עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום חברים ברשותי: Q6600 2GB 8800GS ומותקנים מחשב כ4 מאווררים: 1. ספק 2. מתחת לספק 3.על הכרטיס מסך והמעבד 4. בחלק הקדמי באזור הUSB ובתוכנת FANSPEED הוא מראה לי 2 מאוררים בלבד בנוסף, שמתי לב במשחקים הטמפרטורה עולה עד 59 מעלות! בנוסף - המאורר שמתחת לספק לא עובד בכלל. רציתי לדעת האם יש דרך להגיד את המאוורים שיש במחשב? יכול להיות שהמעבד לא מודע שיש את כל המאווררים ולכן הוא לא מקרר מספיק טוב? אשמח לדעתכם. תודה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Swed,

בכתבה שיש באתר אמרו שTR התחילה ליצר מאוררים http://hwzone.co.il/news/1228566696/30191/ עכשיו אני שואל מתי יגיעו המאוררים לארץ ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המחשב כל הזמן מרעיש בגלל המאוורר הדבילי, אבל חשבתי על זה שאולי זה בגלל שהמעבד מתחמם יותר מדי אז המאוורר מתאמץ(זה מאוור רגיל של אינטל, ומעבד D) קיצר אם אני אחליף תמעבד לדואל קור 2 ואוסיף זיכרון גי'גה, זה יעזור? או שצריך לקנות גם מאוורר טוב יותר? זה הלוח אם שלי Motherboard Name Gigabyte GA-945GZM-S2 (3 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gig bit LAN) אפשר בכלל להוסיף דואל קור 2 ללוח הזה? האם המעבד הזה:Dual Core E2180 Box Intel יותר טוב מהמעבד הנוכחי שלי : intel Pentium d 925

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Immaculate,

נראה לי קצת גבוה אבל בגבול הסביר לפני זה המעבד היה מתחיל על 70, ואז עולה-80, 90 והמחשב נתקע. ניקיתי את המשחה התרמית הישנה ושמתי חדשה, עכשיו הוא מתחיל על 40 ומתייצב על 50 מחשב לשימוש משרדי וביתי בלבד, לא משחקים וכאלה יש טעם להמשיך להתאמץ? תודה (אגב ניסיתי להריץ חיפוש, באמת שלא הצלחתי למצוא תשובה)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by aviram20,

היי חברים ערכתי את הכותרת , ועכשיו השאלות שלי הן אחרות. כרגע עשיתי OC , לא להאמין כמה שזה פשוט יש לי E2140 זמני שהגיע כרגע ל3.2 , מעבר לזה הוא לא מסכים מה גם שהזכרון מאוד מגביל אותי , יש לי סטיק ג'נרי אחד של 667 והוא כרגע עובד על 800 הטמפ היא 40 מעלות .. האם זה תקין? כמה זמן לאמץ עם OCCT כדי ליראות שהמערכת יציבה? מה לגבי המתח שהמעבד מקבל ? הוא לא ישרף לי הוא יומיים? מה לגבי הכרטיס מסך? הוא גם בOC עכשיו ? וביכלל....... זה בסדר? לא בסדר? אגב , חל שיפור ממש ממש ממש ממש משמעותי .. תודה לעוזרים ציפרתי תמונה של המצב כרגע.. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. החלפתי קירור לvandetta.. ונראלי שאני יילך על אוברקלוק ישלי e72000 לוח ג'יגהבייט g31 זיכרון 3 ג'יגה kingston עד כמה אתם ממליצים שאני יעלה את המהירות של המעבד?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לילה טוב מבקש המלצה למדריך לאובר קלוק לכרטיס מסך. 8800gt תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tk4,

השאלה היא כזאת... אפשרי לעשות 250FSB ולהשאיר את הזכרון על 1000 ואז יהיה 1:2? או שזה לא אפשרי?

• 17 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by TM101,

אני עושה אוברקלוק ומהירות הזכרונות עולה במקביל למהירות המעבד. אני חושש להגיע עם הזכרונות למהירות שהיא מעל 800 מגה הרץ ללא קירור ואני צפוי להגיע למהירות של 1300 מגה הרץ לזכרונות. עכשיו השאלה היא שאני מתקין גוף קירור לזכרונות צריך להשתמש במשחה תרמית או שמספיק שגוף הקירור יהיה צמוד לזכרונות ללא משחה תרמית?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Omry,

היי אנשים. בשעה טובה, הכול הגיע. (חוץ מהמארז, יגיע מחר) ברגעים אלו, כל החומרה מחוברת כמו שצריך (גם למסך ומקלדת ג'נרים כמובן ). אני מעוניין לחנוך את המערכת בעזרת איזה OC עסיסי. אז היה המערכת: i7-920 Cooler Master V8 Rampage II Extreme OCZ Platinum 3x1GB 1,333MHZ CL7 GTX295 SupremeFX X-Fi 3x WD3200AAKS RAID0 HD103UJ Backup בואו עזרו לי, חברי ה-OCרים! אילו מתחים מומלצים? האם זה נכון שהזכרונות שברשותי יכולים להגיע ל-1,800MHZ על 8-8-8-21 ומתח של 1.65V? אילו הגדרות לתת לכל הרכיבים? אילו בנצ'מרקים תרצו לראות? אילו בדיקות מאמץ מומלצות? תודה רבה ויום טוב תמונות של החלקים והמערכת רק מתי שהכול יורכב במארז כמו שצריך

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. השאלה -המעודכנת- שלי נמצאת בעמוד השני, אבל זכותכם לקרוא עכשיו, אני יושב על 3.39GHz. אם אני מנסה לעלות את התדר אפילו בעוד MHz בודד, הוא מדליק לי את המחשב, מתחיל לטעון את הWindows (הכל כרגיל), ואז פתאום מעביר אותי לאיזה מסך כחול עם אותיות לבנות שמתחיל במשפט:"Windows has reset the system to prevent damage to your computer.", ויש שם כל מיני אותיות ומספרים רצים (לא הספקתי לראות, זה רק שתי שניות). ניסיתי להעלות קצת את המתח, קצת שיחקתי עם הזכרונות, אבל פשוט אותו דבר כל פעם.. יש למישהו רעיון?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ניסיתי להגיע עם Q6600 שלי ל 3.6 והצלחתי לעשות את זה רק עם מתח של 1.575, זכור לי שלא מומלץ לעבור 1.5 אז כרגע אני על 3.45 עם מתח של 1.49 דרך אגב אין שום בעיה עם הטמפ' וגם במאמץ אני לא עובר את 55 מעלות. האם יש סכנה אמיתית במתח של מעל 1.5 ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני רואה שיש הבדל קטן במחיר, אבל מה ההבדל מעבר לזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3029 מול http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=4213

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מבצע כרגע OC ונגיד מ333X9 הרמתי ל360X9 ואני רואה שהטמפרטורה במנוחה נשארה תקינה האם יש צורך בבדיקת מאמץ? האם OCCT היא בדיקה טובה? וכמה זמן כדי להשאיר במספרים יותר גבוהים את הבידקה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין להחליף את המאווררי 80mm שיש לי במארז לחדשים כדי לקבל קצת שקט. קניתי אחד Arctic Cooling AF8025 PWM 80mm 80 mm Case Fan לניסיון, והוא דיי שקט ונעים. אך ראיתי שהוא מתחבר רק ללוח, ולצד התקע ללוח יש לו גם שקע זהה (ארבעה פינים ולא שלושה). האם זה אומר שאוכל לחבר כמה במקביל ולשלוט בכולם בבת אחת דרך SpeedFan? שמתי לב שבלוח שלי יש רק שתי כניסות למאווררים, ורק אחת מהן עם ארבעה פינים, כלומר עם Speed Control. הייתי רוצה לחבר נאמר שניים דרך כניסת השליטה במהירות הזאת. אפשרי? אגב, אם יש המלצה למאוורר אחר, גם שקט, אין הגבלת מחיר, אשמח לשמוע.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום אני מעוניין בקניית מאוורר 120mm שקט לקירור הדיסקים הקשיחים. מה הכי מומלץ? איך המאוורר enermax marathon? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 971 צפיות
  17. האם המאוור שמגיע האיתו זה מספיק בשיבל OC פשוט... אני רוצה משו ב-100 שקל...

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ערב טוב, E5200- בביוס הטמפ' מראה על 40 מעלות בעוד ה-SPEEDFAN (המחשב במצב מנוחה) , מראה לע 60 ויש לי אייקון של להבה לאחר חציית התחום המותר בתוכנה - 50 מעלות) 1) האם הפער בגלל זיוף החיישנים או בתוכנה ומה הטמפ' הרצויות למעבד הנ"ל ?? 2) למה בSPEEDFAN אני רואה רק סימון בהגדות טמפ' , רק של אחד המאווררים ? עליו מצויין 1600RMP ועל ה-2 האחרים מצויין הערך 0 . 3) הערך של ה-CPU FAN SPEED הינו 0 .. ושל ה - SYSTEM FAN SPEED ,הינו 1600. יכול להיות שהמאוור של המארז עובד במהירות גבוהה כ"כ? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי E8400 וכרגע הוא על אוברקלוק של 4.05GHZ נתתי לו מתח של 1.4000 האם זה סביר המתח הזה לאוברקלוק ?, כי רק ככה הוא עובר בדיקה ב - OCCT . לזיכרונות נתתי מתח של 2.0 . תודה .

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by TomerPerez,

ברשותי נמצא המארז corsair carbide 500r,הוא מארז מעולה אך יש לי בעיה אחת גדולה מאוד איתו-המאווררים שלו. הם מסתובבים על סל"ד מאוד נמוך,בקושי מזיזים אוויר וגורמים להצטברות רבה של אבק תוך זמן קצר מאוד במארז, ובפרט על המאווררים של גוף הקירור שעל המעבד ועל כרטיס המסך. לכן אני רוצה להחליף אותם במאווררים חזקים יותר,אך עדיין לשמור על רמת רעש נמוכה,של בערך 20-25 דציבלים. לא משנה לי מהיכן אני אקנה את המאווררים,אם זה מהארץ או מחו"ל. דפדפתי קצת באינטרנט וראיתי כמה דגמים שמשכו את עיני: דגמי הנוקטיואה למיניהם: http://ksp.co.il/?uin=13209 http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=52&lng=en&set=1 שהcfm שלהם יחסית גבוה לכמות הרעש שהם מייצrים ובנוסף כבר יש לי שנ…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. כבר תקופה שאני מעוניין לקנות את הבקר הנ"ל ואני מתלבט, מה אתם אומרים עליו? יש לי במארז 8 מאווררים של 120mm ועוד אחד 200, אני מעוניין לשלוט במאווררים הקריטיים בעיקר, עד כמה מאווררים אפשר לחבר לבקר הזה, ואילו סוגי מאווררים? יש לי במארז כמה מאווררים של antec tricool blue led 120mm שנראה לי שהם נשלטים(לא סגור על זה). בעיקרון אם יש למאוורר חיבור 3 פינים אז הוא נשלט?

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום שלום, יש לי Gigabyte 8800GT OC ישן שלא עובד, וכרטיס XFX 9600GT בתוך המחשב הנוכחי (להרצת PhysX) אז מה הבעיה בעצם? שהמאוורר של ה- 9600 מאוד רועש. לכן פתאום צץ במוחי רעיון! האם אפשר להעביר את הקירור מה88GT במקום הקירור של ה9600? כיון שהוא יותר גדול, יותר שקט.. הנה תמונות של שני הכרטיסים (והדגמים המדוייקים) http://bimg1.mlstatic.com/placa-de-video-nvidia-xfx-9600gt-pv-t96g-yhf-650mhz_MLB-F-3935174694_032013.jpg http://media.bestofmicro.com/S/D/113773/original/gigabyte_8800gt_sli.jpg

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by AVI17AVI,

אילטור קטן שלי נו מה אומרים?

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by ABL,

יש לי Gigabyte GA-Z77-D3H i7-3770k קראתי המון על אוברקלוקינג וכל אחד אומר לשנות דבר אחר בביוס. רציתי לדעת מה לשנות בביוס לפני שמתחילים באוברקלוק. רשימה של דברים תעזור לי מאוד ובכל מקרה הנה כמה הגדרות שהייתי רוצה לדעת מה לשנות בהם: :advanced cpu core features (?Turbo power limit: ? (250 (?Core current limit: ? (250 ? :Cpu core enabled ? :cpu enhanced halt ? :c3/c6 state support ? :cpu thermal monitor ? :cpu eist function :cpu core voltage control ?? :cpu PLL :3D power control (?Vcore loadline calibration: ??? (extreme

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by הדוד משה,

פשוט שוכב פה איזה מאוורר אחד כזה, וחשבתי אולי... "לשלב" אותו במארז תוך הפעלת לחץ פיזי מתון אני לא אעשה זאת אם הוא סתם ישב שם ליופי, כמובן. יש סיבה להשתמש בדבר כזה בכלל? הוא דוחף אוויר כראוי?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.