אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר ימים שוטטתי ברחבי האינטרנט בכמה פורומים של משחקים וראיתי שמישהו כתב שאם עושים OVERCLOCK לכרטיס מסך GF 4 TI 4200 אז הוא יכול להגיע לרמת ביצועים של READON 9800 PRO... זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי gtx 760, קראתי כמה מדריכים על איך לבצע oc וכו' עכשיו אני משתמש בmsi kombustor כדי למדוד את הביצועים שלי, ואני שם לב שאפילו עוד לפני שעשיתי oc כשאני מפעיל את התוכנה הטמפרטורה עולה אל מעל ל80!!! בעקבות זאת אני לא מצליח לעשות oc אפילו קצת... מישהו שמכיר את הכרטיס מסך ויכול לעזור? תודה.
-
- 12 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9500pro הזכרונות כתוב infenion והמספר הוא 3.3 איפהשהו על השבב, אז הורדתי ביוס פרוץ מתאים בשביל זה. יש לי גם את התוכנה לפלאשינג בשביל זה. הורדתי Radeonator 2.0 עכשיו, הביצועים הנוכחים של המערכת שלי למשחקים לא ממש מספקים (אתם יכולים לראות תוצאות בחתימה) ואני לא אוברקלוקר מקצועי, וחשבתי אולי אני אצליח לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך כי זה לא אמור להיות מסובך. 1. האם אני אוכל להגיע לאובר שהעלאת הביצועים מורגשת עם הקירור המקורי של הכרטיס? 2. יש מצב להחזיר את הביוס של הכרטיס למקורי אם אני לא רוצה את האובר יותר? 3. אילו שיטות יש בשביל לדעת אם הכרטיס מתחמם יותר מידי? תודה מראש, אור..
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה אובר קלוק לכרטיס המסך(7600gs) שלי אני לא יודע מה הכי מומלץ
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האם אפשר לשנות את תיזמוני נזיכרונות בלוח הנ"ל? בגשר הצפוני לא מצאתי את האופציה..... בשבוע האחרון החלפתי 3 סוגים של זיכרנות של CORSIAR כאשר שמתי לב שהיחסים בין ה FSB-DRM משתנים ללא ששנתי אותם הכיצד זה יתכן? הזיכרונות:CORSIAR 800MHZ CL5 XMS פעמיים 512 CORSIAR 800MHZ CL5 XMS פעמיים 1024 CORSIAR 667MHZ CL5 XMS פעמיים 512 עד עכשיו היחידים שהצלחתי להעלות הכי הרבה הם ה 667 ל 900 כאשר האחרים פחות. מה ההגיון פה ה XMS אמורים להיות יותר תותחים לא?
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
אני יודע שהקפצה זה בניגוד לחוקים, אבל אולי יש מישהו שיכול לעזור לי ולא יראה את ההודעה שלי, זאת פעם אחרונה שאני יקפיץ את ההודעה אם אף אחד לא יודע איך לעזור לי. לוח אם:gigabyte ga-k8nf-9 פרטים על הזכרון מאברסט: Field Value Memory Module Properties Module Name AMD Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 200 MHz 2.5-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Not Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported W…
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי, יש איזשהו מדריך ? יש לי את הגירסא הרגילה של הכרטיס מסך עם הקירור שלו ,מעוניין לעשות אוברקלוק לשפר קצת FPS במשחקים , ברמה שהקירור אם שלו יחזיק מעמד ויקרר. r9 290x sapphire
-
- 2 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת מספר דברים לגבי Overclock radeon 9600 pro. 1. לאיזה מהירות CORE אני יכול לצפות להגיע? 2. לאיזה מהירות MEMORY אני יכול לצפות להגיע? 3. האם קירור באמת נחוץ לכרטיס הגרפי אם בכלל צריך להוסיף משהו.... תודה מראש נמרוד
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם ASUS Maximux IV Extreme-Z מעבד Core I7 2700K זכרונות G.Skill DDR3 Sniper 1600Mhz 2x4 (8GB Ram) Low voltage 1.25 קירור Crosair H100 כונן Crosair SSD 120GB Super PI 8 שניות... מה דעתכם עד עכשיו ?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הנה תוצאות ה OVERCLOCK שלי נכון לעכשיו אני ממשיך ב OC אחרי כמה בדיקות נוספות.. מה דעתכם ? http://img713.imageshack.us/img713/3601/overclockcopy.png
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מה המצב חברה עשיתי OC לכרטיס שלי והגאתי למהירויות האלה הכרטיס מאוד יציב והגרפיקה ממש השתנתה במישחקים לטובה :D השאלה שלי היא מתי שאני מעלה עוד יותר מופיע לי במסך כל מיני נקודות אדומות וכחולות כאלה למה זה???? תשימו לב!!! ליד השם אמ אקס 440 יש כמה נקודות!!!!
-
- 37 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
?can i do overclock for ati hd 4890 vaporx 1g cpu-amd x3 2.6ghz
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם e8400 ו msi x48c ו 4giga ddr2 800 אני רוצה לעשות oc אבל לא מצליח יש למישהו מושג בביוס של הלוח אם שיכול לעזור לי? בבקשה!
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
NINJA PLUS+120MM או: ZALMAN - CNPS7000-CU שניי המאוריים הנ"ל נמצאים בהשיג יד שלי השאלה מה עדיף?המעבד E6300
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 5600 ולוח אם GA-M59SLI-S5 איך אני עושה אוברקלוק למעבד שלי?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הזה: Asrock 775dual-880pro Intel Pentium D 2.8 820 Memory: DDR2 1 G 667 עכשיו כאשר אני מנסה לעשות אוורקלוק הכי קטן המחשב פשוט לא עומד בזה.. יש קריסות, לפעמים הווינדוס לא עולה... אני לא מצליח להגיע איתו אפילו ל 3GHZ... קניתי קירור די טוב של 3D Rocket II CPU Cooler GH-PCU23-VE GIGABYTE המעבד עובד על 40 מעלות, 45 גג באוורקלוק עכשיו אני יודע שהלוח אם די דפוק, למה אין בו אפשרות לעלות את ה VCORE ככה שאני מעלה את FSB המעבד נשאר לעבוד על על מתח נמוך... בגלל זה מצאתי באינטרנט אפשרות של הלעת המתח על ידי שינוי במעבד: http://sg.vr-zone.com/?i=3931 בכל מקרה נסיתי לעלות ב 1 וואלט יתר וזה הצליח! 1 וואלט אני מאמין היה אמור לספק 3 GHZ באופן יציב... אך עדיין לא הצלחת…
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שאלה עניינית ? כאשר עושים אובקלוקינג ראשוני ברמת המעבד בלבד (מכפלה וכד' עם ג'מפרים) כיצד זה משפיע על הזכרונות (אם בכלל ?) האם אני צריך לדאוג רק לטמפרטורה של המעבד או לעבוד במקביל גם על קירור טובשל הזכרונות מחשב: לוח אסוס, 2.26, 512 DDR 333X תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לאיזה שיפור ממוצע אפשר לצפות מ overclock מעבד של 920 i7 עם GTX560?
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, אני מצליח להגיע עם ה 5820K שלי ל 4200 MHZ במתח של 1.28. לפי שיטוט באינטרנט אנשים מגיעים אפילו ל 4500 במתח נמוך יותר. כל ההגדרות בביוס על AUTO חוץ מהמתח והמכפלה. המעבד במנוחה על 36 ובמאמץ על 68. קירור 110 CROSAIR זיכרון 2400 הגדרות XMP מצד שני חשבתי לעצמי גם ככה הוא חיה מבחינת מהירות אז אולי עדיף להישאר ככה ולנסות לעבוד על הורדת המתח? שאלה שניה ...שמתי לב שהמכפלה יורדת בחזרה מ 42 ל 12 שאין משהו רץ אבל המתח נשאר על 1.28 קבוע איך מגדירים בביוס שגם המתח יירד או שיישאר קבוע על 1.28? תודה רבה לכם!
-
- 1 תגובה
- 5.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח dfi party lan ultra d, מעבד 3200+ 939 , ספק 550w ,זכרון ocz value 1gb ואני לא יודע לעשות אוברקלוק ללוח שלי אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי אני יודע שזה בקשה גדולה אבל אולי בכול זאת תוכלו להסביר לי
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
אני עושה OVERCLOCK לכרטיס של של GAINWORD שהוא עם 128 MB . העלתי לבנתתים את הליבה ל 220 ואת הזכרונות ל 480 . השאלה שלי האם צריך להיות יחס מסויים בינהם או שזה לא משנה ואם יש למישהוא כרטיס כזה אז מה הגבול שלו ?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות OC ל P4 אם כן מה אני צריך לעשות חוץ מלהגביר את ה BUS (את הכפולה) קראתי את המדריך והסתבכתי איתו. אפשר להסביר לי בקצרה מה אני צריך לעשות? P4 2.4 1GB DDR
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, יש לי PALIT Radeon 8500LE (לצערי PALIT) ואני מעונין לעשות overclock. האם למישהו יש את הכרטיס הזה וכבר עשה overclock? ולאיזה מהירות הגיעה? (הכרטיס שלי ב-250/250 Mhz). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש אם מאוור stock 512 זכרון פנימי samsung 3200 רגילים ולוח אם abit nf7-s האם אפשרי להעביר oc ואם כן איך ועד לאן אני יכול להגיע??
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-