אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים יש לי כרטיס מסך: palit hd4850 512mb המאוורר מרעיש הרבה זמן. ניקיתי את המאוורר והגוף קירור בעזרת ספריי אויר בצורה טובה כך שאין אבק שם בכלל וחל שיפור אבל עדיין מרעיש. פירקתי את המאוורר ניסיתי לשמן אותו אבל לא היה פתח גומי מתחת למדבקה כמו במאווררים אחרים אז פשוט שמתי שמן כמה שיכולתי שיכנס קצת דרך החריצים. אני מאוד מרוצה מהביצועים של הכרטיס, פשוט הרעש הזה מטריד אותי. איך אני יכול להפחית את כמות הרעש? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים , אני עובד פה על 7 ... ואני על OC (מפרט למטה) שמתי לב שהמחשב נתקע (קופא) אחת לכמה זמן ..לא קבוע... אז הלכתי והרצתי INTEL BURN TEST ואכן הוא נתקע כל פעם ...אחרי 4 סיבובים העלתי את ההספק וולט ל CPU אבל עדיין נתקע אני תוהה אם יכול להיות שWINDOWS7 פחות יציב מVISTA (גרסאות 64 ביט) בVISTA המערכת עובדת על אותה תוצרת BIOS לOC בצורה תקינה ויציבה . אם למישהו יש רעיון מה לעשות , אני אשמח להצעות .(תודה) כרגע אני הולך להריץ TEST במצב רגיל בלי OC לראות שזאת באמת הבעיה ...ולא איזה משהו אחר .
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Arctic Cooling Accelero Xtreme 4870X2 http://tinypic.com/view.php?pic=1xyxhf&s=4 אוקי חיכיתם כולכך הרבה זמן אז הנה זה הגיע פה בדיון תשאלו שאלות ועזרה מה שאני יכול אני יעזור לכם יאלה נתחיל? שלב הראשון זה להכין תדברים שצריך כדי לפרק תקירור הישן ולנקות תליבות הכלי הבאים מברג\ה עם ראש משולש קטן לא זוכר תמספר , נייר סופג , אלכוהול 70% , הקירור החדש , והכרטיס מסך http://i33.tinypic.com/16242v7.jpg השלב השני פירוק הקירור מהקופסא ותצתרכו גם להישתמש עם מברג ראש שטוח ופלייר http://i38.tinypic.com/n4yyo2.jpg השלב השלישי לפרק את הברגים של הפלטה האחורית ולהניח אותה בצד בלי לגרום נזק למדבקות ולשמור 3 ברגים להתקין אח''כ http://i37.tinypic.com/10fch1u.jpg השלב הרביעי לפרק את כול …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הטמפרטורות שלי במנוחה עם AC7 PRO עומדות על 50 מעלות כאשר המעבד על 2.95 (הOC הכרחי להרגלי העיסוק במחשב) ובמאמץ על 70. עדיפות מוחלטת שהקירור יהיה מKSP (קרוב לבית והתנסות סבבה עם החברה). נא לא להמליץ על פתרונות עם הקירור המקורי, נראה לי שעם מארז כמו שלי לא אמורה להיות בעיה עם הסירקולציה. תודה ושבוע טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המערכת: לוח אם ASRock P45R2000 מעבד Q6700 – 2666MHz (FSB 266) זיכרון G.SKILL DDR3 4096MB (2GBx2) 1333MHz CL8 ספק 400W fsp אני מעוניין להגיע עם המערכת ל FSB של 333MHz וע"י כך לתדר מעבד של 3330MHz, ותדר זיכרון 1333MHz (ע"י יחס של 1:2) שזה התדר סטוק שלו. הצלחתי להגיע ליציבות, בדיקת מאמץ ב- OCCT למשך 20 דקות, בשני מקרים: 1. FSB של 333, מכפלה של המעבד x10, יחס הזיכרון 1:1 (הזיכרון עם תדר של 666MHz) – מתח למעבד של 1.4625V ומתח לזיכון של 1.59V. FSB .2 של 333, הורדתי מכפלה למעבד ל- 8 (המעבד בתדר סטוק ~2666MHz), הזיכרון עם מכפלה של 1:2 ותדר של 1333MHz (תדר סטוק שלו). המתחים נשארו כמו בפעם הראשונה. אני לא מצליח להגיע ליציבות עם שילוב בין שניהם ז"א תדר מעבד של 3330 ותדר זיכרון של 1…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל משחק כלשהו במחשב והמחשב מתאמץ(שומעים את המאורר ממש חזק) אחרי כמה שניות הוא מתכבה ככה כל פעם... עשיתי בדיקת וירוסים,ספייוורים דרייבירם מעודכנים אני משתמש בווינדוס שבע מקווה שתעזרו תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני יודע שהנושא הזה חרוש ... עשיתי סריקה בתרד אחרים אבל אני פשוט לא מצליח להגיע ל 3.6 יש לי קירור Venddeta 2 טמפרטורות נמוכות אני עכשיו על 3.2 מכפלה 9 באס 400 זיכרונות על 800 הינה תמונה של המתחים שהגיעו לי אחרי ה POST אבל נתקע בשולחן העבודה להעלות עוד את ה VCORE ? הוא גבוה מאד יחסית ... בקשר למתחים האחרים אני לא יודע ניסיתי גם להעלות את כולם להכי רחוק שהם יכולים וגם זה לא הצליח מישו יכול לדריך אותי קצת ...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי סדר ניקיון למחשב שלי (אני מניח שככה מתחילים רוב הטרדים של תאונות) השתדלתי לעבור על כל המאווררים בשביל לנקות אותם מאבק אך לא הצלחתי להגיע למאוורר הסטוק של INTEL לCPU, ולכן החלטתי להבין איך לעזאזל מוציאים את הקירור ומנקים אותו, נחשו מה, עם קצת מוח והרבה כוח הצלחתי וניקיתי אותו משאריות אבק כולל את צלעות הקירור (כמה שיכולתי), הבעיה היא שבמהלך הניקיון בטעות נגעתי עם האצבע במשחה הטרמית שנמצאת בתחתית צלעות הקירור וחצי מכיסוי המשחה נחמק כליל, אוי ואבוי לי מה אעשה ? אין לי משחה בכל מקרה אז פשוט החזרתי את זה למקומו (שוב בעזרת מוח והרבה כוח) בעקבות חשדותיי שהקירור כבר לא יעבוד טוב כבעבר החלטתי לבדוק מה השתנה ? וגיליתי שבמאמץ המעבד (Core 2 Duo E6550) מגיע ל-71 מעלות שזה…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד E8400@3.7GHZ עכשיו אמרו לי שאם אני רוצה להמשיך הזכרונות מגבילים אותי הזכרונות שלי עכשיו על יחס 5:6, ואני רוצה לעשות 1:1 דבר ראשון, אם עוד פעם מישהו יכול להסביר לי מה זה עוזר ומה זה משנה דבר שני, לפי התמונה שלמעטה, אני עכשיו ב989MHZ? בביוס רשום בצד שלFSB 400MHZ (+)? אז לפי מה שאמרו לי כדי לקבל יחס 1:1 צריך לשים על 2.00 אז אם יש לי FSB על 412 אני צריך לשים 2.00D? תודה מראש וסליחה על החפירה הקטנה אני פשוט רוצה לדעת מה אני עושה [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני באמצע OC למעבד שלי התדר המקורי שלו הוא 2.83 והעלתי ל3.4 אבל בבדיקה אצל OCCT היתגלת בעיה בCORE 0,מה כדי לעשות?. כמו כן הטמפרטורה לא גבוהה,למרות ששמתי לב שבליבה אחת הטמפרטורה שלה גבוהה משל האחרות...( אבל לא בהגזמה).
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם 'קיבלתי אתמול את הלוח החדש שלי מהסוג הנ"ל יחד עם המעבד הזיכרון שלי מסוג G-SKILL PC2 8000 קרור-COOLER 7 PRO ספק-יHEC 500 חברים אני מאוכזב פצצות הצלחתי להגיע עם הלוח רק ל430 באס ולקחתי את המעבד ל4 גיגה אני חושב שהזכרונות תוקעים אותי ,אני לא מבין אם זה מהירות 1000 או 800 ביקשתי בפירוש 1000 יש בביוס אפשריות שאני לא כלכך מצליח להבין ניסיתי לקבוע את הזיכרון למכפלה נמוכה אבל ישנן כמה קבוצות של A B C D 200 266 400 לא הצלחתי להבין מה צריך לעשות שם ניסיתי להוריד מכפלה להכי נמוך לראות אם המעבד תוקע אותי אבל לאחר 450 באס וריסטרס הלוח מצפצף ועושה פוסט חוזר לרגיל למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?עוד לא נגעתי בשינוי מתחים שיניתי את הPCI ל100 אבל האם זה נשאר ככה זה בעצם נועל …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד E5200 ולעשות לו OC ל3500-3700MHZ.. איזה קירור הכי זול וטוב יספיק למטרה הזאת? אם אני קונה את הקירור ביחד עם המחשב, החנות יכולה להרכיב לי אותו על המעבד בעצמה? בלי שאני יסתבך ויעשה זאת?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי נחת אתמול אז אני צריך עזרה אייך כדי לסדר את הלופים במארז לופ ראשון היה רידאטור X3 מעבד בלוק של הלוח מיכל משאבה לופ שני רידאטור כרטיס מסך מיכל משאבה החשב רק אני צריך לחשוב איפה הכול יכנס מה את אומרים קצת תמונות
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש תוכנה + מדריך לעשות OC לכרטיס מסך שלי 260GTX + איזה טמפרטורה היא בסדר לכרטיס שלי ואיפה אני רואה את הטמפרטורה?
-
- 15 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הטמפרטורות עלו לאחרונה וכרגיל גם המחשב, מה שמחמם לי את החדר יותר מהר. ואני מת מחום פה. הסטפינג של המעבד זה B3, ושמתי לב שהמחשב מתחיל להתקע יותר במשחקים. לפי CORETEMP הטמפ' היא 55-60 (משתנה מליבה לליבה), אז אני מחפש קירור שיוריד את הטמפ' ל-40 או פחות. התקציב זה עד 200 שקל. כרגע יש לי קירור רגיל של אינטל, והסוקט זה LGA775. לפני כמה חודשים קיבלתי HD4870 והטמפ' שלו כרגע גם מתקרבת ל-60 (כרגע 57) ויש לו קירור מיוחד, זה טמפ' בסדר?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל החברים שמתקשים באוברקלוק לHD4890 עם מתחי הסטוק, הינה מדריך קליל שיסביר איך להגיע ל1000MHZ לליבה ו1200MHZ לזיכרון בקלי קלות : Increasing Voltages & Extreme OC HD 4890 Using RivaTuner http://vr-zone.com/articles/increasing-voltages--extreme-oc-hd-4890-using-rivatuner/6880.html?doc=6880
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה מחשב חדש עם כרטיס מסך 9800GT 512MB של Point of view, ובזמן משחק הכרטיס מגיע לטמפ' של 90 מעלות ויותר, ופעם אחת אפילו נכבה לו המחשב בזמן משחק. מהי הבעיה? האם הבעיה היא בכרטיס מסך? ד"א יש לו קירור מצויין במארז (מאורר 25CM ועוד).
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לקירור מים למעבד הכי טוב שאפשר למצוא עד 650 בלי חריגה, הוא למטרת אוברקלוק, ואני רוצה שיתן את התוצאות הכי טובות. שקט לא חשוב. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התייצבתי על OC למעבד ב (3770MHZ (1.360V. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=580166 יש לי שתי בעיות: 1. לא מצליח לקבוע מתח קבןע למעבד ב BIOS - הוא לרוב עומד על 1.344 ב CPUZ ועולה ל 1.360 במאמץ מלא לשניה או שתיים. 2.ליבה 1 נכשלת במבחן PRIME95 לאחר כשעתיים - הבנתי שהגדרות כוונון עדין של GTL אמורות לעזור ליציבות העבודה של המעבד: http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3129&p=12 איך אני קובע מתח קבוע (ניסיתי לבטל את ה VDROOP ב BIOS ולא עזר....) ומהן הגדרות ה GTL? תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי את המחשב המתואר במפרט,הורכב והותקן היום משומה במצב DESKTOP ללא כל אוברקלוק (עדיין לומד את הביוס של DFI...) המעבד על 45 מעלות כולל הלוח המארז הוא CM RC690 עם 5 מאווררים המעבד עם קירור XIGMANTEK S963 HDC הלוח בעצמו אמור להיות קריר עם כול הHP שלו זו תמונה מהאוורסט שמראה את חום המערכת,האם היא תקינה? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות דיון קודם: יש לי מערכת מבוססת I7 (מפרט בצד). הטמפרטורות בIDLE הן 45-50 ללא OC. אני מתכנן OC ורוצה לקנות קירור לשם כך אבל הבעיה היא שאין עדיין כמעט קירורים שמתאימים לI7 ובנוסף לכל יש לי את מארז הUBER CHAKRA שמגביל גובה של מאווררים (בגלל המאוורר שנמצא על הדלת). כרגע אני יודע בוודאות שBIG TYPHOON נכנס ו ARCTIC FREEZER EXTREME גם. המרווח לדעתי הוא כ13 ס"מ +\- למרות שמישהו בפורום טען שהנינגה 2 (15.2 ס"מ) נכנס. אשמח להמלצה לקירור טוב לתושבת הנ"ל שיכנס למארז זה. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! המאוורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעש חזק מאוד. ועכשיו הוא גם ניראה לי היתקלקל אז בכלל הרעש שהוא עושה בלתי ניסבל. אז חשבתי לנתק את המאוורר ולהשים מתחת לכרטיס מסך מאוורר רגיל של 120 ממ. יש למישהו רעיון יצירתי איך אני אתפוס את המאוורר מתחת הכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי האם הקרור במפרט הבא מספיק או שיש להוסיף עוד משהו? 949 1 כרטיס גרפי PNY Quadro FX580 512MB PCIe 319 1 מארז ללא ספק Antec Three Hundred 141 1 קרור למעבד Scythe Kama Cross 1270 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray או Intel Core 2 Quad Q8400 Tray 319 1 ספק כח HEC 550TE 550W 414 1 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Reaper 636 2 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB סדרה כחולה 155 1 צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD 435 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 150 1 הרכבת מחשב הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים 454 1 מערכת הפעלה Windows XP Home Hebrew OEM 12 פריטים 5243 סכום כולל מע``מ תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני כשבועיים רכשתי את ה AC Freezer 64 LP. חיברתי אותו וישר איך שהפעלתי הוא התחיל להרעיש בצורה נורא מחרידה. הרבה יותר מהקרור סטוק, שהוא אמור להיות שקט בהרבה ממנו. גיליתי שהבעיה נעוצה בזה שבביוס הוא היה מוגדר על PWM ולא עם DC, מה שמוזר לי, כי כפי שאני מבין הוא אמור להיות דווקא PWM. עכשיו הוא אומנם יותר שקט, אבל בכל"ז כאשר הטמפ' עולה הוא מתחיל להסתובב מהר יותר, ועושה רעש נורא מחריד. אני רק אזכיר שהגרסת LP אמורה להיות יותר שקטה מהרגילה משום שהיא מיועדת יותר לHTPC. מישהו נתקל בזה? יש פתרון? תודה, איציק.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-