אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
איך הוא ביחס ל Arctic Cooling Freezer i11? טוב בהרבה? כי הבנתי שה i11 הוא גם אחלה של קירור... ועוד דבר, יש לו חיזוק אחורי? הבנתי שהוא לא הכי קליל... (המארז שלי הוא NZXT Phantom 410 אם זה משנה משהו...). תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פשוטו כמשמעו איזה מבין שני הדגמים הנ"ל יותר יעיל מבחינת ביצועים נטו (מחיר, רעש וגודל פיזי לא רלוונטיים לצורך העניין). אשמח לתגובות ממי שיכול להעיד מניסיון או אישי או מתמצא מאוד בתחום ומדבר מתוך ידע ולא ניחושים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי את הקירור הנ"ל בגרסא REV.A, והיא לא תומכת סוקט AM2. אני מתכנן לקנות עוד מאט מחשב שמשתמש בסוקט AM2, אבל אני רוצה להשאיר את הקירור כי הוא מעולה. יש דרך לקנות את הקיט [לא כולל הקירור] שתומך בסוקט AM2 בשביל שאני לא אצטרך להשתמש בקירור הסטוק או לקנות קירור חדש? בקרוב אמא שלי טסה לארה"ב אז אם יש קיט כזה שאפשר לקנות משם אז בכיף עריכה: מצאתי RETENTION BRACKET שיש לי כבר [זה שלא תומך], אז מניח מניח שיש את זה של הגרסא החדשה. עכשיו רק צריך למצוא אותה. תודה לכל מי שיעזור לי לחפש
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי הקירור הזה שכבר נמצא אצלי לא מעט זמן. בקרוב אני עומד לשדרג את הלוח אם ואת המעבד לסוקט AM2 ואני רוצה להשאר עם קירור זה. בחוברת התקנה של הקירור מופיע הדרכה לסוקט 940, 939 754, 478, וLGA775. לא כתוב שום דבר על סוקט AM2, אבל בפירוט על המוצר [באתר של SCYTHE] רשום שהוא תומך מעבדי AMD 64 X2 ואת כל שאר הסדרה שתומכת בסוקט AM2. אז האם אני אוכל להשאר עם הNINJA PLUS? ד"א אני מתכוון לקנות AMD X2 4600+ אם זה משנה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שאלה פשוטה, איזה מהשניים עדיף? והאם Scythe NINJA Plus מגיע עם מאוורר עליו? יש קירור יותר משתיהם עד 350 שקל ככה?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חשבתי לקנות תנינגה ולשים לו מאוור יותר חזק מה דעתכם?! תודה ענקית לעוזרים.ואם יש קירורי אוויר יותר חזקים מהנינגה תציעו ל בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
כלום לכולם, האם ה-Scythe Ninja Rev B ייתן קירור מספק לCore I7? האם יש צורך במאוורר על גבי ה-Ninja? תודה.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם אפשר לדעת מה היתרונות של כל אחד ואיזה יותר שווה? חשבתי על הBT אבל הוא מסובך מאוד להרכבה ופירוק - מול הנינג'ה שלא דורש פירוק לוח.. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי היום Scythe NINJA עם 2 מאווררים שיושב על QX9650. אני מחליף למחשב קצת יותר חסכוני מבוסס B75 + i5-4570s כי אני כבר מתעסק פחות במשחקים. האם הקירור הקיים שלי יתאים לתושבת החדשה ? האם הוא עדיין קירור טוב ? אני מעדיף לשים אותו בלי מאווררים בכדי לחסוך ברעש וטיפה בצריכה. או שפשוט לקנות קירור אינטל נחושת ? תודה!
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב שני מחשבים השבוע ללקוחות פרטיים שביקשו קירור אמין ואיכותי למעבד. כברירת מחדל תמיד קופץ לי לראש הפריזר 7 פרו מהנסיון האישי שלי שעושה עבודה מדהימה למחיר המצחיק שלו. אז הזמנתי חלקים מנועה מחשבים, להם כרגע חסר הפריזר. המליצו לי בחום על SCYTHE Reeven. הוא מאוד דומה לפריזר ואני יודע שSCYTHE חברה איכותית עם הקירורים היותר רציניים שלהם... מישהו מכיר את הריבן? הוא נראה מאוד דומה לפריזר... סתם שאלה בשביל להיות שקט שמדובר פה במוצר איכותי.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום ליפני שבועיים קניתי מאורר למארז Scythe S-Flex Quiet 120mm Case Fan 1600 RPMשהיה אמור להיות מאורר שקט אבל לטעמי הוא רועש מדי אים מישהו יוכל להמליץ לי על מאורר שמכניס הרבה אויר למארז וגם שקט אני אודה לו מאד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא??? אני מחפש בכל מקום ויש להם רק את החלשים יותר... באיזור הרצליה והסביבה...
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
http://www.ncix.com/products/index.php?sku=26747&vpn=SY1225SL12M&manufacture=Scythe לא ראיתי את הדגם הנ"ל בארץ ורציתי לדעת האם הוא טוב ?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאוורר 120 ממ למארז. קראתי קצת ושמתי עין על Arctic Cooling 12025 שהומלץ כאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 אבל בחנות אמרו שאין להם במלאי ושאלו אם אני רוצה את ה- Scythe http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9165 מודל L בסוף: 800 RPM 10.7 DB 40 CFM האם הוא יספיק לי - איך הוא לעומת הארקטיק קולינג? מפרט - פנטיום 4 3.0 גה"צ, כרטיס מסך 32MB (לא משחק משחקים) של Matrox וקירור מעבד של זלמן. עובד בעיקר על פוטושופ וקידוד וידאו לפעמים. תודה,
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4816 [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לכבוד חגיגת 5 שנים להיווסדות החברה SCYTHE מוציאה גרסה מנוחשת של הנינג'ה ששוקלת מעל קילו ועשויה 100 % נחושת,מחיר - 70 $ . http://www.scythe-usa.com/product/cpu/033/scnjcu1000_detail.html [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מקור: http://www.pcmasters.de/hardware/review/scythe-computex-2007.html נראה חמוד, רק צריך לחכות למחיר/ביצועים
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הייייי אנשים שמעו אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש אבל הבעיה היא שאין לי כול כך כסף לקנות זכרונות(אני רוצה לשים לפחות גיגה וזה איזה 100 ש"ח) (לפחות עד שאני יתחיל לעבוד (לא עוד הרבה זמן) בכול מיקרה רציתי לדעת אם זמנית אני יכול לשים זכרונות SD (יש לי הרבה כאלה) במקום DD
-
- 8 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בצ'יפסט OPTIONS, לא זוכר אם זה בדיוק שם, אחד מהשלושה הראשונים בכל מקרה, אפשרות לSDRAM TIMING. עכשיו זה על T2, מה יקרה אם אני אעביר את זה לT1? זה ימהיר את הזכרונות? אם מישהו יוכל לפרט לי בדיוק מה זה עושה, אני אודה לו מאוד. הזכרונות XTREME DDR PC2700, כל השאר במפרט. תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hey mates, im searching for a fan ad 80nis... what can you suggest? Thanks.
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בירשותי עכשיו מחשב שאבא שלי קנה לעצמו Sempron 2300 סוקט A לוח abit NF7-M זכרון DDR 333 גנרי קירור סטוק MUTILPLYER על 9.5 *נעול (לפחות לא משתנה התדר כאשר אני משנה אותו - גם ב EVEREST לא משתנה כותב 9.5) |FPS כל 160 ללא OC עשיתי לו היום טיפה ניסיונות ל OC ויצא לא רע הגעתי ל FSP 220 עם מחלק 5/4 ככה שהזיכרונות היו על 700 אם עליה של מתח מ 1.6 ל 1.625 התדר היה 2100+ לעומת 1600 מקורי. הטמפרטורורה לפני OC היתה 39 ואחרי 47 במאמץ. מה התמפרטורה בה כדי לשמור את המאבד זה? לאחר ניסיון לעלות רק את ה FSP נכשל הפסקתי את ה OC לעכשיו. יש לי שאלה בערך באיזה OC ה SEMPRON 2300 היה שווה לביצועים של PRESCOTT בתדר 3.0? פשוט יש לי אפשרות להריץ את הSEMPRON והלוח שלו עם זיכרון DDR400 של KINGMAX וקי…
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם המערכת ב-5 שעות האחרונות והגעתי בינתיים עד HTT - 264MHz יציב SuperPI 16M ועכשיו בבדיקה של Prime95 ו S&M מכפלה - סטוק (8) אין אפשרות לשנות (אימייל נשלח לאפוקס) תדר מעבד - 2112MHz תזמונים - 2.5-3-3-7 הגעתי עם 2-3-3-7 עד 240 יציב Prime95 ו S&M כמובן הכל ב 1T, יחס 1:1 הרכיבים: המעבד הוא AMD Sempron 2800+ S-754 64Bit דגם SDA2800AIO3BX סטפינג LBBWE 0534GPEW על מתח סטוק מקורר ע"י BigTyphoon (טמפ' 35 מעלות ב S&M) הלוח הוא של חברת EPoX דגם EP-8NPAJ צ'יפסט nF4 4x, עד 3.2V לזכרונות צ'יפסט על מתח סטוק הזכרון הוא סטיק בודד של Mushkin Black Line 512MB 550MHz חדש, הגיע השבוע ממושקין העולמית הצ'יפים הם כמובן New TCCD עובד על מתח 2.9V ולסיום פר…
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום הגיע ה לוח DFI LAN PARTY התקנתי אותו התקנתי וינדוס ולא האמנתי מה נגלה לעיני. המעבד בשעת מאמץ נמצא על 38-40 מעלות וללא מאמץ ב 30-33 על 1.35 V ואפשר גם להמהיר אותו עד כמעט 2000 MHZ ללא שינו בהספק.
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-