אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הסבירו לי איך לפתוח 4 צינורות עיבוד נוספים בעזרת התוכנה RIVA TUNER אבל אני לא מצליח (לא יודע איך להעלות את מהירויות השעון והבנתי שיש מה להעלות) בדקתי בתוכנה והגעתי למסך שבו ניתן להעלות את מהיריות השעון (המהיריות המקוריות הם 300 ו 500 ) אבל אני לא מצליח להעביר שם TEST כולם נכשלים לאחר OVERCLOCK וגם TEST במהירות שעון מקורית נכשל אז אני מניח שאני עושה משהו לא בסדר אם אפשר עזרה איך עושים את זה אולי בתוכנה מקורית של NVIDIA או משהו כזה תודה ושבת שלום
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי אמר לי לאחרונה שיש אפשרות להפוך כרטיס מדרת geforce 6200 לכרטיס מסוג geforce 6600 בעזרת כמה פעולות פשוטות. האם דבר כזה אפשרי? אם כן, מישהו יודע על זה משהו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום לכולם. כמה ימים אחרי שקיבלתי את המחשב החדש החלטתי להתחיל עם הOC. לפני הכל אני אתן לכם טמפ'. מעבד מנוחה - 26 מאמץ - 34 לוח אם מנוחה - 48 מאמץ - 52 אז ככה, העלתי FSB ל390. מתח מעבד העלתי ל-1.45. מתח זכרונות העלתי ל-2.0. ניסיתי להוריד מחלק וזה לא עזר, ניסיתי להוסיף מתח לגשר הצפוני לFSB וגם זה לא עזר. אני יודע שהמעבד הזה יכול הרבה יותר. דרך אגב המפרט למי שלא יודע : E6600 P5W DH Deluxe G.Skill PC6400 800MHz 1024X2 Enermax Liberty 400 Watt תמונות מהCPU-Z. אם צריך עוד משו רק תגידו. המשך ערב נעים, ירון [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יכול להיות שהיא מזייפת? פשוט כולם פה אומרים שהיא מדוייקת אז גם אני התחלתי להאמין בזה, אבל כרגע אני מפקפק... התקנתי כל מיני תוכנות למדוד טמפ' מעבד, וכולם אומרות שהוא 32 מעלות ב-idle והלוח ב-28, אבל רק mbm אומרת שהמעבד ב-48 והלוח ב-28. יכול להיות? קשה לי להאמין שכל התוכנות שבדקתי מזייפות ורק mbm צודקת...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם אני די חדש בנושא אבל קניתי לי את הלוח הזה ככה שאני לאט לאט אכנס חזק לכל הקטע של OC אז אני משתמש בOCZ 1600MZ 4GB על לוח של ASUS RAMPAGE EXTREME וויסטה 64 ביט קודם כל נתחיל בבעיה קטנה בביוס רשום שתדר על AUTO אבל בPOST אני רואה שהתדר תקוע על 1333 למרות שהזכרונות עצמם הם 1600 כשניסיתי לשנות את התדר ל1600 הכל היה בסדר עד שהוא טען את החלונות ושם קיבלתי חלון כחול... מישהו יודע מה עושים חבל לי על 300MHZ שכבר שילמתי עליהם =\ תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התמונה נלקחה מהתוכנה AIDA 32 בקיצר אני מסתכל על המעבד וזה רושם לי שהמעבד על 13 מעלות ואין לי שום אובר קלוק והמאוורר הוא סטוק! יש מצב? תמונה:
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם !!! את מחשבי אתם יכולים לראות במפרט שלי... בכל אופן יש לי סירקולציית אוויר מושלמת 2 מאווררים מלמטה מכניסים אוויר שניים למעלה מוציאים ואחד בדלת מכניס סינק SK-7 עם SF2 ובכל זאת הטמפ' בIDLE היא 39-37 מעלות... שזה הרבה יחסית למה שיש לי... מרחתי משחה טרמית והכל... ובכל זאת הטמפ' גבוהות או שמה הם נראות גבוהות רק לי? אם יש לכם רעיון איך להוריד ת'טמפ' אל תתביישו להשמיע את קולכם... תודה לכל עוזרים עריכה: אני אחרי אוברקלוקינג קטנטן של במקום 133*13 אני עכשיו על 150*13 ויש לציין שהמאוורר במלוא כוחו הטמפ' יורדת ל34-35 מעלות... אבל הרעש לא הכי נסבל....... בכל אופן אני עדיין פתוח להצעות...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CHIEFTEC FULL TOWER DA-01BLD+window 750.46 ש"ח מארז FULL TOWER הכולל 6 מקומות ל-5.25 עד 8 מקומות ל-HDD או 6 מקומות ו-2 כונני 1.44. 2 מגירות נשלפות ל-HHD לנוחות עבודה מקסימלית. (ניתן לחבר עד 3 הארד דיסקים בכל מגירה). כולל 4 מאווררים מקוריים של היצרן, מתוך 6 אפשריים. צבע כחול, ללא ספק. בתוספת של חלון מדהים, כפי שמופיע בתמונה. גם כיפה אדומה לא הייתה מתנגדת לחלון כזה... מול הים ללא ספק. ZigZag 80x25 4 led fan - ball bearing 52.58 ש"ח Thermaltake HardCano II Hard Disk Drive Cooler 133.84 ש"ח SPECIFICATION P/N A1278 Fan Dimension 40x40x20 mm silent fan Rated Voltage 12V Started Voltage 7.0V Rated Current 0.11A FAN Speed 5000±10% RPM Air P…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יגיע הבייתה רק בלילה אז מחר תשמעו איך זה מרגיש כרגע אני רק רוצה להגיד תודה לאליאור התותח שעזר בהזמנה. :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.! יש לי את הכרטיס מסך הזה: radeon 9600 se ואני רוצה לעשות לו oc עכשיו אני לא מבין בזה בכלל אני צריך עזרה ופירוט בקשר לכל הדברים האלה. אז מי שיכול להסביר לי איך לעשות אני יודה לו מאוד.!
-
- 16 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן ולאחרונה התברר לי שאין בו מאוורר בכלל עכשיו אני צריך לקבל מאוורר מהחנות שקניתי ממנה, אבל אני לא יודע מה אני אמור לקבל ואני מפחד שיתנו לי משהו פשוט. קודם כל יש לי מארז צ'נברו XPIDER וספק Enermax 420W מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 זיכרון 512MB *2 (מצטער אם לא צריך את כל הפרטים אבל רשמתי שיהיה). איזה קירור כדאי אני הייתי אמור לקבל עם המארז (אם בכלל יש סוג ספציפי), ועל איזה קירור הייתם ממליצים להוסיף (אולי אפילו להחליף את הקירור שאמור להגיע המארז). הייתי רוצה שהמאוורר(ים) לא יהיה רועש, בגבולות שאני גם אוכל לישון ;D קצת בלילה. אני אשמח לדעת לאיזה סוג של מאוורר אתם רושמים (עדיף מלוג'יק פי.סי) . תודה לכל העוזרים/ות מודה לכם/ן מראש מוש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חם, וזה אולי קצת מורי דמיכולות האוברקלוקינג ;D אבל חשבתי שיהיה מעניין לרכז התנסויות שונות עם אוברקלוקינג שיש לכם. מעט פרטים על המעבד ועל כמה הגעתם באיזה מתח, מה עשיתם כדי להגיע... רק מעבדים כרגע, בהמשך יהיה אולי גם משהו על כרטיסי מסך...
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני יודע לאיפה לחבר מאוורר חדש ואיפה לשים אותו? ???
-
- 16 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
לא מצאתי פורום יותר מתאים אז אני ישאל כאן, Epox 8RDA+ עם מעבד AMD ATHLON XP 2100+ יתן מכפלה פתוחה? ואם לא אז איזה מעבד כן יתן מכפלה פתוחה ויוכל להגיע ל-170MHZ FSB? {אבל שהמעבד יהיה מעל ה-AXP2000+, כולל} תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתכנן i5-2500K@4.5GHz. ומתקשה עד אינסוף למצוא את הקירור שעונה על דרישותיי! עזרתכם בבקשה.. דרישות קירור - שייתן לי לעשות את ה- OC הנ"ל באופן קבוע וללא בעיות. שליטה - שתהיה אוטומטית (PWM) ללא התערבות שלי. משקל - אם כבד, אז שייתמך כמו שצריך (BackPlate או whatever..). שקט - שקט (ככל שניתן במגבלת שאר הדרישות). מימדים - קטן (ככל שניתן במגבלת שאר הדרישות). מחיר - היות ואני דבק בכל הדרישות לעיל, אני מוכן לשלם את המחיר הדרוש לכך!! לא Mugen2 : מניסיון אישי (על i7-870 וללא OC) הוא מדהים בכל הדרישות לעיל מלבד במימדים דבר שמפריע לי נורא עד כדי שמוריד לי אותו מהאופציות. TT-FRIO : ידוע לי שמבחינת קירור הוא מספיק (מביקורות על חומרה ו- OC די זהים לשלי), אבל שוב, הוא ג…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי פאן באס של קולר מאסטר אבל מה אני אמור לעשות? אי אפשר לקבל את הטמפרטורות המדויקות של המעבד וזה מה שאני רוצה! יש לי את ההיטניקס של אנטק אבל לא מצאתי דרך לשים את החישן... גם איך אני אשים את החישנים האחרים? ממש אי אפשר לעשות כלום...
-
- 16 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שימו לב להגיעו של ה סיילנט קאט 120 http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/ComboCool/a2329/a2329.htm מאורר כמעטטטט מושלם הוא מיועד לגופי קירור עקב הצורת בניה שלו
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שנכנסו הרבה מוצרים חדשים של primecooler לזיגזג, כמו שבטח כולם יודעים המוצרים שלהם כמעט זהים למוצרים של זלמן וחלק אומרים שהם יוצאים לגמרי מאותו מפעל (OEM). למישהו יש מושג על הבדלי הביצועים בינהם ? האם שווה להתפשר על primecooler ? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי פה במספר ת'רדים שאנשים מפחדים להוציא דופן אחת של המחשב כדי לעזור לקירור, מכיוון שסיפרו להם סיפורים שהמחשב יתמלא אבק וחול והטמפרטורות ירקיעו לשחקים תוך זמן קצר. יש משפט שאומר "אין חכם כבעל הניסיון". אני יכול להעיד על עצמי, שמשתמש במחשב ללא דופן כבר שנתיים רצוף (AMD Athlon XP 2ghz), הוצאתי את אחת הדפנות מכיוון שאני ישן בחדר של המחשב, והרעש של המאווררים מפריע לי. ללא דופן, אני יכול לוותר על מאווררי המארז, והמאוורר היחידי שקיים אצלי הוא של המעבד (שמסתובב יחסית לאט, כדי שלא ירעיש). על כרטיס המסך הרכבתי Heatsink גדול של Aerocool שמאפשר לי לעבוד ללא מאוורר (זה היה כאשר היה לי את ה Radeon 9800pro), וכיום כאשר יש לי את ה Gigabyte 7600gs הוא בא מראש ללא מאווורר. הספק פועל ללא…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו, ראיתי תמונות של הטוניק טאור ואני לא מבין איך הוא מתחבר לסוקט, לקירור שיש לי כרגע יש מין ברגים שחורים כאלא שאיתם הוא מתחבר אבל לטוניק אין כאלא. לאיפה מכוון האוורר שלו ? פשוט אני לא רוצה שיזרוק אוויר חם לתוך המארז עצמו כי גם ככה הוא חם, אפשר לעשות שהוא יזרוק אוויר לכיוון האחורי של המארז ? וגם שמעתי שיש לוחות שהוא לא מתאים להם, איך אני יודע אם הוא מתאים לי ללוח ? ומה הרוחב שלו ? (הטוניק) ד"א הלוח שלי רשום בחתימה. עכשיו שאלה אחרונה, שווה להוסיף 80 שקל בשביל הטוניק לעומת ה"איגלו" של גלייטאצ' ? והוא לא מפזר חום לשאר המארז ? (הטוניק)
-
- 16 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא: amd athlon 64 3200+ @ 2.4ghz ga-k8n-sli geforce 6800gs רץ על ווינדוס XP pro 32bit עכשיו לבעיה, הכרטיס מתחמם יותר מדי גם כשאני משחק במשחקים פשוטים אפילו למחשב שלי. אני משתמש ב-gpuz וב-speedfan כדי לבדוק טמפרטורות הכרטיס מגיע עד ל-118C במאמץ גם ניסיתי להוציא את הכרטיס ולנקות אותו אבל שום דבר לא עזר הכרטיס נמצא ב-66C ב-ideal
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב -אני די חדש בעניין אבל לפי מה שהבנתי ניתן לעשות אוברקלוק למעבד בשתי דרכים 1 להגדיל את המכפלה (לדוגמה 200MHZ*12=2400) אז לעשות 200*13 =2600 דרך זו למיטב הבנתי אין לה השפעה על מודולי הזיכרון והיא לא מושפעת מזיכרון DDR לא איכותי ולכן היא תלוייה רק ביכולות לוח האם והמעבד !. 2.להגדיל את רכיב ה באס -ממה שראיתי בפורומים זו הדרך המועדפת על רוב האנשים בפורום! לפי מה שהבנתי לבאס יש השפעה על מהירות הבאס של כל רכיבי המחשב כמו כרטיס מסך ומודולי זיכרון כלומר אם מעבד שעבד בבאס של 200 עכשיו עובד בבאס של 210 -אז גם מודולי הזיכרון שלו עובדים ב 210 -ואם מודולי הזיכרון מוגבלים ביכולות אז שם היא הנקודה הגבוהה של האוברקלוק! שאלתי היא למה בוחרים כולם לעשות בדרך ב ולא בדרך א ?? וגם מה קשור…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו ניסה לעשות קומבינה לאחר שנשרף לו משהו לאחר אוברקלוק וקיבל אחריות? כמו למשל אם נשרף מעבד מאוברקלוק להחזיר את כל ההגדרות בביוס לקדמותן ולהגיד שזה נשרף מברק או כל מיני דברים כאלה כמו להחזיר קירור מקורי של כרטיס מסך וכו'... תודה על התשובות.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון: מים בלחץ נמוך הופכים לאדים בקלות..... ואפשר להוסיף מאווררים כהוות נפשכם... (אני התחלתי לבנות כזה) הצינור שמוביל את האדים עד קירור לא חייב להיות צינור עגול - (אם זה לא עגול אז אפשר פשוט להרכיב על זה הרבה איטסינקים ומאווררים) סליחה על הציור המעפן - אבל השעה כבר 01:00 ולא ישנתי המון זמן... :'(
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-