עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by smit,

שלום, אתמול שמתי לב למשהו מוזר קצת (בישבילי) אולי תוכלו לעזור לי בבקשה יש לי מעבד amd xp 3000 333fsb וזיכרונות twinmos pc3200 400mhz הלוח שיש לי זה gigabyte 7n400e והוא תומך ה 400mhz.. בדקתי דרך התוכנה של גיגה בייט easutune4 והיא הראת לי שהמעבד רץ על 166mhz והזיכרונות על 2.700, הם לא אמורים להיות על 3.200 ? בביוס היסתכלתי וה FSB הוא על 166, והבנתי לבד שזה 333mhz. שהעלתי אותו ל 200FSB, הוא היה על 400MHZ אבל אז המסך פשוט לא נידלק, העברתי ת'גמפר' ל OFF והוא עבד, אבל על 100mhz למרות שהביוס היה על 400mhz.. איך אני יכול לשים לתאם את הכל ככה שזה יעבוד על 200fsb ?? שהזכרונות יעבדו כמו שהם צריכים על 400mhz ולא 333mhz .. ויש לי קירור מתאים, יש לי volcano 12+ ומארז עם 4 מ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. 3DMARK הכרטיס הוא: GEFORCE 2 MX 400 MSI 64MB SDRAM

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Leo101,

שלום לכולם יש ברשותי מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 GHZ prescot ht. המעבד האמת נמצא בטמפרטורות לא רעות יחסית(בגלל המשחה הטרמית לא עובר את ה50 עם המאוורר המקורי שלו) אני גם לא עושה OC או משהו בסגנון.... אם אפשר המלצה למאוורר בתקציב של עד 200 שקל....חשוב מן הסתם שיוכל לקרר טוב אך בגלל שאמרתי שאיני מתכנן OC אני צריך שיקרר בעוצמה של המאוורר המקורי לא חייב יותר...(עדיף... ;D) מה שכן חשוב שהמאוורר יהיה שקט....זה בעצם הפרט הכי חשוב.... בקיצור מאוורר עם ביצועים סבירים העיקר שיהיה מאוד שקט.... אהה גם אם אפשר שהמאוורר יהיה מהחנות של KSP מטעמי נוחות (WWW.KSP.CO.IL).... תודה... ;D ;D

• 15 תגובות
    • 844 צפיות
  4. אני חושב לבנות מערכת קירור מים עם בלוק מוכן..... עכשיו השאלה שלי זה אם המים יהיו בטמפרטורת מקרר (5C~), זה יכול לגרום באיזושהם תנאי לחות/חום/קור להיווצרות אידוי/עיבוי שיוכל לקצר משהו? תודה מראש MOOMOO

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by W0lverine,

כרטיס מסך ראשון : geforce4 - 440mx - 128mb - chaintech כרטיס מסך שני : voodoo banchee - 16mb - creative שתי הכרטיסים הגיעו עם היטסינק בלבד בלי מאורר בלי כלום אז חשבתי שהם כנראה לא מתחממים, אחרת היצרנים היו מוסיפים שם עוד משהו בכל מקרה הכרטיס מסך ראשון בטמפרטורה סבירה שהוא רק בוינדוס תוכנות וזה 10 דקות בהפעלת משחק סטנדרטי הוא מתחיל להתחמם ! הוספתי לו מאורר קטן שהוצאתי מפנטיום 2, גם לא הכי עוזר, עדיין הוא מתחמם הכרטיס השני אין מה לדבר זה רק מחשב שרת לינוקס, כל מה שהוא מראה זה מסך דוס שחור עם כתוב לבן (קונסול..) ולא רק שההיטסינק רותח עד כדי כך שלא הייתי יכול לשים את האצבע עליו למשך יותר מ2 שניות בלי לדפוק צרחה כל הכרטיס רותח, גם שאני נוגע בקצה שלו שלא קרוב בכלל לצ'יפ הכרטיס …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Ran B,

אוקי.. יש לי game-boy color שהוא די ישן ולא עובד משום מה.. עכשיו חשבתי לקחת את המסך שלו ולחבר למחשב כמו מסך LCD (לא מסך של המחשב כמובן מסך קטן מתחת לסי די רום שמראה פרטים כמו במדריך של הכנת צג LCD למחשב..) עכשיו זה נשמע ממש לא הגיוני, ואני לא בטוח אם ניתן לעשות כזה דבר ואם זה יכול לפעול.. אבל בכל זאת רציתי לשאול אותכם אם אפשר לעשות את זה ואם כן אז החיבורית צרכים להיות ממש שונים (בגלל הצבעים) אז אם אפשר(ואני בספק שכך)תוכלו לתת לי סכמת חיבורים או משהו בסגנון הזה.. תודה מראש, רן! 8)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Bessmertniy,

איפה ניתן להשיג את ה sk 7 הזה....הרבה מדברים עליו ואומרים שהוא טוב אבל לא ראיתי אותו בשום חנות בארץ....

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by e-d-a,

אני צריך לחבר 7 מאווררים (4 ג'נריים שבאו עם המארז סופרטאלנט ועוד אחד מאורר לדים יותר חזק מהרגילים ועוד שתיים כאלה ) ואני רוצה לקנות ריובאס וירדה האפשרות של לבנות אחד גם אחרי שקצת הבנתי את זה (הבנתי מה לעשות בגדול וזה פשוט) גיליתי שממש אין לי כח לזה, אז אני רוצה קנוי שיוכל להחזיק 7 עכשיו ואולי 8 יותר מאוחר (כן אני יוסיף גם אחד בתחתית המארז מה רע בזה?! ;D) וגם אני מעדיף שישר להכניס למחשב ולחבר בלי יותר מידי בלאגן, אז תנו המלצות בקשה אני בנתיים חשבתי על זה מה אתם אומרים? חשבתי לחבר ככה ערוץ 1 שתי ג'נריים ביחד, ערוץ 2 ג'נרי+120, ערץ 3 ג'נרי+מאוורר לדים, ערוץ 4 120 לבד.

• 15 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by Boomer,

אתמול בלילה שיחקתי במשחק Americas Army ו-3 או 4 פעמים פשוט נתקע לי המחשב אחרי כמה דקות של משחק והייתי צריך לעשות Reset. בפעם האחרונה שזה קרה (בהתחלה לא הבנתי למה זה) אחרי שהמחשב עלה מחדש בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא הייתה על 64 מעלות ככה שהמחשב נתקע שזה היה על 66 מעלות אני מעריך. מה לעשות, המזגן לא היה פתוח בלילה... :-[ בכל מקרה, פתחתי את המארז וכיוונתי עליו מאורר והמחשב לא נתקע יותר... העניין הוא שהמעבד הגיע לחום הזה כבר בעבר במשחקים ולא קרה כלום. אז יכול להיות שהכרטיס מסך התחמם או משהו כזה? זה Radeon 8500 של Xpertvision/Palit.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ScreameR,

יש לי מעבד מדגם Northwood פנטיום 4 2.26 לוח P4S333. אני מעוניין להשיג קירור טוב למעבד בסביבות ה150 שקלים. השאלה היא איזה סינק לקנות?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by biodome,

היי חבר'ה! קיבלתי לא מזמן את המארז שאטל מיני פיסי הקטן והחמוד, והוא ממש מגניב. עכשיו יש לי תכנונים למודים קטנים, ואחד מהם הוא הסתרת הסידי לגמרי - למה? סתכלו: ככה מגיע המארז במקור, בלי כונן מורכב. ו... ככה הוא נראה עם כונן מורכב כמובן - הורס לגמרי את כל המראה הסקסי שלו.. המטרה - להוריד את ה-Faceplate של הצורב (שהוחלט שישאר במחשב זה), ולהדביק את הפלקסי הכחול המקורי (ביחד עם הברגים שיקוזזו וידבקו לפלקסי) במקום, ישירות למגש. עכשיו הורדתי את ה-faceplate, והנה המ שקיבלתי: החוגה של הווליום, והיציאה של האוזניות חורגים מחוץ ל-Faceplate.. אי אפשר להדביק ככה ישירות למגש.. מה אני עושה? פתחתי את הכונן: אלו החיבורים שלהם מתחת.. עכשיו אם יש ביניכם אלקטרוניים או …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by FatherBoard,

הזמנתי סוף-סוף ולאחר שחסכתי מספיק כסף את כל הרכיבים למודינג מארה"ב. זה כולל: 1 - מארז אלומיניום מדהים + 3 חלונות (בצדדים ולמעלה) 2 - 3 קתודות אור קרות 3 - 2 מאווררים עם 3 לדים צבעוניים 4 - מאוורר עם גריל בצורת גולגולת 5 - כבלי IDE\FLOPPY מעוגלים, צבעוניים ושקופים. ושאר ממתקים... עכשיו, אני די חדש בכל הנושא הזה של מודיג, וגם לאחר שקראתי כמה מדריכים ועשיתי חיפוש באתר לא כ"כ הבנתי לאן מחברים את הקתודה הקרה. במדריכים רואים כמו מין כרטיס כזה עם חיבור של 2\4 פינים ואליו מחברים את הקתודה. מה זה הדבר הזה? מחברים את ישירות לספק עם היציאת 5\12 V הרגילה? ועוד משהו - איזה ספק אתם חושבים שאני צריך בשביל שיחזיק את כל זה + צורב + DVD + שני הרדיסקים + פנטיום 4 2000 + ג'4 טי4200 ? 350 W…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. המפרט הוא: DFI LanParty NF4 Ultra-D AMD athlon64 3200+ venice OCZ PC4000 1gb dual kit TCCD 500MHZ Gold edition Voltage eXtreme עד כמה אני אמור להגיע בקלות? (עם קירור סטוק) ולכמה אני צריך לשנות את התזמונים של הזכרונות כדי להגיע לזה :>? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by p5gd2x,

ראשית שלום לכולם...יש לי בעיה כאשר אני מדליק את המחשב נשמעים שני ציפצופים ולאחר מכן מופיע הכיתוב:" Cpu over temperture error! Press f1 to resume" המאוור תקין ויחסית די חזק למערכת יש קשר לדבר ? תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אפשר לשתוף אותו במים? : לא יגרם נזק? אני יודע שאלומיניום לא מחליד אבל בכל זאת שאלתי בשביל להיות בטוח

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Ramsses_II,

אהלן! אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל - אני קונה מחר מחשב ואני צריך עזרה בבחירת קירור. בהתחלה הלכתי על ה-Tuniq Tower 120, אבל הוא אינו במלאי (קונה מנעה) אז המוכר הציע לי את נינג'ה (שתכלס לא כל כך נראה לי) והוונדטה 2. עכשיו אני חופר כבר חודשים לקראת המחשב הזה, וחפרתי גם הרבה על קירורים, והייתי נעול די הרבה זמן על הביג טייפון, ולאר מכן זה התחלף לטוניק. לא ממש בדקתי על הוונדטה. הוא באמת ברמה שלהם? q9550 ואולי בעתיד אוברקלוק (בגלל זה חשוב לי קירור איכותי ביותר). יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו? אודה לתגובות מהירות. עריכה: מה שהיה לי טוב גם בטוניק זה פאנל חיצוני שדרכו היה אפשר לשלוט במהירות המאוורר. יש משהו בסגנון בוונדטה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dids22,

בבקשה רק אלו שיש להם את המעבד הזה(בסטוק) שיענו ותציינו מה הקרור שלכם אז הטמפ' שלי היא : מנוחה- 34 מעלות מאמץ(10 דקות מאמץ ב s&m) 39 מעלות (המארז סגור) ויש לי קרור סטוק של amd מה הטמפ' שלכם? (ההגדרות של s@m ששמתי בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by mt_nro,

שלום! רציתי לדעת מה הקירור הכי שקט שאפשר להשיג ב100 שקל (יש חיה כזאת?) למעבד פנטיום 4 (פרסקוט אם זה משנה) תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by The UnKnown,

I have the ABIT IC-7 and i saw the review about the wornt reading of temps, i just wanna know if bios flesh can solve the problem ?. If anyone can explain how to flash the mobo bios it will be great! on the first moments that i turn my computer the temps already about 40-45C, i have Vantec Aeroflow (4500RPM) + AS5, two 120 mm, one Vantec stealth at the front, one globefan at the back. Please help me, Thanks!

• 14 תגובות
    • 898 צפיות
  20. אוקיי OVERCLOCKERS, לי ולמישהו יש מן וויכוח קטן, אז בואו תשמעו את הטענה של כל אחד ותגידו בסוף מי צודק: הטענה שלי: כשעושים אוברקלוק, המתח של המעבד עולה, המעבד צורך יותר וואטים (הריי ככל שמעבד מהיר יותר, כך הוא צורך יותר וואטים) הטענה שלו: ההפך ממש שאני אמרתי, לא קורה כלום למתח של המעבד. מי משנינו צודק?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TroubleBoy,

אני חדש בתחום, ואני רוצה לעשות OC. אני יודע דברים בסיסים, ואת הOC הראשון הטכנאי שלי יעשה. יש לי E63, כמה אני יכל להגיע איתו? לגמה ג'יגה הרץ אפשר? אני אולי גם אקנה קירור וספק חדש... הנה הדיון שפתחתי בפורום גיימר, שבמקום לעזור לי, אחריי כמה עמודים התחילו לזלזל... באחד העמודים כתבתי את כל המפרט שלי, ואת לוח האם...[ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=812371&Highlight=&page=0[br]פורסם בתאריך: 3.03.2007 בשעה 12:37:39 סליחה על ההקפצה.אבל OC לכרטיס מסך מאוד קל לעשות. יש לי 7600GS, הוא על 60 -66 מעלות... אם אני אעלה אותו לגבוה הוא ישרף?

• 14 תגובות
    • 652 צפיות
  22. קבלו איזה תוצאה קיבלתי בPCMARK 2002.......הישג מרשים ביותר! לא ככה?

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by Danny_Malis,

איזה משחה טרמית מומלצת ? ואם אפשר לקבל קישור לקנייה באינטרנט.

• 14 תגובות
    • 718 צפיות
  24. היי רציתי לדעת אם יש סיכון בכך , או שהרכבים של היום מוגנים מOC?עשיתי OC למעבד+כרטיס מסך.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.