אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
המפרט: AMD BARTON 2500 (333 FSB EPOX 8rda3+ ADATA 500 mhz TT volcano 12 extreme Geforce 4 ti 4600 creative SB audigy 2 plateniun WD SATA -------------------------------------- כבר העברתי לEXPERT MODE והעלתי את הבאס ל172, אבל יש שם הרבה הגדרות שאני לא יודע במה המחשב יעמוד. תזמוני זיכרונות, מה כדאי ולמה? ושאר ההגדרות? המטרה היא OC בינוני, ללא שינויי מתח בינתיים. מה השלב הבא? תודה!
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אוקיי קראתי את המדריכים שלכם... הקטע שזה לא מפורט לגבי מעבד אינטל ולכן איני יודע לעשות זאת! אם אפשר מישהו שיסביר לי איך עושים את הoc למעבד של אינטל אסוס .. p4s5333-vm זה הלוח אם ^^^^ חוץ מזה יש לי כרטיס מסך 7600 gs ואני רוצה גם לו לעשות oc אני עקבתי אחריי המדריך שלכם אבל לא הבנתי מה לעשות אחריי הבדיקה הראשונה שהייתה לראות אם הכרטיס מתחמם ועברתי אותה עכשיו מה אני עושה ? אנא עיזרו לי אני כבר חודש מנסה לעשות את זה ואף אחד לא עונה . בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
-
-
ואם כן , אז הביצועים של הכרטיס מסך עולים ?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אם אני עושה לכרטיס המסך שלי, Nvidia Geforce 5500fx פתיחת צינורות וOC, לאיזה כרטיס של אן וידיה הוא בערך ישתווה?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי geforce 2, 32 mb אין לי כבר מה להפסיד איתו אז רציתי לראות מה אני יכול לעשות מבחינת OC.. הורדתי תתוכנה: Gerforce Tweak Utillty עכשיו הדיפולט של התדרים זה: core 175 memory 166 עכשיו אני מעלה ב5 כל פעם וכמו שזה נראה אין בעיה והכל עובד אבל כשאני עושה ריסט הכל מתאפס..וסידרתי בהגדרות של התוכנה ובדרייבר שישמור את התדרים החדשים לאחר ריסט ובכל זאת הכל חוזר לי ליפולט אחרי ריסט.. ולאן אתם חושבים שאפשר להגיע עם הכרטיס הזה בערך - מה יהיה OC מכובד בשבילו? איזה מהירויות?
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות אובר למערכת שלי סלרון 2800 עכשיו.. כמה שאלות 1.עד כמה ניראה לכם שסלרון יוכל להגיע ושלא יקרא לו כלום? 2.יש לי את הקירור הרגיל של אינטל סה מספיק? 3.עכשיו ללא מאמץ המעבד על 40 מעלות אם אני יעשה אובר איזה טמ, לא תיהיה טובה כבר? 4עכשיו התחלתי לעשות אובר והגעתי ל 3000 עכשיו המחשב התחיל לעשות רעש של מזגן ממש ממש חור בראש זה בסדר? 5כי ראיתי ב fan rpm שהוא היה על אובר קלוק היה רשום שם בערך 5000 ורעש חזק חזק זה בסדר ניראהלכם? 6כי קבוע אצלי הוא על 2000 אם רעש בסדר? ו7מה זה בעצם rpm??? מקווה שתענו על כל השאלות תודה..
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אני עושה לא קלוקים פה ושם ואני כל הזמן רואה שיש באתר תראדים על לפתוח צינורות עיבוד וכל מיני דברים כטילה...אצלי אני רק משנה מהירות ליבה ומהירות זכרונות.... אני יכול לשנות עוד משהו בכרטיס שלי או שהוא ממש ישן בשביל זה?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כמו שכולנו יודעים ב OC אנו ממהירים את המעבד ולפעמים גם את הזכרונות. אני רוצה לעלות את נושא המהרת הגשר הצפוני אשר קורה במקביל להמהרת המעבד. התרד מבוסס על המאמר של TONY מ OCZ שנמצא כאן: http://www.bleedinedge.com/forum/showthread.php?t=29757 והתרד הבא מ XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106834 ע"מ לפשט את הנושא אני רוצה להתייחס לגשר הצפוני כמו אל מעבד - לומר שיש לגשר הצפוני מכפלה ותדר, וכן מגבלת תדר אוברקלוק התלויה במתח שניתן לגשר הצפוני. בוא נניח שהמהירות הנומינלית של הגשר הצפוני מוגדרת כ MHZ 400. על מנת לקבוע את ערכי המכפלה ותדר הבסיס של הגשר הצפוני יש לבחון את ה - FSB STRAP. תדר בסיס של ה-NB מכפלה FSB STRAP 533 3 …
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
משהו שאני צריך לדעת?? (עקרונית הכל, בתכנון יש את הקריאה של "המדריך ל OC" חלק I ו- II באתר זה.....)
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה תוספת ביצועים קטנה, אז יש לי כלים לעשות OC- השאלה היא כמה? הוא פועל עכשיו ב166.9 לליבה ולזיכרון(זאת המהירות הרגילה). כמה אני יכול לעשות בלי לפגוע בו, אבל לשפר קצת ביצועים?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשתף אתכם בOC ל 3000+ החדש שלי. כשקניתי אותו לא מצאתי שום נתונים על השבוע של המעבד שלי כיוון שהוא חדש. טוב אז עכשיו יש לפחות אחד במאגר... מעבד- A64 3000, סטאפינג: BW-E6 0535EPIW בכל מקרה ה CPU-Z לא מדייק והמעבד על 1.65V, אני כבר מפחד להעלות יותר.... עבר בדיקה ב SuperPi ו 8 שעות בפריים. 38 מעלות במנוחה, 51 בעומס. צ'יפסט על 54. נ.ב- לא שיניתי את המתח של הצ'יפסט, לפי מירב ידיעתי-זה לא משנה הרבה ב NF4... (תקנו אותי אם אני טועה :) [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי כאן שהעלאת מתח בלבד והשאר על אוטומטי יכול לחבל בלוח אז איזה פרמטרים לשנות מאוטומטי ? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ושבת שלום ברצוני לדעת מספר דברים אני מריץ את המערכת ב400 באס התדר של המעבד 3.8 השאלה שלי האם זה נחשב תוצאה יפה בהתחשב בעובדה שהמעבד מגיע לאחר בדיקת מאמץ של 10 שעות ל65 מעלות השאלה השניה שלי אני לא מבין בביוס איזה ערכים אני צריך להעלות בוולטים של המעבד שיהיה יותר יציב יש CPU PLL שאני לא מבין מה התפקיד ,בנוסף רציתי לדעת מבין האפשרויות של המתחים איזה מהם קשור לFSB בלוח של GIGABYTE-UD3P בנוסף רציתי לדעת מדוע אני לא יכול להריץ את המחשב מעל באס של 422 מה אני צריך להעלות בווולטים שקשורים לבאס?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
צריך להמהיר לחבר שני מחשבים זהים עם Q6600 על לוחות Gigabyte GA-965P-S3, מארזי צ'יפטק. מקווה להביא אותם לאיזור ה-3.5Ghz לעבודה 24/7. מכיוון שאני מכיר את הלוח והקירור המחורבן שיש לצ'יפסט אני מניח שמעבר לקירור חלופי למעבדים, אצטרך להחליף גם את הקירור לצ'יפסט. מבחינת הקירור למעבד, חשבתי על ה-Tuniq Tower 120 בעקבות ההשוואה של HardOCP: http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQwMiwxNCwsaGVudGh1c2lhc3Q= את ה-Tuniq אני יכול לקנות ב-250 ש"ח וללא צורך במשלוח. ה-Thermalright Extreme יקר מדי ולא זמין מספיק, ולכן הערך לכסף שלו לא מצדיק את האקסטרא השקעה לדעתי. ה-V1 גם יקר יותר וגם מציג ביצועים פחות מוצלחים, למרות שאינו דורש פירוק של לוח האם, בכל מקרה אצטרך לפרק את הלוח…
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות 400MHZ (מפרט מלא <<<<<) והגעתי איתו ל420~ איך אני יכל לדעת מתי צריך להפיסק? הרי אני יכל לשים אותו גם על 600MHZ .... מתי להפסיק? ד"א איך אני שולח את הOC שלי לאתר? (ל-OCDB
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי זיכרון 2X2GB KINGSTON 800 MHZ PC2-6400 CL6 אני עושה OC למעבד אז חשבתי גם להחליף זיכרון שלא יגביל לי וגם שיהיה יותר מהיר. הלוח שלי לא תומך DDR3 לצערי אלא רק DDR2 עד 1200 MHZ אז השאלה מה עדיף לקנות? זכרונות DDR2 800Mhz - 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שאני אעשה לו OC ל 960 או 1200 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=8612 עולה 470₪ או זכרונות DDR2 1066Mhz - 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שישאר כנראה במהירות הזאת http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=8612 עולה 450₪ שווה לי בכלל להשקיע בזה או שלא יהיה הבדל בביצועים? ולמה ה800 עולה יותר יקר מה 1066?
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום אפשר לעשות OC לזיכרונות? אם כן, איך בדיוק? אשמח להסבר. אני מודע לכך שתרומתו של ה-OC במקרה הזה היא לא גדולה. תודה
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אם הלוח שלי לא תומך בזיכרונות במהירות של למעלה מ-1333MHZ זה אומר שאין לי אפשרות להמהיר אותם? יש לי לוח מדגם GA-H61M-S2V-B3 ואני לא רואה אפשרות בביוס של OC לזיכרונות...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך מתבצע OC לזיכרונות ? יש כמה נתונים - תיזמונים, תדר, FSB.... איך מתקשר הכל אחד לשני ? מה הקשר לחלוקב שווה ביחס למעבד.... מעוניין להבין לפני ביצוע OC.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שאלה שלי היא כזאת נגיד ויש לי לוח של 800MHZ עכשיו אני יקנה זיכרון של 1066 לדוגמה עכשיו בלי OC הזיכורונות ירוידו את התדר שלהם ל800... כאשר אבצע להם OC אז יעלה התדר עכשיו כאשר התדר המקורי של הזיכונות הוא 1066 אז כביכול הOC לא יפגע בזכונות נכון ?כל עוד אני לא עובור את ה1066 תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
רציתי לעשות oc לזיכרונות וכל פעם שאני מעלה קצת בהגדרות המחשב לא עולה ואני צריך להחזיר לרגיל מישהו יכול להגיד לי לכמה להוריד את הזיכרונות ככה שיעבוד יותר מהר ?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע OC לזיכרונות ושלי אבל אבל יש לי כמה שאלות לפני קודם כל המפרט שלי הוא פרסקוט 3000 (סוקט 478) עם OC ל-3400 לוח ASUS P4P 800 E DELUXE זיכרונות GIEL 512X2 זיכרונות ווליו רגילים שבאים על הצלעות קירור הסגולות האלה למי שמכיר ה-CL שלהם זה 2.5 ואני רוצה להוריד להם את התיזמונים ל-2 איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס? אני לא מוצא את האפשרות הזאת הזיכרונות האלה בכלל יכולים לעמוד בזה? אני יודע שהם לא משהו ב-OC מה הסיכוי שהם ידפקו ? ועד כמה זה מורגש ב-CL 2 אני רוצה גם להמשיך עם ה-OC למעבד כרגע הטמפ' שלו ממש נמוכה במנוחה ביחס לפרסקוט אני עובד בטמפ' של 32-38 גג במנוחה בהתחשב בפרסקוט עם קירור סטוק זה מעולה רק מרחתי לו משחה טרמית חדשה את הארטיק סילבר 5 מצויינת א…
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי למדריך/ להסביר לי איך אני מאיץ את הזכרונות ? תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתכנן ליקונת מערכת חדשה.. עכשיו אני מתכנן OC די כבד.. ואני רוצה להתנסות קצת במערכת הישנה. אז מישהו יכול להסביר לי איךעושים OC לזיכרות..? המערכת שלי זה.. CPU Type AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שתי סטיקים ג'נרי DDR-SDRAM של 256, הם על מצב 1:1... עכשיו הגעתי לדברים האלה בביוס : 128 Bit Access Mode = 64*2 or 128*1 Ch[glow=red,2,300]0[/glow] MA 1T/2T Select = MA 1T or MA 2T Ch[glow=red,2,300]1[/glow] MA 1T/2T Select = MA 2T or MA 1T DRAM CAS#Latecy = 2T or 2.5T or 3T DRAM Precharge Delay = 4T or 5T or 6T or 7T or 8T or 9T DRAM RAS#to CAS#delay = 2T or 3T or 4T or 5T DRAM RAS#Precharge = 2T or 3T or 4T or 5T איך הכי נכון לכוון אותם ? וכמה זה משנה ? ו-or זה או רק שאם כותבים בעברית הכל מתהפך, בעסה !!! תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-