אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
עשיתי OC לא מזמן . ולאחר הOC גיליתי שאין סאונד לא שומעים צלילים. במקום שומעים צלילים מהמחשב (בייף) כל הזמן. מוזיקה בכלל לא פועלת. הורדתי את הOC למצב הקודם. פתאום יש סאונד.... מה לעשות? אני רוצה שיהיה גם סאונד וגם אוברקלוק........ למה יש את הבעיה הזאת בכלל.. המחשב טס אחרי הOC אבל אין סאונד. שזה דיי הורס הכל..
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני כרגע מבצע בידקת מאמץ למחשב שלי עם עם SP2004 פתחתי 2 במקביל כי יש לי מעבד E6300 1.כמה זמן אני אמור להשאיר את הבדיקה? 2.האם זה יכול לגרום נזק למעבד או לזיכרונות כי זה עובד על 100 אחוז
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כרגע חזרתי מתל אביב וKSP וקניתי מעבד 3000+64bit וקיבלתי איתו את הקירור הנ"ל. מה דעתכם עליו? ויש לכם מדריך למריחת משחה טרמית על מעבד חדש?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
-
האם זה יעבוד כי ראיתי שהחיבור לאתר של TT רשום שהוא אחר ומתכוונים לזה של 3GHz ומעלה קישור לאתר היצרן
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
האם הספאק יכול לתת פייט הוגן ל AX+SF2 מבחינת ביצועים באותה רמת הרעש ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
באתר של TT אומרים שמקבים עם ה HSF עצמו וסט מהירות - האם מקבלים אותו עם הקניה של HSF כזה גם בארץ או לא.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום יש לי SPARK 7+ ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר גם את חיישן הטמפ וגם את הנגד המשתנה שמגיעים איתו. שכאשר שאני ירצה שזה יהייה נשלט טמפ אז אני יעשה משהו אחד, וכאשר אני ירצה לשלוט ידנית(כי הרעש מעצבן ;D) אז אני יעשה משהו אחר
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתנסות ב- O/C למעבד ושמתי לב שכאשר אני מתכוון לשנות את ה- SPD, יש משהו לא ברור: אני לא מבין מה ההבדל בין הערכים שציינתי בכותרת, מלבד העובדה שהאות בסוף מסמלת את ה- FSB. מה מסמלים המספרים? ניסיתי לחפש בגוגל אך ללא הועיל, אולי לא הזנתי את מילות החיפוש הנכונות. אודה מאודה לעזרה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה שאני עושה OC האם צריך לגעת בזה ואם כן איך לדעת איך לכוון אותם תודה מראש הנה תמונה שמתארת את הקטגוריה http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/msi-p35-platinum/p25s.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד ATHLON 3500 64 BIT AMD מישהו יכול לומר לי מהי טמפרטורת המעבד ?(מצופת תמונה) יש גם את הטמפרטורה של ה CORE שהיא 45 C ולפעמים מגיעה ל51 ול 52 ויש אייקון של אש במקום ה וי .האם זאת הטפ' של המעבד או של הליבה בלבד ומה זה בדיוק מביע. תודה למשיבים -מקווה שאני בפורום הנכון נ.ב: יש שם טמפ' (השניה מלמעלה) של 53 - ,כלומר מינוס 53 מעלות צלזיוס-די קריר היתי אומר . מה זה, אולי זה באג כלשהו ?! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אם יש את התוכנה SPEED FAN שעובדת טוב עם WIN 7 ? ???
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן, הSPEED FAN לא מזהה את המאוורר במארז וגם כשאני מנסה להוריד את FAN1 & FAN2 ל0% הוא לא משנה את המהירות.. התוכנה לא משפיעה על המאווררים ולא מזהה.. מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי,לפי בספיד פאן הטמפ של המעבד שלי(CORE 1 וCORE 2)הם סביב ה50 מעלות,שזאת טמפ לא אידיאלית ואני מתכוון לקנות קירור חדש.אבל שאני נכנס לביוס ובודק טמפ הוא כותב לי שהטפ סביב ה35 מעלות.עכשיו הורדתי EVEREST והCPU טמפ כתוב גם משהו כמו 30 מעלות אבל בCORE 1 ו2 כתוב 50.למה להאמין?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישלי כרטיס מסך שארפין X550 PCI-E 128 BIT 256 MB ואני עשיתי לו אובר קלוק העלתי מ 400 CORE ל 500 ומ 200 MEM ל 300 {הוא יותר טוב או משהו עכשיו } הוא מתקרב לאיזה כרטיס טוב עכשיו ? וישלי דבר כזה SPEED FUN שהוא נמצא על 0 ויש אפשרות להעלות אותו עד 100 מזה ומזה יתן והאם זה מסוכן להעלות אותו ל 100 ואפשר הסבר מפורט על ה SPEED FUN
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום במהלך שיטוטי באינטרנט אמרתי לעצמי איך זה יכול להיות שלא המציאו איזה משהו שפותח את המכפלה לAMD בלי לאבד את האחריות וצדקתי..... יש דבר שניקרה SPEED STRIP וזה משהו שאתם שמים על פינה מסוימת בפינים של המעבד. מה שזה עושה זה מקצר שני פינים שפותחים את המיכפלה .......... אז כתבתי אימייל לחברה כבקשה לעשות סקירה ותתורגם גם לאנגלית על ידיי(אני דובר אנגלית) או מישהו שיודע אנגלית טובה כמו ARMAGEDON טוב בקיצור הינה ההודעה ששלחתי Hi I am originally from israel and i would like to review the product for the web site www.hwzone.co.il , other then the product review being in hebrew i will translate it to english and give you a link so you can put it in your web site. if you agree to …
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
-
הורדתי את התוכנה וזה מראה לי את הטמפרטורות בצורה של "TEMP 1..."(כמו בתמונה) איך אני יודע מה הטמפרטורה של הלוח אם מעבד וכל שאר הירקות? ד"א מזה הטמפרטורה החמישית?? היא אף פעם לא הופיע לי בEVEREST
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בתוכנה SpeedFan איך משנים את מהירות מאורר המעבד לפי אחוזי השימוש במעבד?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את התוכנה אם צריך בכלל רק תגידי לי מה ואני מסמך ב וי מה שצריך מה שלא צריך אני מוריד רק תעזרו ! תודה..... :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איך עושים שהspeedfan יעלה עם המחשב? חיפשתי שעות ובתוכנה וכנראה כמו שהבנתי אין אצלה את האפשרות... אבל אמרו לי שיש לי דרך אחרת דרך "startup " משהו כזה, לא יודע ניסיתי ולא מצאתי אם זה עוזר לעזור לי המערכת הפעלה windows 7 ultimate 64 bit תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
SpeedFan מאפשר לי לשלוט על מהירות המאוורר של כרטיס המסך. לא הצלחתי לקנפג אותו בצורה נורמלית. כוונתי היא שהכל יהיה שקט, ופתאום מהירות המאוורר קופצת למעלה (וכמובן שמתלווה אליה רעש איום) עד שהטמפרטורה יורדת קצת, וחוזר חלילה. הייתי רוצה שהמהירות תגדל בהדרגה, ולא תקפוץ מיד ל-100%. תחת Advanced כשאני בוחר את ה-chip של ה-GPU, אין לי אופציה ל-PWM. האם יש טעם בכלל בשליטה במאוורר בעזרת SpeedFan במקרה הזה? האם יש תוכנה עדיפה? (6970)
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מעבד ATHLON 3500 64 BIT AMD מישהו יכול לומר לי מהי טמפרטורת המעבד ?(מצופת תמונה) יש גם את הטמפרטורה של ה CORE שהיא 45 C ולפעמים מגיעה ל51 ול 52 ויש אייקון של אש במקום ה וי .האם זאת הטפ' של המעבד או של הליבה בלבד ומה זה בדיוק מביע. תודה למשיבים -מקווה שאני בפורום הנכון נ.ב: יש שם טמפ' (השניה מלמעלה) של 53 - ,כלומר מינוס 53 מעלות צלזיוס-די קריר היתי אומר . מה זה, אולי זה באג כלשהו ?! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-