עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by גוגומגוג,

אני כניראה מחליף את המעבד והלוח אם עם אחותי שלי : פרסקוט פנטיום 4 2800 (478) 1M 800HT שלה: ‏Athlon™64 3200+ (S-939) VENICE CORE‎ (כדאי?) אני רוצה להעביר גם את הקירור מעבד שלי לAMD אבל אני לא בטוח שהקירור מעבד שלי מתאים PRIMECOOLER PC-HC5+ BLUE LED HYPERCOOL ל AMD באתר כתוב שהוא כן מתאים ל AMD 939 http://www.primecooler.com/index.php?akce=viewp&idprod=225 אבל בדף הסבר שקיבלתי עם הקירור אין איזכור לגביי S-939 אלא רק לגביי INTEL 775,478 AMD 754,462 למישהו יש מושג איך מרכיבים? אולי זה אותו דבר כמו ה 754 ? ועוד משהו , כאשר הרכבתי את הקירור הנ"ל על המעבד שלי כמעט ולא היה שינוי בקירור נישאר על 48-49 מעלות הוא יורד גג ל 47 אם אני שם אותו על מהירות הכי גבוהה בפוטנציומטר. א…

2. Started by Vatos-Locos,

ראיתי שנכנסו הרבה מוצרים חדשים של primecooler לזיגזג, כמו שבטח כולם יודעים המוצרים שלהם כמעט זהים למוצרים של זלמן וחלק אומרים שהם יוצאים לגמרי מאותו מפעל (OEM). למישהו יש מושג על הבדלי הביצועים בינהם ? האם שווה להתפשר על primecooler ? תודה.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by nightshadow,

ב-speedfan כל המאווררים נמצאים על 100% צוזה לא הגיוני כי המשחב אפילו לא על טיפת מאמץ... מישהו יודע מה הבעיה?

4. Started by Snowolf,

היי יש לי AMD 2200+ יש לי מקרר ומאוורר על המעבד וגריז תרמי (artic silver 3) דרך הלוח אם אני רואה שהמעבד על 60 מעלות!! לא יודע למה כל כך גבוה.. לא שיניתי כלום.. didnt overclock Vcore-NORMAL מישהו יכול לומר לי למה? ואיך אני ייתקן את זה? דרך אגב לוח אם: Gigabyte G7VRXP for amd

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Drek Boy,

k hamifrat sheli hu amd 3400 s939 asus a8v deluxe k8t800 pro a-data 512 ddr 400 kirur box tr2 asiti oc lameabed venitkati veze roze male metah kedei lavor lfsb haba ze hegioni? heelti mi 2200 mhz le 2453 ve bishvil laavor mi 220 fsb le 223 ze lo ala li gam ksheheelti lo metah paamim berezef az samti et hametah al manual veahshav ze al 1.8 kshelifnei ze ze haya al 1.6 beereh lama ze lo oved al metah namuh yoter?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  6. Started by cold fire,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ברצוני לעשות לו over clocking אך בביוס של המחשב אני לא יכול לשנות את המאפיינים שלו(המהירות FSB וכ"ו) המחשב הוא של חברת nec, אז אפשר לעשות overclocking או לא? והאם אפשר לעשות אותו דרך windows (דרך תוכנה כלשהי)? דגם הלוח אם הוא של Intel D845GRG

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by cold fire,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ברצוני לעשות לו over clocking אך בביוס של המחשב אני לא יכול לשנות את המאפיינים שלו(המהירות FSB וכ"ו) המחשב הוא של חברת nec, אז אפשר לעשות overclocking או לא? והאם אפשר לעשות אותו דרך windows (דרך תוכנה כלשהי)?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by Dready,

הבאתי קרור חדש ומצויין www.activecool.com אני עומד על 30 מעלות על 3.06 גיגה, עכשיו כשאני מעלה את הfrequency ליותר מ270 זה פשוט מראה מסף שחור, וכאילו המסך לא מחובר, ואז כשאני עושה ריסטרט זה אומר לי Overclocking faild! F1 - to continu F2 to defult masheu מה זה יכול להיות? זכרונות? mircon 2x512 זה לא הקרור בטוח אולי זה ספק? 300w אולי כי אני לא יודע לעשות אוברקלוק ^^ עזרו לי בקשה

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by hike101,

שלום רב. יש לי מארז יש newron . מעבד intel pentium 4 2.8 בתוכנת המוניטור , מד המעלות מראה שה-proccessor zone מתחמם ומגיע ל 55-75 מעלות, בדר"כ במשחקים. חשבתי שזה עניין של אוורור אז הוספתי עוד 2 מאווררים אך מסתבר שזה לא העניין. האם למישהו יש הצעה או פיתרון ? אשמח לשמוע כל דעה בנושא. תודה.

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by urielka,

from where i can download a program like CLOCKGEN that support ECS P4VXAD or any OC SOFTWARE to CPU THAT SUPPORT THIS MOTHERBOARD and compatibles thank to every body that will answer

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  11. סיימתי סוף סוף את הפאנל הקדמי החדש , וניתן לראות את הלדים הרצים בסגנון "אביר על גלגלים למטה. (אני יודע שהמסך LCD הפוך , פשוט כבר ממש אין לי כוח היום לסדר את זה )

• 53 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by waizman,

הנה הפרוייקט שלי... עדיין לא הכי גמור אבל זה מספיק לבינתיים... תהנו http://www.emp.co.il/omer/Computer/Pics.htm

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by vner@,

הודעה רשמית - הפרוייקט הגדול ultra HTPC הושהה עקב חוסר ברעיונות למארז, וחומרים בסיסיים. ייתכן וכל המארז הקיים יהפוך מארז פרספקס, עם מסגרת אלומיניום היום יירכשו ה AXP 1700+ וה- FlyVideo 2000, ומייד לאחר מכן תפסק העבודה על החומרה במערכת, והאלקטרוניקה, גם בגלל עכוב במשלוח מארה"ב ומצרפת בגלל שביתת המכס בנמלים. בין היתר במשלוחים - sleeving, פלטייר, כבלי EL ועוד... אבנר, בתקוה לימים טובים יותר..

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Psychopath,

Ok, after putting a lot of thinking into what exactly I plan to do, I've come to distinctive desicions with this case - Supertalent (the one with 5 fans and a window): - Paint all the inside parts which are currently metalic, in light blue. - Drill an 80mm fan hole up on the top and add a nice grill i saw in pandas with a chick on it. - Pain my logo "sexypwnz" on the top of the case when the 80mm fan is a part of the "p" in "sexypwnz" Now, the idea is to have 3 blue led fans (which I already have), those fans will light up the entire blue surface inside... I also plan to somehow get rid of all the HDD/floppy drive bays in order to miprove the airflow and make the cas…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by nas,

אז ככה .. זוכרים תפורייקט קירור מים שלי ? החלטתי לקחת את זה עוד שלב קדימה אני הולך לבנות מה שנקרא Phase Change Water Chiller 8) אז ככה: אני הולך ביום שישי אם אבא שלי לשוק הפשפשים להשיג רדיאטור בתקווה למצוא איזה אחד של 1\4 HP או משהוא דומה את ה Evaporator לא יהיה קשה להכין.. לפי איך שאני רואה את זה יהיו לי 2 בעיות מרכזיות: ה Condensor שאותו או שאנ יקח מאיזה מזגן הרוס , או שאני יחפש רדיאטור שיעמוד בלחץ של בסביבות ה 200-300 אתמוספרות ??? והבעיה השניה: Frost n Condensation אני אצתרך לבודד כל רכיב ממתכת במערכת.. זאת הבעיה המרכזית ביותר שלי כמו כן יהיה קצת בעייתי להשיג תגזים ללא רשיוןן יש רעיונות ? אולי איזה לינקים לחנויות שמוכרות רכיבים של זה? עוד משהוא.. המ…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  16. הבנתי שזהו קירור מצויין ולא יקר בכלל האם מישהו שמע/ראה על כך שניתן להשיגו בארץ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by go_go,

לכל מי שמתעניין בנושא קרור גז, מצ"ב ביקורת על מערכת prometia mach 2 gt http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1793

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by yot,

כנראה המערכת הכי חזקה שיש כיום (מחשב ביתי)... Athlon64 FX55 Cooled by Chilly 1 Phase Change System @ 3468 MHz (289x12) 2x512MB GSkill TCCD PC3200 @ 289 2,5.3.3.6 2xGF 6800U SLI Cooled by DangerDan Water Cooling System MSI nF4 SLI Mobo 3dMark03 Score about 23600 3dMark05 score about 11300 Pushed to the Xtreme @ See yourself

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by 3emi,

אפשר להשיג בארץ כאלו? לא בדיוק מוצא במלאים באתרים של החנויות http://www.amazon.com/Silverstone-Tek-Sleeved-Splitter-CPF01/dp/B00B46XKKQ + במידה ואני מחבר שני מאווררים אפשר לשלוט כל אחד בנפרד במהירות או ששנייהם יהיו זהים עריכה" לא משנה מצאתי http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=0&uin=23903&txt_search=%EE%F4%F6%EC&buy=&minprice=0&maxprice=0

20. Started by azrlec,

כשאני עושה OC גבוה לQ6600 שלי, הPWM (שאין לי מושג מה זה) עולה המון בטמפרטורה! הכי גבוה, זה שהעלתי מתחים וFSB, הגעתי ל3600MHZ, הPWM הגיע ל102! יש מצב שאפילו יותר, יצאתי מיד שראיתי את זה. היום פעם הראשונה ששמתי לב לטמפרטורה בPWM. מי שיש לו את הלוח הזה, יכול להגיד לי מה הטמפרטורה שלו והמתח שהוא נתן למעבד? ומי שיודע מה הרכיב הזה, כיצד ניתן לקרר אותו? אני לא יכול להמשיך בOC בגלל הטמפרטורה המטורפת שלו. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shloosh,

אוקיי אמממ אני עכשיו באוברקלוק ל2600 עם המעבד שלי הכל בטמפ' טובה חוץ מהלוח. עכשיו שאני מסתכל ב-everest הוא מראה לי שהלוח מגיע במאמץ לאיזה 60 אבל שאני עושה ריסט אני רואה בביוס שהצ'יפסט דווקא על טמפ' נמוכה של איזה 40 בערך ומשהו שנקרא PWM הוא זה שהיה נמצא על איזה 60 ומשהו. מה זה ה-PWN הזה??? עד לאיזה טמפ' הוא אמור להגיע? ומה זה מסוכן? אולי אני צריך לתת מתחים יותר גבוהים למערכת שלי? המעבד -2600 עם מתח 1.375 כולה ושום דבר אחר לא שיניתי מתח.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  22. קודם כל הלוח שלי הוא IC-7 של אביט, ערכתי חיפוש בפורום ובין היתר מצאתי את זה: האם זה נכון שהוא אמור להיות יותר חם מהמעבד כי אצלי זה ממש לא ככה, זה הפרש כמעט קבוע של 7 מעלות כך שהמעבד הוא הגבוה מבין השניים, דבר נוסף, האם אני יכול לקבל אינדיקציה מהטמפ' של PWM על הCPU שלי ? כאמור יש לי IC-7 וזה מאוד עקרוני לי כי יש שמועות רבות שהלוח הזה מזייף ביג טיים! תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by X7-007,

המעלות כרגע 55 מעלות דרך CORE TEMP 0.95 בויסטה 64ביט. במצב עומס מגיע ל 70-73 מה עושים, לשים את הקירור מחדש עוד פעם עם משחה תרמית ולשים פס לאורך או רק לחיצה באמצע? קירור ARCTIC Freezer 7.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by orel_v,

קודם כל אני חדש פה אז שלום לכולם מצאתי את זה http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=499340 שלפי מה שזה נראה צריך לחבר 2 רגליים במעבד עצמו וככה לא נצטרך לשנות שם דבר בBIOS עכשיו יש לי לוח אם של INTEL G31 שאין בו הגדרות של BIOS ואין אפשרות לאוברקלוק. אפשרי לעשות את זה? תודה רבה ושבת שלום (סליחה אם לא פרסמתי במקום הנכון)

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  25. Started by doronpascal,

שלום, רציתי לדעת האם מישהו הצליח להגיע ל- 3.6 עם קירור אוויר? אם כן, אשמח לדעת עם איזה קירור? מה הטמפרטורות? ומה המתח? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 461 צפיות

דיונים חדשים בפורומים