עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום ברשותי כרטיס : Sapphire Ati Radeon 8500LE 128mb ddr כרגע הוא באוברקלוק של 270/270 מ250/200 המפרט שלי כולל כל הoc שלי רשום במפרט בכל האוברקלוק שלי כלומר מעבד , זיכרון , כרטיס מסך העלתי את הציון שלי ב3dmark מ7500 ל9700! http://service.futuremark.com/compare?2k1=5760098 אני רוצה לסחוב עוד מהכרטיס שלי והמטרה שלי היא להגיע ל10000 כרגע הקירור של הכרטיס מסך הוא : המאורר הזה הוריד ב11-12 מעלות את הטמפ' לפני היא הייתה ב49 בidle ועכשיו היא ב37 בערך(full - 40-41 )... ניסיתי להדביק אותו לכרטיס עצמו והוא בסה"כ הוריד 7 מעלות אז החזרתי אותו... נתקלתי בכתבה הזאת : http://www.xbitlabs.com/video/radeon8500-overclocking/ רדו עד ל:Cooling System Improvement עכשיו לי …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום כמו שאתם זוכרים היה לי עד לפני שבוע x1900gt שנפטר...(ואני מעדיף לא לדבר על זה.. :'( :-X) אני אמור לקבל אחד חדש בסוף שבוע הזה או מקסימום תחילת שבוע הבא..!!!! ;D והקטע הוא: הכרטיס היה חם מאוד!!! 92 במאמץ! ואני כמעט ולא יכלתי להעלות מתחים לכרטיס!(ותאמינו לי אני מאוד רציתי) אז אני רוצה "להקדים תרופה למכה" ולקנות קירור מתאים שיקרר את הכרטיס כמו שצריך ואפשר לי להעלות מתחים בשקט 8) אז אני חשבתי על כמה דברים: zalman vf-900 Tr v1 +2 fans או משהו אחר שאתם תציעו לי ;D,כמו כן אני ממש לא רוצה קירור מרעיש אבל גם לא פסיבי..(יש לי מספיק רעש מהמארז שלי אפילו שעשיתי מוד 7 למאוררים...) תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 924 צפיות
  3. היי קניתי לפני מספר ימים VGA Silencer בשביל ה 9800Pro שלי... בעזרת ATI Tool עשיתי Find Max Core אבל הוא לא מעלה לי את המהירות אלא מוריד בגלל שכל הזמן יש ארטיפקטים (נקודות ירוקות קטנות כאלה).. גם כשאני מריץ Find Max Mem הוא יורד במהירות במקום לעלות. גם כשאני מריץ Scan for Artifects במהירות סטוק, הוא כל הזמן מוצא.. מה עושים? אולי לא שמתי מספיק גריז טרמי? או שהכרטיס תקול?

• 16 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by אוריפ,

מהי תוכנת הOC הטובה ביותר לרדיאון 9800 פרו 128 מגה בייט?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הכרטיס ממש חם! אני לא יכול לגעת בו ליותר מכמה שניות... אני לא עושה שום OVERCLOCKING או משהו, לשום רכיב! השאלה מה אפשר לעשות לפני שיקרה משהו.. ואיך אפשר למדוד את החום של הכרטיס במדויק?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  6. טוב אז לאחר שלפני 8 חודשים עברתי למערכת קסטום עם צנרת גמישה. לאחר מעבר ל 4k ורכישת זוג 1080 החלטתי שזה גם זמן טוב לעבור לצנרת קשיחה. הכל הוזמן אבל... נתחיל מהמפרט: מעבד: i7 5820 לוח: asus sabertooth x99 זיכרון: corsair dominator platinum ddr 4 3000mhz 32gb כרטיסי מסך 2: Gigabyte GTX1080 8G G1 GAMING הארדיסקים: samsung ssd evo 250 WD 2T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE ספק כוח: Corsair 1200W HX1200 מארז: nzxt switch 810 מסך: asus rog swift pg27aq ציוד לקירור שהוזמן: משאבה: EK-RES X3 250 זוג בלוקים של: ek ל 1080 זוג חלקים אחוריים ל 1080 ek גשר sli של ek צנרת שקופה קשיחה 12-16 הוזמנו 12 יחידות 16…

7. טוב, אחרי שהגיעו כל החלקים החלטתי לעשות איזה אוברקלוק נחמד, אבל לצערי נתקלתי בבעיה, אני מגיע לבאס של 250 במכפלה 10 והכל יציב, מעלה ל258 ושום דבר לא עולה! לא הביוס ולא כלום, מה שאני נדרש לעשות זה לעשות ריסט לCMOS, מה שנראה לי מוזר שהמחשב בכלל לא עולה, הרי אין איזשהו עומס על המאבד כך שלא חושב שיש סיבה שלא יעלה + אני מעלה בקצת כך שבעיות האי יציבות לא אמורות להתחיל במערכת ההפעלה? זה נורמלי המצב שלי? הוספתי צילום של CPU Z. ב.נ: עדיין לא העלתי מתחים. את שאר המפרט תוכלו לראות בצד. תודה! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מישהו יודע אולי איך ליצור נוזל בצבע ירוק זוהר (כמו של המרקרים)? ליצור או לקנות ... זה למטרת "מודינגון" קטן שאני רוצה לעשות...

9. חברה זה מעניין אותי לדעת כי עדיין לא קיבלתי תשובה מה הטמרטורה הממוצעת..

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Garbil,

עמוד שני סרטונים. http://www.tomshardware.com/2006/01/09/strip_out_the_fans/

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by d-undertaker,

שאלה בכותרת 8CM זה כמו 80 מילימטר? אם אפשר תמונה..

• 16 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by chubakon,

שלום, אני רוצה לברר עם זכרונות Kingston 667 pc2-5300 - x 2 שכל אחד עלה 350 ש"ח שווים משהו ואם טובים ל oc? יש לי עוד מצב להחליף...

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by avihai007,

שלום, אני תקוע ב-OC אפילו במהירות 2700 הוא לא יציב. מתחים למעבד 1.45 והוספתי לNB +0.2 נעלתי כרטיס מסך ל-100 מה לעשות? (ביטלתי את EIST) טמפרטורות:71 ב-core temp כשכתות שה-Tjunction הוא 100 (כמובן במאמץ) מפרט: E4300 Gigabyte 965-s3 kingstone 1024X2 ddr2 667 ספק: liberty 400W קירור AC freezer 7

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. המעבד שלי הוא i7 920 הלוח אם הוא x58a-ud3r והמארז שלי הוא cm 690 והקירור הוא קירור סטוק שבא עם המעבד במצב מנוחה הטמפרטורה היא בערך 44 ומאמץ מקסימלי לאחר הפעלת התוכנה prime95 הוא 91 הגיוני ? זה בסדר ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם... יש לי כרגע מארז מידי ג'נרי בעל ספק כוח ג'נרי של 250W אני רוצה להחליף לאנרמקס (FS-710( לכן יש לי 2 שאלות: א. האם לוח אם של פנטיום 3 (Aopen ax3s) יתאים למארז החדש שלי? ב. האם הספק כח יתאים? החוטים יגיעו וכו'.. ג. האם הספק כח של אנרמקס שמוכרים עם המארז יתאים לפנטיום 3? עריכה: אני בסוף כנראה אחליף לציפטק ax-10 ... תענו על השאלות בבקשה עם התיחסות למארז הנ"ל

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Aviad Cohen,

שלום, אחרי שבועות בהם בניתי מפרט וקניתי חלקים עלתה לי השאלה הזו ולא מצאתי דרך לענות עליה.. רכשתי מעבד i5 4690k ולוח אם msi z97 gaming 5 יחד עם קירור noctua nh-d15, השאלה היא מה הרווח שאשיג מביצוע אוברקלוק? ניתן לאמוד זאת באחוזי ביצוע או כל דבר אחר? כמו כן ראיתי בPCPARTPICKER שהרבה אנשים שעושים מפרט אוברקלוק דווקא משתמשים בקירור פשוט יותר- Cooler Master Hyper 212 Evo, האם הוא מספיק לביצוע המהרה שכזו? תודה מראש

17. Started by Kenny,

קבלו את זה http://www.vr-zone.com/guides/AMD/TBred/ תראו לאן הגיעו עם המעבד הזה @#@!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by guy1235,

שלום לכולם זה המפרט שלי: DualCore Intel Pentium D 805, 3800 MHz בסטוק אני כמובן על 2666 MHZ. P5LD2-VM ASUS 945G AEneon DDR2 533 MHZ אז ככה חשוב לי להגיד שאני עובד זמנית עם כרטיס מסך שמובנה על הלוח! א. אני מגיע לFSB 199 ואני לא יכול להמשיך יותר למה זה? (FSB 199 = 3960 MHZ) ב. שאני שם את המחשב על FSB199 אני מתחיל ליראות נקודות לא רצויות קווים ושינוי בצבעים, למה? ג. עד איזה טמפ' אני יכול לסחוב עם המעבד במאמץ מלא? ד. אני עכשיו על FSB191 שזה בעצם 3800 MHZ והכל יציב. אז איך ממשיכים חברה? :s05: תודה מראש לכל העונים! תבינו אני רוצח מעבדים בדם קר!חח

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by the damonion,

שלום לכולם יש לי מערכת קירור מים גדולה של שרתים וחסר לה בלוק, אשמח עם תמליצו לי על בלוק טוב,תודה.

• 16 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by sAXIn,

מה ידוע לכם חברים, בעניין , שמתי לב שבעלי הTBRED ה-WCPUID מתנהג שונה, לגבי חישוב מהירות מעבד אצלי בPALAMINO זה באס כפול מכפיל אצלם זה שונה ??? ??? ???

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by The_Byter,

אחרי 4 שעות + קרח יבש + המעבד 965 שלי + Rampage II Extreme אלה התוצאות : 8M: 32M: וכמה ... כמה אפשר .... 1M שלי ! היה כיף גדול, במיוחד עם הלוח שהיא נוח מאוד וגם המעבד שעושה 1MB על 5.1 .... :toast: תודה גדולה לדודי שעזר לי בהכל (זה הבחור שעזר לי בתחרות ולקח את הפרס בשמי)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לוח DFI LANPARTY T2RS PLUS, ביוס אחד לפני הכי חדש... ( אין תיקונים מעניינים באחרון ) ניסיתי הכל... שחקתי עם כל המתחים ( כולל PLL ) ניסיתי לשחק בן כל הסלוטים של הזכרון, ניסיתי לעבוד עם סטיק בודד, ניסיתי לשחרר/לנעול PCI-E, ניסיתי שני גרסאות MEMTEST, ניסיתי עם זכרונות G.SKILL 1066 אחרים שיש לי בבית, ניסיתי לעבוד עם GEIL BLACK DRAGON 1066, הקטע המצחיק שהזכרונות יציבים ב 600*8 למשל ( שזה 1200 אפקטיבי ) הבעיה רק ב TEST 5... כל השאר עוברים יופי... לפני שאני דופק ביס ללוח, מה יכולה להיות הבעיה ? מה עוד לנסות...? :-\ תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  23. האם 5 נחשב טוב מול אחיו הבוגרים ? האם 5 נחשב טוב מול אויבו הכחלחל ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ערכתי כי חבל לפתוח אשכול חדש הבנתי את הקטע של הפלטייה ירדתי מזה גם קראתי שמצד אחד היא קרה אבל מהצד השני היא פולטת חום אדיר שקשה לסילוק חשבתי להכין לדוד שלי מאוורר עם צלעות נחושת משהו כזה לקחת מאוורר 80M רגיל לחתוך לו את המסגרת להדביק על הליבה את הסנפירים ומעל לשים את המאוורר זה יעבוד ? אפשרי לעשות כזה דבר ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.