אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף לישם במארז מקדימה 2 מאווררים של 80 מכניסים ומאחורה 2 מאווררים של 80 מוציאים ובגג מאוורר 120 מוציא או 120 מקדימה מכניס 120 מקדימה מוציא ו 120 בגג מוציא מאווררים ה 120 הם המאוררים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5822 ומאווררים ה 80 הם אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5822
-
- 15 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היה בתיכנון שלי לחבר לטאוור 112 שלי שני מאוורר טורנדו וככה זה נראה: http://photos.walla.co.il/liozsosko אין לי מושג לגבי המשקל של הטאוור כי משום מה אין נתונים של המשקל שלו... אבל כל טורנדו187... ביחד 374 מה עושים?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 שני ג'יזה הרץ שנמצא תחת אובר קלוק של יותר מ 25 אחוז כבר משהוא כמו חצי שנה, לאחרונה הורדתי תוכנה למדידת חום המעבד ( SpeedFan)ורציתי לשאול אנשים שמבינים בעניין האם החום שהיא מציינת הוא מדויק? והאם הוא סביר לעבודה ללא סיכון מרכיבי המחשב? החום בעבודה רגילה *מעבד=44 *דיסק קשיח=41 *חום כללי במארז=40 החום תחת עומס *מעבד=56 *דיסק קשיח=42 *חום כללי במארז=43 אני עובד עם לוח של אסוס P4B533 ויש לי ספק כוח של 300W אז אם החום גבוה מידי תנו אופציות לקרור (לא יקרות אם אפשר). תודה אל העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מעבד AMD 64A- 3000, אני מעוניין לדעת לאיזה OC הגיעו עם המעבד הזה? אני אישית הגעתי לOC 2.34G אני רוצה לדעת אם זה הרבה (אני חדש בפורום, לכן אני לא רוצה להוסיף סתם עוד עומס אז אם תוכלו להביא לי קישור אני יסתדר,תודה) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטמפרטורה של הלוח עומדת על 33 מעלות ! לוח ASUS של פנטיום 3 מה בעצם היא הטמפרטורה הזאתי ? הטמפרטורה של ה CHIPSET ? כי זה ממש מוזר, יש לי היטסינק + מאוורר עליו אז אני לא מצליח להבין למה הטמפרטורה כל כך גבוהה, אני זוכר שבחורף היא הייתה משהו כמו 23 מעלות ! אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה אני יודע לו מאוד !
-
- 15 תגובות
- 954 צפיות
-
-
המאוורר של הספק ועוד מאוורר במארז הפסיקו לעבוד והמחשב נכבה כל שעתיים ולא יכולתי להדליק אותו עד שהוא התקרר מספיק. שקית חלב קפואה פתרה את הבעיה והמחשב רץ מצויין כל היום [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מודע לכך שזו שאלה של טירון בענייני ה OC (וכזה אני כמו שאתם מבינים), אבל בכל זאת בבקשה תגיבו.. תודה ! המערכת שלי מבוססת לוח אם EPoX ומעבד AMD 64 אם אתם שואלים....
-
- 15 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה.. התחלתי את האובר קלוק..כי קניתי כרטיס מסך חדש!! ג'יפורס 6600ג'ידי!! והכרטיס הזה פשוט גדול על המחשב שלי!! טוב חחח נחזור לנושא.. המכפלה שלי נועלה על 20! אי אפשאר להזיז אותה.... יש לי אפשראות בביוס לעלות מ100 עד 132... ברגע שזה על 100(שזאת המיהרות הנוכחית) אז המעבד יושב על 2000 מגהרץ..העליתי ל110..בינתים והכל טוב ויפה!! עכשיו הבעיה...ברגע שאני מעלה מעל באס של 120..שזה..2400 מגההרץ...המחשב לא עולה!.. ואני צריך להוציא את הפטריה מהג'מפר...ואז הכל טוב ויפה....השאלה שלי איך אני מצליח לעלות אותו למקסימום אובר קלוק...שזה..2.66..ג'גההרץ...? באס של 132?? אמרו לי שאני צריך לשנות את יחס הזיכרונות והמעבד...ל1:1.... איך עושים את זה? בקשה תסבירו לי עם אחרי שאני יעשה את…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שכולל את החלקים הללו : A64 3400+ @ 220FSB 2640MHZ Newcastle DFI LanParty UT NF3 250GB Gigabyte 6800GT WD 160GB SATA 1GB Samsung PC3200 @ 11-3-3-3 (סדרה 4 443) וישר התחלתי באוברקלוק , עם קירור סטוק של המעבד(עוד חודש מגיע קירור מים של TT ומארז SHARK) הגעתי ל230באס(2760MHZ) אבל המעבד היה מאוד חם אז רק לקחתי תמונת מסך(תודה סטינגר) , ועכשיו אני על 220באס על 52-55מעלות יציב לגמרי וזה 2640MHZ , הוא מקבל 35 בסופר פאי!!! בבקשה : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, התחלתי לא מזמן OC למעבד שלי ואתמול כשהעליתי את הבאס ל180 אחרי כמה דקות בווינדוס עלה מסך כחול שאומר שווינדוס סוגר את עצמו כדי שלא תהרס החומרה כי יש בעיה... הורדתי ל176 והכל בסדר... למה? זה לא התחמם יותר מדי אני על 39 מעלות למעבד ו24-26 ללוח.... זה משתנה לפי הטמפרטורה של החדר אבל זה האיזור.... למה כשאני מעלה מכפלה ל13 או 13.5 זה מזהה את המעבד שוב כ2500 ולא כ2800? זה כאילו אני לא משפר כלום.... בינתיים אני עדיף להמנע מתוספות מתח ואמרו לי שאני יכול להגיע ל3200 בלי בעיה... אז איפה הטעות שלי? תודה מראש, ניר.
-
- 15 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מאורר 80ממ רגיל, אל תגידו לי ENERMAX על מהירות הכי נמוכה, לא צריך פוטנציומטר לא כלום סתם 0.15 אמפר פשוט.. להחליף את המאורר בספק כוח שלי (הוא מגרגר כמו חתול מיוחם) תודה. (עריכה: תיקנתי את הכותרת, המטרה שלי היתה לחפש מאורר שקט לא דווקא זול, עד 60 שקל זה נשמע לי סביר)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שהסיילנסר VGA3 מסוגל לפגוע בכרטיס, אחד ממשתמשי הפורום אמר לי שהכרטיס שלו (9550) מת בגלל הסיילנסר והXT שלי מת הבוקר, ואני לא יודע אם לחשוד בסיילנסר או לא מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה , GF6800LE 12x1.6 קירור יחסית טוב של POV 48-53 idle 53-55 load stock clocks : 300/700 drivers 71.22 אני לא מצליח להגיע ליותר מ 325/750 , כלומר אני מצליח אבל ככול שאני מעלה יותר ממהירויות האלו הציון ב 3DMARK05/03 יורד! (כנראה בגלל הפריזים) אין ארטיפיקס או משהו אבל פריזים.. אני יודע שאפשר יותר , אני רוצה להגיע לפחות למהירויות של NU בזכרונות (325/800 ) בצורה יציבה, בהתחלה חשבתי שהדרייברים עוצרים אותי , ניסיתי המון , כולל Omega - לא עזר ממש. יכול להיות שהבעיה היא במתח? הספק מגביל? כי דיי טוב ואמור להחזיק את המערכת בצורה טובה.. ראיתי פה את אקספלוייט נראה לי שהגיע בלי בעיה עם קירור סטוק ממהירות של NU ל מהירויות של כמעט GT , בטוח יש פה משהו מוזר אצל…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הוא הקירור הכי טוב למעבד שלי שיוביל אותי לביצועים גדולים של אוברקלוק המעבד שלי הוא P4 3.0 GHZ LGA 775 קירור רציני שיידחוף הכי הרבה למעלה (באובר) וכמובן קירור של אוויר.... התקציב הוא עד 300 שקל...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מדבר על כרטיסי מסך כרגע, נכון יש קירור שהוא מאורר ויש קרור שהוא מעין חתיכה של נחושת או שזה חומר אחר לא בטוח. אז החתיכה מנחושת הזאת, מקררת טוב כמו מאורר או שהקרור הזה לא כ"כ אפקטיבי. אני מבין שזה נותן שקט ותוחלת זמן ארוכה, השאלה היא האם זה מקרר כמו שצריך ? למשל הקרור שעל הכרטיס הזה: ------------------ חד משמעית מה עדיף קרור כזה או מאורר... ? ??? תודה.
-
- 15 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קראתי קצת על קירור מים ובערך הבנתי מזה ועד כמה זה אפקטיבי! רק יש לי מספר שאלות: 1. איפה ניתן להשיג קירור מים איכותי ולא יקר יותר מדי? 2. האם זה בטיחותי וכיצד זה עובד? 3. זה מקרר רק מעבדים או כל דבר אחר גם? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הטמפ' המומלצת לכרטיסי מסך מסדרת 6600GT. ואיזה קרור אפשר להוסיף על כרטיס מסך, לא משהו מסובך ויקר. ובכלל אם כבר אז מה גם הטמפ' המומלצת להארד דיסק? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי מכשיר מיו 336 עם מעבד 300 MHZ ו 32 ROM החלטתי לעשות לו קצת אוברקלוקינג. עם התוכנה XCPUSCALR. ולמי שמכיר את תוכנת הבנצ'מרק לפוקט GXMARK. ליפני האוברקלוקינג, התוצאה הייתה 1205, אחרי אוברקלוקינג 400 NHz מהירות מעבד ו 300 מהירות באס, התוצאה הייתה 1607. מה אתם אומרים כדאי לנסות יותר? מה הסיכויים שישרף? אפשר להעלות דבר כזה לDB של האוברקלוקינג באתר ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והאם החלפת הקירור תגביר את יכולת האובר קלוק של הכרטיס ?????? יש לי את הקירור הסטוק הגרוע אפילו בלי צלעות הקירור של sapphire,ועם הקירור הזה אני מגיע ל-609 לליבה ו-738 לזכרונות וזה לא הגבול של הזכרונות וגם לא של הליבה הקירור מגביל אותי. אני הולך לשבור איתו שיא עולמי..... ותגידו קשה להרכיב קירור חדש לכרטיס מסך?ועוד שאלה אין מצב שאין ישרוף את הכרטיס במהלך האובר?,מכיוון שברגע שזה לא יהיה יציב זה פשוט יכבה את המחשב נכון?או שלא?
-
- 15 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב ככה, קיבלתי מחשב פנטיום 3 650 מגה הרץ (נדמה לי) והדלקתי אותו ושמתי לב שהוא עושה רעש מעצבן, אחרי בירור קצר עלה שזה המאורר של המעבד עכשיו כשהוא לא מחובר להיט סינק של המעבד אז הוא לא עושה את הרעש הזה אלא רק כשהוא מחובר להיט סינק של המעבד ולכן אני מאמין שהבעיה היא שהוא גורם לו לרטוט או משהו כזה, וזה מה שגורם לרעש אז יש עכשיו כמה ברירות, או להשאיר אותו בלי מאורר, אך האם הוא יישרף? (אני בנתיים מתכוון רק לנגן mp3 למיניהם, אחרי זה אולי יהיה לו TV In ואז אני אראה שם טלוויזיה) או לגרום לרעש להפסיק איכשהו, אבל אני לא יודע איך. יש הצעות כלשהן? או לקנות קירור כלשהו שלא ירעיש, יש כזה (בימיניו) לפנטיום 3? המעבד אגב נראה ככה: http://www.1coolpc.com/install/p3-500.jpg כאילו אפשר להוצי…
-
- 15 תגובות
- 915 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם זה מתאים לפה או למודינג אבל אם לא אז לעביר אז שמעו אני רוצה להכין לעצמי מערכת מים מחלקים של מכוניות למעבד ולכרטיס מסך אז חלקים זה לא בעיה אז החלטתי שהמערכת תהיה מחוץ למחשב במארז ניפרד ביגלל שאין לי הרבה מקום (MID TOWER) וגם יותר קל להכין אותה מחוץ למארז וגם יותר יפה (לדעתי) אז בהתחלה חשבתי נעשה 2 רדיאטורים ששתיהם יהיו עם שתי מאווררים של 80 רדיאטור לכל חלק אבל לא יהיה מקום (לפי הסירטוטים שלי) להכל ואני רוצה לשים גם ספק בישביל להקל על המערכת אז אמרתי נלך על רדיאטור עם 3 מאווררים מה אתם אומרים זה יספיק לשניהם? אני לא מתכנן OC ממש גדול בסך הכל עד לאיפה שהמעבד יקח אותי (כנ"ל לגבי הכרטיס מסך) ועוד שאלה אתם חושבים שמשאבת דלק תהיה מספיק טובה? ו
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול הרכבתי מחשב חדש, הבעיה שלי היא שהמעבד (+athlon 64 3000) מגיע לטמפרטורה של 54 מעלות ב idle. הוא מורכב עם heat sink tr2 m6 על לוח אם GA-K8NS. אני כמעט בטוח שהרכבתי הכול כמו שצריך, בדקתי שאין לכלוך בין המעבד ל HS, יכול להיות שאחד החלקים דפוק? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שוחרר לפני כמה חודשים כבר: D27_TaiPan_0.1_EB_ED_Bpl_3.19_08.12.04 מבוסס על טאיפן 0.1, אבל הוא שחרר גם גרסאות מבוססות 0.2. כרגע אני על ה-D26 הפרוץ שלו, שבהחלט עזר, ואפשר לי להגיע לבאס של 250 יציב בפריים, ופוסטים עם יותר אפילו. אז מישהו ניסה את ה-D27אים? ראיתם שיפור כלשהו? אני מחפש נואשות דרך לעבור באס 250.. אני יכול להגיע לווינדוס גם ב-260, אבל פריים נותן שגיעות אחרי זמן קצר בלבד. הבעיה לא בזכרון, MemTest 86 לא מוצא שגיעות. ניסיתי כל דבר שיכלתי לחשוב עליו, אבל לא הצלחתי לייצב אותו מעל 250 מה"צ. תודה.
-
- 15 תגובות
- 894 צפיות
-
-
תראו המפרט שלי בחתימה... יש לי 1200-1300 שקל לקניית רכיבים לאוברקלוק. מהארץ ומהאתר www.compusa.com כי בן דוד שלי יהיה שם ויוכל להביא לי מה שאני רוצה. אני בטוח קונה זיכרון חדש כנראה 512mb HyperX3200 2-2-2-5 אם לא אז משהו של ocz או את הvitesta זה יעלה לי 550-600 שקל.(אל תדאגו מאיפה שאני קונה) עכשיו ההתלבטות אם לקנות מערכת קירור מים BIG WATER + ספק כח חדש כנראה טרמלטייק 410w(יד שנייה) או לקנות הארד דיסק חדש ב-400(אני צריך אחד חדש ומהיר נורמלי) וספק כח טרמלטייק 410. ב-2 האפשרויות אני מצרף כמה כבלים ואיזה תאורה.. באיזה 100-200 שקל בערך. אני מתלבט כי יש לי קירור אוויר טוב sk7+sf2 פשוט עושה רעש,ויש לי הרבה אבק בחדר ואני לא יכול כל הזמן לנקות את ההיטסינק ולמרוח ממשחות כי אין לי כ…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי 3.2C ו twinmos 512 X2 3200 400HRZ 2.5-3-3-8 השאלה היא, האם הזכרונות יגבילו אותי מלהגיע ל 4000? חשבתי כי אוליי התזמונים לא משהו או שזה רק 400הרצ אז זה לא משהו... אז תאחלס, מה אני צריך לשפר בשביל אוברקלוק?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-