אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי 5מאוורים איפה ובאיזה כיוון כדאי לי למקם אותם? וגם איזה מערכת שליטה במאוורים (פנל בקרה) כדאי לי ליקנות? (עד 380 ש"ח)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי קירור למעבד בדקתי את המפרט הטכני שלו והוא ממש מושלם ביחס למחיר 150 שקל http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1148&ID=1553#Tab1 Blue Orb II Silent CL-P0257 מה אתם אומרים עליו ? Heatsink Dimension 140 (L) x 140 (W) x 66 (H) mm 5.51 (L) x 5.51 (W) x 2.6 (H) in Heatsink Material Copper Base & Aluminum Extrusion Heatpipe N/A Fan Dimension 120 x 24.3 mm Fan Speed 1700 ± 10% RPM Bearing Type Noise Level 17 dBA - שקט מאוד Max. Air Flow 77.85 CFM - דחיסת אויר מעולה Max. Air Pressure 1.80 mmH2O LED Fan Blue Color Power Connector 3-pin Rated Voltage 12V Started Voltage 7V Rated Current Power Input 3W MTBF 30,000 Hour…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ENERMAX UC-8FAB 80x25 Ball Bearing fan clear fan מה עדיף? התפקיד שלו זה להכניס אוויר מקדימה (הפאנל הקדמי מפריע מאודדדד לכניסת אוויר, אז צריך מאורר שיתגבר על המגבלה ויכניס אוויר בכמות טובה) מבחינת רעש ומבחינת ביצועים!! תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את sandra 2002 ו-cpucool ויש בינהם הבדל של 7 מעלות (cpucool פחות מsandra) איזה תוכנה יותר אמינה? יש תוכנות אחרות? תודה! עריכה: בדקתי עכשיו במצב ldle ןב-full load עם prime 95 בcpu cool הטמפרטורות בldle הם 43-45 ובprime 95 הם 57-60 בsandra 2002 הטמפרטורות בldle הם 47-49 ובprime 95 הם 58-61 מה נכון? יש לי p3 800mhz והטמפרטורות האלהדיי גבוהות כדאי להחליף גוף קירור? אם כן מה עדיף וולקנו 9: http://www.pch.co.il/docs/pd1351939424.htm או ארופלו http://www.pch.co.il/docs/pd-73977067.htm יש משהו אחר יותר טוב עד 180 ש"ח? (לסוקט A)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד שלי שישאיר אותו קריר גם בימי הקיץ החמים שלנו. אין לי ממש תקציב מוגדר אבל בגלל חוקי הפורום רשמתי 400 שח שזה מכובד לקירור למעבד. אז איזה קירור הכי טוב כיום? אני יודע שיש את הביג טייפון אבל האם יש יותר טובים? של זלמן אולי. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואיפה אני יכול לקנות? או אולי אני יכול לבנות אחד בגודל שאני ארצה ויש לכם מדריך לתת לי...? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג קצת את הקירור ולשפר את רמת השקט קודם כל חשבתי להחליף את המאווררים במחשב, אני צריך זוג מאווררים 120mm (או 3, יש אפשרות לשים 1-2 בדלת המארז) ואחד 92mm שחשבתי להחליף את המאוורר שיושב על הקירור למעבד (Scythe Katana 4) כרגע יש לי זוג מאווררי Raidmax שלמרות שהם לא הכי רועשים בעולם, הייתי שמח להשתיק אותם עוד יותר. היה עוד אחד של gigabyte שהגיע עם המארז ששמתי בהתחלה בדלת, אבל הוא היה רועש מידי והעפתי אותו בשלב קצת יותר מאוחר אני ארצה להחליף את הקירור לכרטיס מסך לאחד יותר יעיל ושקט מהקירור מפוח סטוק שיש לי כרגע בתור התחלה שמתי את כל המאווררים על מחזיקים מגומי כמו אלו בתמונה הזאת: לא עוזרים במיוחד, אבל גם לא מפריעים, אז אין לי טעם להוריד אותם... אשמח להמל…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד I7 920 עם תדר של 2.67 ואני רוצה לבצע OC אך אני לא יודע אם זה שווה את זה ואם יהיה בכלל הבדל. וכמה זה בערך יעלה לי במעבדה אני חושב שאני יודע איך אבל אני לא מעוניין לבצע ניסויים על המחשב ולקחת סיכון. תודה לעוזרים (:
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הזכרונות האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=9044 ואני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להגיע איתם תודה מראש למי שעוזר
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, במסגרת המגמה שלי - טכנולוגיה, אני צריך לעשות פרוייקט (בטח חלקכם מכיר את זה) עכשיו, הפרוייקט אמור להיות משהו רציני, כי זה כמו בגרות ברמה של 5 יחידות, והרמה המצופה מהפרוייקט היא דיי גבוהה. החלטתי שהפרוייקט יעסוק בקירור אופטימלי של מעבד ורכיבים נלווים, תוך שימוש בשיטה אפקטיבית, שקטה ומהירה. אחרי שיטוט באינטרנט, והתייעצות עם פרופסור לאלקטרוניקה, הגעתי למסקנה שקירור מים יהיה טוב. עכשיו, מה שרציתי בעצם לבקש מכם, זה בעצם עצות (כאנשים שמכירים את הנושא זמן רב) והצעות איך לשפר ולעשות את המערכת בצורה הכי טובה. מה שאני מתכוון, זה בעצם תוספות לדוגמא: מערכת שליטה על הקירור עצמו עם כפתורים ומסך LCD. קירור ע"פ טמפ' כך שהמערכת תשתמש במינימום חשמל שדרוש. (בהתאם לאוברקלוק שנעשה ברג…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. כבר תקופה שאני מעוניין לקנות את הבקר הנ"ל ואני מתלבט, מה אתם אומרים עליו? יש לי במארז 8 מאווררים של 120mm ועוד אחד 200, אני מעוניין לשלוט במאווררים הקריטיים בעיקר, עד כמה מאווררים אפשר לחבר לבקר הזה, ואילו סוגי מאווררים? יש לי במארז כמה מאווררים של antec tricool blue led 120mm שנראה לי שהם נשלטים(לא סגור על זה). בעיקרון אם יש למאוורר חיבור 3 פינים אז הוא נשלט?
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח מאוד. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני חדש ואני בא מגיימר שממש ירד ברמה :-\ , קיצר: יש לי בעייה במעבד יש לי Intel pentuim 4 1.5 גיגה הרץ והוא מתחמם לי דיי מהר לטמפרטורה של 65 עם או בלי מאמץ יש למישהו המלצות? איך לקרר אותו? חשבתי על לקנות מאוורר vantec(משהו כזה) והוא עולה כמעט 150-200 שקל אז... יש המלצות?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם הnvidia system utility וניסיתי להעלות fsb כל פעם שהגעתי ל300 mhz ddr המסך נכבה ולפעמים כל המחשב איזה רכיב במחשב יכול להגביל אותי?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך עושים O/C ל-xp1700 , לוח אם ga7vtx-h - אם אפשר הסבר מהתחלה?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
Ryzen 5 3600 עם קירור סטוק מגיע ל94c שלהבנתי זה הגבול העליון למעבד הזה אני רק אציין שהבדיקה נעשת ע"י התוכנה OCCT שמאמצת את כל הליבות ל100% השאלה נטו היא האם זה נחשב לתקין ולא מעיד על חיבור לא נכון של הקירור, קירור לא תקין או למעבד לא תקין? תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 8.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בחיפושי אחרי עוד מאורר למארז כי הלוח קצת חם ראיתי קירור לזכרונות וזה חדש לי אני אשמח לקבל מידע טיפים וידע מהתנסות שלכם ובכלל האם זה השפיע מהרגע ששמתם נ.ב אני חשבתי להוסיף עוד 80X80 למארז יש לי 3D ARURA
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מכם שזוכרים את המוות שלו עקב הנזילה שהיתה לי , אז הנה תמונות שלו. כמו חדש!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 סמארט פאן אני רוצה להחליף את שלושתם לאנרמקס שיהיה יותר שקט , השאלה אם ההבדלים בעבודה היו גדולים שלושת הסמארטים במקסימום נותנים לי קירור טוב מאוד למארז מידי.. השאלה אם האנרמקס גם יעשו את העבודה בעת הצורך והאם במקסימום האנרמקסים רועשים או שגם אז הם ברמת סאונד סבירה.. עריכה: הזזתי את עצמי לגוגל לחפש קצת פרטים ואני לא אוהב מה שאני רואה.. במקסימום שלו האנרמקס זורק 40CFM ב38 דציבלים.. בזמן שהסמארט זורק 72CFM ב48 דציבלים כמו שאפשר בקלות לראות ההבדל בעבודה גדול ומשמעותי מאשר ההבדל ברעש.. נראה לי שאני ירד מהמחשבה להחליף את שלושת המאוררים לאנרמקס חבל על הכסף שלי אם האנרמקסים לא יתנו לי קירור טוב מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שהמאוורר לא מתפקד כמו שצריך היום "תפסתי" את המאוורר בכלל לא מסתובב(מוזר הוא זה שמיידי אחרי שנתתי למאוור להסתובב בדקתי את טמפ' של המעבד וזה לא היה חריג-עלה בכמה מעלות בלבד),ניסיתי להריץ עם סיבוב פיזי מחדש והצלחתי אבל בדי כבדות לקח לו להתחיל להסתובב . ניסיתי לבצע עוד בדיקה שמתי את המחשב ל SLEEP לאחר 5 דקות הפעלתי תמחשב והמאוורר התחיל להסתובב בצורה עילגת(העלה מהירות והנמיך מהירות לסירוגין) כמה דקות עד שזה התייצב. מבדיקה נוספת בעזרת HWMONITOR רואים שהמאוורר לא מסתובב בצורה יציבה ושה RPM שלו כל הזמן משתנה/קופץ בין 900 ל 1400 לערך . כל זה מה אומר שהמאוור מצבו הולך ומתדרדר? ולאיזו תקופה נהוג לתת אחריות למאוור של המעבד?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
דרך speedfan אני מצליח לשלוט רק על מהירות המעבד, יש 2 מאווררים נוספים המחוברים לnb_fanו-power_fan בביוס הגדרתי qst intel וpwm ד"א הRPM מזוהה רק במאוורר 3 שמחובר לpwr_fan בלוח תודה
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך כזה : PINE XFX 5500 128MB לא משהו אני יודע אבל לא גיימר מטורף ואני לא משחק הרבה אז אני לא צריך יותר אבל בכל זאת חשבתי למה לא לשפר אותו קצת עכשיו אני לא ממש יודע הרבה על אוברקלוקינג אז פה אתם נכנסים לתמונה אני צריך שתתנו לי טיפים המלצות איך להתחיל מה להוסיף עם איזה תוכנה להשתמש תודה.
-
- 17 תגובות
- 820 צפיות
-
-
עד איפה אפשר לקחת את הזכרונות האלה מבחינת אוברקלוק?? http://dmii.shopy.co.il/products/7112 ואיך בכלל משנים את התזמונים או המהירות שלהם?? (אני מתחיל בזה אז אני צריך הסבר טוב, עדיף בעברית...)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Ok, I don't know what it's all about.. i don't understand how it works.. enlighten me about the memmory timing settings and how i can improve my computer's performance with it... I have two 256 PC3200 corsair CL2 memmory sticks...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-