עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לקנות את הגוף קירור הנ"ל לכרטיס שלי(של ספיר) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 באתר היצרן כתוב שמתאים אבל בעמוד באתר לא כתוב את הדגם שלי. מתאים? ועוד שאלה, כדאי לקנות בKSP?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by yuval_cohen,

אחי תן לי מיקום קצת יותר מדויק של החנות המשומשת ברחובות וקצת פרטים אם אפשר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  3. Started by trxman,

שלום לכולם יש אצלי במחשב Samsung 3200...אני יודע שהוא פשוט ולא אגיע איתו רחוק, אפילו לא קרוב :\... התיזמונים שלי @ 200 : 3-3-3-8. עד לכמה אפשר בערך להוריד אותם? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by Satlan,

השאלה בכותרת ! בתודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by wares2002,

כי יש לי במחשב SAMSUNG 128 DDR ו 256 DDR של חברת LD שקניתי ב 450 שקל אתמול! אבל בסך הכל בין הזכרונות לא אמור להיות הדל גדול בביצועים אני צודק?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by vourt,

עד איזה מהירות ניתן להערכתכם להמהיר את הזכרונות/ליבה של הכרטיס? אני עובד עם מאווררים רגילים, ואת ההמהרה עושה בעזרת הדריברים של אומגה. תודה!

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by GZA3,

איך אפשר לעשות OC שלא דרך הדרייברים המקורים בתוכנה ושהם כן ישמרו ולא כשאני עושה ריסאט אז הכל יעלם. עד היום מצאתי רק בדרייברים של אומגה ובדרייברים המקורים בתוכנה את האפשרויות ל OC אבל שתיהם יצאו ממש על הפנים. בתוכנה של הדרייברי (וגם בגרסאות העדכניות ביותר) פשוט שעושים ריסאט אז זה נימחק וגם התוכנה מאוד מאוד כבדה. באומגה סקריפט הדרייבר עצמו ממש על הפנים המשחקים עובדים לי רע מאוד (מבחינת מראה וביצועים ביחס לדרייבר המקורי) וגם פה יש את הבעיה של ה OC כשעושים ריסאט אז זה נימחק. ואם אפשר גם אפשרות לדעת טמפרטורות של הכרטיס.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by orental5,

שלום יש לי תחושה שהמאורר מרעיש טיפה (מסתובב מהר). איך ניתן לבדוק מה הטמפ'/סיבובי המאורר. תודה

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  9. Started by blade runner,

מחשב חדש, קירור בגדול לא אידיאלי, מארז מידי ATX פשוט, אומנם זרימת האוורי אל המאורר של הכרטיס לא אופטימלית, אבל בכל מקרה אני לא מתכן OC וגם לא הולך לשחק קל כך הרבה... אבל הכרטיס ממש מתחמם, ומהר. ומגיע 78 מעלות, ללא מאמץ בכלל, כל מה שהוא עושה זה להציג דסקטופ ברזולוציה 1920X1200 המאורר פועל חלש מאוד, א' הגינו בכלל שהוא יצור כל כך הרבה חום בלא מאמץ? ב' למה המאורר לא פועל יותר מהר עם הוא כבר מגיע לטפ' כזו. אני מניח שאני אוכל להפעיל את המאוור על מהר יותר, אבל עדיין משהו לא נראה לי בסדר.

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by i7,

שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש (עם דגש על שקט), ועל-פי המלצתכם התקנתי את כרטיס המסך - SAPPHIRE HD4670 . לצערי, המאוורר שלו מרעיש כ"כ עד שנאלצתי לנתקו. מדובר על רעש ברמה בלתי נסבלת. לא יודעת אם זוהי דרכו של הכרטיס, או שמא הכרטיס שברשותי פגום. רציתי לשאול אם קיימת עצה או המלצה על כרטיס אחר עבורי, בתקווה שהחנות תסכים להחליף. תודה, יפעת.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  11. היי, כשרות לקהילה (ולעצמי) החלטתי לבנות את הקומבינצייה הנ''ל, גם כדי להראות לארים את האפשרות, או סתם לעניין. שיפור HD4850 ב120 שקלים: לא מזמן רכשתי את גרסת העיצוב הייחודית של SAPPHIRE לHD4850 בעלת קירור שונה: כאחד לכבר ראה את נפלאות ה S1 ב8600GT שלו החלטתי לנסות ב HD4850, למרות שאין שום מקור רשמי לכך שהS1 מתאים לHD4850 כבר ראיתי ברחבי הרשת את השילוב. אני מבהיר: לכל מי שרוצה להתקין את הקירור על הכרטיס או לבצע כל פעולה שקשורה למודינג, במקרים רבים האחריות על הכרטיס תוסר, ונדרש ידע בסיסי בביצוע הפעולות! הכרטיס שלי ללא גוף הקירור: לאחר מכן, התקנתי את ההיטסינקים כולל גוף הקירור של הליבה, היטסינק אחד הייתי צריך למקמם בקצה הצ'יפ כדי לתת להיטסינק הראשי לשבת בצורה מלאה,…

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by asaf16,

מה פוטנציאל האוברקלוקינג שלו? האם ניתן לפתוח לו צינורות? וכמה קל זה?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  13. השאלה בכותרת תודה

• 9 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Sapphire היא במקרה חברת בת של ATI(ראדון)?? אם לא, אז למה היא מוכרת רק דברים מתוצרת ATI??

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  15. Started by Overclocker,

Hi! I am planning to buy a new computer, which I intend to O/C. The thing is: I heard that the SATA controllers on the NForce don't do well while O/C the system. Can anyone confirm this ? and secound, I wanted to know if the 865/875 Chipsets of intel suffer from this problem too (I think most of them use 3rd company controllers) I was thinking of buying an A64 3000 + Nforce3 or Northwood 2.4-2.8 + 865PE or Barton 2500-2700 + Nforce2 400. Any recommendation to help me solve this dilema would be appreciated.. Thanks. לתוהים, העתקתי את ההודעה מת'רד שפירסמתי בחו"ל לכן היא באנגלית

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by slater,

כבר הרבה מאוד פעמים שמעתי שחיבור הכונן הקשיח בתקן s-ata מגביל את המחשב בביצוע oc..... רציתי דבר ראשון לברר האם זה נכון....? והאם קיימת דרך להשתמש ב s-ata ולמנוע את ההגבלה שלו בoc????

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by Drek Boy,

שמעתי שSATA פוגע או לא מאפשר אוברקלוק. זה נכון?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by ABG,

אני לא מצליח להפעיל אותו מסך12 אינצ עם קונקטור מוזר כמו של סקאזי ובלי כניסה למתח חיצוני http://planet.nana.co.il/gilila/ABG/PICT0001%2EJPG http://planet.nana.co.il/gilila/ABG/PICT0007%2EJPG http://planet.nana.co.il/gilila/ABG/PICT0008%2Ejpg

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by Ym92,

קודם כל תודה ל-callMeAl שממש עזר לי בנושא וכל החברה שעזרו בפוסט הקודם בנוגע לבחירה של הקירור. זה המפרט הסופי (לא להאמין כמה פעמים כבר אמרתי שהוא סופי ;D): מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 256 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 615 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforc…

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by yoni_h,

חיפשתי הרבה בפורום וברחבי האינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית. מי מביניהם יותר טוב?! כל אחד אומר משהו אחר, יש אולי למישהו הוכחות חותכות על סמך מבדקים או דברים דומים? בכל הנוגע לקירור ושקט, מי עדיף?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  21. קניתי מחשב חדש ואיתו את הקירור למעבד: Scyhe MINI NINJA 6 Heat Pipes CPU Cooler כל המאווררים של המארז שקטים מאוד (קשה מאוד לשמוע אותם) ורק את המאוורר הזה אני שומע חזק. אני רואה שהוא מסתובב על מהירות גבוהה למרות שקר בחדר. ניסתי ב BIOS להעביר אותו ל SILENT MODE אבל זה לא שינה את מהירות הסיבוב ואת עוצמת הרעש. האם למשהו יש מושג? אני די בטוח שהוא לא אמור לעשות כזה כמות של רעש. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  22. איזה מארז משניהם עדיף מבחינת אוורור ורעש?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  23. אני מתלבט בין VB6000BNS TT SWING לבין COMPUCASE 6919 - האם תהיה לי בעיה לדחוף את המאוורר המסיבי הזה לאחד מהם? מי עדיף מבחינת אוורור? תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by DJ Clue,

איפה אני יכול לקנות בארץ מוצרי Scythe?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by beekiller,

היי המאוורר הנ"ל מגיע במהירות 1600 RPM עם רעש לפי הצהרת היצרן של 28 דציבל וכמעט 64CFM האם זהו מאורר טוב ? האם 28 דציבל זה רועש?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים