עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by motiq,

פועל תמיד על max וזה מרעיש ומעצבן amd phenom II X4 945

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by Liran.D,

שלום רב, אני מעוניין לעשות לכרטיס מסך שלי overclocking, עכשיו הכרטיס הזה דיי ישן והמאוורר שלו לא עבד אז קניתי מאוורר חדש והרכבתי אותו במקום הישן של הכרטיס מסך. זה פעם ראשונה שאני עושה OC בכללי. תמונה של הכרטיס מסך: הורדתי את התוכנה RivaTuner224c כי הבנתי שהיא לכרטיסי מסך של GEFORCE. האם הכרטיס מסך שלי יכול להוות שיפור לאחר הOC? ואם כן אז במה? האם הוא יכול להישרף כתתוצאה מהOC? ומה אני יכול לעשות שהוא לא ישרף? זה כרטיס מסך מיותר שחבר שלי הביא לי והמחשב שלי פועל על כרטיס מסך מובנה בלוח האם אז אמרתי לעצמי ששוה לשפר אותו. תודה רבה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אני קונה I5 ולא יודע איזה קירור לקחת.. לא שיש יוצר מדי מבחר אבל עדיין, אם מישהו קנה או יודע בודעות מה צריך לקחת אז אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. ערב טוב ושבוע טוב! יש ברשותי כרטיס מסך 4850 של אסוס הבעיה שהמאורר שבק חיים מצאתי שני דגמים של מאווררים שנראים מתאימים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8262 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6863 מה נראה לכם האם זה מספיק? ואם יש לכם משהו טוב להציע לי שהיה כמה שיותר טוב במחיר סביר... מבחינת OC לא מתוכנן וא"כ אז ממש קטן. תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב....

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by doldol360,

לא משנה מה אני עושה בביוס המחשב לא עולה לאחר מכן.. מישהו יכול להסביר לי איך לעשות OC כמו שצריך? לגבי הזכרנות... מה צריך לעשות איתם? בקיצור אני צריך הסבר בסיסי.. וכל המדריכים שמצאתי לא עוזרים לי ממש[br]פורסם בתאריך: 28.04.2010 בשעה 09:02:10 קבלו תיקון, הרמתי את המעבד ל3910 מ3400אבל אני לא מצליח להתקדם מעבר לזה, כשאני מרים את הBUS מעל למה שכרגע הוינדוס מגיע עד למסך של ה"ברוך הבא" ועושה ריסטרט לבד. מה הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום! יש לי את הראם הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5958 והוא במקור 800 מגה הרץ ותזמון 4-4-4-12 ומתח של 2.1V אבל רציתי לשאול אם במידה ואני אשים אותו על 1066 MHZ ותזמון של 5-5-5-18 ועדיין מתח של 2.1V אז האם הוא יתחמם יותר? כי אין לי קירור אליו חוץ ממפזר החום שבא ביחד איתו... ודרך אגב הוא עכשיו על מצב Performance Enhance: TURBO בביוס. מפרט: E7500 EP43-UD3L Extreme power plus 600W CM690 Corsair CL4 2X2 תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by omriel12,

יש לי את הלוח אם MSI RC410M2 ואני מעוניין לעשות OC למעבד מ- 1.86GHZ ל-2.2GHZ משהו כזה, עכשיו ככה. נכנסתי ל- BIOS וחיטטתי בכל האפשרויות ואין לי אפשרות לשלוט על מהירות המעבד, בכלל! מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  8. חסר לי במארז מאוורר אחורי, האם ניתן לוותר עליו ולעבוד בלי, או שרצוי לקנות אחד ולהתקין? בעבר בדקתי לו טמפרטורות והם היו בסדר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. טוב חבר'ה.. אז אהלן.. אני חדש פה. המליץ לי על הפורום הזה חבר טוב נכנסתי וראיתי שהכל פה ממש מקצועי וחבר'ה ברמה........ אני מתכוון להכנס לפה חזק אפילו שאני חייל ואין לי זמן לנשום מרוב שאני בבסיס חחחח..... חוץ מזה יש לי בעיה רצינית וחשבתי שתוכלו לעזור לי בה.. אז ככה: טוב זאת אחת הבעיות הגדולות שהיו לי אי פעם ומי שיצליח לעזור לי לפתור אותה באמת מלך..... אז ככה לפני שנה החלפתי ל-GEFORCE 9800GT.. איתו הבאתי גם ספק של 500W של HEC.. הכל היה טוב ויפה כמה חודשים עד שמשחקים החלו לקרוס אחרי 5 דק' משחק.. טוב בדקתי ראיתי שהטמפרטורה במעבד עולה עד 100 מעלות אז אחרי כמה זמן שמתי חומר תרמי חדש וואלה זה עבד! עבד חודש ואז עוד פעם אותה בעיה.. חשבתי שהחומר תרמי מתייבש בגלל שההמאוורר חרא אז …

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by habasnir,

שלום רכשתי מחשב מסוג לנובו N-500 כיצד אני ישמור עליו מבחינת קירור המחשב . שאלה נוספת המחשב מחובר באופן תמידי למטען האם זה מזיק למחשב? בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  11. Started by n00kie,

למי שלא שראה את הפוסט הקודם שלי, אני עם e5200@3 ghz 4 gb ram ddr2 800 hd 5750 @ 750/1210 הטמפ' שלי יחסית נמוכה מאוד במשחקים בE5200 בלי להעלות מתחים, אז חשבתי לתת OC יותר גבוה למעבד. השאלה שלי זה אם PCI EXPRESS FREQUENCY לא מופיע ואין לי אופציה לנעול אותו על 100, האם הוא נעול אוטומטית? כי אני לא רוצה שיעלה עם הOC וישרוף לי תכרטיס :< תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 00Amir,

שלום לקוראים, ראשית אציין שקראתי בפורום הרבה וקיבלתי המון המון מידע מקצועי כל הכבוד למשתמשים הוותיקים שחולקים את הידע דבר שרציתי לשאול הוא: בשביל לבצע OC למעבד אני רואה שהדרך המהירה והבטוחה היא להעלות את מהירות ה BUS ואת המכפלת שלו . אני רואה שאנשים מגיעים למהירות CORE של 200MHZ ומעלה ואפילו 400MHZ ובמכפלות של 8,9,11 וכדו'... לי יש I7 860 והמכפלות שלי עד 22 ואני לא מצליח לעבור את 148MHZ ככה שיוצא לי3.8GHZ במהירות מקסימלית וזה מאוד יציב ומעבד במנוחה 38מעלות ובמאמץ 50 . כאשר אני מעלה למעל 148MHZ המחשב עולה אך נתקע (אין USB - עכבר+מקלדת) . איך אני לא מצליח לעבוד 148 וכל השאר עוברים את 200 + במהירות CORE?? מה אני עושה לא נכון? קראתי מלא מדריכים וכולם מצליחים, רק …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Ayash,

שלום (: אני מקווה שפתחתי את הנושא בפורום הנכון. קניתי לאחרונה מעבד i5 750 . איך אני יודע מה אמורה להיות הטמפרטורה הממוצעת של המעבד במנוחה/מאמץ ? בנוסף אשמח לעיצות איך להפחית את הטמפרטורה. אשמח לעזרה...

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  14. תודה

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by saarhadad,

עשיתי אוברקלוקינג למעבד ל3.6 משום שאמרו לי שבלי oc יהיה צוואר בקבוק קטן עכשיו שעשיתי oc למעבד אם אני יעשה oc לכרטיס מסך זה יצור שוב צ.ב. ממקום אחר מהמעבד כרגע ?או שאין בעיה לעשות ? בלוח שלי אני לא מצליח להרים מתחים מישהו יכול לכוון אותי בבקשה תנו דעתכם בעניין תודה DUALCORE INTEL PENTIUM ,E6500 2933MHZ 2MB עשיתי oc למעבד 3.4 ghz MOTHERBOARD MSI G41M4-L ATI HD5750 1 GIGA MEMORY DDR2-800 2 GIGA WD Caviar 320GB 16MB ספק כוח : huntkey v-power 450w

• 42 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. שלום, אז ככה אני מעוניין לבצע לכרטיס הזה OC, אבל אני רואה שהוא לא סוחב יותר מדי בלי להקפיץ לו טיפה את הוולטים. עכשיו בכל תוכנה שבדקתי אני רואה שאי אפשר, שכביכול זה חסום. האם יש דרך לעקוף את זה? איך אני אמור לעשות OC במצב כזה שזה חסום...המקסימום שאני מגיע בCORE זה איזה 870 ואז מתחילים ארטיפקטים ב ATITOOL. תודה!

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by odi,

רכשתי מחשב במארז של antec 182 . המכיל מאווררים עם שליטה על המהירות אבל אני לא מצליח לקבל אינדיקציה על המהירות ב speed fan או ב pc wizard. פניתי למתקין והוא אמר שמאחר ויש שליטה על המאווררים חיצונית אז הם אינם מחוברים ללוח ולכן איני מקבל אינדיקציה כזו כי אי אפשר לקבל. האם זה נכון או שפשוט הוא לא חיבר משהו למקום הנכון? בתודה מראש למשיבים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כן כן אני יודע שהוא רועש... אני צריך לקנות 3.. ואני קונה גם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1411&products_id=27979&PHPSESSID=5f0uhhqs2013h0k5dt6ja23fb3 בשביל לשלוט עליהם ככה שהם לא יהיו טרקטור מידי.. אני רוצה אותם ספציפית בשביל לשים 2 על הTHORS HAMMER שלי לא מצאתי בשום חנות... מה עוד שגם פעם היה בSKYPC את גירסאת ה2000 RPM ועכשיו גם את זה אין.. בכל מקרה אני רוצה את גירסאת ה3000 RPM כי גם ככה אני קונה פאנל שליטה... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by 301289,

אני רוצה שתמליצו לי על קירור למעבד שלי (AMD) מחנות KSP או כל חנות מראשון לציון.. מחיר מקסימלי הוא 150 שח ועוד שאלה זה נכון שאם המעבד יותר רק המחשב יהיה יותר מהיר?[br]פורסם בתאריך: 29.04.2010 בשעה 21:14:57 ועוד משהו...כדי לבחור קירור הכי טוב על מה אני צריך להתכל למפרט שלו?*לפי מה בוחרים קירור טוב? תו8דה לעוזרים AMD 64X2 5000+

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by Bashash,

הייתי שמח לקבל מפרט מחנות כמובן בחו"ל, לקירור מים רציני. המארז כנראה יהיה אנטק 1200 ואני מתכוון לשים בלוק על המעבד ואולי גם על מוספטים (או מה שזה לא יהיה שנמצאים סביב המעבד ובד"כ מקררים אותם..) הסוקט יהיה 1156. חשוב לי שהמערכת תהיה שקטה יחסית ויחד עם זאת תספק ביצועים טובים. תודה רבה לכולם!!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by מר מקלדת,

מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 ₪614 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950520 קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Pro ₪69 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21462 אם כן, מה כדאי לקחת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by SeaMonster,

אתמול הגיע אלי המעבד, אני מתכוון להתקין אותו בימים הקרובים וכך גם לבצע OC ולנסות לפתוח את הליבה הרביעית, היעד הוא 3.5 - 3.6 Ghz הקירור שיש לי כרגע הוא AC Freezer 64, האם הוא יסתדר עם המשימה הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  23. Started by nizans,

יש לי E6600 כרגע עם קירור סטוק. אני רוצה לעשות OC אבל אני לא יודע איזה קירור לקנות ??? התקציב שלי הוא 200-300 אני מתכנן לעשות OC כבד ! חשוב שהקירור לא יהיה יותר מידי גדול כי המארז שלי קטן יחסית (TT ARMOR JR) ושיתאים גם לסוקטים החשים של אינטל כדי שאוכל להשתמש בו בעתיד. תודה.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  24. כרגע המאוורר היחידי שיש מחובר ישירות לספק, האם עדיף לחבר אותו ישירות ללוח אם ל sys fan?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים