אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי כרטיס 9800 פרו של SHAPPIRE והתחלתי לעשות לו אוברקלוק.. לזיכרון בנתיים עומד על 720 מגה הרץ ואין בעיות אבל הליבה עומדת רק על 390 שאני נתקל בנקודות לבנות! ראיתי אנשים שמגיעים עם הליבה ל 444 אז איך כבר אני רואה נקודות ב 390 מגה הרץ ליבה האם יש מצב שהליבה שלי דפוקה? ולהחליף כרטיס? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלו, עשיתי אוברקלוק קליל לכרטיס מסך שלי gForce 2 mx 400 32mb , והרצתי בנצ'מארק ב 3DMark 2001 והציון שלי הוא 2328 , רציתי לדעת איפה עומד הציון יחסית לדגמים זהים של הכרטיס מהתנסות של שלכם... תגובות התקבלו בבכרה
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אז ככה יש לי מחשב amd atholn xp polomonio 1.7+ 768 ddr 266 MHZ geforse 2 mx 440 64 mb ורציתי לדעת אם המחשב הזה טוב לאוברקלוק ואיך נתן לעשות אליו את זה? לוח אם GIGABYTE כול עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 420 צפיות
-
-
דבר ראשון תודות רבות למתמש: Ninja אז לתוצאות הסופיות: מפרט רשום לכם הכל למטה תמונות מ-Cpu-Z עדיין לא סופי בינתיים המחשב יציב וטמפ' טובות נע בין 36-46 מוציא בSuper-Pi 48 ממש נחמד מה שאפשר לעשות מכאלו דברים, [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הצלחתי להעלות ליבה ל: 460 זיכרנות ל: 330 בינתיים עובד טוב עבר בדיקה ב-Atitool לא ממש מתחמם בוא נגיד ככה מה דעתכם איך אני בודק אם יש שיפור רציני בכרטיס?! תודה ענקית לעזורים,
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. עשיתי אוברקלוק למעבד (ראו מפרט) שניסיתי לעלות יותר המסך פשוט לא הגיב למחשב לא ידעתי מה הבעיה אז שלחתי תמחשב לתיקון והם אמרו לי שאין בעיה והמחשב בסדר והם לא נגעו בוא תראו מה עשיתי: העלתי את הבאס 240-245 חילקתי את הזכרונות ל166 והורדתי את המכפלה ל 4x מה הבעיה פה?? מה עוד הייתי צריך לעשות?? כדיי שזה לא יקרה יכול ליהיות בגלל המתח? הוא אצלי על startup אני צריך לשים אותו על משהו אחר אולי? תודה.. ד"א השירות של "נועה מחשבים" גרוע המחשב חזר עם מדבקות על המארז והכרטיס מסך רופף ולא מוברג עד הסוף ויש מלא שריטות ממש גועל נפש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מע' מבוססת RDRAM 1066 ואני רוצה לדעת עד כמה זה אפשרי לחסוך כמה מאות שקלים, לקנות 4.2 במקום ה 2.53 שהתכוונתי לקנות, ולעשות לו אוברקלוק מיקרוסקופי של העלאת הFSB ב7-8 MHZ, יש לי מארז אנרמקס עם 4 מאווררים ואת הHSF הסטנדרטי שאני אקבל עם ה2.4, 1) האם מספיק רק לשנות את ההגדרה בביוס (ללא העלאת מתח)? 2) מדאיג אותי הנושא של הריסת כרטיסי הPCI & AGP ע"י העלאת הFSB, האם בלוח שאני אקנה (GB 8IHXP) יש נעילה של המהירות לכרטיסים אלה? 3) האם לוח האם מסוגל גם הוא להוסיף עוד 7-8 MHZ למהירות ללא תקלות? 4) -\\- לגבי מהירות הFSB של זיכרון ה1066
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מתחיל לגמרי בנשוא ולא יודע כלום. אני מבין טיפל'ה ברכיבי מחשב... רציתי לדעת איך אני מתחיל לעשות את ה OC? לאיזה רכיבים? אני מצטער, אבל לא יודע ממש מה לשאול. אני פשוט רוצה לדעת מה לעשות. CU ומקווה שההודעה הזאת כשלעצמה בסדר, קראתי תחוקים ותדביקים ולא ממש ראיתי משהו שידריך אותי. או יתאים למערכת שלי. תודה מראש מאוד :!:
-
- 33 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 2 , 333. אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק כדי לקבל מהירות של 450 בקירוב ע"מ שאני אוכל לראות סרטי DIVX על המחשב הזה. כיצד אני עושה את זה?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום!!! רציתי לדעת איך אני עושה אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך?(די בפירוט אם אפשר) ואם אפשר לעשות לעוד כרטיסים אוברקלוקינג?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש מצב שבקירור מים המעבד יהיה יותר מידי קר? ויש מצב שאם משתמשים ברדיאטור חזק מידי המעבד יהיה קר מידי?
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד 2.0 גיגה הרץ פנטיום 4. אני רוצה לעשות לא אוברקלוק אבל לא יודע איך מכיוון שאף פעם לא עשיתי למשהוא אוברקלוק חוץ מלכרטיס מסך עם תוכנה. הייתי מעוניין שמישהוא יכתוב כאן מה אני צריך לעשות בפשטות תודה. יאיר. נ.ב יש לי לוח אם מקורי של אינטל
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
תגידו לי, אתם כל הזמן מדברים פה על OVERCLOCKING ואני עדיין לא יודע מה זה? נדמה לי שזה מצב שבו אנו עוברים את מהירות השעון הרצויה, אם לא תקנו אותי בבקשה? ותסבירו לי מה זה תורם לכם שאתם עושים את זה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה תוכנה טובה לאוברקלוקינג למעבד. אהה... ומה תורם אוברקלוקינג למסך?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הזמן אני רואה ושומע את המילה OVERCLOCKING אז מישהו יכול להגיד לי מה זה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני בעל מעבד INTEL CORE2DUO E7500 שכרגע עובד בתדר של 2.93GHZ, רשום בווינדוס 2.4GHZ נראה לי המינימום, אבל קניתי את המחשב ככה אז יכול להיות שהחנות מחשבים עשו OVERCLOCKING אני לא יודע. בכל מקרה בלוח אם שלי זה GIGABYTE G31M-S2L וזיכרון DDR2 שני סטיקים של 2GB נראה לי. וכרטיס מסך GEFORCE 9500GT. אני מעוניין אולי להעלות את המהירות של הזיכרון או את המעבד בכמה מאות MHZ ואפילו את הכרטיס מסך. האם יש אפשרות לעשות את זה בלי לשנות את גוף הקירור רק ע"י העלאת המכפלה ואת הוולט או שגוף קירור חדש זה מחייב? נ"ב- המחשב מאובק מאוד. אם אפשר לדעת איך לנקות אם זה מחייב לפני OC.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
כמה צרפתים בודקים אם אפשר להשתמש בCPU בתור נפצים http://www.hadash-hot.co.il/story/6103
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
עם נגיד יש לי 8600GT DDR 3 256MB ונגיד מתחשק לי לעשות OC ויש לי E6300 וספק מספק אז בכמה אחוזים אני יכול לשפר את הכרטיס(מקסימום) הנ"ל ואיזה קירור(הכי זול) אני אצתרך בשביל לשמור על טמפרטורות נמוכות. ואחרי ה OC לאיזה כרטיס אפשר יהיה להשוות אותו
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הליבה הזאת רצה במהרות 400MHZ האם זה אפשרי לעלות את התדר הזה ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי מסוג AMD Athlon xp 2000+ שיושב על לוח לוח אם של MSI דגם 6712 עם CHIPSET VIA Apollo KT400A. זאת פעם ראשונה שאני מנסה דבר כזה ומצאתי כמה מדריכים שנעשו במיוחד על המעבד מהסוג הזה. המעבד עצמו הוא מלפני 3 וחצי שנים. השאלות שלי הן: 1. האם יש סיכוי שלמרות שאני יפעל על פי הוראות מדוייקות יכול להישרף לי רכיב כלשהו במחשב ? 2. האם יש מקום לטעויות באובר קלוקינג של מעבד, מה לא לעשות בשום אופן ? 3. המלצות כלשהן ? ;-) תודה מראש לכל העוזרים D:
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס (לא DELUXE) והזיכרונות שעליו הם של HYNIX אבל 4NS (חשבתי שאכלתי אותה) עכשיו אני קורא ביקורת על גירסת ה DELUXE שמגיעה עם זכרונות 3.3NS והמקסימום שהצליחו להגיע איתו הוא CORE 300 ו-MEMORY 620 כשאני הגעתי ל-CORE 320 (לא ניסיתי יותר) ו MEMORY 630 (ביציבות מוחלטת) כשהמארז לא קריר במיוחד על 30 מעלות יכול להיות שמה שכתוב על הזיכרון לא נכון?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
hi there i have an AMD AthlonXP2500+ machine which i would like to overclock i have bought with my comp all the cooling that i need (thermalright heatsink with an 80mm vantec fan, and a thermaltake case) now when trying to run the system at fps200, the system doest startup, as if it doesnt reconize the momories (so i guess its a timing problem) so please tell me what i should do or what timings should i use and another thing - i just got a new geforce fx5900xt from chaintech, it has a big fan and two big memory heatsink, and my case (xaser wingo) has a fan directly above it, so i thought i can overclock it too but i dont know how to do that, so any tips will be wel…
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
Hi everybody, I got an ATI Radeon 9800 Pro to replace my Sapphire 9600 Atlantis. with the old card (good passive cooling) I managed to OC the card to: 189=>237, 324=>385 (nice...) With the new card (it has a fan and it gets power directly from the PSU), I can't OC even by 20hz!!! What is going on here? What might be the reason? I'm thinking it might be because my PSU is a little weak (~300W). Can this be the cause of my OC problem? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
Hi everybody, I got an ATI Radeon 9800 Pro to replace my Sapphire 9600 Atlantis. with the old card (good passive cooling) I managed to OC the card to: 189=>237, 324=>385 (nice...) With the new card (it has a fan and it gets power directly from the PSU), I can't OC even by 20hz!!! What is going on here? What might be the reason? I'm thinking it might be because my PSU is a little weak (~300W). Can this be the cause of my OC problem? Thanks!
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-