אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני עוד כמה ימים קונה Athlon XP 1800 ואני די מפחד מבעיות ההתחממות של המעבדים האלה. אז חשבתי גם להזמין ישר HSF טוב. אני רוצה HSF טוב וחזק שיוריד טוב את הטמפרטורה אבל הכי חשוב שיהיה שקט. יש הצעות?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! בימים האחרונים הטמפרטורה של המעבד שלי עולה מעל 90 מעלות. פרקתי את צלעות הקירור, שמתי משחה טרמית חדשה והרכבתי היטב את הקירור למעבד. בנוסף, התקנתי עוד שני מאוררים במחשב (23 ס"מ בדלת צד- יונק, ועוד אחד של 12 ס"מ אחורי- פולט). הממצאים: הטמפרטורה בהדלקת המחשב סביב ה40-50 מעלות, תוך שימוש ממוצע של כשעה נעצרת סביב ה-60-80. במאמץ המעבד מגיע ל90 ואפילו כמעט 100 מעלות (אני עוצר אותו לפני שהוא נכבה), ואז חוזר לסביבות ה-50-80. (מצורפות תמונת מסך). ברגעים אלו למשל, הדבר היחיד הפתוח זה הדפדפן והמחשב מצביע על 65 מעלות במעבד. אני ממש אובד עצות. ברור לי שזרימת האויר במחשב טובה (גם בלי המאוררים כבר שנתיים וחצי הוא עבד נפלא), גם אני רואה שטמפרטורת הלוח M הכרטיס מסך ושאר הר…
-
- 17 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
השאלה -המעודכנת- שלי נמצאת בעמוד השני, אבל זכותכם לקרוא עכשיו, אני יושב על 3.39GHz. אם אני מנסה לעלות את התדר אפילו בעוד MHz בודד, הוא מדליק לי את המחשב, מתחיל לטעון את הWindows (הכל כרגיל), ואז פתאום מעביר אותי לאיזה מסך כחול עם אותיות לבנות שמתחיל במשפט:"Windows has reset the system to prevent damage to your computer.", ויש שם כל מיני אותיות ומספרים רצים (לא הספקתי לראות, זה רק שתי שניות). ניסיתי להעלות קצת את המתח, קצת שיחקתי עם הזכרונות, אבל פשוט אותו דבר כל פעם.. יש למישהו רעיון?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכמה מעלות הוא יוריד את הטמפרטורה יחסית לקירור סטוק שיש לי?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה נתחן בעבר בפורום אבל אף פעם לא הייתה תשובה מוחלטת בקשר לזה. אני כבר מילאתי את ה"בורות" שבין הגשרים בהצלחה אך אני לא יודע מאיפה להשיג את החומר המוליך הזה שנראה כמו לק. רציתי לעשות את זה כבר לפני המון זמן.......... תודה מראש :smoke:
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבצע כרגע OC ונגיד מ333X9 הרמתי ל360X9 ואני רואה שהטמפרטורה במנוחה נשארה תקינה האם יש צורך בבדיקת מאמץ? האם OCCT היא בדיקה טובה? וכמה זמן כדי להשאיר במספרים יותר גבוהים את הבידקה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני צריך גריז תרמי שמגיע באריזה כמה שיותר קטנה (ושיהייה נורמאלי...) תקציב- עד 50 ש"ח כולל משלוח תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז לאחר שאמרתם לי שאני לא צריך יותר מהקירור ה"נל והוא שהוא טוב ושקט אז לקחתי אותו בסוף..מבדיקה קצרה בפורום הבנתי שהוא נמוך במהירות נמוכה ,עכשיו רציתי לדעת אם מערכת ללא OC תצטרך להשתמש בו ביותר ממהירות נמוכה ואם כן האן אני אסבול מהרעש?? המערכת שלי תוככנה בקפידה כדי שתהיה חרישית עד כמה שאפשר לי התקציב שלי,ולכן לא ארצה שהקירור הדבר היחידי שהירוס את זה. צריך את עזרתכם בתקווה שלא עשיתי טעות כי אני חושב שהמחשב כבר בהרכבה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני נסיתי לעשות אוברקלוקינג לAsus fx 5600+zalman vf700-alcu עם ריווה טיונר והביצועים ב3dmark03 ירדו פלאים מ 2198 ל 590 איך יכול להיות???
-
- 17 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוב, אז מצאתי דרך חדשה לקירור המעבד עם חנקן נוזלי קבוע (לא ששופכים כל פעם קצת אלא עם קומפרסור) שאותה לא אגלה כרגע. בדרך שמצאתי נמנע הלחץ הרב על המעבד שקיים בבלוקים רגילים, אך השוק התרמי נשאר ורציתי לבקש את עזרתכם ועצותיכם בנוגע לכך. מישהו יודע?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש, עם מעבד Q9450, כרטיס גרפי PNY 9800 GX2, וספק PC Power & Cooling של 610 או 750W. אני לא עושה OC. אני מבין שהספק עובד ביעילות גבוהה (מוציא פחות חום), שהמעבדים האלו מוציאים פחות חום, ושהכרטיס בא עם קירור עליו. האם אני צריך קירור נוסף (בנוסף למאוררים של המארז, שזה אני אברר בפורום מארזים)? גוף קירור על על המעבד? משהו על כרטיס התצוגה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Big typhoon שמקרר P4...ללא OC .... הוא מסתובב במהירות של 1300-1400 RPM הטמפרטורה של המעבד במנוחה זה 65 בממוצע. זה נראה לי טמפרטורה מוגזמת. האם יש דרך כלשהי לקרר חוץ מלנקות מאבק? יכול להיות שאין לי משחה טרמית?.... בעיה נוספת זה שיש לי GF 7800GS על קירור סטוק, והמעבד שלו ללא OC , והטמפרטורה שלו היא 65 בממוצע. יש לי צג במארז שמראה לי את הטמפרטורה הכללית של המארז ...הוא עומד על 40 מעלות כרגע....האם זה בסדר?? דרך אגב חל עלי איסור לפתוח את המאורר של המעבד \ להוציא את הכרטיס מסך מהסלוט שלו עקב פאשלות שקראו לי בעבר. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי קירור לvandetta.. ונראלי שאני יילך על אוברקלוק ישלי e72000 לוח ג'יגהבייט g31 זיכרון 3 ג'יגה kingston עד כמה אתם ממליצים שאני יעלה את המהירות של המעבד?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אשמח אם אפשר לקבל הסבר קטן איך אני מעלה את השיא שלי למאגרי ההמהרה+התמונות? בתודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתגע! יש לי מעבד E7400 שמגיע בסטוק במהירות 2.8 אבל משום מה הוא כל הזמן נשאר על 2.2 אם אני לא טועה! ומה שמעצבן זה שכם בCPU-Z וגם באוורסט רשום גם בשיא המאמץ של המעבד 2288.2 במקום שיהיה נורמאלי ושיהיה על 2800.0 מה הבעיה של המחשב הזה לעזאזל?????? ומשום מה התדר באס שלו זה 286 (העלתי משום מה את הסטוק שהוא הגיע איתו שהיה 266 ) מה אפשר לעשות????? להעלות בפעם אחת ישר את התדר של המעבד ל 2.8???????? ומה שני לא מבין זה שכשלוחצים קליק ימני על המחשב שלי במאפיינים רשום שהמחשב הוא E7400 2.8@3.0 ואפילו באוורסט תראו מה הולך העתקתי הכל : Field Value CPU Properties CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo CPU Alias Wolfdale-3M CPU Stepping E0 Engineering Sample No CPUID CPU …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לארדיסק 3.5 מגירה פנימית קירור עמיד חזק וטוב אפשרות הזמנה מחו"ל עדיפות לEBAY
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי איכשהוא מאוורר של VANTEC בשם TORNADO הדבר הזה לוקח 9 וואט ועושה רעש כמו שואב אבק, מצורפת תמונה. אי אפשר להפחית את הרעש של הייצור הזה? אני מרגיש במנהרת רוח עם זה!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם הלוח שלי לא תומך בזיכרונות במהירות של למעלה מ-1333MHZ זה אומר שאין לי אפשרות להמהיר אותם? יש לי לוח מדגם GA-H61M-S2V-B3 ואני לא רואה אפשרות בביוס של OC לזיכרונות...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הודעה ראשונה שלי, אז דבר ראשון שלום. רציתי להתחיל להתעסק באוברקלוקינג, קראתי את המדריכים באתר, אבל שמתי לב שהם די ישנים ולא כ"כ רלוונטיים. הרצתי חיפוש ומצאתי את הקישור הבא: http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=2329 אני חושב שהמדריך עזר לי, את האמת הייתי בשוונג ובטוח שאני הולך לבצע אוברקלוק רצחני עד שנכנסתי לביוס. נתחיל מכמה דברים בסיסיים. אני רץ על P4 2.6 עם לוח אינטל D865PERL. שיכלול של הטמפ' שראיתי בביוס וב speedfan (שהורדתי מהמאגר פה) מראה שהטמפ' הממוצעת(לא במאמץ) היא משהו כמו 50 מעלות +- 3 מעלות. חזרה למאמר, אני לא ממש יודע מה הכופל ומה הFSB אצלי. ב CPU-Z יש ערך Multiplier של x13, אז כנראה שזו המכפלה. ה FSB נושק ל 200, אבל לא נוגע בו. אני מאמין שאלו באמת הער…
-
- 17 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כן כן.. הבנתם נכון.. צריך לשרוף לוח אם.. הקטע פה הוא שלא יהיו יותר מידיי סימנים ובאחריות יקחו אותו.. הסיבות לא חשובות.. זה לוח של אינטל ככה שמאובר קלוקינג אפשר לשכוח.. אני צריך לשרוף אותו הלילה ומחר ליסוע לתת אותו במסגרת האחריות. רק תגובות רציניות בבקשה זה חשוב.
-
- 17 תגובות
- 956 צפיות
-
-
everest מראה טמפטורה למעבד וטמפרטורה לליבה ליבה 53c מעבד 23c מה הערך שחשוב האם זה תקין
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ל3200 שלי התחלתי לעשות לו אוברקלוק עם הקירור סטוק שלו והגעתי לתמפרטורה של50 במאמץ ואני לא רוצה ליגרום לו נזק וגם איזה מישחה טובה, אני מוכן להשקיע 260 תודה לכל העוזרים. שחכתי לציין עדיף שיהיה שקט
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.amdforums.com/showthread.php?s=611fb3edeee7f4ed5ef35a845e2154d3&threadid=194299
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השידה התמימה שלא יודעת מה מחכה לה בבוקר.....
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-