלות.עכשיו השאלה היא כזאת: מה אני צריך לדעת מהנתונים?כי זה מראה ומראה..ומראה..ואין אפשרות לראות מה היה לפני שעות.אז מצרף תמונה ואנא עזרה מה זה אומר. אם היה FAIL במשהו זה היה עוצר?מראה משהו? תודה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by AsD[eyal],

אם אני מעלה את המתח רק זה הורס את האחריות לא?

• 14 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by oren,

ברשותי מחשב לא כ"כ חדש הכולל את המעבד BARTON 2500 שעשיתי לו קצת OC: CPU Type AMD Athlon XP, 2048 MHz (11 x 186) יש עליו את המאוורר המקורי וגוף הקירור המקורי, הם קצת מרעישים ולכן אני מחפש אלטרנטיבה שקטה עד 150-200 שקלים. אולי אפשר לשלב במחיר הזה גוף קירור + מאוורר שקט + מוליך טרמי איכותי הדגש שלי הוא על איוורור שקט. לא אכפת לי להשאיר את הגוף קירור המקורי ולקחת מאוורר ב-200 ש"ח , העיקר שיהיה לי שקט בחדר, כמה שפחות לשמוע את המחשב תודה רבה לכם, חג שמח וכשר.

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by inverminx,

שלום רב.. קודם כל הציוד שלי: לוח MSI 915G COMBO, (מעבדי 775, 533 מהירות זכרון), מעבד P4 3.0Ghz 2MB_Cache, Windows Xp לפני שבוע התעוררתי בבוקר וגיליתי שהמחשב כבוי למרות שלא היתה הפסקת חשמל בלילה, לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות לאחר יומיים התופעה חזרה על עצמה, ושמתי לב שהמחשב נכבה ללא שום אזהרה מוקדמת, ניחשתי שזה מנגנון הגנה של המעבד בפני טמפרטורות גבוהות התקנתי תוכנה לבדיקת טמפרטורת המעבד ובאמת שמתי לב שהטמפרטורה גבוהה מאד! המעבד עובד במצב IDLE (ללא שום תוכנה ברקע) על 50 מעלות סלציוס פחות או יותר, ברגע שאני מנסה לאמץ אותו קצת (דחיסה בRAR לדוגמא) הוא מטפס דיי מהר לכוון ה 80 מעלות ואז מתחיל כל הבלאגן והמחשב כבה. בSETUP של המחשב, בHARDWARE MONITORING רואים פחות או יותר 73 מ…

• 14 תגובות
    • 700 צפיות
  7. היי.. ברשותי ספק כח של HEC 300W . אני משתמש בתוכנה EVEREST . מישהו יכול לכוון אותי ולהראות לי איפה בודקים כמה כח נמצא בדיוק בשימוש ע"י המחשב כולו ? (אם בכלל אפשר - הכוונה היא, האם אפשר לבדוק כמה W בשימוש ?) .. תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shlomi8,

המעבד שלי על 47-60 מעלות לא במאמץ!!!!! יש לי קירור סטוק מישהו יודע למה?

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  9. אני מחפש קירור שקט למעבד שלי, אני לא מתכנן OC לא היום ולא בעתיד התקציב הוא 200-300 שקל אני מקווה שזה יספיק למאוורר שקט למעבד כמו שלי.... מאוורר זה יצטרף כנראה ל-3-4 מאווררים במארז שאני אוסיף ל"השקטת המחשב".... תודה לעוזרים מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לא מצאתי מידות/פרטים על המארז שלי - משהו גנרי של spl קיצר מדדתי מבחוץ מתמארז הוא 17 ס"מ +- והBT הוא 13 ס"מ בגובה אז רציתי לדעת אם זה לא יהיה בעיה אצלי (אל תשכחו שזה המידות בחוץ ושיש לי תלוח ומעבד שלוקחים קצת וזה...) אבל גם אם זה לא יעשה לי בעיה על הלוח 775dual -880 pro של אסרוק וגם אם זה לא יתנגש לי בספק

• 14 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Gigabyte GA-8N-SLI nVidia nForce 4 SLI Intel Edition LGA 775 Samsung 512MB DDR2 400 Original אלו החלקים.. כאשר לפי חשיבה הגיונית הלוח תומך בFSB 1066 והמעבד כדי להגיע ל3.4\3.3GHZ מספיק לו פחות מ200FSB אז זה בסדר.. הזיכרונות עובדים על 200 והמעבד על 185 כבר ב3700 אז הם יספיקו גם.. והמעבד דיי ברור שהכל יהיה בסדר.. אז רציתי לדעת האם באמת הלוח טוב והכל יספיק לאוברקלוק ל3.4\3.5 עם קירור מקורי לעבודה יומיומית?

• 14 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by moshe55501,

מאיפה אפשר להשיג את התוסף הזה הוא דומה לכספית ואין לי מושג איך קוראים לו אבל זה נראה משהו טוב זה משפר בהרבה את העברת החום

• 14 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by predator_008,

הספק מופיע בקישור: http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm תודה מראש. predator_008

• 14 תגובות
    • 581 צפיות
  14. האם למשהוא יש מושג אם יש דרך לשלוט במאווררים שמחוברים ביציאות FAN4 וFAN5 על הלוח

• 14 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by moshe55501,

ואם אפשר אז אשמח לקבל מדריך מפורט

• 14 תגובות
    • 815 צפיות
  16. לא מצליח לעבור את רף ה- 3.67@3 במעבד Northwood על קירור ביג טייפון. הטמפרטורה נשארת במנוחה 30 מעלות, במאמץ 41. זכרונות G.SKILL בדואל (PC-3200) ספק פאוארסטרים 520 של OCZ לוח P4800 SE יכול להיות שהגעתי לגבול של המעבד? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 676 צפיות
  17. שלום חבר'ה אני חייב וצריך את העזרה שלכם אז ככה איך אני בודק את טמפרטורת המחשב שלי?? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 14 תגובות
    • 647 צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום, ראשית, אני רוצה שתדעו שניקיתי את המאוורר של המעבד מאבק, שימנתי אותו עם ספריי WD40 בציר, מרחתי משחה תרמית כמו שצריך אך המאוורר הארור משגע אותי! אני מתבונן בתוכנה Speedfan וכאשר המהירות של המאוורר עומדת על 2700-3300RPM (בערך) הכול בסדר גמור והמאוור לא מרעיש ומשתולל (המחשב רק עלה) כאשר המהירות של המאוורר עולה ל- 3700-4500RPM מכאן מתחילות הבעיות שלי - רעש מרגיז ומטריד ברמות שלא ניתן לתאר!!! חשוב מאוד לציין כי נצילות המעבד היא כלום, מדובר על 20 דק' בערך מרגע הפעלת המחשב, המעבד לא בעומס בכלל והטמפרטורה שהתוכנה Speedfan מראה לי היא בסביבות ה-49-52 מעלות צלזיוס. מדובר במעבד של Intel P4 3Ghz של Prescott. באמת שאין עומס על המעבד, וזה רק עניין של זמן עד אשר מהי…

• 14 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by noambaum,

ברשותי כרטיס :ATI AIW X800XT עם קירור סטוק. אני מחפש לקנות לו גוף קירור איכותי (יש לי כבר 2 מאווררים שמעיפים אוויר קר לכיוון שלו). מחכה להמלצות שלכם,תודה נ.ב. למישהו יש נסיון עם BIG TYPHOON? אני פוחד שהמשקל שלו ישבור לי את הלוח אם.

• 14 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by Randy Orton,

יש לי לוח ASROCK P4V88 PLUS הבעיה היא כזאת ! יש לי מעבד סלרון 2400-400-128 ואין לי בעיה לעשות לו OC הקטע שבביוס רשום 100 FSB - מנואל / אוטומט שאני שם על מנואל הוא פותח את ה FSB אבל אי אפשר לשנות תדר ! עכשיו הרתיו קבוע ! רשום ככה RATIO LOCKED התקשרתי ל KSP להתייעץ אמרו לי שרוב הסיכויים שאי אפשר לעשות OC למעבד שלי בגלל שבחברה של אינטל קיצרו את התדר עד 2400 ובגלל זה רשום LOCKED ! - חרשתי את הביוס למצוא אפשרות / קומבינה כלום !!! -

• 14 תגובות
    • 664 צפיות
  21. טוף... מפרט ניתן לראות מצד ימין. החלטתי לעשות אוברקלוק למעבד עם קירור סטוק בהנחה שבכל זאת אפשר להוציא ממנו משהו. העלתי את ה-HTT ל-205, הרצתי את Prime95 לכחצי שעה ואז העלתי שוב בחמש וחזרתי על הבדיקה. כשניסיתי להעלות בעוד חמש, ה-BIOS לא הגיב ועשה ריסט כל 10 שניות. ניסיתי להוריד את מהירות הזיכרון ל-2/1.88(CPU/11) ולהעלות את ה-HTT ל-211 וזה עבד עד שהפעלתי מחדש את המחשב. הביוס שוב עה ריסטים. ניסיתי גם להוריד את ה-HT(למרות שלא אמורה להיות לזה השפעה במהירות כזו נמוכה) אך לא הייתה לזה שום השפעה. הביוס שלי מעודכן ומתח המעבד הוא 1.4-1.45. אי-אפשר לשנותו משום מה(לוח צולע). לא עברתי את 55 המעלות בבדיקות כך שזה נראה לי דיי מוזר. החשד שלי שהלוח פשוט גרוע -.-' כרגע אני 210MHz ללא מחלקים…

• 14 תגובות
    • 786 צפיות
  22. לוח אם Gigabyte GA-K8VM800M איך אלו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=8249

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם. המאוורר של הכרטיס שלי (7800GT) משום מה מסתובב על 100% איך אני יכול להשתיק אותו .. הוא עושה הרבה רעש ניסיתי עם RIVATUNER זה השתיק אותו בדיוק ל 5 שניות ואז הוא חזר שוב ל 100% ד'א הכרטיס של לידטק והוא עומד על 38 מעלות מנוחה .. 50 מאמץ תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by WaRez.,

טוב עשיתי OC ל805 .. מ133 העלתי ל166, קירור סטוק ( יום ראשון BT ) עכשיו אני מכבה ת'מחשב, מדליק אחרי שעה-שעתיים והמחשב מחזיר את הOC לDISABLED... המחשב היה על טמפ 45-47 במנוחה. ועלה ל55+- במאמץ.. מה עושים ? וכן , כן שמרתי כאשר יצאתי מהBIOS אחרי הOC

• 14 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by WaRez.,

יש לי 7600GT של לידטק, הכרטיס ב45 מעלות בזמן מנוחה, עם קירור סטוק. שווה לי לעשות OC ? כמה מעלות זה חם מידי בישביל מנוחה? עד כמה אני יכול להגיע איתו? [ עד איזה רמה של כרטיס אחר.. ] תודה אגב- צריך מדריך קטן לOC עם RIVA TUNER

• 14 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.