עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by crik,

אהלן, יש לי מאוור שמחובר ליציאה של הSYS FAN ע"י התוכנה SPEED FAN. המהירות בא נמצאהוא2766RPM כך שהוא עושה רעש מטורף!!!! האם יש תוכנה שבעזרתה אני אוכל להוריד את עוצמת החשמל המגיעה לחיבור על מנת להוריד את מהירות המהאוור. תודה, משה

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by House M.D.,

קניתי כרטיס מסך חדש HD4770 , התקנתי אותו במחשב והתקנתי את הדרייבר הכי חדש 9.12 אני רציתי לשלוט במהירות של המאוורר ולעשות OC , אבל הבעיה היא שהתוכנה rivatuner לא מזהה את הכרטיס בכלל, ואין שם את האפשרויות של שינוי מהירות המאוורר ו OC מה לעשות? כמו כן המשחקים לא פועלים לי ממש טוב , בכרטיס הישן HD4550 פעל יותר טוב , ייתכן שזה קשור

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. זה נראה לי יותר מדי לא? :\

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 9600 gt לאחורנה המאורר שלו התחיל לעשות רעש חזק..נסיתי לנקות אותו וזה לא עזר אני מחפש המלצה למאורר חדש ...הכי חשוב שיהיה שקט ...אני לא עושה oc אז הוא לא מתחמם יותר מידי ועד 100 ש"ח אם זה אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  5. Started by kokoloko,

שלום לכולם, אני מרכיב בימים אלה מפרט ל-HTPC שהולך להיות אצלי בסלון. כרגע אני משתעשע עם הרעיון של לעשות את המחשב fanless. קירור פסיבי לגמריי. אולי גם לא לגמרי? אולי חלקי? מה האפשרויות שלי לעשות את המחשב הזה כמה שיותר שקט? אני עוד לא יודע אם זה אפשרי אבל אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי... הנה המפרט: M.Board: GIGABYTE GA-H55M-S2H CPU: INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - נראה לי שצריך להחליף למשהו עם קירור... Mem: HDD: WD CAVIAR GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATTS PSU - ספק אחר? מארז אחר? Case+PSU: DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLAC תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by טל קורקוס,

קניתי מאוורר זלמן והוא בא עם " כבל קטן " תוספת מה זה ? יש לו מבודד כזה באמצע ... מישהו ראה את זה ? http://www.zalman.co.kr/Eng/product/Product_Read.asp?idx=200 אפשר לשחק עם המהירות שלו ? ואם כן איך ? רשום silent mode 900RPM normal mode 1800rpm ----------------------------------- silent mode 20db normal mode 34db

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  7. יש לי במארז 3 מאווררים 12X2 + 8 CM , אחד מקדימה בפאנל הקדמי ( באיזור שמדליקים את המחשב ) מכניס אויר 12 , אחד מוציא אויר 12 בחלק האחורי של המארז איפה החיבורים מקלדת , USB וכו' ואחד בצד שמכניס אויר 8CM . 1. האם הסדר נכון ? 2. איך אפשר לדעת באמת שאני לא טועה ? " מוציא / מכניס " אויר , יש דרך לדעת בוודאות את זה ? אני חושש שהתבלבלתי קצת ... למישהו יש תמונה להמחיש? 3. מה ההבדל בין מאוורר מיוחד " אחור " בלבד ( מכניס אויר ) לבין מאוורר רגיל שהופכים אותו ? קניתי 2 FAN של זלמן מ KSP זה עלה לי 47 ש"ח ‏ZM-F3 120mm Silent Case Fan‎ הכיוון של המאוורר בתמונה מוציא אויר או מכניס ? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva היה לי מאוורר ARX DC BRUSHLESS שהרעיש כמו מטורף אבל ה…

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by 11GnR,

קירור מכאן בלבד http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_934 איזה קירור מומלץ עד 150 שקל? (אם ממש שווה אז חריגה עד 200, אבל לא סתם)

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  9. V1AX http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1405&ID=1809#Tab1 עולה 200 ש"ח , רציתי לקנות MUGEN אבל המארז שלי קטן בשבילו מבחינת מידות WINGRS101 :-[ וספק כח אני אקנה S500-ET הבנתי שהוא מצויין ל OC , אבל הטכנאי במעבדה של KSP אמר לי שיש הרבה חזרות ל SEASONIC ושעדיף CORSAIR הבעיה שהוא ממש יקר. עוד שאלה מה ההבדל בין F12 Pro PWM 120mm Exhaust / Arctic F12 PWM 120mm Exhaust המחיר זהה 50 ש"ח ! לא הצלחתי להבין מה ההבדלים ? עריכה : מצאתי עוד מאוורר מצויין http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=5668 הבנתי שיש עליו מלא המלצות ברשת וגם המפרט הטכני שלו נראה טוב והוא עולה 160 ש"ח

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by davey101,

התחלתי להתעניין בOC באופן כללי קלטתי את העניין אבל ישנם מספר מושגים שאינם ברורים לי לחלוטין, אשמח אם תעזרו לי. 1. מה זה BCLK? האם זה BUS CLOCK או BASE CLOCK או שזו אותה גברת בשינוי אדרת? 2. בתוכנה CPU-Z, האם BUS SPEED מתייחס לBCLK? תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  11. Started by Idani26,

אהלן אני מחפש קירור של זלמן למעבד I5 בטווח מחירים של 150 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  12. אני רוצה להתחיל לעשות OC, ורציתי לדעת לאן בערך לכוון, ועם איזה ערכים כדאי לשחק. תודה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  13. Started by B@LENO,

שלום לכולם המפרט מחשב שלי הוא ככה לוח אם של גיג'ה בייט 945GCMS-S2 מעבד E5300 2.6 MHZ 2M זכרונות שני סלוטים כל אחד של קינגסטון 1 גיגה 667 עובד בדואל צנל עכשיו רציתי לעשות אוברקלוק קטן. למעבד יש לי קירור סטוק במארז יש יותר מאוורים מהרגיל. עכשיו ככה הסתכלתי במדריך שלכם ואני צריך הסבר קטן בבשביל לא לעשות נזק. בCPU HOST אמרו לי לעלות כל פעם 10 MHZ בזכרונות לנעול את התדר על 2.2 בכרטיס מסך על 100MHZ האם חייב לעשות את זה גם באובר קלוק קטן? ולגבי המתחים זה החלק שהכי פחות אני מבין אם נגיד במקום מהירות 2.6 המקור אני רוצה להגיע ל3 האם צריך לנגוע במתחים של המעבד או בשאר הדברים ואם כן איך יודעים כמה לתת מבלי לעשות נזק? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  14. שלום לכולם, רציתי לדעת מה בערך בטמפ' המקסימלי ל9600GT ולE7200 אני יודע שזה תלוי ומשתנה והכל אבל אני מתעניין בטווח פחות או יותר כדי שיהיה לי מושג לאן אפשר להגיע תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by stanly123,

שלום.. לפני כמה זמן קבלתי מערכת חדשה והרצתי 3DMARK VANTAGE ברצוני לדעת אם הציון שקיבלתי תואם את המערכת P8945 CPU:12862 GPU:8121 המערכת : i5 2.66 stock radeon 4850 512mb 700@1100 OC 4gb ram 1333Mhz תודה מראש :)

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  16. האם הקירור Noctua NH-D14 נכנס לתוך המארז Antac P183 ? הגובה של הקירור : 160 מ"מ הרוחב של המארז: 205 מ"מ אני יודע שיש עוד מרווח של 45 מ"מ (4.5 ס"מ) אבל, כשחשבתי על זה, יש גם את הלוח אם וגם את המקום בצד לסידור הכבלים ואת המעבד עצמו שזה גם תופס מקום ברוחב. אז השאלה שלי אם הקירור יצליח להיכנס... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה אני מעוניין לקנות קירור למעבד I7 סוקט 1366 אני מתכנן לעשות OC מקסימום עד 4.5GHZ תקציב של עד 250-300 ש"ח (: תעזרו לי בבקשה D: תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by -LosNir-,

שלום, ביצעתי O.C. לזיכרונות (מ 900 ל 1066) ואני מרגיש שאני עושה משהו לא נכון. אני חושב שהתיזמונים שהגדרתי הם לא נכונים. הזכרונות הם: F2-7200CL4-4GBPI-B http://www.overclockersclub.com/reviews/gskill_pi_cl4/ (רק ששלי הם 7200 ולא 6400). לא הצלחתי למצוא אותם באתר היצרן. אשמח לדעת מהם התזמונים הנכונים ל 1066! תודה.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by daniel_18,

שלום, אני מעוניין לבצע OC לא גדול למעבד והמפרט שלי הוא כזה: מעבד: INTEL CORE2DUE E4300 1.8 לא אם: INTEL DQ965 BF זכרונות: 3GB DDR2 KINGSTON (אחד של ג'יגה ושתיים של 2GB) ספק: EZCOOL 450W כרטיס מסך: LEADTEK NVIDIA 7600 GS 256M קניתי את המחשב לפני שנתיים ולא עשיתי בו שום שינוי למעט שדרוג של הזכרון והחלפת ספק. האם בכדי לעשות OC המפרט הנוכחי יספיק? ואם לא איזה שינויים צריך לעשות ובכלל מה הפרוצדורה וכמובן עלויות. נ.ב אני חדש בכל הנושא של OC ואין לי שום נסיון קודם לכן פתחתי נושא חדש (עשיתי חיפוש בארכיון ) תודה לעוזרים

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  20. היי אנשים יש לי מחשב לא הכי חדש אבל בכל זאת טוב והמאוורר של כרטיס מסך מת לפני זמן מה פשוט רק עכשיו שמתי לב יש לי הרבה מאווררים במארז אולי בגלל זה לא השפיע עליו ... וגם המאוורר שעל הלוח אם התחיל לקרטע ... מה אפשר לעשות? לקנות חדש אם כן אז איפה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by BaRKiD,

עשיתי OC למעבד E8500 של 20% ואחרי בדיקה בOCCT בשורש LINPACP של שעה קיבלתי ERROR אחרי חצי שעה.. מה אני צריך לעשות כדי שOC יהיה יציב? מעבד:E8500 לוח אם:DFI LANParty DK X48-T2RS זיכרון:Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP תמונה של מה שיצא: http://www.siz.co.il/my.php?i=5ngimwzg4izm.png

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by davidpo,

מה הקירור הכי טוב למעבד בתושבת 1366 בסכום של עד 400 ש"ח? נ"ב: הלוח אם שלי הוא:"Gigabyte GA-X58A-UD7"

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. שלום, אני עומד לקנות מחשב עוד כמה זמן ויש לי כמה שאלות בנוגע לקירור. אם אני לא מתכוון לעשות oc, אני יכול לשים core i5 tray בלי קירור נוסף? (המארז שהיה הוא lancool k60w http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=19&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62) *ואם אני כן מתכוון לעשות oc? תודה, אביב

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by RONENE7300,

היה לי תזה שקיבלתי ביחד איתו אבל הוא נעלם, והמעבד התקלקל(החלפתי אותו ועכשיו קיבלתי חדש) עכשיו אני עם AMD 7750 והמאורר שקיבלתי איתו.. אני רוצה להחליףזכרונות לוח ומעבד לE7300 שקיבלתי ( בלי תגובות על זה, זה מה שאני עושה !) קיצר אני יכול לשים תמאורר של הAMD על הלוח אם הזה GIGABYTE GA G31 M S2L המאוורר לא תואם ללוח מבחינת שאני יבריג אותו לאיפה שהמעבד אבל מקסימום אני יכול להפוך תמחשב שזה יתאים בלי הברגה השאלה אם זה מתאים לחיבור שמספק חשמל בלוח אם מקווה שהבנתם ותודה !@

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  25. על איזה רכיב ניתן להשליך לכך שאהמחשב לא עולה ב- 10*250 רק על 250* 14 המחשב עולה + כמובן שיציב. לאיזה רכיב צריך להעלות מתח כשמעלים MHZ ? העלתי למעבד מתח עד ל- 4.50 ולא עוזר.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים