עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mma02,

שלום לכולם, יש לי בעיה, התקנתי 2 תוכנות לניטור על חום המערכת ואני מקבל נתונים מלחיצים.. 1. speed fan - תוכנה זו מציגה במסך הראשי שלה בשם Readings , את הערכים הבאים: temp1: 25c temp2: 28c temp3: 69c כמו שאתם רואים הערך של temp3: 69c. מה בדיוק הערך הזה מציין? איזה מאוורר עושה בעיות? יש מאווררים על המעבד, על ה HD, ואחד על כל המערכת. חשוב לציין שהמשחה הקרמית על המעבד התקלפה בגלל בעיה שהיתה בעבר. יש לי לוח אם של gigabyte מדגם: GA-K8N-Ultra9 עם דיסק ההתקנה שהגיע איתו. מעבד +amd 64bit 3000 socket 969 למאוורר של המעבד נשברה כנף אחת אבל נראה שהוא מסתובב מספיק מהר. פתחתי את המארז ושמתי מולו מאוורר חזק והטמפרטורה לא ירדה. רעיונות?

• 17 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by eltoro,

מערכת: Asus P5B Deluxe (bios 0804) E6600 B4 stepping 6 Corsair XMS2-6400C4 2GB Enermax Liberty 620W ThermalTake BigTyp 120 VX @ 1300RPM יציב לחלוטין ב-3.2GHz, vcore=1.38V, mem=888MHz 4-4-4-12 2.1V, FSB=355MHz ניסיתי להעלות את הבאס ל-400MHz, אבל המחשב לא היה יציב, למרות שהעלתי את ה-vcore ל-1.45V. הזכרון עובד יציב לחלוטין גם ב-900MHz 4-4-4-12 (2.1V, לכן כשאני משנה את היחס מעבד:זכרון ל-1:1 אני יודע שהזכרון הוא לא הסיבה כשהוא עובד רק ב-800MHz 4-4-4-12. שאלות: 1. מהי הגדרת הביוס ב-P5B Deluxe המקבילה להגדרת ה-MCH voltage בלוחות אחרים? 2. מה משמעות שלושה ביפים שמשמיע ה-P5B Deluxe כאשר אני מדליק את המחשב באוברקלוק גבוה יותר מ-3.2GHZ ל-E6600 (המחשב נדלק אחרי השמעת שלושת הביפים ומ…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. איזה קירור יכול להתאים למפרט כמו שלי? (המפרט בצד <) לפי דעתי צריך להשים קירור לכרטיס מסך כי הוא דרוש לו מערכת קירור.. אשמח לתגובות והמלצות .. תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. גלובלים הכוונה כמו הVF900 VF700 דברים כאלה. שזה מתאים להרבה סוגי כרטיסי מסך..

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Keman,

שלום לכל עונה ! ביכולתי להשיג את הקולר ZALMAN 9500 ב250 ש"ח. השאלה: האם כדאי ? האם הוא שקט ואושה את עבודתו בצורה יפה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 994 צפיות
  6. http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=3823 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9546

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by THE FOX,

מישהו מהפורום ניסה זאת? :-\ ישנם מדריכים המסבירים זאת? המעבד הוא בסוקט 939..כיצד להימנע משבירת רגליי מעבד?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני עוד רגע מתחרפן מהמחשב .. כמה רעש מכשיר חשמלי ארור יכול להוציא?! המחשב: Athlon3200+ עם XP120 וThermoflow120MM עליו. DFI nForce4 Ultra-D עם הקירור הקירור המקורי על הצ'יפסט מארז TT Soprano עם 2 טנדרבליידים וסיילנט קט שהתחרפן (בעליה של המחשב הוא נשמע כמו טרקטור ואז כשאני מביא לו כאפה הוא נרגע). כרטיס מסך GeForce 7800GT עם הקירור המקורי. אני אשמח להמלצות להשקטת המערכת כמה שיותר, תוך כדי שמירה על ביצועי קירור טובים כדי שיאפשרו OC בעתיד. תודה לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קניתי את הטוניק. אתמול אני בא להתקין אותו ולא קולט מה קורה פה. אני אמור להתקין אותו בעזרת פלטת ה H אני עושה את זה ומגלה בכלל שאין לי חורים מתאימים. הנה דוגמא: [התמונה היא ללא הטוניק, אלה פשוט הH הוא באותו מקום איפה שהוא צריך להיות על הטוניק..] http://i14.tinypic.com/40e3djt.jpg והנה עוד אחת: http://i13.tinypic.com/311mnm1.jpg יש רעיונות? חוץ מהקליפ של zalman שלא מצאתי בישראל?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כותרת, כיצד אני יכול להעלות את המהירות של המאוורר שיתן קירור יותר טוב כי אני מתכנן OC מעבד E6600 ולוח אם GYGABYTE 965P-S3

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by zxc1301,

שלום אני אצל הדודים פה ...קנו מחשב חדש קונרו אז ככה ..gigabyte 945 ....E6300.....DDR2 667 1G הם קנו גם קירור איכותי למעבד ב200 שקל אז כבר אמרתי למה לא לעשות איזה אובר קלוק קטן כי קונרו + קירור איכותי לא באובר קלוק זה בזבוז .... השאלה שלי בקיצור ...עם הלוח והזכרונות הללו מה אני יכול לעשות ? לכמה לשנות ואת מה ? (אצלי יש AMD וזה שונה בביוס) ? אם אפשר תשובה מהירה , תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by oceans68,

מה עדיף ומתנהג ביותר יציבות? מה עדיף ביחס למחיר והתמורה? ואיזה לוח כדאי להשתמש ? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני רוצה להחליף את המאווררים המקוריים המגיעים עם ה-ANTEC P180 למאווררים שקטים יותר להחרשה מוחלטת של המארז. המארז שקט מאד אבל עדיין נשמע רחש המאווררים (חלש אבל נשמע). המדובר ב-4 מאווררי 120. איזה מאווררים מומלצים, כמובן הדגש הוא על השתקה מקסימלית והם גם צריכים להתאים למארז ולהיות עם בקר מהירות.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by stone cold,

קיבלתי 6600GT חדש מהאחריות אחרי שהקודם יתקלקל ושעשיתי בV-TUNER3 OC אוטומטי הגעתי ל 577\1135 עכשיו זה מסוכן? כמה שיפור זה יתן? בעיקרון אני רוצה להחזיק אם המחשב במפרט עד תחילת 2008 ככה שלא איכפת לי אם השחיקה של הכרטיס תיהיה יותר מהירה כל עוד הוא יחזיק עד אז

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. פנטיום 4 3.0 ליבת פרסקוט X1950 PRO קירור סטוק להכל הדבר היחיד שמקרר הכל זה העובדה שאני גר על הגג של סבא שלי ואין לי חלונות או דלת D= [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בידיוק רכשתי מחשב חדש עוד לא התיחלתי להיתנסות ב OC אבל זה מעניין אותי.... בציוד שיש לי >>> לאיזה תדר אוכל להגיע עם המאוורר האורגינאלי של AMD ? חוץ מיזה אסוס נותנים TOOLS / כלי תוכנה נוחים לביצוע OC >>> האם כדי להישתמש בהם? תודה מראש לכל מי שעוזר![tt][/tt]

• 16 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by haviv822,

תדר הבאס הגובהה ביותר שהצלחתי להגיע ;D התוצאה: מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 937 צפיות
  18. שלום לכולם, אני זקוק לקירור הכי טוב שיש לסוקט AM2 עד 600 שקל. עשיתי חיפוש וכל ההצעות היו די ישנות - הרבה השתנה מאז. היה תרד אחד שאני המלצתי למישהוא על ה-BT אבל הרבה ממליצים על אחרים. אשמח להצעות, בתודה מראש, MuTaTiO.

• 16 תגובות
    • 932 צפיות
  19. אני מאוד חדש בכל העיניין הזה של אוברקלוקינג >>> רוצה להתנסות רכשתי לאחרונה מערכת מחשב חדשה >> לא יועדה במיוחד לאוברקלוקינג >> אבל כאמור אני רוצה לנסות התדר הבסיסי הוא 200 >>> והמכפיל הוא 12 אני מנסה לעלות בהדרגה = מגיע ל 226 >>> והמחשב קורס!!! ( אני נאלץ להוריד בביוס בחזרה ל200 בסיסי = כדי להעלות את המחשב מחדש) הטמפרטורה נישארת בגבולות הנורמה >>> לא עובר את 45 מעלות 1. האם זה סביר כל מה שאני מתאר כאן? 2. האם ישנה דרך להאיץ יותר ? >>> נגיד עד 3000 ויותר? THX

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אחרי הרבה כאבי ראש ועבודה לא קלה.. יש לנו 570 מסודר להכנות לקראת OC עצבני !

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני חוסך בקדיחה מיותרת ופשוט יציג לכם את השאלות: 1.יש לי ביוס ישן יחסית שעל אף מאמציי בפורום,לא גיליתי איך לעדכן אותו ולא ענו לי כבר כמה ימים על אשכול שפירסמתי(כלומר,ענו אבל הפסיקו להגיב בשלב מאד מוקדם..),הדבר היחיד שאני מוצא בביוס זה CPU PNP SETUP אשר שם יש לי אפשרות לעלות את CPU\DRAM SPEED אשר ברגע זה עומד על 100\100MHZ האם זה זה(את ה-FSB אינני מוצא)?האם כדאי לגעת בזה? 2. הטמפרטורה שמראה הביוס היא : *SYSTEM TEMERATURE-26 *CPU TEMPERATURE-31 האם זה טמפרטורה סבירה,איך אני יכול לבדוק את טמפרטורת המעבד?(יש לי EVEREST וזה מראה טמפרטורת לוח אם וזהו.) 3.בעזרת דמיוני השופע הורדתי את טמפרטורת המחשב פלאים-בכ-10 מעלות,זאת ע"י פתיחת דלת המארז והצבת מאוורר מסיבי מולה,אני יכול…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לא מוצא את האפשרות,אגב שאני עושה את האוברקלוק לעלות כל פעם 10 ב MEMORY וכל פעם 10 ב CORE ואז לראות אם זה יציב? כאילו ב 3dmark לבדוק ? יש פעולות שצריכים לעשות לפני ה OC? תודה לכל העונים.

• 16 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by tamir.fri,

אחרי חיפוש בכל מיני מקומות לא הגעתי למסקנה ברורה. איזה bearing הכי שקט? sleeve, ball, sleeve+ball, 2ball או אחר. ואני מוכן לשמן את המקום הזה שפותחים במרכז המאוורר פעם ב3 חודשים בערך בשביל השקט.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Itzik 007,

אז ככה, זה המעבד שיש לי... אני מתכוון לשדרג זיכרון: ורציתי גם לעשות למעב דOC - נגיד עד ה2000... אני צריך בשביל זה לקנות קירור או שיספיק מה שיש לי? ובביוס לא ראיתי אפשרות לעשות OC - מה עושים? יש מצב שמהעבד "ישחק" לי בגלל זה? ואז אני אוכל את הלב ואצטרך לקנות חדש? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ShowstoppeR,

אהלן אנשים קניתי לא מזמן מחשב חדש להלן המפרט: DFI UT LP Ultra-D nF4 AMD Athlon 64 3500 Geil One 2x512mb DDR400 W BH Leadtek 6600GT Extreme Thermaltake 430W אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק, לא משהו מפלצתי, משהו שקירור אוויר טוב יספיק לו. כאן מתעוררת הבעיה. אני מחפש קירור אוויר טוב למעבד, תקציב לא חשוב אבל רק בשביל הפרוטוקול אני יגיד עד 400 ש"ח. לתשומת ליבכם: המחשב הזה הולך לעבור הרבה ממקום למקום (מסיבות רשת) אז זה מגביל אותי במובנים מסויימים כגון משקל ה- HSF, ו יחס משקל/גובה. אז מצד אחד אני רוצה את הקירור הטוב ביותר שיתן לי קירור חזק לאחר האוברקלוק, מצד שני יתכן ועצם העובדה שהמחשב הולך לזוז מפה לשם ובחזרה זה יפסול כמה מאפשאויות. בנתיים האופציות שעליהן חשבתי זה: -The…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.