עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מעוניין לעשות אובר קלוק,אני צריך קצת טיפים והסבר איך עושים את זה אבל יש לי בעייה אחת, לפי מה שהבנתי המעבד שלי נעול מפני אובר קלוק.... אז מה אני עושה.......? ומה אני יכול לעשות אם כדי לא לשרוף את הרכיבים.....? מה הם המעלות שבהם הרכיבים נשרפים.........? זה המפרט שלי: P3 600 ASUS 133 CUV4X 192 SDRAM GEFORCE 2 MX 200 64MB WD 40GB 5400 ATAPI 50X CREATIVE SB 128 BIT איך אני מעושה אובר קלוק ואיך אני דואג לקירור מתאים...........? ???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by FatherBoard,

הזמנתי סוף-סוף ולאחר שחסכתי מספיק כסף את כל הרכיבים למודינג מארה"ב. זה כולל: 1 - מארז אלומיניום מדהים + 3 חלונות (בצדדים ולמעלה) 2 - 3 קתודות אור קרות 3 - 2 מאווררים עם 3 לדים צבעוניים 4 - מאוורר עם גריל בצורת גולגולת 5 - כבלי IDE\FLOPPY מעוגלים, צבעוניים ושקופים. ושאר ממתקים... עכשיו, אני די חדש בכל הנושא הזה של מודיג, וגם לאחר שקראתי כמה מדריכים ועשיתי חיפוש באתר לא כ"כ הבנתי לאן מחברים את הקתודה הקרה. במדריכים רואים כמו מין כרטיס כזה עם חיבור של 2\4 פינים ואליו מחברים את הקתודה. מה זה הדבר הזה? מחברים את ישירות לספק עם היציאת 5\12 V הרגילה? ועוד משהו - איזה ספק אתם חושבים שאני צריך בשביל שיחזיק את כל זה + צורב + DVD + שני הרדיסקים + פנטיום 4 2000 + ג'4 טי4200 ? 350 W…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by StarMo,

החלטתי לבדוק קצת את הקטע של טמפ' במעבד לקראת OC ראשון עתידי. אחרי 10 לופים של PCMark הטמפ' ב-Full Load הייתה ~40C. זאת טמפ' טובה, לא? למרות זאת, הטמפ' ב-Idle היא ~38C. זה נראה לי תמוה מאוד. בדר"כ ה-Idle נמוך מה-Full Load ב-10 מעלות לפחות, לא? אז למה אצלי הוא נמוך ב-2 מעלות? עוד דבר מוזר ששמתי לב אליו, זה שהטמפ' של הלוח אם לא משה מ-28 מעלות. לא כשהמעבד קורע את התחת שלו, ולא כשהוא נח. 28 מעלות תמיד. אולי החיישן דפוק?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי SMART FAN עם חיישן חום ומכיוון שעכשיו כבר לא כל כך חם הוא מסתובב ממש איטי!!.. האם אפשר לעשות לו ככה שיסתובב תמיד על הMAX ללא תלות בטמפרטורה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by vner@,

ערב טוב, אני אבנר, בן 13, ואני די חדש פה. אני נורא בכל הקטע של החומרה, וגם כמובן ....... המודינג ;D לפני שבועיים נכנס לי רעיון מטורף לראש - לבנות מעין "מחשב נייד" מעץ :-\ לא כל -כך ידעתי איך אני עומד לעשות את זה, אבל לקחתי בידיים מקדחה, מסור חשמלי, וכמה מדפים ישנים מעץ.... והתחלתי לעבוד ! בשבוע שעבר קניתי (בפנדה) את כל רכיבי המחשב, והתחלתי להרכיב....... תמונות של כל שלבי הבנייה זמינות כאן. מה דעתכם על כל הפרוייקט ? איך הביצוע ? תודה רבה מראש על התגובות !

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי סלרון 533 באוברקלוק ל 1100 אני רוצה קירור טוב - אבל אני רוצה גם לישון בלילה ! המעלות שלי כרגע אם מאורר ג'רני= idle - 26 load - 29 full load - 32-34 המעלות האלה יחסית טובות. אבל המאוורר הולך ונהיה איטי ומתחיל להרעיש. אני רוצה את הוולקאנו 9 בגלל שהוא אם SmartFan. כך שבלילה גם ככה קר ואני לא נוגע במחשב, אז המאוורר יעבוד לאט ולא ירעיש. ועוד שאלה יש לי כבר סנסור אחד מאחורי המעבד של ה Hardcano האם אפשר להשם עוד סנוסר על הקיים ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ככה הציעו לי את הוולקנו הזה יחד עם smart fan 2 : http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9.htm המחיר הוא 99 שקלים חדשים רציתי לדעת אם הוא טוב , למעבד 1.7 0.13 מיקרון והאם למישהו יש את הלוח EPOX EP-8K9A2 KT 400 שנמצא בקישור כאן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=2592 והאם הוא טוב לאובר קלוקינג?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היום עברתי אצל החנות השכונתית שלי שבגללי הוא התחיל להיא מארזים עם חלונות וקתודות ואז ראיתי שיש לו איזה מן קתודה שעוד לא ראיתי שאלתי אותו מה זה ואז הוא אמר לי שאני צריך לראות הוא חיבר אותה לחשמל ואז הוא הפעיל מוזיקה במערכת שם והקתודה התחילה להאיר לפי המוזיקה. לקתודה יש אופציה לניגון לפי מוזיקה או בצורה קבועה ואפשרות לקבוע את מידת הרגישות לקול. עכשיו הגודל של הקתודה הוא לא גדול וזה החיסרון היחיד שלה לפי דעתי (גדול המנורה 16 ס"מ) עכשיו אם אתם רוצים אני יכול לתת לכם את הכתובת של החנות בת'רד הזה או בפרטי (תלוי אם זה נוגד את חוקי הפורום) אז מי שרוצה שיכתוב פה ואם זה חוקי אז תגידו לי אם אפשר לכתוב פה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. היי ! תודה לכולם על התגובות החמות וההתעניינות הרבה, לאחר בקשות רבות אני מפרסם קצת בדיקות יציבות עם המערכת. על 600 לא ניתן להיכנס לwindows אבל זוהי רק פונקציה של חום, כלומר, אם הייתי נותן למעבד טמפ' נמוכה יותר (אפילו בקצת) זה היה יציב, התמונות שאני מפרסם הם על 558/124 (86%oc) אבל אני משוכנע שבטמפ' הנוכחית של המעבד ניתן לייצב אותו איפה שהוא קרוב יותר ל600... להנאתכם :

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by StarMo,

נראה לי שזה הזכרונות.. למרות שאני יודע שזה הולך לבוא, זה לא הלוח. הלוח מתוכנן לעבוד גם עם מעבדים בעלי באס של 166, וזה מה שאני מנסה. נראה לי שזה הזכרונות, למרות שהם עושים 165 בלי בעיה.. התזמון שלה קבוע על הכי לאט (CAS3) למישהו יש רעיון?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ameralis Zaiir,

ראיתי איפשהו משהו על קירור מעבד עם קרח יבש.. אני לא הולך לעשות את זה אבל סתם מעניין אותי איך מתאימים את זה למעבד ואיך זה לא נמס על המעבד ועושה קצת...

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by huber,

בגלל שיש לי את ההיטסינק הזה שהוא מעולה אבל מתאים ל AMD ופנטיום 3, חשבתי אולי ניתן לעשות איזושהי התאמה או "קומבינה" לגרום לו לשבת על הפנטיום 4 הלוהט שלי. אפשר? אני זוכר שראיתי את זה אפשהו רק לא מוצא את זה כרגע... מישהו זוכר אפא פירסמו את זה, למישהו יש רעיון מקורי? במקרה הכי גרוע אני אמכור אותו ואקנה AX478, אבל רק כצעד מישני.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by The Grey Matter,

כיצד אני מחשב את השיפור במהירות ( ב mhz ) שנותן העלאת FSB למעבד athlonXP ? תודה מראש! ;D

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Jar with me,

למישהו יש ניסיון עם המנורות האלו? האם מספיקה את בשביל להאיר חזק את כל המארז?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by IntoXicaTeD,

שלום. אני דיי חובבן האמת, לא מזמן קניתי מחשב חדש וראיתי המון דברים מדהימים שאפשר לעשות עם המארז ובתוכו. התחלתי לחפש מאמרים ותמונות על מודינג וראיתי המון דברים שאותי לפחות, מדהימים. כהתחלה עשיתי חור בצד המארז שלי והוספתי מאוורר יחסית גדול וזה נראה ממש טוב אבל אני עדיין רוצה להגיע לביצועים יותר יפים. אני יודע שזה לא יבוא לי בצ'יק או שזה לא כל כך קל אבל אני מוכן לנסות. אני מחפש כמה דברים : 1) מארז טוב וגדול שאני יוכל לבצע בו את כל המודינג הדרוש. 2) מישהו ממרכז ת"א שרוצה לבצע את המודינג הזה איתי ולעזור לי. אשמח אם יהיה מישהו כזה למרות שאני בספק אבל לפחות אני שואל. אפשר ליצור איתי קשר באי מייל : pain_n_hurt@yahoo.com או באיי סי קיו : 126280801 בתודה, IntoXicaTed.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ScreameR,

CPU Score : 1911 Memory Score : 1345 HDD Score : 112 Manufacturer:Intel Family:Pentium® III Internal Clock:730 MHz Internal Clock Maximum:1.17 GHz External Clock:133 MHz Socket Designation:J3C1 Type:<unknown> Upgrade:ZIF Socket Capabilities:MMX, CMov, RDTSC, SSE Version:Pentium®III CPUID:0x00000683 אמרו לי שאני יכול לדעת כאן עד כמה אני יכול להעלות את השעון.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by WarMachine,

מישהו ראה כבר את זה במבחנים? אני רוצה שיביאו לי אותו מחו"ל כדי לקרר את הAMD שלי שפשוט מזיע ב69 מעלות...... שווה לקנות אותו?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yoav9,

Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון + hardcano 2 + עוד חור למאוורר למעלה!! OWNZ רציני הקטע!! יש יש יש יש סוף סוף מארז לא שבור ודלוח... יהיה פיצוץ!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by DF30,

בניתי מחשב שמבוסס על : xp 1800 Epox 8k3a + Mushkin 256m ddr 3000 לאחר ההרכבה הכל עבד כמו שצריך עד לשלב התקנת הדריברים ואז הופיעה הודעת שגיאה חמורה והמחשב עשה restart. בדקתי בביוס ועל פי הנתון שלו, טמפ' המעבד נעה סביב 99 מעלות צלזיוס(לא טעות - 99 ! ! !) נראה לי שזה נתון מטורף! (המאוורר עם ההיטסינק שבאו עם המעבד די פשוטים - אבל עובדים) מה לעשות? ? ??#$@#% מה לבדוק? מה יכולה להיות הבעייה???? H E L P ! ! ! ! ! ??? ??? ??? ??? ??? דרור :smoke:

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by סלרי,

שמעתי שאפשר לצבוע מקלדת מארז וכל אלה אבל אף פעם לא שמעת\ראיתי מישהו אשר צבע את המסך שלו האם זה אפשרי אם כן כיצד?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by DXT,

אני לא מבין את ההתלהבות מהדבר הזה... הרי ה cak יותר מהיר + יותר שקט + יותר קטן + יותר זול. אז למה לקנות את הוולקנו כשיש את זה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Bug2000,

אני רוצה לצבוע את מארז מביפנים בצבע כזה שיזהר מבפנים כאשר אני מליק את הלדים ובקשר ללדים צריך לדים מיוחדים בשביל שהצבע יזהר ? אם כן אז מהו שמם ? תודה מראש !

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Boomer,

אתמול בלילה שיחקתי במשחק Americas Army ו-3 או 4 פעמים פשוט נתקע לי המחשב אחרי כמה דקות של משחק והייתי צריך לעשות Reset. בפעם האחרונה שזה קרה (בהתחלה לא הבנתי למה זה) אחרי שהמחשב עלה מחדש בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא הייתה על 64 מעלות ככה שהמחשב נתקע שזה היה על 66 מעלות אני מעריך. מה לעשות, המזגן לא היה פתוח בלילה... :-[ בכל מקרה, פתחתי את המארז וכיוונתי עליו מאורר והמחשב לא נתקע יותר... העניין הוא שהמעבד הגיע לחום הזה כבר בעבר במשחקים ולא קרה כלום. אז יכול להיות שהכרטיס מסך התחמם או משהו כזה? זה Radeon 8500 של Xpertvision/Palit.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 3DMARK הכרטיס הוא: GEFORCE 2 MX 400 MSI 64MB SDRAM

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yoav9,

נראה די oWNZ באמת משהו רציני, גם הם אומרים שהוא מוריד בעד 15 מעלות את הכרטיס ברמה הסטנדרטית שלו... אבל באמת רעיון מצויין, מהסוג של: איך לא חשבנו עלזה קודם!! לקחת antec cyclon blower, לשים עליו hs ולחבר אותו לכרטיס מסך! נהדר לא? באמת רעיון טוב מידע נוסף יש בdigit-life אבל אני לא מצאתי שם... ובtechno

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.