אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח לעשות אפילו שינוי של 10 mhz לא מצליח בתיחול להעלות את הביוס חייב להחזיר לדיפולט כדי להתחיל נא הדרכה ראשונית למרות קריאת המדריכים לא מצליח. תודה מראש לעוזרים. אולי צריך לעצור משהו בsetup לעשות גיסאבל למשהו עיינתי בספרות של הלוח אם אך לא מצליח.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי מעבד P4 3Ghz המעבד בשבוע האחרון סתם ככה התחיל להיתחמם לרמה של 100 מעלות ויותר, וכמובן שהמחשב קורס תוך כמה דקות. לפי בדיקה שערכתי המאוורים עובדים על מהירות של 2500RPM אני מדבר על המאוורר של המעבד ( של אינטל) והמאוורר של המארז, כשאני נוגע בצלעות קירור של המאוורר של המעבד הם רותחות. עכשיו מה יכולה להיות בעיה אם שניהם עובדים יכול להיות שהמעבד נדפק?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבוע בערך אני קניתי צג LCD 240X64. הצג עלה לי סכום לא קטן של 160ש"ח כולל משלוח. כידוע יש בעיה עם צגים כאלה. הם מתחממים כאשר נותנים להם -12V ולא -8V. אז בקשתי ממישהו שיעזור לי והוא בנה והלחים לי סכמה מיוחדת שנותנת את המתח הדרוש בעזרת מייצב והכל חובר יפה וטוב ועבד ולא התחמם בכלל. אני ברוב טיפשותי חברתי את חיבור הMULEX הפוך (היה ניתן לחבר אותו בשני אופנים כי חציו היה שבור למען הכנסת החוטים). בכלל שהכנסתי אותו הפוך הוא נשרף לי ובנוסף גם הצורב שלי נשרף. אני ממש ממש מעוצבן ועצוב בגלל זה. לא רק שהלך מלא זמן גם ההשקעה של ה160ש"ח הלכה לפח ובנוסף הצורב נשרף ואני צריך להקשיע מלא כסף באחד חדש. מה שהכי מעצבן זה שהכל קרה בגלל הכנסה אחת הפוכה. אוי אוי אוי אני ממש לא מאחל את החוייה…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אנשים ... אחרי עבודה מאומצת והשקעה כספית לא קטנה הינה לכם קומץ תמונות שצולמו במהלך מסיבת רשת ... טוב אני אחסוך המילים ואתן למתונות לדבר.. http://ilf.israel.net/LandRover/case סרטון בנושא: http://ilf.israel.net/LandRover/case.rar
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. יש לי מערכת קירור מים של DD ואני מעוניין להוסיף בלוק קירור מים לזכרונות ?DDR II 533? - ?512MB Kingston? . השאלה כמה O.C אני יכול לעשות להם, עד איזו טמפ' ואיך ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי ותודה מראש על התגובות לאחרונה החלפתי מעבד מ- E6600 ל E8400 עד פה הכל טוב - המעבד חזק רק מה משום מה הטמפ' שלו בלי OC ובלי מאמץ ב- IDLE = 45 למרות בהוא 45 ננו וגם ה- VCORE שלו נמוך יותר משל ה- E6600 עם ה- E6600 הייתי מגיע לטמפ' הללו ב- LOAD FULL אשמח לעזרה בנושא
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי מספר שאלות! קניתי את הכרטיס המסך הבא עם המחשב החדש: Leadtek Winfast A-250LE TD MyVIVO Geforce 4 ti-4200 128mb. עכשיו, לפי האתר של לידטק הוא מספק רוחב פס של 8GB\Sec במקום הסטנדרטי = 7.1GB\Sec. כלומר המהירות של זה זה 500mhz DDR, נכון?! : מישהו ראה ברשת אתר שבדק את הכרטיס הזה ? ? ? ? אני רוצה לראות ביצועים נטו וגם עם OC... עוד דבר - האם לדעתכם אני צריך להוסיף קירור לכרטיס אם אני ארצה לעשות לו אוברקלוקינג למהירות המקסימלית ? ? ? האם אני מאבד את האחריות ברגע שאני עושה אוברקלוקינג לכרטיס? : ועוד משהו: איך עושים אוברקלוקינג לכרטיס מסך - דרך תוכנה\ביוס\פיזית ? ? ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב לאחר התקנת קירור המים להלן כמה תוצאות [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שיש לי בעיה עם הטמפ' של הדיסק הקשיח הוא מגיע במאמץ ל56C יש לי שני מאווררים של 120MM אחד עליו ואחד מוציא אויר מהמארז ובנוסף המחשב ללא כיסוי האם אתם מכירים תושבות לקירור הדיסק הקשיח ? ועד כמה הם יעילות?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה הרכבתי מחשב ל OC (מפרט בצד). החלטתי להשאיר את המעבד על OC של 3630 (330*11), Vcore אוטומטי בביוס. לא ביצעתי OC ל RAM והשארתי בתחום ה 800 MHZ. בימים האחרונים הרצתי מספר מבחני מאמץ (OCCT בעיקר) ללא בעיה כאשר במבחנים הראשונים הטמפרטורה המקסימלית לא עברה את קו 67 המעלות. אתמול המעבד חצה 74 מעלות והפסקתי את המבחן מספר פעמים. אילצתי את הקירור ל 100% וזה עדיין לא נפתר. מדגיש שלא מדובר במבחן ה LINPACK אלא ב OCCT הרגיל. אשמח להצעות לפתרון. תודה...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במידה אני מתכנן לעשות OC למעבד שלי (עדיין לא הגיע) שהוא מסוג intel pentium D 920 2.8GHz על איזה גוף קירור אתם ממליצים לי לעבוד איתו? על כמה מעלות המעבד יעבוד עם הגוף קירור האורגינל? וכשאני יעשה את ה-OC, על איזו טמפרטורה אתם ממליצים לי לעבוד איתה? אגב, התקציב שלי לקניית גוף קירור זה עד 200-250 ש"ח.
-
- 17 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי כמצויין למעלה AMD אם לוח GIGABAIT אם הלוח קיבלתי תוכנה לאובר קלוקינג אני מעיל אותה וכשאני נותן לא מספר מסויים לעלות עליו אני רואה את המספרים מתחילים לטפס וברגע שזה מטפס מעל אזור מסויים המחשב קופץ לריסטארת AMD Athlon XP K7 1700 לוח של GIGABAIT
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח אם : gigabye ga-p35c-ds3r זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 xms2 מעבד:q6600 g0 גוף קירור tt v1 אם יש לכם הצעה למשו קצת יותר טוב תגידו.... מארז:עוד לא בטוח אבל או הארורה 3d של גיגהבייט או אנטק 900 כניראה?(יש המלצה?)ועד כמה מארז באמת ישפיע על הקירור? אז בערך עד כמה אתם חושבים שאני יגיע תודה מראש...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מנסה להגיע עם הכרטיס לאוברקלוק כמה שיותר גבוה, רק שכשאני עובר 290\445 (סטוק 250\405) הכרטיס נתקע, וחוץ מזה כבר ב- 285\ 440 הכרטיס ממש רותח (הצ'יפים של הזכרונות, על הליבה יש מאוורר בלבד). חוץ מזה שיש פה כמה FXים שעברו OC ממש גבוה, אז גם אני רוצה להשתתף בחגיגה . ככה הכרטיס נראה: http://www.asus.com/products/vga/v9520td/enlarge.htm הבנתי מהמאמר פה באתר שהדרך לקרר צ'יפים היא באמצעות צלעות קירור לזכרונות, רק שאני לא מוצא באף חנות ברשת כאלה צלעות, רק לזכרונות של המחשב. מישהו שקנה יודע איפה? ובכלל, מי שעשה לכרטיס הזה אוברקלוק, יש לו איזשהי המלצה לאיך לקרר? כדאי להוסיף גם מאוורר חדש? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כככה אני לומד כול פעם דברים חדשים על oc וכמו לכול אחד יש לי טיפה פחד לא להרוס משהו בזמן שאני עושה oc וגם היתי צריך מישהו שיעזור לי בבעיות ורב תודות לאלמוג אבל החלתתי לעשות בסופו של דבר אז קבלו מפרט +תוצאות מפרט: מעבד amd 2600 mobile זיכרון מושקין 3200 הגירסה הכחולה לוח של גיגה בייט 7N400-L1 דווקה סבבבה של לוח גוף קירור של tt וולקנו 11+ זהווו הנה תוצאות תוצאות: אז ככככה עכשיו אני נמצא על 200*11.5 מעלות 53 במנוחה ו54 55 בעבודה לי נראה שהסנסור שלי דפוק או משהו כזה אולי ממישהו יסביר לי איך זה יכול לקרות? כי יש לי משחה טרמית מעולה ומארז מאורר בצורה לא מוגזמת אבל מאוורר מתח של המעבד אני על 1.65 אז פה עצרתי כי למה להמשיך עוד מה אני יעשה יעלה עוד באס או מכפל…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
same question same as in the topic and im planning to mode it so i wanna know and get some ideas from other ppl who have done any modding with that case? and that dude with a problem with my english i didnt asked u for that , ok , u %#@$#@$#@$ so please shutup :-X
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד E8400 כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 ללא אוברקלוק. זכרונות XMS2 800 DDR2 ספק קורסייר 450 וואט. קיצר אני מעוניין לברר מהם המתחים הנכונים ביותר שאוכל לתת הן למעבד והן לזכרונות. בתודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המעבד מגיע למקסימום 55 מעלות אבל עדיין נכשל ב-Torture Test. מישהו פה אמר לי שאצלו מעבד דומה רץ על 60 מעלות בלי בעיות, אז איך זה יכול להיות?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב פעם ראשונה הדלקתי ונכנסתי לביוס וזה מראה לי שהמעבד 72!! מעלות למה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה. אני בOC די רציני.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש את הקירור הכי משתלם מבחינת הקירור שלו.. שיהיה בטחוני.. ושלא יהיו מקרי נפילה כמו שראיתי פה עם איזה בחור שנפל לו הINFINITY .. והעיקר שייתן ביצועים חזקים ,יוריד הרבה את טמפ' המעבד ואת כל זה יעשה בשקט מירבי.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדליק תמחשב הוא עובד 10 שניות וניכבה אבל בדיוק ב 10 שניות ההלו הספקתי לבדוק תחום של המעבד בביוס הוא מראה לי 100 103 106 מעלות אולי בגלל שגירדדתי את כול המחשה הטרמית?????
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק די עלוב בלי ידע קודם בכלל. המערכת כמו שהיא כרגע נמצאת בצד, אם אפשר קישור למאמר\ים לאוברקלוק פשוט של המעבד. בעקרון את הדברים הפשוטים עשיתי, אבל אין לי מושג אילו מתחים לתת, איזה תדר לקבוע ל PCIE(ומה זה בכלל) ושאר ICH ובלה ובלה כמו-כן הזכרון שלי פועל ב 5CL - 6tRCD - 6tRP - 18tRAS - 21tRC ביחס של 3:5 FSB:DRAM כשבעיקרון הזכרון הוא 4-4-4-12 בקיצור, אשמח מאוד להסבר,או לקישור למאמר. נ.ב חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שעונה על כל השאלות שלי.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט בחתימה... טמפ' מעבד במאמץ 46 גג עם פריים95 ו-3dmark06 ביחד. ציפסט 43 PWM המופסטים האלה או מה שזה לא יהיה במאמץ 73(אמרו לי שזה בסדר) במנוחה 45. כרטיס מסך גם הומהר ל- 470/1200 שזה כמו 7800GTX, מנוחה 43 מאמץ 56-58. 3dmark01: 29,316 3dmark06: 4276 3dmark05: 7974 3dmark03: 17,514 [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג רצחני למעבד שלי, מ-550 ל-577 ;D והוא מגיע לטמפרטורת מקסימום של... 31°C... יכול להיות? או ש-MBM דפוקה? זה מעבד פנטיום 3. אם יש עוד פרטים שצריך לדעת, נא לשאול אותי.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-