אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני התחלתי לתכנן בימים אלו מארז מפוליגל אני מחפש המלצות מהאנשים המבינים אני מתכוון להדביק אותו עים דבק חם ועים סיכות זה נראה חורני אבל זה מחזיק חזק אני צריך דרכים טובות ליצור תפיסה ללוח אם....... איך כדי לחזק את הספק כדי שלא יעקם את המארז?? (הפוליגל יהיה מודבק דף על דף בסיבים מנוגדים כדי שלא יתקפל) יש למישהו משהו להגיד??
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל הרעיון הזה של קירור מים מתחיל למצוא חן בעיני. יש לי כבר רדיאטור בגודל די מתאים (רדיאטור קטן של רכב בערך 20X10 ס"מ) מה שאני צריך זב צינורות ומשאבה. חשבתי על משאבת שפריצרים של רכב, אבל הבנתי שהן אל אמורות לעבוד רצוף לאורך זמן. אז השגתי משאבת דלק חשמלית של מיצובישי, אבל אני חושש שהיא לא מותאמת למים (היא תחליד) בקיצור: איזה משאבה צריך בשביל קירור מים? איפה משיגים ציוד? (צינורות וכו...) ברגע שיהי משהו אני אשלח תמונות (רק שהמחשב לא ילך קקען...)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי(175/167) Geforce2MX של חברת PowerGene (כן, אני יודע, גם אני אף פעם לא שמעתי עליה...), ואני מעוניין לעשות o/c קטן(יש לי מאוורר על הליבה ואני לא מתכוון להחליף אותו ו/או לקנות היטסינקים לזכרון). זאת הפעם הראשונה שאני עושה o/c , אז תמליצו לי בבקשה על תוכנת tweaking טובה, ועד כמה אני יכול להגיע, וגם איך לעשות את זה בלי סיכונים. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה לא סוד שמתחילת הקיץ המחשב שלי סובל קשות, גם משימוש היתר וגם מהחום הנוראי!!! האמת שלא רק הוא סובל אלא גם אני, גם ממנו וגם מהחום שזה איכשהו ביחד.... נמאס לי כל יום שני וחמישי להתקע עם מחשב לוהט שאינו יודע לעשות הרבה יותר מאשר ריסטרטים דחופים... ולכן החלטתי לקנות את מערכת הקירור הכי טובה שאפשר לקנות בכסף (ולא, אני לא מדבר על מזגן...), הייתי מאוד שמח אם תייעצו לי מערכת קירור שתקפיא את המחשב שלי לעוד הרבה מאוד זמן (שישמיעו את בעיות התנעה בבוקר, כמו במכונית), תתנו גם מחיר וגם מקום טוב לקנות את זה ואולי גם הסבר למה ואיך ואל תשכחו שלא רק המחשב סובל אלא כל החדר כך שמאוורר פשוט לא יספיק בתודה, newz
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זוכרים אם הרעיון שלי לבנית בלוק מים? ובכן, הנה תמונה ראשונה של הבלוקים. הגדול יותר בשביל הCPU והשני לכרטיס המסך. כמובן שאת הבלוקים יש לצחצח כדי שיבריקו! הבלוקים בנוים על בסיס ההיט סינקים המקוריים. בקרוב תושלם כל מע' קירור המים. הרדיאטור הומאורר כבר מותקנים. כרגע אני עובד על בנית מיכל המים (גם הוא מאלומיניום.) אגב, למי ששואל את עצמו: בלוק המים הגדול מכיל כניסה ושתי יצואות משתי סיבות: 1. המים מתפזרים יותר טוב וכך הקירור משתפר. 2. ההתנגדות למשאבה תפחת, כף יותר מים יוכלו לזרום.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מאוורר Thermaltake 80mm smart fan על ה TSUNAMI VIRGO BLUE FOR P4 350W שלי והוא עושה רעש בלתי נסבל, וזה ממש מפריע לשמוע מוזיקה (אני לא מדבר על המאוורר של הספק אלא על מאוורר שהוספתי והוא נמצא מתחת לספק). האם אחד מהמאווררים כאן: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140 הוא יותר שקט ? (לא מעניין אותי RPM , יעילות וכאלה - רק שקט) אם לא, אז נראה לי שאני פשוט אוציא אותו. הרי אני גר ברעננה, קומה רביעית, אין אבק ויש לנו מזגן מרכזי (נשמע כאילו אני מוכר את הבית שלי הא? ;D ), אז למה אני צריך מאוורר למארז? האוברקלוק היחיד במחשב מתוכנן להיות של ה NORTHWOOD שלי אבל אני לא אעלה מעל ה 1.65V VCORE אז לא נראה לי שאצטרך מאוורר... מה אתם אומרים ? אגב - נראה לי שהרעש שאני ש…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יכול להיות שהיא מזייפת? פשוט כולם פה אומרים שהיא מדוייקת אז גם אני התחלתי להאמין בזה, אבל כרגע אני מפקפק... התקנתי כל מיני תוכנות למדוד טמפ' מעבד, וכולם אומרות שהוא 32 מעלות ב-idle והלוח ב-28, אבל רק mbm אומרת שהמעבד ב-48 והלוח ב-28. יכול להיות? קשה לי להאמין שכל התוכנות שבדקתי מזייפות ורק mbm צודקת...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קי, עד עכשיו: crystal orb as 3 antec cyclon blower בצד 92 m"m הכרטיס הוא hercules ti-500... יש עוד רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מד חום כזה, שחכתי מה הביטוי המדויק. לא כזה כמו בפנדה, אלא רק החישן. את השאר אני אחבר לבד. באזור ת"א עדיף. עריכה - אפשר גם אתר ברשת שמוכר כאלה. אבל רק את החישן לא כל המכשיר
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
העניין הוא כזה - ניסיתי את כל מה שיכולתי בקשר להמהרת המערכת שבבעלותי כרגע , אך אני ניתקל בבעיות מסוימות , אם משהו , אשר בבעלותו מערכת זהה\דומה , יוכל פשוט להגיד לי איזה הגדרות הן ההגדרות הטובות ביותר הן לזכרון\לוח\מעבד , גם אנשים אשר סתם רוצים לעזור , עזרתם תתקבל בברכה... המערכת : XP1800+ (correctly on 1620 MHz) מכפלה לא פתוחה , על כל זה SLK600 וAS3 כך שאין בעיה של קרור Gigabyte GA-7VRXP REV 2 , גוף הקרור על הCHIPSET הוחלף לTT CRYSTAL ORB וכמובן AS3 CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2 Leadtek GF 4 Ti 4400 @ 300/650 *הSTEPPING של המעבד -AGOGA *ברגע זה , כל המתחים על DEFAULT. *BIOS מעודכן לגרסה F9.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף צילמתי את המודים שעשיתי לאחרונה וגם הצביעה שדיברתי עליה כל כך הרבה זמן.. את האמת במציאות זה נראה הרבה יותר מרשים! *ציור של להבה על על הדלת השחורה של CHIEFTEC (אל תשימו לב להברקה כי בגלל הפלש יצא אפקט שהלק יצא מבריק מדיי! במציאות זה אל ככה!) *עוד תמונה אחת( שימו לב לכורסת המנלים ולארון המגניב ;D) *הנה מוד למארז הישן (שעליו דיברתי די הרבה וניסיתי למכור אותו בפורום קניה\מכירה ;D) *והנה המקום המהודר שאני מבלה בו את רוב זמני!(אני לא אראה לכם מקרוב את הקירות! (המבין יבין )) אבל את המוד הרציני ביותר עוד לא ראיתם, אך כשאני יסיים אותו בקרוב אני מבטיח לעלות לפה תמונות! (המוד כולל כדור אש מצוייר על גג מארז עם מאוורר באמצע ועם גריל צבוע.. משהו אלוףCwm35i *תודו…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי בתמונות שקדותה אחת זה פשוט לא יפה, זה נותן אור מעומעם כזה ולא ממש מרשים, אז החלטתי ששתים טובות מאחת, הבעיה היא איזה צבעים יש: כחול ירוק צהוב אדום עכשיו אפשרות מעניינת זה אם אני יקנה כחול וצהוב יהיה לי באמצע ירוק?????? (OWNZ) יש המלצות, נראה לי שאני ילך על כחול ואדום
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
(וכבר עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי על סינקים לפנטיום 3...וגם הלכתי 7 דפים אחורה ולא מצאתי, אז בלי צעקות.... :) אני רוצה להחליף לפנטיום 3 שלי ת'היטסינק והמאוורר שעליו, ואולי גם לקנות משחה טרמית, האם המשחה arctic alumina טובה? אם יש לכם המלצות אחרות למשחה או hsf(לP3), אשמח לשמוע אותם.... תודה מראש T0M3R
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלילה האחרון שמתי לב שהמחשב שלי מרעיש קצת (ממש קצת), למחרת בבוקר פתחתי את המארז ועצרתי את המאורר של המעבד, ופתאום המחשב השקיט, המשכתי להחזיק את המאורר ובאותו הזמן הצצתי בטמפ' של המעבד שעמדה לפני אצירתו של המאורר על 35 מעלות, אחרי אצירתו של המעבד יש שינוי רק של מעלה אחד (כלומר 36), החזקתי את המאורר בערך כמה דקות ולא היה שום שינוי בטמפ'!. אז מה אתם אומרים? כך זה צריך להיות ? הכוונה לרעש+הקירור ? אולי יש איזושהי ביקורת על המאורר הסטנדרתי של המעבד שלי ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא בא עם 5 מאוורים מורכבים בתוכו או עם 5 מקומות למאווררים ??? לא מצאתי שום פורום לכתוב בו את זה :-\
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרגע מארז מידי ג'נרי בעל ספק כוח ג'נרי של 250W אני רוצה להחליף לאנרמקס (FS-710( לכן יש לי 2 שאלות: א. האם לוח אם של פנטיום 3 (Aopen ax3s) יתאים למארז החדש שלי? ב. האם הספק כח יתאים? החוטים יגיעו וכו'.. ג. האם הספק כח של אנרמקס שמוכרים עם המארז יתאים לפנטיום 3? עריכה: אני בסוף כנראה אחליף לציפטק ax-10 ... תענו על השאלות בבקשה עם התיחסות למארז הנ"ל
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי בחנויות בחו"ל שאפשר לקנות פרסקפס צבעוני . ראיתי תרד בנושא קניית אלומיניום נאמר שם שניתן לקנות פרספקס צבעוני איפשהו בדרום תל-אביב. אולי משהו מכיר חנות שמוכרת כאלה דברים? לצערי הזגג שאני קונה ממנו פרספקס אין לו כזה. :
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות את המוד הראשון שלי ;D אני מתכוון לצבוע את המארז שלי באדום, אולי עם פס שחור. להוריד ולהדפיס את הסוס של פרארי ולהדפיס שבלונה עם חבר שלי שלהוריו יש חברה של שלטים... על אחת הדלתות "לחצוב" את הסוס ולכסות (?) עם פרספקט שקוף (או צבעוני - איפה קונים?). לשים לדים צבעוניים בפנים. תוצאה: משהו בסגנון של המארז של SEVEN ועכשיו שאלותיי: עם מה "לחצוב" את הסוס - ג'יגסו או מספרי פח? אולי עם ג'יגסו ולתקן עם מספרי פח? איפה קונים משוריות לג'יגסו - צריך אחת עדינה. איפה אני קונה לדים בסביבות לוד/רמלה/מודיעין/רעות-מכבים ואם אין אז בתל אביב? איזה לדים כדאי לשים בפנים? האם אולטרה הם סגולים ובאמת עושים אפקט של אולטרה? חשבתי בכיוון של כחול/סגול. האם כדאי לשים את הפרספקט? …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חיפשתי ברשת מדריך נוח לפתיכת מכפלה של פנטיום 3 ולא מצאתי כלום. אני עברתי את כל המדריכים שיש באתר, ולא הבנתי את העניין. אז אם אתם מוכנים להפנות אותי למדריך קליל שיכול להסביר לי מה לעשות, ואיך לעשות בשפה פשוטה. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. יש לי פנטיום 2 350. מאחר וזה מחשב ישן, החלטתי שאני עושה OC. אין לי מה להפסיד. הבעיה שלי היא שכאשר אני מנסה לשנות את מהירות המכפלה, היא לא משתנה. ניתן לשנות את מהירות הבאס. יש לי לוח אם Elitegroup P6BX-A+ (ציפסט 440BX כמובן). בחוברת PDF שהורדתי, כתוב שמהירות המכפלה ניתנת לשינוי : "The P6BX-A+ does not use jumpers to set the parameters for your processor, such as the core voltage, the clock multiplier, and so on. You can set the parameters for the processor in firmware using the system BIOS. After your system is installed, the BIOS will automatically detect the kind of processor that is installed and implement the correct setting for it. See the next chapte…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חזרתי כרגע מאוטו דיפו ואחר שהמצבר באוטו שלי מת. ראיתי שיש להם נורות קטודה קרה בשלל צבעים המיועדות לרכב אך מכיוון שרכב פועל על 12V אין בעיה להרכיב כזאת תאורה במארז - צריך רק להלחים מתאם מולקס. המחירים הרבה יותר זולים מאשר בחנויות מחשבים - בין 100 ש"ח לתאורה פשוטה ל 130 ש"ח לתאורה שמשתנה לפי הרעש! וכן אפקטים של אורגן אורות.זה חצי מחיר ואפילו פחות מהמחיר בחנויות מחשבים. המוצרים הללו בנויים הרבה יותר טוב ממה שראיתי שמיועד למחשב - מדובר במוצרים המגומרים היטב מיכוון שהם אמורים להיות מותקנים ברכב במקום שרואים אותם - הם כוללים מדבקות אפשרויות הטיה של המנורה ומפסק. ראיתי שם גם נורת פלורסנט אולטרה סגולה (אור שחור) עם רפלקטור הניתן לכיוון - בדיוק בגודל למארז במחיר של 100 ש"ח. בקיצור…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי איזה מאוורר מומלץ לפנטיום 4 2.53? חשבתי לקחת את הAX478 עם מאוורר דלתא 80 מ"מ אבל אני מפחד שהוא יעשה לי חור בראש נניח שאני קונה את הAX478 האם אני יכול לשים עליו מאוורר 80 מ"מ סטנדרטי שעובד במהירות של 2800RPM? אולי כדאי לקנות מאוורר אחר? וולקנו 7 פלוס אולי? יש הצעות? ??? ד"א אני לא בטוח שאני אעשה OVERCLOCK
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיי, אז ככה... אחרי בערך שנתיים של שיגעון טוטאלי מהטרקטור שיושב לי על השולחן, ממש ליד המסך, החלטתי שבשדרוג הקרב ובא אני דואג לשקט (תרתי משמע) הנפשי שלי... המערכת תכלול מעבד Athlon XP 2500+ (Barton) שלא יעבור שום אוברקלוק (אני לא בקטע הזה בכלל, כמה מפתיע..). לכן, אני אדאג למארז שקט (המשקל שלא לא ממש חשוב לי, כך שאלומניום לא משחק פה תפקיד), ללא מאווררים מיותרים, ו-HSF שקט במיוחד. בתור מארז, חשבתי לקחת את ה-Antec SONATA (שמגיע עם ספק 380W של אנטק ועולה 800 ש"ח) - מארז שתוכנן מראש להיות מארז שקט. הביקורות חיוביות מאוד - http://www.insideproject.com/showreview.cfm?reviewid=108 המארז נראה מגניב (הוא מבריק כזה), מתוכנן טוב (תמונה של המארז עם הכל בפנים - סדר מושלם), ולא יקר מדיי …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי, אז עבדתי 4 שעות על צג LCD 20x4 ממילונית. ועכשיו יש לי בעיה. כשהמחשב נדלק יש תצוגת אתחול, אבל הריבועים לא כולם מופיעים! וחלק מאלה שמופיעים הם רק חלקית מופיעים! כלומר פסים אנכיים כמו ברקוד. חשבתי על שלושה הסברים: 1)עבדתי 4 שעות, אני עייף, כואב לי הגב, יכול לקרות לכל אחד במצב כזה שהוא מחבר בטעות ל 12 וולט במקום ל 5 (אולי לא כל אחד אבל לי זה קרה) 2)חלק מהחוטים מנותקים 3)חיברתי חוטים לא נכונים (אני בספק כי בדקתי)
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור למאורר 80ממ אבל לא יודע איזה מקדח לעשות לחורים....
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-