עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by thegodx,

עם אפשר לעשות OC למודם אינטרנט? בשביל לעלות את מהירות האפ לוד וה דואן לוד? שמעתי שמישהו הצליח עם מודם רשת.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by TheShadow,

אני רוצה לעשות OC ללמוח חבר שלי עשה וזה הצליח לו ממש טוב.. איך עושים את זה? חבר שלי ואני היינו בחרמון והוא החליט לעשות OC.. הוא הגיע לקצב ליבה של 215 פעימות בדקה ו1TB זכרון משוג DDR13. עכשיו הוא מריץ גולני וסיירת, ויחידות קומנדו בקלל... אחרי שהוא עשה את זה הרצתי עליו את הבנץ המכור.. כפה 2005 של חברת פוסי פי סי המוכרת. והציון שקבלנו הוא 23,759. מחר אני אדקור אותו אני אגיד לכם תוך כמה זמן הוא נדלק ונכבה... ד"א הIQ שלו 356 (הערות העורך: שיפור של 200 אחוזים) הערות העורך: פשש ביצועים מעולים... אולי תספר לנו קצת יותר? ועכשיו לשאלה.. איך לעזאזל הוא עשה את זה.. ניסיתי כל מיני דרכים אבל זה לא עובד? אולי צריך לקלף את הקליפה כדי לבדוק איזה מוח יש לי? אני אנסה לעשות וולט "…

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  3. [glow=red,2,300]אז ככה יש לי את המפרט הבא: 3GHZ 775 P35DS3P 1GB KINGSTON 667 ENERMAX 400 7100GS ואני בעיקרון צריך הסבר על הלוח מפורט ואיך עושים איתו OCתודה מראש לעונים [/glow] :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by gal2229,

זה המפרט החשוב: E4300 965P-DS3 Enermex Liberty 400W Twinmos 2GB(1024X2) DDR2 800MHZ NXTZ Trinty עד לאיזה באס אני יוכל להגיע בערך? אני יעבור 334 באס?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. Started by uuzar,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם לוח של ASUS P5B-E מעבד QX6700 כרטיס מסך Gefours 7600 GS עם 512 MB זיכרון 2G 667GHZ KINGSTON אני יכול לעשות OC בעזרת תוכנה של ASUS AI Booster מהירות המעבד CPU frequency = 266 ניתן לשנות עד ל 643 CPU ratio = 10 ניתן לשנות מ - 6 עד - 28 מהירות הזיכרון DRAM voltage = AUTO ניתן לשנות בין 1.8 ל 2.1 DRAM frequency = AUTO ניתן לשנות 533-1067 מהירות כרטיס PCI-E PCI Express frequency = AUTO ניתן לשנות 90-150 1. מה אתם ממלצים לי לשנות כדי לשפר את הביצועים של המעבד? 2. מה זה CPU ratio ? 3. האם ממולצץ לשנות את המהירות של הזכרונות ולכמה? 4. לכמה לשנות את מהירות כרטיס המסך? 5. לכרטיס מסך יש צלעות קירור האם רצוי להתקין מאורר על הצלעות כאשר עושים OC? תודה מראש

6. Started by Gogol,

שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב עם המפרט המצורף, ותהיתי אם כדאי לעשות לו OC, ומה המשמעות (מבחינת פפלינוס) אז כמה שאלות : א) האם OC למעבד הספציפי הזה ישדרג משמעותית? ב) אם כן, איזה רכיבים אני צריך לשנות במפרט כדי לספק קירור הולם ואיזון בין הרכיבים? ג) האם OC מקצר את חיי המעבד (סליחה על הבורות - אני חדש בעסק... :s05:)? תודה מראש! מארז וספק-כוח: ANTEC NSK4480B Black + ANTEC EarthWatts EA-380 380W כמות: 1 - מחיר: ¤437 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מעבד: Intel Pentium Dual-Core 2.5GHz 2MB-Cache 800MHz-Bus E5200 Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤392 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5…

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by Goldlm,

שלום יש ברשותי בבית מחשב ישן יחסית (סלון 333MHZ) ורציתי לעשות לו OC קטן. היום מרחתי מחדש משחה תרמית, ריעננתי את המאוורר של המעבד והוא מוכן ל OC. השאלה שלי היא: איך עושים את זה למחשב ישן כזה? לא מצאתי אף אפשרות כזו ב BIOS. אמרו לי שניתן לעשות זאת על ידי שינוי בג'אמפרים, הגאמפרים זה ה CPU FSB? ויש לי טבלה כזו בלוח אם שרשום שם CPU FREQ RAT10 ויש שם אפשרויות מ 3.5K ל 5.5K, לאחר בדיקה, אצלי זה מוגדר על 5K. ניסיתי להוריד להכי למטה ולהעלות להכי למעלה-לא העלה את המהירות. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  8. Started by Einat,

יש לי שאלה, אף פעם לא ביצעתי בעבר OC,אני רוצה לנסות את זה על מחשב ישן שיש לי )פנטיום 90) השאלה, האם בכלל ניתן לבצע את זה במחשב כל כך ישן או שלא שווה בכלל לנסות?

9. Started by hirs,

יש לי מחשב ישן מאוד בערך משנת 2000 ברצוני לשפר לו את הביצועים. האם אפשר לעשות לו OC? האם הוא יעמוד בזה? רכיב חברה דגם פירוט מעבד intel p2 mmx 400mhz לוח אם MSI ms-6163 ATX BX13 גרפי ASUS AGP-V3800 32mb זיכרון CRG sd 256mb 133mhz ספק CODEGEN 200xa 300w - atx 2.03(P4)

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  10. Started by MoRtZkInG,

עקב העובדה שבימים אלו אני ואחי יותר ויותר בבית (אני ממתין לגיוס ואחי על הרבה ג'ימלים). חזרתי לי למחשב הישן שלי שמשמש בדר"כ כשרת לרשת הביתית ולשיתוף הקישור לאינטרנט. התקנתי כמה משחקים ישנים וגילית להפתעתי שהם רצים מאוד לאט. זה היה מוזר מכוון שהמחשב ממש לא עמוס ועבר פירמוט כללי לפני שבועיים. אז פתחתי אותו להסתכל והוא היה ממש חם. אז החלטתי למרות שזה מחשב ישן (P2-350, VOODOO3-2000, 160MB-SDRAM) לנסות ולקרר אותו. החלק שהיה הכי חם היה משום מה ההרד דיסק, למרות שבסנדרה הוא מראה ביצועים די טובים. חיברתי מאוורר 80 ממ שיושב באמצע המארז, מקביל לדופן האחורית, וזורק אוויר על ההרד דיסק וזה באמת קירר אותו וגם העלה את הביצועים בקצת. הבעיה השניה שראיתי הייתה שכמעט ואין מאווררים על …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by daniel86,

האם יש אפשרות לעשות oc לכרטיס מסך של מחשב נייד, או למעבד?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Dante23,

אוקיי, נתחיל ככה. יש לי נייד של msi מדגם ex720 מעבד core2duo t6400 כרטיס מסך 9300t שעשיתי לו OC ועכשיו יש צוואר בקבוק ממש מעצבן אתם לא צריכים להסביר לי על הסכנות, אני יודע את הכל כבר. סך הכל אני רוצה לשפר טיפה את הביצועים של המעבד לfps יותר טוב במשחקים. חרשתי על הכל באינטרנט אבל לא מצאתי אפשרות לזה דרך הביוס כמו שאתם יודעים אין אפשרות לזה. יש למישהו פיתרון? תודה לעוזרים. ושוב אני יודע מה הסכנות אז לא צריך להזהיר אותי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by eranmor,

לאחרונה קניתי מחשב נייד של MSI בBIOS לא מצאתי אפשרות לשנות שום דבר שקשור במהירויות שעון יש בעצם אפשרות לעשות OC למחשבים ניידים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by yakirmizrahi,

שלום חברים! ברשותי מחשב שנקנה לפני פחות או יותר חמש שנים ואני בהתלבטות אם לקנות מחשב חדש/להחליף חלקים/לעשות oc. החלקים שברשותי: cpu: intel i5 750 2.67 mb :gigabyte p55 us3l memory: adata 4g 1333 gaming gpu: sappire hd 5850 אשמח לייעוץ לגבי Oc לחלקים אלו וגם הדרכה תודה

• 14 תגובות
    • 8.8k צפיות
  15. Started by bad-sector,

יש ברשותי 2 מחשבים, P1 233 MHZ ו PENTIUM 2 266 MHZ לשניהם אין אופציה של העלאת FSB או משהו בסגנון, אפילו לא ג'ימפור עד כמה שידוע לי.... אני רוצה לקחת אותם כפרוייקט OC, ולמצות להם ת'צורה ... אם אין לי שום אופציה בביוס להמהיר, איך אני עושה זאת??? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  16. Started by israel_0,

קניתי מחשב השבוע2600 XP BARTON 1.9 GHZ לוח GIGABYTE 7S748-L http://www.ocworkbench.com/2003/gigabyte/7s748-l/7s748l-1.htm זיכרון 256 3200 2.5CL A-DATA 3D CLUB RADEON 9200SE האם ישלמשהו נסיון ב OC לגבי הלוח הנ"ל כיוון זיכרונות ומתחים להגיע ל2300 מהירות???? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש :)

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by Funkyzord,

תגידו לי בקשה אך עושים את OC למסך, מזה בכלל (מזה עושה, את מה זה משפער )ובכלל מידע על OC למסך

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Winmax1990,
    • 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by thedarkman,

האם OC למעבד מקצר את החיים של המעבד? האם הוא פוגע בו או משהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by giloman,

ש לי מחשב ישן +AMD ATHLON 1800 אני רוצה לעשות לו אובקלוקינג ואני בערך מבין איך אבל את הספר שיש בישביל האובקלוקינג הוא באנגלית קשה ואני לא מבין...... אני יודע שצריך להעלות את הFSB דרך הביוס............ אני לא מבין א-מה לעשות עם המטח של המעבד בביוס? ב- אמרו לי שכשמעלים את הבאס משהו קורה לזיכרונות.. מזה ואיך אני עוקף את זה ??? ג- איזה גוף קירור בעזרת אויר כדאי לי לקנות בישביל ה OC EXTREAM VOLCANO 12 יהיה בסדר ....... תודה על העזרה אתם אחלה אתר ואני חדש פה .........

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by FFOP,

אני רוצה לעשות OC למעבד מי 333MHZ ל 400MHZ זה OC קל!!, בנוני ,כבד,כבד מאוד? המעבד של AMD 2500B יש איזה מדריך איך לעשות OC למעבד?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by OFIRLEVY66,

איך אני עושה את זה? אני לא יודע כלום בקשר לנושא אז אל תשתמשו במושגים שאני לא מבין המעבד שלי Q6600 STEPING G0

• 14 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by liorgadidi,

שלום. אני רוצה לעזות oc למעבד שלי. יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3000 לוח אם: asus p4s 800mx ואני רוצה דרך פשוטה יחסית לעשות לו קלוק. עכשיו אני צריך גם הסברים שתסבירו לי איך ועם מה לעבוד כי אני לא ממש מבין בזה. תודה ליאור .ג.

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by yehob,

יש דרך לפתוח את המכפלה במעבדי pentium4?? אם כן איך??

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by Make_Party,

שלום לכולם אני רוצה לעשות oc למעבד אבל בBIOS אין לי אפשרות לגשת לFSB זה באפור כזה יש לי לוח של ASUS Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Intel Pentium 4 530, 3000 MHz ניסיתי הכול היתעסקתי עם כל הBIOS לא הצלחתי. תודה לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 423 צפיות

דיונים חדשים בפורומים