עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by OuTsIDe,

חח פעם ראשונה שלי ב OC אז בבקשה חח... דרך אגב מה אתם אומרים על הטמפרטורות... בתמונה הראשונה אתם רואים כשה המחשב במצב שהכבדתי עליו בעזרת תוכנה...(ב TEMP2 הוא הגיע אפילו ל 66C) בתמונה השנייה המחשב עובד רגיל... בקיצור מה אתם אומרים?האים אני יכול להמשיך ב OC למרות שיש לי קירור STOCK? ומה אים המטחים הם בסדר?כי לא נגעתי בהם... תודה... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53037&page=1&pp=25 :o :o :o :o

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gafirmo,

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=91149 המעבד יציב לגמרי ב4.6, מתח 1.625, טמפ 20C-.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by airJordan,

האם אני יכול לעשות משהו איתם? ואם כן - איך מתחילים?

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  5. שלום יש לי P4 630 3.00 GHZ. הרגע כל המחשב עבר ניקוי מאבק. בדקתי את טמפ' המעבד, וגיליתי שהוא על 43 מע' במנוחה לפי החיישן של לוח האם! יש לציין שלפני חודש בערך המעבד עבד ב48 מע' ובזמן האחרון הוא עבד ב53. כמובן שכל המע' הן מע' במנוחה. המעבד על קירור סטוק ומשחת סטוק. טמפ' החדר אני מניח משהו כמו 28 מע'. איך זה יכול להיות? בדקתי בעוד כמה תוכנות, ובכולן המעבד לא עובד 45 מע'. אלה טמפ' של 630 עם BT. בקרוב תראו גם תוצאות במאמץ, אני עכשיו מוריד prime 95. תמונה :

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by royk50,

new world record http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=131071

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by dorman2,

שדרגתי מחשב וותיק והחלפתי את המעבד מסוג P4 2ghz 400M FSBsocket 478 למעבד P4 HT 3Ghz 800M FSB. במעבד הישן מדדתי טמפרטורה של כ-32C במצב שאין פעילות ( טמפ' חדר 28C). ניצלתי את הרכבת המעבד החדש לניקיון כללי של מפזר החום. משטחי המגע של המפזר והמעבד נוקו למשעי והשתמשתי ב AC5 בתור משחה תרמית. אני מקבל טמפרטורה מינימלית של 40C עבור טמפ' חדר של 28C ומטפס ל 53C כשמתחילה פעילות. האם זה מצב תקין? האם עלי לנסות לפרק את המפזר ולהרכיב מחדש? מצ"ב CPU-Z ן EVEREST [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by 1tanai,

שלום, יש לי את המעבד{כותרת ההודעה}ומאז שגיליתי את ה-overclock הגעתי למהירות של 2.0 בלי שום בעיה של חום. ועכשיו פתאום גם כאשר אני במהירות של 1.7 אז המעבד שלי מגיע לחום של כמעט 90 מעלות . מה לדעתכם הבעיה ? בבקשה גם אם השאלה לא טובה אז תנסו לענות עליה ברצינות זה מאוד חשוב תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by 1tanai,

יש לי עוד בעיה! הבעיה היא שכאשר אני מעלה למהירות של 2.0 אז המחשב נכבה, מה לדעתכם הבעיה? נ.ב תודה פתרתי את הבעיה הראשונה

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  10. Started by Xpand3D,

שלום כולם יש לי מעבד p4 1.8 נוורטוד ו256 ראם גנרים שסוגרים cas.2.5 ספק גנרי של 300 וואט ולוח אם משריח של via עכשיו המתח הנוכחי הוא 1.5 כלומר לא העלתי העלתי את המהירות של המעבד ל 130 באחוזים קיצר עכשיו המעבד 2250 והמתח רגיל ניסתי לעלות ל140 באחוזים והמחשב נתקע העלתי גם מתח ל 1.7 ואז זה רושם overclock filed מה ניתן לעשות ? אני רוצה להגיע ל 2.8 אולי יותר האם ניתן אם הציוד הנוכחי ומה צריך לשדרג ? אני חשוב לקנות hec 475 watt is7 E a-data pc3200 512 mb supertelnet case עכשיו אני צריך המלצות לקרור המעבד איזה קרור יתאים חזק ושיעבוד לא אכפת לי ההרעש

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by ToR,

איך מעבד ה2.26B 533MHZ מול ה 1.8A ב OC? אמרו לי ש ה1.8A מבצע OC מעולה ורציתי לדעת איך ה OC של ה 2.26?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by orenc17,

לחבר יש ת'מעבד הישו הזה הוא כל הזמן מקטר שהמחשה שלו רותח הוא מקבל תואות של 65 מעלות מעבד לפעמים הוא רוצה לקנות מאוורר והיטסינק חדש המעבד בכלל לא באוברקלוק מה אפשר לעשות הבן אדם משתגע מדובר במעבד P4 1.5 GHZ WILLMATE לוח של אינטל שלמרבה הצער תומך רק ב SDRAM תודה לכל מי שיעזור

• 9 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by Charybdis,

שלום יש ברשותי מעבד פנטיום 4 פרסקוט עם קירור צלעות הקירור מטונפות מלאות אבק והטמפ' היא 50 מעלות במנוחה. השאלה שלי היא אם אני אסיר את הקירור ואנקה, אני בטח אצטרך להחליף משחה. מה היעילות של המשחה בהורדת טמפ'?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by aviram20,

הלוח מקסימוס 2 פורמולה כשלעצמו אמור לתת קרוב ל700 (670 אני כבר ראיתי , עם E8500 ) נכון לעכשיו הכי הרבה זה משהו כמו 4250 שהגעתי אליו .. ואני רוצה לעבור את זה מתח למעבד 1.45 זכרונות לא מגבילים. מכפלה 8 וחצי טמפ טובות.... ניסיתי לתת מתח לגשרים הפצצתי באיזה 1.8 וגם למעבד... וואלה לא עלה .. ואני לא מבין למה זה לא עובד לי .. מה 500 זה מה שהוא יכול לתת ל Q ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Bashash,

קראתי את זה באיזה פורום באנגלית... ידוע לכם משהו על זה? תודה רבה לכל העונים!!

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by nimrodim,

האים מישהו הצליח להשיג מעבד P4 3 GHZ עם 30 CAPS בארץ? שמעתי שאלה הכי טובים לOVERCLOCK מבין המעבדים של 3 GHZ. (כמובן NORTHWOOD).... אני מקווה לקנות בעתיד הקרוב מעבד וזכרונות כשהמטרה היא להגיע ל 3600 MHZ - תוך שימוש בציוד הקיים (ראה חתימה). בנוסף חשבתי לקנות קודם את המעבד ולראות עד כמה הוא מגיע (כמובן להוריד את מגבלת הזכרון הישן שלי חשבתי להתחיל להריץ את הזכרון מ 100 MHZ ולהעלות משם את ה FSB לזכרונות ולמעבד כלומר אסינכרוני). ואח"כ לקנות זכרונות מתאימים בהתאם למהירות המירבית של המעבד - אני נוטה לכיוון של ADATA 512 MB X2 מסוג DDR 500. - אבל גם OCZ 512X2 PERFORMANCE בא בחשבון. חבל שבכתבה על הזכרונות לא נבדקו זכרונות GEIL - אם יש למישהו ניסיון איתם ו OVERCLOCKING - שיגיד ... אש…

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by DJPOWER,

יש לי את הלוח הנ"ל + מעבד סלרון 2400 עשיתי אובר עד 2600 דרך התוכנה קלוק גאן... האם למישהו יש ביוס פתוח? או אולי תוכנה להעלת מתחים? אם היה אני מתחיל באובר רציני תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by SMSM,

DETAILS - 2.4C @ 250BUS - 3.0GHZ - HT ENABLED - VCORE DEFAULT P4P800 - BIOS 1007 MAM ENABLED - MEMORY ACCELERATION MODE ENABLED ( INTEL'S PAT ... ) PERFORMENCE MODE - TURBO MEMORY - 2x256 MB TWINMOS 466 @ 2.85V

• 95 תגובות
    • 8k צפיות
  19. Started by Mortar,

סוף סוף אחרי הרבה בלאגן המחשב שלי חי ונושם... GEIL GOLDEN DRAGON DDR400 256X2, P4 2.4C, ASUS P4P800, CNPS 7000CU, RADEON 9000PRO ועוד כל מיני דברים נחמדים. הזיכרון עכשיו רץ על מתח של 2.675 ללא שינוי יחס, תיזמונים CAS 2/3-3-6. performance mode = Turbo , PAT = Auto זה לפי המלצה של XBITLABS, הם קיבלו ככה הכי הרבה ביצועים. המעבד ללא שינוי מתח... ההמרה עכשיו היא דיי חלשה ואני הולך להתקדם עוד הרבה אבל מה שרציתי להבין זה, למה הMEMORY BANDWIDTH הוא יחסית דיי נמוך, הוא אמור להיות יותר גבוהה ממה שאני הבנתי. המטרה בהמהרה הזאת היא למשוך את הזכרונות כמעט עד הסוף, אני אנסה עוד בהמשך אבל בינתיים הם עומדים על 480MHZ עם תיזמונים לא רעים ואני חושב שזה יפה לDDR400... אבל הקיבולת לא אמורה ל…

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by subarel,

בתוכנה שהגיע עם הלוח קיימת אפשרות להעלות מכפלות.. האם זה נכון או שאני לא מבין את זה כמו שצריך..? עריכה: שימו לב שהוא מקטין את המכפלה ל 6 כשהוא לא במאמץ.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by frogman,

האם הלוח הנ"ל תומך SLI או רק ריבוי צגים?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by SensatioN,

חזרתי ממעבדה שירכיבו לי את המחשב.. התכנאי אומר לי שהגוף קירור [טוניק] גדול מדי ואין מקום לקירור של הלוח אם [המאורר הקטן הזה] ראיתי בעניים שלי זה משנה אם הוא לא ירכיב אותו ? אני עושה אובר רציני..

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by shady121,

אני עכשיו עושה OC ואני לא רוצה להשאיר אף מתח על AUTO! והמתח הכי נמוך שאפשר לשים ל-NB זה 1.25 אז השאלה זה לא גוהה? ואותה שאלה לגביי SB מתח 1.50?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by arnon,

הזמנתי P5B Deluxe יחד עם HIS ATI RADEON X1950PRO ICEQ3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2411&products_id=16402 ואני חושש שהקירור יחסום לי את חריץ הPCI שמלמטה אני צריך את כל שלושת החריצים האם זה יכול להיות והאם הכרטיס של Sapphire לא יעשה לי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by pergola,

כי אני זוכר מפעם שראיתי את זה בפורום שמישהו מXS עשה את זה? אני פשוט לא זוכר בטוח בטוח.. לגבי ה965P-S3 הוא מגיע לבאס 500 נכון?

• 4 תגובות
    • 449 צפיות

דיונים חדשים בפורומים