עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pc student,

יש לי לוחאם חדש של gigabyte יש עליו מטג הנקרא sw1 האם זה מטג העושה oc ?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by adamginz,

אני עושה הזמנה מJabtech הם התחילו לשלוח לארץ במחיר סביר של 20 $ ואני מתלבט בין שני הסינקים . אני אישית מעדיף את הSwiftech כי אני לא אוהב את כל הגודל והנחושת שיש בThermalright במיוחד שהם מציגים ביצועים שווים. מה אתה חושבים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Dean Trachtenbroit,

מישהו כבר משתמש ב swiftech h220 ואם כן, האם הביצועים שלו טובים?

4. Started by monohouse,

מי יודע איפה אפשר לקנות בישראל ? תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  5. Started by kikkler,

אפשר להשיג אותו איפהשהו בארץ ?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by huber,

בעקבות הכתבה באתר התחילו אצלי התלבטויות. עד עכשיו הייתי נעול על ה AX478, אבל אחרי קריאת הכתבה על ה MCX חשבתי לעצמי שאולי עדיף לרכוש אותו לפנטיום 4. בהתחשב בכך ששניהם לא משווקים בארץ ושאת שניהם אני מתכוון להזמין מ 2COOLTEK, זה לא שיקול בר קיימא. אין השווא ישירה בין שניהם והניסוי של שניהם לא נעשה על אותה מערכת ככה שאיא אפשר להשוות "ראש בראש", אז איך מחליטים איזה יעיל יותר? אם יש למישהו משהו מבוסס להגיד בנושא, אשמח לשמוע...

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by SnakeBite,

שלום,אני מתכנן לקנות מערכת קירור מים שכוללת : משאבה : Swiftech MCP655 12 VDC Pump צינור : Tygon 3/8id 5/8od נוזל קירור (כנראה) : Fluid XP+ Extreme 32 oz או Fluid XP+ Ultra 32 oz בלוק ציפסט : Swiftech MCW30 Chipset Water-block בלוק כ מסך : Swiftech MCW60 Graphics Card Liquid Cooler - Retail מיכל מים : מיכל גדול ביותר שאני קונה בארץ ומשפץ...נראה לי שהוא מכיל יותר מליטר נוזל.. עכשיו השאלו שלי הם : האם יש לכם משהו לשפר במערכת ? מה יותר טוב מבין 2 הבלוקים שציינתי בכותרת? איזה נוזל יות טוב מבין השניים ? בתודה עידו

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Inertia,

יש לי מעבד E6300 ולוח אם p945 של ג'יגהבייט, אם אני משנה בביוס את התדר עבודה לכל דבר חוץ מDISABLE אפילו אם אני מכניס ידנית את התדר המקורי (או נמוך ממנו) המחשב לא עולה ועושה ריסטרט תוך כדי הבוט.. למה ?? בעבר ביצעתי לאותו מחשב אוברקלוק שפעל בסדר גמור. כרגע יש לי קירור של AC והטמפרטורה הממוצעת גבוהה טיפה מ50, אני חושב שעם הקירור סטוק הוא היה פחות חם אבל אני לא זוכר... האם זאת טמפ' נורמלית ?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  9. כמה הטמפרטורות בsystem אמורות להיות ???

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  10. Started by huber,

when i turn off my defualt cpu speed in my bios and turn it into manual a menu gets activated. the menu is System/PCI Frequency ratio and his values are: 133.0/32.25 (current) 135.0/33.75 130.0/32.25 etc'. as u can see the numbers dosnt make sense (at least to me thy dont come in any clear order, up or down. i guess that the first value is the system bus speed do u know what is the second? i think i can overclock my system if i change thos value but if i dont know what thy meen its poinles. btw - i have p3 800mhz on an asus cuv4x motherboard and awardbos medallion ver 6.0 there is also a second option under this one thats called system/SDARM Frequency ratio and its valus …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. http://www.ocia.net/reviews/sytrinvf1/page1.shtml

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by DAVIDKI19,

ממה שרשום בחנות הוא תומך רק ב 1156 וכל מיני AMD Scythe Yasya < SCYS-1000 ולגבי הקירור הזה גם 1155 יש? מה עדיף?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  13. במקרה של אוברקלוק הבנתי ששני המעבדים כשהמכפלה פתוחה הם עקרונית אותו מעבד רק עם מכפלה שונה (או אולי אני מתבלבל עם ה 2100+?) או שיש הבדלים בביצועי הOC בין שני המעבדים?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  14. Started by sh_idan,

הבנתי שT1 יותר טוב אז שיניתי אבל אני רוצה קצת לדעת מזה אומר מה המשמעות של זה וכו תודה

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  15. שלום כולם יש לי a64 3200 754 epox 8kda3j 1024 512x2 a-data pc3200 עכשיו אמרו לי שאפשר עם הזכרונות הללו והלוח הזה לעבור ל t1 שיתן יותר ביצועים אז עדכנתי תביוס וחישפתי את האפשרות של ה t2 או t1 ולא מצאתי עברתי על הכול power bios וכול התפריטים שם ולא מצאתי עכשיו אמרו לי שזה יתן הרבה יותר ביצעוים אמת\שקר וגם אמרו שזה יכול להיות לא יציב אז איך אני בודק אם זה יציב ? תודה

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by THE FOX,

אפשרות T1 לזיכרונות לא עובדת יציב ולאחר שימוש מסויים המחשב קורס ועושה ריסט. ממה זה נגרם? האם תוספת מתח לזיכורנות תעזור? GeIL 512MB (2x256MB) PC3200 DDR400 Value Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by The_Byter,

Gskill 4800 la

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by sagi_10,

שלום חבר שלי מתכוון ליקנות מחשב חדש בימים הקרובים והוא מתכנן אותו לאובר קלוק די כבד הבעיה היחידה היא הזיכרנות,עד עכשיו הינו בטוחים שהוא ילך על bh-5 אבל אז ראינו את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4247 האם הם טובים לאוברקלוק??? האם יש יותר טובים במחיר שלהם?? בתודה שגיא

• 70 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDQ2 איזה באסה...חייב לרוץ לקנות שעוד ישאר לנו..!!... :pissed:

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  20. Started by roeiw,

הפלטייה הזאת שנמכרת ב EMP לאן אני מחבר את החוטים שלה??

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Access Denied,

למשהו יש מושג עם קיים כזה דבר?? וכמה זה עולה? האם יש לTEC בקירור אוויר חזק אותה רמת אפקטיביות כמו שיש לו בקירור מים (כמו של סויפטק לדוגמא...) ????

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by iluxa1,

המארזים שלהם עם ה320\220 MM מאוורריםשווה לקנות במזג האוויר הישראלי אני יודע שתהיה בעיה בלהחליף אותם אם משהו קרה...[br]פורסם בתאריך: 2.09.2009 בשעה 00:20:24 Tagan EL DIABLO 250mm + 330mm N/PS

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  23. Started by Or ei,

29 במנוחה ו39 במאמץ על באס 140 זה טוב ?? יש לי P3 733

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  24. Started by The_Byter,

הגיע אלי הערכה החביבה הזו : ואני שמח לבשר שה+1600 XP שלי נפתח בהצלחה ! מי שמעוניין שיצור קשר.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nightshadow,

לאחר ניסויים רבים עם חבר שלי הגעתי ל- oc הטוב ביותר פעם ברזולוציה של 12801024 הייתי מוציא ב3d mark06 -4395 ועכשיו באותה רזולוציה אני מוציא 5200 תמונה: http://img239.imageshack.us/img239/7447/oc3dmarkte0.jpg

• 6 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים