עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AlcHEMisT,

שנה טובה לכולם מכיוון שאין לי אפשרות להחליף כרגע את המחשב אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך. לשם כך אני צריך את עזרתכם, כי הניסיון שלי בתחום הזה הוא אפסי. אשמח אם תוכלו להדריך אותי כיצד להפוך את ה"קופסא הישנה" שלי ל"שוקקת חיים" וצעירה שוב... להלן הפרטים: CPU - Pentium 3 500Mhz SLOT1 Soltek Mainboard - SL-67EV1, VIA APOLLO PRO 133 chipset 3dfx - voodoo 3 3000 עם צריך עוד פרטים, אני כמובן ייתן .... מקווה לשיתוף פעולה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ScreameR,

יש לי מעבד מדגם Northwood פנטיום 4 2.26 לוח P4S333. אני מעוניין להשיג קירור טוב למעבד בסביבות ה150 שקלים. השאלה היא איזה סינק לקנות?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Slayer,

ליפני שאני קונה כרטיס חדש, יש לי כרגע gf2 mx200 64mb, (חברה אין לי מושג, כשקניתי אותו עוד הייתי די מטומטם, שאלתי אותם איזה חברה זה הם אמרו של נוידיה, בכל זאת התעקשתי ושאלתי איזה חברה ייצרה את הכרטיס, לא את השבב, ואמרו לי נוידיה, אמרתי טוב נו אני לא כזה מבין אולי הם מייצרים גם כרטיסים.. ככה שאני לא יודע על קירור\מהירויות\כלום) חשבתי לנסות לסחוט מהקיים מה שעוד נשאר בו, לפי מה שהבנתי אני צריך לדעת ת'מהירויות שלו כרגע, בקשר לקירור, כמו שאמרתי אין לי ממש מושג, אבל כשפתחתי פעם אחרונה את המחשב, שמתי לב שיש שם מאורר די קטן שלא מסתובב הכי חלק, הוא עושה כמה סיבובים מהירים, מאט טיפה בסיבובים וממשיך ביותר מהר, אז בקיצור אני לא יודע אם הקירור הזה טוב בכלל, הוא לא נראה מקרר משהו.. למיש…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.hitechmods.com/mods/surfboard/cable_modem.shtml LOL :lol: ROTFL

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. יש לי ASUS GEFORCE 3 TI 500 64 MB, ויש לי אפשרות לשנות את הקלואקינג או מה שזה לא יהיה גם אם מישהו יכול להסביר לי אני אשמח מה שאני יודע שזה דבר שמשפיע על המהירות של הכרטיס ואם אני מעלה את זה אז דברים יעבדו לי יותר טוב אבל אם אני מגזים אז אני יהרוס! ה C0RE CLOAC FREQUENCY הוא על 240 מגה הרץ וה MEMORY CLOACK FREQUENCY הוא על 500 מגה הרץ עד כמה אני יכול לעלות את זה כדי שמשחקים יעבדו לי יותר טוב אבל דיר באלק אני לא רוצה להרוס בנוסף אם תוכלו להסביר לי מה זה בדיוק הקלואקינג הזה עושה ומה זה המגה הרץ הזה שלו ואיך אני אדע מתי זה יהרוס לי ומתי לא או כל דבר אחר שאתם יודעים אני אשמח!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Bug2000,

תקדישו דקה בשביל לקרוא את זה . קניתי את הכרטיס הזה (לצערי) ורציתי להתחיל לקרר אותו כי נראה לי שכל הבעיות שלו נובאות מחימום .... אז ככה... יש לי שני היטסינקים ומאוררים של 40 ממ עליהם של מעבדים ישנים של 486 ... אז היתי רוצה לשים אחד מן ההיטסינקים ואחד מן המאוררים של המעבד הישן במקום ההיטסינק ומאורר המקורי של הכרטיס אבל בגלל שאני מפחד לעבד את האחריות ולהרס את השבב הגרפי אני לא חושב שאני הולך לעשות זאת אבל בכל זאת היתי מנסה לעשות זאת אם משהו היה מסביר לי איך/איפה/בכמה אפשר לקנות דבק טרמי ... אבל מה שאני יכול לעשות על בטוח זה להחליף מאורר להיטסינק המקורי של הכרטיס אבל השאלה היא האם כדאי לשים מאורר של 486 על ההיטסינק במקום המאורר המקורי של ATI ? ומה שאני מתכנן לעשות בטוח זה…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gambit_elaad,

פרטים מדויקים: אחרי משחק קצר בNBA על רזולוציה 1600 ו32 ביט (לא יודע עם זה קשור) לקראת סוף המשחק המחשב התחיל להשתגע ועבד עם תקיעות קשות! ואז יצאתי מיד מהמשחק וראיתי שהמעבד על טמפ' 81 !! והלוח אם על 40 !! :'( :'( שאלתי היא כזו: 1) מתי אמור להישרף המעבד ? 2) האם המעבד שלי במעלות סבירות? (יש לי מעבד 3.06 ) 3) איך ניתן לתקן זאת? 4) מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קיבלתי את המחשב סוף סוף ! עכשיו, יש לי מאורר 120 של אנרמקס בקדמת המארז שלפי הנתונים דוחף 95 CFM ואותו אחד מאחורה ! (זה אמור לעבור את הביצועים של 2 של 80 שמכניסים ומוציאים ~), ד"א הם על המהירות המקס' לינק לנתונים שלו - http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm על המעבד יש SK-7 ועליו SF 2 במהירות מקס' המשחה הטרמית שנמרחה היא ננו טרם בלו. ובכל זאת המעלות שלי ב-IDLE (עוד לא התקנתי וינדואס כי אין לי דיסק כרגע ) הם 36-37 ! לדעתי זה גבוה מידי למעבד הזה ועוד ללא O/C וללא שום שינוי מתח. מה יכול לגרום לזה ?! נ.ב יכול להיות שהביוס קצת מזייף באיזה כמה מעלות ואני סתם בלחץ ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כמו שאתם רואים בתמונה, זה שרטוט של בייבאס. ממה שהבנתי מהשרטוט צריך לחבר את החוט האדום רק לרגל האמצעית בצד ימין של המתג... הבעיה היא שהרגל השמאלית העליונה גם אמורה לדעתי להיות מחוברת ל 5 וולט... מה דעתכם? האם המתג מחבר פשוט את הרגל האמצעית לרגל מעליה/מתחתיה בתלות במצב המתג או שיש עוד משהו שמתחבר? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כשאני מנסה לעשות overclocking לכרטיס שלי hercules 3d prophet 9500 pro 128mb ddr הוא תמיד מחזיר את ההגדרות לdefault ( 275mhzcore clock & 270mhz memory clock) אני חושב שהbios של הכרטיס חוסם את הoverclocking איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. המעבד החדש בבאס 800 פנטיום 4 2.6GHZ אפשר להגיע איתו לאוברקלוק סביר?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. גיליתי שאני עומד לשלם 390 ש"ח על מאווררים וSK7 אז יש אולי פתרון קירור מים זול וטוב? איך לדוגמא Evercool EC-WC-101? בכמה מסתכמות העלויות של מערכת קירור מים HOME MADE?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. לקחתי פרספקס, לקחתי דרמל, שרפתי לדים, והתחלתי לעבוד..... התוצאה - אובייקט סמלי שימוקם ככל הנראה בחלקו העליון של המארז, מסיבת חוסר המקום בתחתית עקב מיקומו של מיכל המים. איך שלא הבנתם את זה - כרגיל, יש תמונות שיעזרו להבין אשמח לתגובות !

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. איך אפשר להוציא היטסינק דבוק ?, ברשותי כרטיס voodoo3 3000 הישן והטוב חיפשתי ברגים או פינים ואין כלום, הוא פשוט דבוק ! איך אפשר להוציא אותו מבלי לפגוע ב כרטיס ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by iakovl,

אחרי שראיתי את היצירה הנהדרת הזו בא לי להכין GLOW PAD השאלה היא איך? וגם מהידע שלי אני יודע שתהייה לי בעיה עם זה בגלל שרציתי להשתמש ב חיבורי H לחלון שלי.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by BassMan,

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הייתי רותה שתגידו לי אם הכול בסדר אם הנתונים ואם לא מה ואיך לתקן את זה יש לי Celeron 1700 Mother Board:GA-8ST800 של GIGABYTE שני מאווררים

• 15 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by eliXir,

אני וחבר שלי רוצים לעשות חלון מרובע על המארז שלו, באיזה כלים עלי להשתמש? (סכין יפני ומקדחה לא עשו את העבודה )

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי צריך עזרה קטנה. אני עומד להחליף כמה כבלים במחשב כדי להשיג קירור טוב יותר. אני מתחיל עם החלפת הכבלים של הארדיסקים לכבלים מעוגלים, השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הכבלים? והאם לדעתכם יש עוד כבלים (חוץ משל ההארדיסקים) שכדאי שאני אחליף? חשבתי על ה Antec cobra בשביל ההארדיסיקם...שווה? תודה חברה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roei88,

אם עושים לAMD XP 1700+ אוברקלוק נגיד ל-2000, אז הוא יעבור בביצועים את ה-BARTON 2500+? ומה עם ה-2100 וה-2200 הם גם טובים לoc? ולכמה אפשר להגיע איתם? עשיתי חיפוש ולא מצאתי.. תודה רבה מראש! 8)

• 15 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by NeverHood,

אני חושב שהנושא ממצא את עצמו מי יותר טוב, ולמה ? (בעניין הכסף, שתיהם בערך אותו דבר)

• 15 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by SuB,

Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader אני רוצה להחליף את ה-Twinmos הרגילים שקניתי (Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory) לזיכרון הנ"ל, כי כמו שהבנתי הטווינמוס הנוכחיים גרועים ל-OC ועובדה, לא הצלחתי לעבור איתם את באס 202... רציתי לדעת האם הטווינמוס הראשונים שציינתי טובים ל-OC, והאם אני ישיג איתם באס גבוה יותר? אם לא, תציעו במחיר זהה זיכרונות שיתנו שיפור דיי טוב בבאס (המעבד-AMD 1700 JIUCB) תודה רבה. ואני מבקש לא להתייחס לסטפינג, רק לזיכרון החדש בהשוואה לנוכחי.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. בזמן האחרון המעבד והמארז מתחממים לי קצת יותר מהרגיל בקיץ. טמפרטורת מעבד: 40-42 במנוחה, במאמץ המקסימום שהגעתי הוא 50 מעלות. טמפרטורת מארז או יותר נכון system zone: 39-42 במנוחה, 44-47 במאמץ. יש לי מעבד 2.4B עם מאוורר של אינטל שקיבלתי כמובן עם המעבד לא החלפתי כלום. יש לי עוד מאוורר בגב המארז שמוציא אוויר ומשום מה שהוספתי עוד מאוורר שיכניס אוויר הטמפרטורות עלו. מישהו יכול להגיד לי אם זה נורמלי, יש סיבה לחשוש ? בתודה מראש, דודי.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by W0lverine,

כרטיס מסך ראשון : geforce4 - 440mx - 128mb - chaintech כרטיס מסך שני : voodoo banchee - 16mb - creative שתי הכרטיסים הגיעו עם היטסינק בלבד בלי מאורר בלי כלום אז חשבתי שהם כנראה לא מתחממים, אחרת היצרנים היו מוסיפים שם עוד משהו בכל מקרה הכרטיס מסך ראשון בטמפרטורה סבירה שהוא רק בוינדוס תוכנות וזה 10 דקות בהפעלת משחק סטנדרטי הוא מתחיל להתחמם ! הוספתי לו מאורר קטן שהוצאתי מפנטיום 2, גם לא הכי עוזר, עדיין הוא מתחמם הכרטיס השני אין מה לדבר זה רק מחשב שרת לינוקס, כל מה שהוא מראה זה מסך דוס שחור עם כתוב לבן (קונסול..) ולא רק שההיטסינק רותח עד כדי כך שלא הייתי יכול לשים את האצבע עליו למשך יותר מ2 שניות בלי לדפוק צרחה כל הכרטיס רותח, גם שאני נוגע בקצה שלו שלא קרוב בכלל לצ'יפ הכרטיס …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nivster,

שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש בקרוב (nVidia), והייתי רוצה לדעת שמות של יצרנים שהכרטיסים שלהם יציבים ב-OC כבד. עריכה: ב-OC כבד הכוונה גם ל-OC של המערכת בכלל, ו-OC של הכרטיס עצמו בפרט. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.