אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בדקתי בזאפ ומסתבר שרק ב COMP-IL יש, וגם זה במחיר מופקע של 50 שקל+משלוח. האם כל הגדולות כולל זיגזג שאני מגיע אליהם עוד יומיים הפסיקו להביא AS5? ואת ה OCZ ULTRA גם לא מביאים? אז מה לקנות? ???
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בקירור עם מחשב דיי חדש יחסית 2600+barton core 9600xt 256 512mb ddr... ומאזר גנרי מידי טואר,ועכשיו הקטע המגעיל חוץ מהקירור למעבד שאני לא ממש אוהב הקטע הוא שיש לי רק מאוורר אחד שנרי של 60 ממ, שמוציא או מכניס אוויר זה לא ממש משנה ברמת קירור כזאת, עכשיו אני אחרי חודש וחצי עבודה עם תקציב של 3000+ מה שאני כמובן לא הולך להקציב לפתרון של הבעיה הזו,אלא סכום קטן יותר בהרבה בשביל קירור מצויין למעבד ולמחשב עצמו,אני לא מבין בעניין הזה בגלל זה אני מבקש הצעות ממכם,אולי אפילו להחליף את המארז למרות שהשטח שמוקצב לו לא גדול במיוחד, אז בבקשה אני פנוי להצעות ואני חושב שיש תקציב (אגב רק לא קירור מיים) תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ידע נרחב בתוכנות וכול מה שקשור לנושא וכשניכנסתי לעולם ה-Hardware חשבתי שזה יהיה לא פחות פשוט. די מהר הבנתי שטעיתי. בגדול. מאט הידע שהיה לי בנושא החומרה בכלל לא היה נכון. למשל, חשבתי שהדיסק הקשיח הוא בעצם השבב הקטן הזה מתחת להיטסינק ושהמעבד הוא חלק גדול ובלתי נפרד מלוח האם... לאחר שקראתי מספר מדריכים שפירסמתם פה(וניסיתי אחד מהם. עזר לי מאד), גברה בי ההתעניינות והתחלתי לחקור לעומק... זאת הסיבה שנרשמתי לאתר. ועכשיו לבעיה: יש לי מחשב ישן יחסית, לוח אם (Pentium 4 Socket 478 Motherboard(P4V845, מעבד 1.6 (אין לי מושג איך אני מברר את השם) וכרטיס GeForce 4 MX שלאחרונה נודע לי(להפתעתי הרבה) שזהו כרטיס חלש... ובעצם מה שאני רוצה לעשות, זה להגביר את מהירות המחשב. יש …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני נועל pci agp בלוח ga-7vax קראתי בחוברת אבל לא מצאתי
-
- 16 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ok שתי שאלות דבר ראשון יש לי 2 מאוררים של 80 מ"מ שתיהם מאחורה אחד של הספק והוא מוציא אוויר ואחד מתחת איזה 10-15 סנטימטר למטה שגם מוציא אוויר כל החלק הזה הוא ממש קר כאילו נעים ואני לא יודע אם לשים עוד מאורר אני אל ממתעסק באוברקלוק ודברים כאלה אז בבקש תנו לי את הטמפרטורות שלוח אם אמור ליהיות בערך ואיזה חלק של הלוח אם ני מוודד? והספק כמה? ובערך דיסקים קשיחים מה הטמפרטורה.. ואם אני יששים מקדימה מאורר שיכניס אוויר זה יהיה טוב.? תודה מראש.. אה ואני חדש פה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתוני ה - OC לעכשיו: FSB=238--> מעבד ב: 3570. מתח בביוס 1.725 ע"פ MBM נע בין 1.6-1.7 במשך 13 שעות של PRIME 95 אשר עבר בהצלחה. AGP\PCI נעול, HYPERTHREADING=OFF, זכרון היחס 3:2 עומד על 158 (זה אינו גורם מגביל כרגע - עומד להחליף ל ADATA VITESTA). GAT SETTINGS בביוס: Auto, Normal, Auto, Disable, Disable. טמ"פ (זכרו ABIT!!!) - מנוחה : 50. מאמץ : 61. WINDOWS עולה על FSB של 240 אבל ב PRIME - המחשב פשוט נתקע לאחר פחות משעה. (זכרון על 160 ב 2,3,3,6 - היתכן שהבעיה פה?) מטרה - להגיע ל FSB של 240 יציב.... 8) הערות נוספות: HYPERTHREADING - מעלה מתח על המעבד. מעלה טמ"פ מעבד. (נבדק במתח 1.725 בביוס, אפקטיבי ב MBM בין 1.62-1.74 על FSB 233 . נבדק לזמן קצר 45 דקות עם DUAL PRIME - יציב).…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קירור עם מאוורר או צלעות קירור ?
-
- 16 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אנשים מה קורה אצלי הכול קריר וטוב וגם למחשב של אח שלי פנטיום 4 למי שלא יודע תראו עשיתי לאח שלי מוינג לפני שנה הוספת חלון כבלים עגולים וסידור חוטים צביעה לפני כחודש קניתי למחשב שלי ספק באטרפלי של טרמינל טיק וקיבלתי איתו פאן באס עם מאוור כזה עגול מכייון ויש לי 4 מאוורים במארז פלוס עוד 2 בספק ועוד אחד למעבד ולא היה לי מקום למאוור הזה שמתי אותו אצל אחד שלי שיקרר תגיפה 2 שלו. היום המשחב של אח שלי בדקתי תמפרטורה היתה 47 אז פתחתי תמארז סדרתי תחוטים של הפסק כוח שהיו עוד יותר מסודרים ממה שהם עכשיו וגם את של ה אידי וניקיתי את הראם מאבק ותהיטסניק של המעבד ואת כול הלוח ותגיפה 2 ניקיתי הכול עם האלכוהל ושאבתי אבק סידור חוטים חיברתי הכול וווווווווווווווווווווו הטמפרטרוה כעת 35 !!!!!!!!…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות מאוורר 80 מ"מ. שלושה דברים חשובים לי: 1. תקציב נמוך (עד 30-40, מקסימום 50 ש"ח). 2. שקט שקט שקט. 3. אמינות (קצת פחות חשוב). המאוורר אמור להחליף את המאוורר הנוכחי בספק שלי, שעושה המון רעש למרות שימונים חוזרים. אשמח לקבל עצה לגבי מאוורר מועדף (או שאולי אין כזה, ופשוט לקנות ג'נרי?).
-
- 16 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אם אני קונה 6800GT וממהיר אותו לULTRA יהיה שווה לה ל6800TLTRA מקורי?? : תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי שאני משחק משחקים או עם המחשב מתאמץ אז הטמפרטורה של הדיסק קשיח היא 46-48 מעלות זה טוב? עם לא: יש איזהשהו נזק שיכול להיגרם מהטמפרטורה הזאת? יש פיתרון?
-
- 16 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הסבירו לי איך לפתוח 4 צינורות עיבוד נוספים בעזרת התוכנה RIVA TUNER אבל אני לא מצליח (לא יודע איך להעלות את מהירויות השעון והבנתי שיש מה להעלות) בדקתי בתוכנה והגעתי למסך שבו ניתן להעלות את מהיריות השעון (המהיריות המקוריות הם 300 ו 500 ) אבל אני לא מצליח להעביר שם TEST כולם נכשלים לאחר OVERCLOCK וגם TEST במהירות שעון מקורית נכשל אז אני מניח שאני עושה משהו לא בסדר אם אפשר עזרה איך עושים את זה אולי בתוכנה מקורית של NVIDIA או משהו כזה תודה ושבת שלום
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי AMD 2100+ והוא ממש מתחמם גם שאני בOC רגוע (1744 MHZ) ניסיתי כבר הכול: קדחתי מאוררים במארז, חיברתי SCYTHE FCS50, החלפתי משחה תרמית הוספתי מאורר פנימי....וכלום! תחת עומס המעבד ב 54 מעלות. אני מצרף כמה תמונות, אם מישהו יכול לתת פתרון - תודה. נ.ב מישהו יודע למה הFCS 50 משנה את המהירות שלו על דעת עצמו???? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הוא עומד להישרף או משהו כזה.........והתוכנה דרך אגב לא מזייפת.....גם אני מרגיש שהוא חם וגם בספיד פאן רשום אותו דבר....מפחיד..
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי לפני מספר ימים VGA Silencer בשביל ה 9800Pro שלי... בעזרת ATI Tool עשיתי Find Max Core אבל הוא לא מעלה לי את המהירות אלא מוריד בגלל שכל הזמן יש ארטיפקטים (נקודות ירוקות קטנות כאלה).. גם כשאני מריץ Find Max Mem הוא יורד במהירות במקום לעלות. גם כשאני מריץ Scan for Artifects במהירות סטוק, הוא כל הזמן מוצא.. מה עושים? אולי לא שמתי מספיק גריז טרמי? או שהכרטיס תקול?
-
- 16 תגובות
- 866 צפיות
-
-
תמונה ששלח לי gigabot אחרי שביקשתי ממנו שיוכיח לי שהאובר קלוק שלו ל 4000 אמיתי. יש לי כמה בעיות כאן: זה פרסקוט בלי HT,יש כזה דבר? פרסקוט על 133 באס,יש כזה דבר? איך לעזאזל על כזה מתח נמוך? לא נראה לכם מוזר שהוא עבר את השיאן של באתר ב 400 מג"ה? בחיים לא ראיתי 2.4 מגיע לכזאת מהירות,ראיתם פרוייקטים אחרים? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני לא אפרט יותר מדי כי אני לא ממש עושה ביקורת אלא סיקור קצרצר עם תמונות לא בפוקוס החבילה המוצר הגיע בקופסאת קרטון גדולה ובתוכה היה - גוף קירור - 2 קליפסים לתפיסת מאורר 120 ס"מ - 2 מדבקות גומי למניעת זעזועים (רעשים) - משחה טרמית - מדבקה של ThermalRight - חוברת הוראות התקנה ההתקנה הייתה יחסית פשוטה, כל מה שההיתי צריך היה להכניס את 2 הקצוות ואז להפעיל קצת לחץ ולהדק את ה 2 הנותרים. לאחר חיבור הגוף, חיברתי את הקליפסים למאורר והדבקתי את הגומי למניעת זעזועים. אחרי הדבקת הגומי כל שהייתי צריך לעשות היה לחבר את המאורר ולהדק אותו בעזרת הקליפסים. סיכום קצר הגוף קירור הזה בהחלט גדול אך הוא יחסית קל. ההתקנה הייתה מאד נוחה וההוראות היו מפורטות ולא היו חסרים דב…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב יש לי את המעבד בחתימה וזה עובד על 200*10 ואז יוצא את ה2000 מגהרץ של במעבד שלי(לפי מה שאני הבנתי) יש לי מספר שאלות... 1: בביוס אני מצאתי את האפשרות לשנות את ה200 למשהו יותר גבוה(כמובן לOC) אבל לא מצאתי שום מקום ששם אפשר לשנות את ה10 איפה זה נמצא בביוס? 2: שעושים OC מה יותר כדאי לשנות את ה200 או את ה10?? 3: הבנתי שהזכרונות יכולים למנוע(להגביל) ממני OC טוב אבל לא מצאתי גם את השנוי תיזמונים הזה בביוס איפה הוא נמצא? (לחצתי CTRL +F1 ) אבל לא מצאתי שם את זה... 4:האם הזכרונות שלי טובים לOC כי יש כאלה שאומרים שA-DATA טובים לOC ויש כאלה שאומרים שלא... 5:הספק שלי נחשב טוב לOC בינוני? נגיד אם ארצה לעלות ל2.5 מגהרץ הוא יחזיק לי OC כזה? 6: במשך ביצוע OC איך אני יודע אם הזכרו…
-
- 16 תגובות
- 921 צפיות
-
-
המפרט בחתימה.... אני מתכנן OC אבל בגלל שיש לי מערכת יקרה (וגם אני מאוד פחדן) וזו הפעם הראשונה שלי בOC אני רוצה לעשות הכל ביסודיות ושיהיה לי את המידע הרב בקשר לOC .... טוב השאלה שלי היא בזכרונות אני שמתי לב למקרים שOC של אנשים "נתקע" בגלל התיזמונים של הזכרונות שלהם... ואז אומרים להם לשחרר תזמונים כדי לאפשר המשך לOC.... (אומרים להם במקום 2.5 לשים 3 CAS ואז יהיה אפשרות להמשיך בOC) אבל הזכרונות שלי הגיעו בCAS 3 זה אומר שאם אני אתקע בOC שלי בגלל זכרונות אני לא אוכל לשחרר תיזמונים (כי אין לי לאיפה הרי 3 זה הכי הרבה) ואז הOC שלי יתקע? :s05: משהו מוכן לתת לי קצת הסבר על זה (בליל לשלוח אותי לסטיקים)?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ככה עם האצבע פשוט ? ובאיזה צורה ? שמעתי על כוכבים וזה..... מתקין ברגעים אלו ממש את ה פריזר 64, אודה לכם על תגובה מהירה !
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם המאווררים , הרעש, וכו' ... תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי AMD 2100+ עם לוח ASUS A7V133. עשיתי עליו OC של 20% גם למעבד וגם ל BUS. אני מחפש משהו יותר חזק באזור ה400 שקל, יש המלצות?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות זה רותח מאוד אין לי אפשרו תשים על זה מאורר איך אני יכול לקרר את זה בכל זאת? לפי החוברת הוראות היה אמור להיות שם מאורר אבל כנראה שלא היה מקום אז הוציאו את המאורר איפה שקניתי את המחשב..... מה לעשות??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשימת הOC של האתר ראיתי את זה http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=495 ממה התלהבו פה בדיוק? הוא הוריד את הביצועים שלו לא? מ2800 מגהרץ ל מגהרץ2400 מה הקטע פה ? OC זה בשביל לשפר לא?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-