אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת עם הטמפ' במחשב שלי תקינה, המפרט בצד. חשוב לציין שאין במערכת OC בכלל, ושהמערכת לא היית במאמץ כאשר התמונה צולמה. תודה לעוזרים !
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום כולם.... אז כך... הזמנתי את המפרט הנ"ל: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory יש גם מארז טוב.. קירור.. כל מה שצריך.. אבל לא קשור לשאלות שלי..... היום דיברתי עם החנות והם אמרו לי שאת המעבד יהיה רק עוד שבועיים.... את הזכרונות רק עוד 3 שבועות (עם הצ'פ שאני רוצה כי במלאי יש של MTEC ואתם יודעים....) המוכר הציע לי להחליף מעבד ל 2000+ או 2200+ עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי? או שלחכות.... כמו כן את הזכרונות החלפתי ל DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory (BH-5) האם יהיו הבדלים משמעותיים ב OC? תודה מראש לכל העונים....
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני הולך לקנות מKSP שתי מאוררים ב40 ש"ח ביחד, הם ג'נריים בעקרון אבל אמרו לי שהם יחסית שקטים. ועכשיו למשחה טרמית, כרגע ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה, מחר אני הולך למרוח את החדשה, רציתי לדעת מה דעתכם על הAS 5? היה לי את הMX-1, יש הבדל גדול ביניהם? אני קונה את הAS משום שאין את הMX בKSP.. עוד דבר - מאורר לדיסק קשיח ב35 ש"ח - שווה?(לי זה נראה מיותר אבל הטמפרטורות טיפה גבוהות, השאלה אם המחיר הזה הוא נורמלי)
-
- 14 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הבנתי שממש לא מומלץ ללכת על WD. תודה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היום הזדמן לי והיתה בבית שלי מצלמה של Webcam :-\ http://members.lycos.co.uk/cr0x0r/modding/ זה סתם החלון והistorm שלי =] אה והגרפיטי ( GraFFiTY ) של Bilabong
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שניגשו אלי בתדהמה קטנה (אחרי שנודע להם שאת המערכת שלי אי אפשר לשמוע) רציתי לדעת איך אתם מקררים את המחשב שלכם ומה הטמפ' שלכם בקיצור אני קירור ומפרט A64 3000+ wini@stock - TT sonic tower + TT thunderblade 120@7V MSI neo 4 plat@stock - TT extreme spirit@fanless X300@stock - stock passive WD250 + samsung120 - no active cooling noisetaker 420W @ minimum setting fans : 2*120 in @ off 1*120 out @ off חדר ללא קירור טמפ' חדר לא ידועה תמונות - אין לי כרגע משהו עדכני
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מהו ה dBA הנורמלי שאפשר לחיות איתו ושלא יפריע ואם תוכלו לעשות השווה קטנה נמשל 20-לא מפריע 25-זימזום קטן וכן הלאה...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הולך אם הטוואר זה טוב או לא...זה נראה כאילו מכה קטנה למחשב והמעבד מתפרק לשתיים...........
-
- 14 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ובאותה הזדמנות אני קונה בעוד חודש-חודשיים מקסימום מחשב ואני רוצה לעשות לו O\C ר-צ-ח-נ-י ולהגיע לבאס 250 ובחרתי בינתיים ברכיבים הבאים: EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 (A3) לוח אם AMD ATHLON XP 2100 + FAN מעבד Thermalright SLK-600/800 Extreme גוף קירור למעבד Winbond/Twinmos DDR 512MB 3200/400Mhz זיכרון פנימי Connect3D 9500/9700/9800 Pro 128Mb DDR כרטיס מסך Thermaltake Highest Xaser II 5000 Plus Chassis מארז Enermax 350W EG 365P VE ספק כוח יש איזה שינויים במפרט שאתם רוצים להציע לי? ואיזה סטפינג לקחת למעבד? אני גם מחפש מאורר שקט יותר (אני חושב שאני יכול להסתדר עם 30-40 דצ…
-
- 14 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מה דעתכם על המאוורר הזה? Scythe JAPAN KATANA 3 (קישור: http://tms.co.il/product/7946) ושאלה נוספת - איך חברת Scythe ? יש להם מוצרים איכותיים או שעדיף במחיר הזה לקחת משהו אחר? *כמו שרשמתי בכותרת - אני לא מתכנן לעשות OC במערכת, פשוט המעבד שלי לא מגיע עם מאוורר ואני מחפש תחליף.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תגידו לי מה דעתכם.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות oc למעבד גם כשאני עושה oc באחוז נמוך יחסית של 0.5 % מהמהירות של המעבד שלי כל ניסיון נתקל בתקיעה של מערכת ההפעלה הרצתי בדיקות על המעבד ואין איתו שום בעייה וכשאני עושה לו oc מבחינת טמפרטורה הכול תקין הוא אפילו לא עובר את ה35 מעלות בביוס של הלוח אם יש לי אפשרות לשחק עם המתחים אבל אולי הלוח לא מותאם לזה לא יודע משהו מוזר קורה פה. אם יש למישהו רעיון או הצעה אני אשמח לשמוע אני בכל מקרה שוקל כבר די הרבה זמן להחליף את הלוח הבעייה היא שיש לי מעבד של איטל ועוד לא מצאתי לוח עלות מול תועלת שממש שווה את הכסף כמו כן יש לי גם 2 גיגה זיכרון עם תזמונים מעולים בddr1 וכל הלוחות הטובים שמתאימים לאינטל מגיעים כבר עם זכרונות בפלטפורמת ddr2. בקיצור כל עצה או רעיון יתקבלו בברכה.
-
- 14 תגובות
- 629 צפיות
-
-
http://www.tekforums.co.uk/posts.php?threadId=8414 בתאבון לכולם.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שהוא פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ, יש לי גם זיכרון של 1.5 גיגה של 400 מגה הרץ, והלוח אם הוא אינטל D865PERL. לפי מה שהסתכלתי בביוס שלו לא מצאתי אפשרויות לשנות את המהירויות.. אפשר לקבל עזרה? תודה מראש.. רותם.
-
- 14 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את המחשב ואני נכנס לSPEEDFAN ובGPU רשום 0 וככה זה קבוע מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לדעת את הטמפרטורה ?
-
- 14 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אתמול החלפתי את הקירור סטוק של המעבד שלי ל Scythe Ninja PLUS. ישנו שיפור ניכר בטמפ' ואפילו קצת הזוי הטמפ' של המעבד במנוחה עם OC ל 3.4Ghz היא 16~ מעלות מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הגיע הזמן להתקדן מהקירור הגנרי של המעבד דרך אגב AMD 1700@2000 בטמפרטורת עומס של 44 גג. השאלה היא מה יותר טוב ( קירור ורעש ): 1.SK-7 ( יש ען מאורר SF2 מה זה? ) 2.SLK-600 תנו עצה
-
- 14 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן מתלבט בין P5B DX ל DS4 אני רוצה OC מקס" וגם SLI (למי שיודע זה אפשרי אם רוצים יותר מידע תשאלו בפרטי) , היו הרבה דיווחים על ירידת פיצועים ב P5B . ניתקלתי לפני כמה זמן בתרד' באיזה פורום , מישהו הראה ביצועי SLI ב P5B וגם ב DS4 והתוצאות שהתקבלו הראו ש DS4 בפחות רוחב בס ועם כ.מסך פחות טוב נתן פיצועים יותר גבוהים : Gigabyte DS4 + 6600@3.15Ghz + 350FSB + 2 x 7900GT + 2x512MB 3dmark05 - 16747 3dmark06 - 9445 Asus P5B + 6800@3.5Ghz + 500FSB + 2x7900GTX + 2 x1024MB 3dmark05 - 15162 3dmark06 - 8530 תרד' מקורי http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112730 והנה לינק שמציג את הבעיה באופן מפורט , למעשה מציגים את כל הבעיות בלוח ואם הם נפתרו עם הזמן או …
-
- 14 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אך המאווררים האלה מעבד(עד 120 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=10300 המעבד שלי זה AMD 64 הוא יתאים? ואם לא או שלא כדי מה כדי במקום? מאוורר לכרטיס מסך (עד 90 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 יש לי 6600GT הוא יתאים?אם לא או שיש יותר טוב מה כדי במקום השקט די חשבו לי :-\
-
- 14 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כן אני יודע שהמעבד כבר ישן .. אבל אין לי טעם לשדרג ביינתיים יש לי כרגע קירור סטוק low profile והוא לא עומד בקצב קניתי אתמול Antec Copper Tiger C40 מבלי להתייעץ. ממש אהבתי את המראה שלו, אך הגודל שלו העלה בי קצת ספק לאחר בדיקה גיליתי שהמאוורר שהגיע איתו לא תקין .. מחר אלך להחליף אותו.. השאלה אם שווה לי להחזיר אותו ולהוסיף קצת כסף כדי לשדרג למשהו יותר רציני ? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי,לפי בספיד פאן הטמפ של המעבד שלי(CORE 1 וCORE 2)הם סביב ה50 מעלות,שזאת טמפ לא אידיאלית ואני מתכוון לקנות קירור חדש.אבל שאני נכנס לביוס ובודק טמפ הוא כותב לי שהטפ סביב ה35 מעלות.עכשיו הורדתי EVEREST והCPU טמפ כתוב גם משהו כמו 30 מעלות אבל בCORE 1 ו2 כתוב 50.למה להאמין?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על משהו שאפשר לקנות בתל אביב, רמת גן או גבעתיים שיהיו לי חלקי החלפה זמינים. אבל פה בחנויות מוכרים רק את ה BIG WATER. מאז שהיחה לי את הגרסה הראשונה אי שם לפני 5 שנים שמעתי שזה השתפר והמשאבות הגיעו מהישנה המסכנה של 120 ליטר לשעה, או לדקה, איך שסופרים את זה - ל 400 ו 500 ליטר, שיחסית לטרמלטייק זה די מדהים. אז כל בעלי הניסיונות - הגידו את דעתכם עם הערכה הזאת או ערכות אחרות. הצינורות כבר חצי אינטש או עדיין 3.8, כי אני רואה בערכה של הצינורות לדוגמה גם חצי ואיני מבין איך זה מתחבר ל פתח 3.8 של המשאבה למשל או שאני מובלבל ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים עם מעבד AMD 64 3200X2 ואני מבסוט ממנו לגמרי חוץ מהעניין של הרעש יש לי עליו כרגע מאוורר TR2 M6 SE (K8) ATHLON64 ThermalTake - 21 , שהרעש שלו עומד על 21dba הייתי רוצה להחליף אותו במשהו יותר שקט , אבל משהו שיקרר אותו תחת תנאים קשים של רינדור אינטנסיבי בתלת מימד חשבתי על כמה אופציות Thermalright XP-120 for P4 and K8 + ( איזה מאוור של 120 ? ) Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tec ZALAMAN CNPS7000B-Cu אם יש לכם משהו אחר להציע אני אשמח התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח תודה
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי 2 HD SCSI , המערכת מוציאה המון חום והם מתחממים, התקנתי מאחורה 2 מאווררים 80 ממ כי זה מה שנכנס אבל הם בקושי מוציאים אוויר עליהם. אי צריך המלצה למאוורר 80 ממ חזק מאוד וגם לא יקר. אני רוצה טורבינה. זה באמת דחוף. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-