אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום צריך מאוורר למעבד שקט מאד שאני אומר מאד אז מאד שלא ישמעו אותו בכלל הסוקט שאני צריך זה 775 ושלא יהיה יותר מידי יקר ללא צרכי OC ועוד שני מאווררים של 80 שיהיו הכי שקטים שאפשר בבקשה תביאו לי המלצות
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
CORE I7 920 יש אוברקלוק ל 3600 ועבד יפה כבר תקופה אני כנראה אני יוריד בחזרה לאזור 3300 למה הטמפרטורה קופצת בצורה כזאת? הליבות כל אחת מראה טמפרטורה שונה וחלק קופצות מ 55 ל 65 ולפעמים 70 יש לי משחה טרמית ששמתי לפני איזה שנה אולי כדאי לי לרענן?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום! קניתי P2X4 955 (שאר המפרט בצד) המאורר שמגיע איתו מרעיש לאללה, אפילו יותר מהראדאון עם 100 %. אני צריך המלצה לקירור למעבד, קירור שיתן לי אפשרות לעשות OC יציב למעבד אך רמת הרעש לא תעלה לרף שניקרא "רעש"(דגש על שקט). לפני זה היה לי CORE QUAD Q6600 עם FREEZER 7 PRO, הקירור לא מתאים לתושבת AM3 לצערי ולא הצלחתי להרכיב את המאוורר שלו על הקירור הנוכחי. מארז ANTEC300 עם מאוורר אחד למעלה, אחד מאחורה ואחד בצד.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי אוברקלוק למעבד +_ פתיחת ליבה רביעית אני מאוד מסוקרן לדעת מהן האפשרויות שעומדות לרשותי בקטגוריית Advance setting (או משו כזה)/ בקטגוריה זו פתחתי ליבה והגדרתי את המעבד כ-0 HYBRID . יש שם אופציה לבחור לכל מעבד (וירטואלי) כמה אחוזים נגיד core 0 - 2% core 1 - 2% core 2 - 2% core 3 - 2% מה ה- מינוס 2 % הזה אומר ? יש אפשרות לשחק עד ל- (-) 10 . או + 10 . *** ***כשפתחתי את הליבות האחוזים היו על (-)2% ועד היום אין לי עם זה בעיה .
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קניתי את ה HTPC הזה בחנות הנ"ל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_409&products_id=12393 שידרגתי קצת אבל לא משהוא קיצוני. המחשב פשוט רועש ! אפילו אם אני צופה בסרט בווליום יחסית חזק אני עדין יכול לשמוע את האוושה העמומה של המאוררים. מה אתם מציעים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח, בהמלך טיסה בסימולטור המחשב נתקע, כאשר ביצעתי איתול בדקתי את רמת הטמפרטורה במאוורירים, באמצעות תוכנת Speedfan והתוצאה היא זו (אשמח אם תומרו לי מה בדיוק מתחמם וכיצד לפתור זאת. תודה המחשב הוא: Intel® Core™ i7 920 msi X58 PRO-E GLAN Nvidia 250 GT 1GB GB 3 DDR3 מארז APEX RAIDMAX
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך leadtek 8600GT והוא מאוד מאוד מרעיש.. האמת הוא הרכיב היחיד במחשב שלי שעושה רעש היום פירקתי אותו לגורמים וממש ניקיתי אותו כמו חדש,וזה לא עזר השאלה שלי היא,אם אני יכול לנתק את המאוורר ולהשאיר את הכרטיס רק עם הגוף קירור... (אי אפשר להנמיך את המהירות של המאוורר בכרטיס הזה) תודה מראש לעוזרים עם פתרון יצירתי לבעיה.
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אז ככה,דבר ראשון אני צריך המלצה למאוורים כמה שיותר שקטים וחזקים למארז שלי הCM 690. דבר שני, כרגע יש לי מאוורר מקדימה שמכניס אוויר, מהצד מכניס אוויר, למעלה מוציא אוויר ואחורה מוציא. יש לי עוד מקום לאחד למעלה ואחד למטה, השאלה שלי היא כמה מאווררים אני צריך שיהיו לי ואיפה להציב אותם?
-
יש לי 5770 VAPOR-X ועשיתי OC דרך הSUITE של ATI אבל כל פעם אחרי שעשיתי OC ועשיתי TEST ראיתי שהנתונים של ה GPU CLOCK וה MEMORY משתנים לשניה וחוזרים להיות בדיפולט שלהם.. הורדתי GPU-Z ובדקתי גם דרך שם ובתוכנה זה מראה לי שהנתנוים השתנו אבל הנתוני CORE לא השתנו.. הנה האתר דרך התוכנה של ה GPU-Z http://www.techpowerup.com/gpuz/hxdds/ עשיתי משהו לא בסדר או משהו? הבאתי גם תמונה, עם כל מה שבדקתי ותראו
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מאורר שיושב על הלוח אם,עכשיו שאני מכבה את המחשב בלילה וקם בבוקר להדליק את המחשב,אז המאורר של הלוח אם לא מתחיל להתסובב ואני מדליק אותו עם האצבע זאת אומרת מסובב אותו עם האצבע ואז הוא מתחיל לעבוד רגיל,צריך להחליף את המאורר ? או שאפשר להשאר ככה? אם צריך להחליף מאוורר לאיזה מאוורר אתם ממליצים לי להחליף? תקציב עד 100 ש"ח. עכשיו יש לי עוד מאורר שהוא על המארז עצמו בשלוש-4 ימים האחרונים הוא מתחיל לעשות מלא רעש,וכאשר אני נוגע בו עם האצבע הוא מפסיק לעשות רעש ואז הוא חוזר לעשות רעש מחדש לאחר תקופה של שעה-שעה וחצי...הבנתי שהבעיה הזאת לא בסדר בכלל,ולאיזה מאורר אתם ממליצים לי להחליף אותו? תקציב של 70-80 ש"ח. ועוד שאלה: http://skypc.co.il/pl_products~18~0~375.htm ראיתי פה קירורי מי…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אתמול החליפו לי קירור לקירור אחר ביגלל שהכבל הצהוב (הסנסור) היה קרוע, מה שגרם להרבה בעיות. חשבתי זה יפתור לי את הבעיה בOCCT ובEverest אחד ולתמיד את הבעיה עם הטמפ'. שתי התוכנות תמיד מראות לי טמפ' שגויות כמו: 14 מעלות, 22 ופחות. רק ה-HW Monitor והביוס מראים לי טמפ' הגיוניות כמו 40 וכאלה. מה הבעיה לעזאזל? (זה היה לי גם עם קירור אחר).
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום עשיתי אובר לכרטיס מ 625\2000 ל 700 2200 בהתחלה ניסיתי עם ATI TRAY וגם עם OVERDRIVE מה CCC בדקתי את הטמפ והם מוצינות - המאוורר אפילו לא צריך לעבוד מאה אחוז ואין ARTIFACTS הבעיה אבל שאחרי שאני משחק משחק אני או מקבל מסך שחור או מסך אפור עם קווים מאוזנים + הקול נתקע - מה שנראה כמו קריסה של הדרייבר של הכ.מ בנוסף ניסיתי מגוון של תדרים יותר נמוכים גרסת ה CATALYST שלי היא ה OPENGL 4.0 החדש ווינודס 7 32 ביט AMD X2 6400 DDR 2 4GB בבקשה אם למישהו יש רעיונות איך לגרום לזה לעבוד נ.ב - על תשלחו פוסטים מעצבנים על צווארי בקבוק
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז ככה בהנחה שיש לי את הלוח אם הכי מתאים הזיכרונות הכי מתאימים מארז מקורר היטב ספק חזק ואיכותי בקיצור כל מה שצריך לאוברקלוק טוב ממש בגבול היכולת של קירור אוויר.. אמרו לי שאם ה ac freezer 7 rev.2 שלי אני לא אגיע ליותר מ3.4 משהו כזה וגם זה המעבד יהיה רותח... השאלה שלי היא באיזה סכום אני אוכל להביא קירור שייתן למעבד שלי להגיע ל4.0 וישאיר את המחשה בטמפרטורות סבירות.. אשמח להמלצות. תודה. (התקציב הוא פשוט מקסימום ביצועים בכמה שפחות כסף.. תודה)
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למשחק משחק בו חצי שעה פלוס מינוס ואז מתחיל מן ציפצוף כזה מתוך המחשב.... (זה הולך ככה: טיייי טווו טייי טוווו טייי טוווו...)ואני לא יודע ממה זה ואני מתחיל להלחץ זה לא קרה שהיה לי XP זה התחיל אחרי שהתקנתי WIN 7 לפני כמה ימים.. מישהו יודע מה הבעיה אולי בבקשה עזרה...
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Phenom 2 x4 955 שעובד בטמפרטורה קבועה (כלומר כשהמעבד ב- 10%) של 45 מעלות. הקירור של המעבד הוא הקירור שבא איתו ומרחתי משחה טרמית עליו. כשאני משחק משחקים הטמפרטורה מגיעה ל- 57 ולפעמים גם ל-59. באתר של AMD כתוב שהטמפרטורה המקסימלית היא 62 מה שאומר שאני צריך לשדרג את הקירור. כרגע יש לי ארבעה מאווררים במארז; אחד על הכרטיס מסך, אחד על המעבד ושניים על המארז. אני חושב שכדאי להחליף את המאוורר שהגיע עם המארז (הוא מוציא אויר ונמצא ליד המעבד). הצעות יתקבלו בברכה עריכה: שמתי לב שיש לי עוד חיבור למאוורר על הלוח אם (4 פינים). הבעייה היא שאין לי איפה לתקוע אותו (אין עוד תושבות).
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עם מעבד I3 ולוח GIGABYTE GA-H55M-USB3 דרושה על המלצה לתכנה למדידת הטמפרטורה התומכת במרכיבם אילו רצוי לקבל קישור תודה מראש שייקה
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
היום החלפתי ספק.. כנראה שלא שמתי לב ואחד החוטים נתקע במאוורר פה: http://eliad.org/viewer.php?id=1270209763.jpg אחרי כמה שעות המחשב התחיל להתכבה ולעשות בעיות רק עכשיו פתחתי ראיתי את זה והחלק מברזל שליד המאוור היה רותח.. מה יכול לקרות בגלל זה?? בוינדוס עצמו הכל חזר כמה ימים אחורה זה עשה תיקון עוד לפני שפתחתי את המארז.. משהו קרה למחשב?? מה אתם מציעים לעשות..
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
המחשב שלי q6660 bfg 8800 gts 320bit oc2 cosair 1gb*2 ddr2 800 hx520 asus p5kc קירור סטוק לאחר שהפלסטיקים שנתפסים ללוח אם בartic colling 7 freezer pro שלי נשברו אז זה הסיפוראני מעוניין שיהיה לי המון המון איוורור ושהמחשב לא יהיה חם בכלל אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג ואני משחק הרבה אני מעוניין בקירור לציפסט למעבד לכרטיס מסך מה אתם אומרים על COOLIT ECO A.L.C WATER COOLING SYSTEM יש לכרטיס מסך שלי קירור של bfg אפשר להוסיף לו עוד משהו אני שמעתי דברים טובים על thermilight בתודה הורוויץ
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי אני מחפש לשדרג את הכרטיסי הזיכרון , שעכשיו יש לי 2X1GB , של Geil - 800MHZ , מצאתי ב KSP כמה כרטיסים תחת הקטגוריה של ה DDR2 800 אבל אני לא בטוח איזה כדאי בשביל OC , אשמח להמלצות כי אני לא כל כך בקיא בזה .. המשך יום נעים , נדב .
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב HTPC ללא OC (גם לא יהיה), מחפש משהו שיהיה שקט במיוחד ויקרר היטב. מפרט: מעבד: Intel Pentium E6300 Wolfdale 2.8GHz 2MB L2 Cache LGA 775 65W Dual-Core Processor לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 (ATX form factor; 305mm x 190mm) מארז: SilverStone LC10B-E Aluminum/Steel ATX Media Center/HTPC Case - Retail (Black) יש לי משחה טרמית MX2, ככה שצריך רק קירור, חשבתי על משהו פסיבי, אבל לשיקולכם אני לא מעודכן שנים.. תודה. קונה מהאתרים הללו בלבד: www.tigerdirect.com www.ebay.com www.newegg.com www.ewiz.com www.amazon.com
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם טמפ' של 2 ליבות באיזור ה42 כל אחת בזמן מנוחה וביום קר זה נורמלי? והאם טמפרטורה של 34 מעלות של הארדיסק סמסונג F3 באותו מצב סביבה, זה תקין? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת איזה קירור מבין השניים יותר טוב למעבד הנ"ל. כרגע אני לא עושה OC אבל מדובר על OC קל-בינוני בעתיד. arctic cooling freezer 7 pro rev.2 או coolermaster hyper tx3 ההבדל במחיר הוא 17 שקל או משהו אז זה לא משנה.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עם מערכת קירור מים עם אחריות והרכבה. האם אתם מכירים חנות שמתחמה בנושא ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי עכשיו 5870 ואני רוצה לדפוק לו OC. איזה תוכנה הכי מומלצת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-