אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום 4 1.7 עם socket 478 לוח אם של INTEL Garibaldi שתומך בזיכרון RDRAM ושאלתי היא איך אני עושה לזה OC ומה אני צריך לקנות שהטמפרטורות לא יהיו גבוהות?? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, התלבטתי המון אם לקנות- X800GT של powercolor או saphire רציתי לשתף בביצועי ה OC עד עכשיו: (קניתי את ה powerclolor) כרגע הליבה עומדת על 550mhz (בסטוק- 475), והזכרונות- על 1100. (סטוק- 1000). יציב לגמרי, והראה התחממות של רק 4 מעלות..... דבר נוסף, לכל בעלי ה POWERCOLOR X800GT, תוכנות ניטור ולמשל ati-tool מזהות ליבה- R423. למרות שהליבה היא R480!!!! נבהלתי מזה מאוד בהתחלה, אבל אחרי הרבה בירורים בפורומים של POWERCOLOR, מסתבר שכל הצ'יפים הם R480, למרות שהם מזוהים כ 423.....
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל, האם כדאי לבדוק טמפרטורות ע"י Core Temp כאשר Show Delta to Tjunction temp מסומן? לפי מה שאני מבין מכל מאות ואלפי ההודעות בנושא הטמפרטורה, מה שחשוב זה לשמור את הערכים כמה שיותר גבוהים, כי ב-0 ממחשב יכבה את עצמו, כן?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני פחות משבוע את הכרטיס הזה אבל אני מחכה שיגיע שאר המחשב הכולל: AMD 64 BIT 3500 S-939 והשאר לא ממש חשוב ! בחנות (נעה) אמרו לי שאם אני יעשה או סי אני יגיע לביצועים של 9800 אקס טי אבל אני מפחד לגעת בו כי גם לא תהיה יותר אחריות וגם כי בחיים לא עשיתי דבר כזה ! אתם מציעים לי לעשות את המהלך הזה ??? ואם כן אז אולי תוכלו לעזור לי ? על הכרטיס כבר יש קירור סטוק על כל הזכרונות והכל אז בחלק הזה אין בעיה ! תודה ! ועוד שאלה : איך אני יכול לדעת אם יש לי חיישן טמפ' על הכרטיס ?!?!
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אפשר לעשות OC לכ. מסך הזה? אם כן איפה אני מוצא דרייבר? תודה
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי שאלה דחופה אני עושה עכשיו או סי לכרטיב מסך שלי ורציתי לשאול : אם אני מעלה את המהירות של הזכרונות ושל המנוע הגרפי האם זה נקרא לעשות או סי ? והאם יכול לקרות מצב שבו אני יעשה יותר מידי או סי ואז המסך יהפוך לכחול או שחור !??! אם כן מה עושים במצב כזה ?? תודה
-
האם צריך להוסיף קירור כדי לעשות אוברקלוקינג עד לרמה של ti-4600 (שימו לב כי אני מדבר על ה-128mb SE) ? ? ? או האם אפשר להסתפק בקירור שמגיע ??? אני לא מתכוון לתוצאות מקסימיליות...
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס הנ"ל, הרכבתי והכל עובד חלק בדקתי יחד עם המוכר בחנות והוא אמר שהספק שצריך זה מינימום 350W, ויש לי אחד כזה, של ENERMAX 353W) ENERMAX אפילו. פינקו אותי בעוד 3W המטורפים האלה ) קיצור, אני יכול לעשות OC לכרטיס המסך? אני יודע שכשעושים OC לכרטיס המסך אז כשמופיעים כל מיני קווים וצורות מוזרות יודעים שהגענו למקס' ושצריך להוריד את התדר, אבל כשאין מספיק WATTS לכרטיס, מה קורה? איך יודעים שזה מה שקורה?
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מספר שאלות... 1. יש לי בארטון 2500+, עם OC ל-3200+ שזה משהו כמו 2150Mhz. מכפלה 11 ו-FSB 200. מדוע כאשר אני מנסה להגיע למשל לFSB 210 הוא עושה לי restart כל פעם שהוא מתחיל להעלות את ווינדוס? (יש לי וולקנו 12, מארז antec amg1080 עם 5 מאווררים) 2. איך אני בודק מה ה-stepping של המעבד שלי? 3. האם יש מצב שאני מגיע מעל 400Mhz עם לוח NF7, זכרון סמסונג 3200 עם heat spreaders וAMD 2500+ עם volcano 12?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. עשיתי לפני כמה ימים מוד למעבד שלי: http://hwzone.co.il/community/threads/527785-מדריך-מצולם-להחלפת-המשחה-הפנימית-במעבדי-IVY-ו-HASWLL אני עדיין לא בטוח אם נפלתי על סיליקון לא משהו בכלל. הרכבתי לוח חדש של MSI וביצעתי OC שכן זה היה קלי קלות בלוח זה, הגעתי ל-4.6 יציב עם מתח לא נמוך של 1.3 וחום של 68 מעלות בערך לליבה החמה ביותר. נאמר לי שלוחות של MSI לא מורידים מתחים במצב מנוחה אז החזרתי את הלוח הקודם שלי למשימה, שהבנתי שמצטיין בזה יותר. אני באמת צריך את העזרה שלכם כיוון שאין לי כל כך מושג מה לשנות שם מבחינת מתחים, לבטל טורבו, להעלות את המכפלה ולהעלות את המתח אני יודע.. חוץ מזה מה עוד לשנות? יש שם דברים כמו PLL וכאלה.. יש פונקציה שתע…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים בניתי מחשב לחבר, מחשב נחמד++ עם 3570K ולוח Z68 של גיגהבייט (Z68X-UD3H-B3) שהוא קנה מיד2 ואני בדקתי תקינות. בכל מקרה, הוא ביקש שאעשה לו OC מתון למעבד. מה הבעיה? מכפלה פתוחה ולוח סבבה. הביוס היה מעודכן ל-F12. לא הצלחתי להעלות את המכפלה, מקסימום 38 ואז יורד חזרה ל-16. מגבלות הטורבו. אחרי חפירה ארוכה ברשת, מצאתי את הבעיה, ללוחות Z68 של גיגהבייט אין תמיכה ב-OC למעבדי אייבי. הפתרון היחיד הוא לעדכן ל-UEFI (המחליף של הביוס) שנמצא בבטא. אחרי שלקח לי שעה להביו איך לצרוב את הגרסא הזאת (שלא נתמכת ע"י כלי הצריבה של הלוח) ניגשתי מותש למלאכת האוברקלוק. העלתי מכפלה ל-44 ומתח ל-1.25. נקודת זינוק טובה. שמח וטוב לב עלינו לווינדוס, פתחתי CPU-Z ו-OCCT וכמובן realtemp TI לה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון ניסיתי לעשות OC למעבד, כיוונתי ל- 4.3 Ghz. התחלתי עם שינוי של המכפלה ל-43, ביטול Turbo, מתח vCore של 1.2 ולאט עליתי ל- 1.23 (אחרי בדיקות יציבות). בדקתי כמה שעות עם OCCT, כמה הרצות של IBT והכל היה בסדר, הבעיה היא שתמיד ב-PRIME אני מקבל שגיאה אחרי 3-5 שעות של הרצה, ואני לא רוצה להעלות את המתח מכיוון שהטמפרטורות כבר מגיעות ל-90c. קראתי קצת באינטרנט (ביקורות שונות ופורומים) לפני שניגשתי לפתוח את הדיון פה, על הלוח אם שלי, על הקירור, על המעבד, על הכל בערך, ולא היתה ביקורת אחת שמתקרבת לרמה הירודה של יכולת ה-OC הזאת, לא במתח ולא בטמפרטורות. הטמפרטורות האלה גבוהות, בדרך כלל אופייניות ל-OC של 4.5 ומתחים 1.25-1.3 במערכות דומות לשלי, וגם המתח שנדרש גבוה, בדרך כ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי את ה3800+ dc של amd יחד עם לוח אם am2v890-vsta של asrock רציתי לדעת אם איזו תוכנה אני יכול לעשות oc למעבד(כמו למשל ati tool לכרטיסי מסך)? ועד כמה בערך אני אוכל לעשות oc עם הקירור סטוק?וגם איך לדעת מתי להפסיק את ה-oc(מה הטמפרטורה שזה מתחיל להיות מסוכן)? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הי חברים, אחרי תקופה של יותר מחודש, אני מזמין אתכם לצפות בסרטון החדש בערוץ Yarimiz והפעם: OC ל-4790K ביחד עם MPOWER MAX AC וקירור NH-D14 בימים הקרובים סרטונים חדשים עם חומרה אפילו יותר מטורפת! תמשיכו לעקוב!אצפיה מהנה!
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
עבדתי לפי ההוראות האלה - http://www.aoaforums.com/forum/aoa-faq/32005-overclocking-your-nvidia-6800-6800le-ddr.html אצלי היו רק 6 v לפני ו-10 אחרי (תמונה מצורפת). מה זה אומר? שבעצם בברירת מחדל היו לי רק 6 צינורות במקום 8? דף המוצר - http://www.inno3d.com/products/geforce6/6800le.html [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אוקי, אז זה מה שיש לי, ואני דיי מתחיל עם העניין, אז אני אשמח לאיזה מדריך (חיפשתי ולא ממש מצאתי) ל-OC הכי טוב לכרטיס, מבלי לפגום הרבה בחייו. אני צריך גם תוכנה לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס. ועד שאלה יש לי, זה למה כבר לא מוכרים את ה-7800?! יש איזה סיבה משמעותית? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
-
-
החלטתי לעשות OC לכרטיס שלי, והשתמשתי בCOOLBITS. אחרי שאני מתקין את הREGISTRY הנ"ל, אז באופצית האוברקלוק בדרייברים יש "detect optimal frequencies". עשיתי את זה, וזה החליט לעשות לי אוברקלוק מכובד מאד אני חושב לקירור הסטוק שלי, 560 לליבה ו784 לזכרונות. הרצתי 3DMARK05 וזה נתן לי שיפור גדול מאד יחסית של כ-1500 נקודות. הטמפ' עלתה מ45 בIDLE ל52-53, וישר אחרי שהרצתי 3DMARK אז נכנסתי להגדרות והסתכלתי, והטמפ הייתה 54-55... אני לא יודע אם זה נחשב לטמפ' בעומס. איך לבדוק באמת כמו שצריך טמפ' בעומס? לא היו שום ארטיפקטים ב3DMARK והכל כמו שצריך, ואם אני לא טועה אז הטמפ' סבירות לחלוטין. עכשיו לשאלות א. האם מומלץ להשתמש בDETECT OPTIMAL FREQS של COOLBITS, או שזה שם לי על FREQS יותר מ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי אובר למעבד (המפרט בצד) ומעל 3.32 יש קצת בעיות לפעמים אני מאמין שזה בגלל התדר של הזיכרונות (העליתי להם מתח). הלוח תומך עד 667MHZ ולכן אני לא יכול להעלות לדוגמא ל-720MHZ,תקנו אותי אם אני טועה.. ז"א שהאופציה היחידה היא להשתמש ב-DOWN CLOCK לזיכרון כלומר לשים מחלק של 3.3 או פחות. אמת או לא?
-
- 4 תגובות
- 405 צפיות
-
-
עזרה בהגדרות תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
חחח טוב שהשביתה בטכניון נגמרה - היום מתוך שעמום עשיתי OC לכרטיס מסך ומעבד וזה מה שקיבלתי ב3DMARK06 (הטמפ' של הכרטס מסך אומנם הגיע בשיא ל-75 אבל לא היו ארפקטים אז למה לא...
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בהתחלה שאלתי בגיימר... אבל אהאנשים שם לא רציניים.. רציתי לעשות OC למעבד שלי מ-2040Mhz ל-2200Mhz אבל מסתבר שהזכרונות שלי לא מספיק חזקים, ורק קניתי את המחשב אז אני לא מוכן להוציא כ-600 שקל על זכרונות טובים יותר. (אכן כן, עשיתי טעות מרה..) בכל מקרה, ניסיתי לשנות את התזמונים של הזכרונות ולאחר מכן שעשיתי OC המחשב נכבה אחרי כמה שניות. יכול להיות שהסיבה לכך היא המתח ולא התזמונים של הזכרונות או הזכרונות עצמם? (בדקתי את הטמפרטורה והיא הייתה בסדר גמור, דרך אגב..) תודה (רק שתדעו שאני חדש בכל הקטע עם OC... אז אל תצפו ממני ליותר מדיי)
-
- 22 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ברצוני לבצע OverClock למעבד הנ"ל. מהירות הסטוק היא כמובן 1800Mhz. עם קירור סטוק הטמפ' במנוחה היא 33-35 מעלות ובמאמץ 40-45 מעלות. עד כמה לדעתכם אני יכול לעלות את המהירות, ואיך? בביוס ראיתי שאני יכול להעלות רק את ה-FSB, ולא לשנות את המכפלה(רק של ה-HTT, שהיא כרגע על 4, ואני יכול לשנות ל-5). מקווה שתוכלו להדריך אותי. תודה
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי יך לעשות oc למעבד?(לא מצאתי במדריך,או שמצאתי אבל לא הבנתי...) ועד כמה אני אוכל להגיע עם קירור סטוק(ומה המעלות המומלצות במאמץ וללא מאמץ...) תודה.
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איזה תוכנה מומלצת לעבוד עם המעבד הנ"ל ואיזה קירור אתם\אתן ממליצים\ממליצות לי לשים על המעבד בשביל שלא ימות לי...?
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מעבד AMD 64A- 3000, אני מעוניין לדעת לאיזה OC הגיעו עם המעבד הזה? אני אישית הגעתי לOC 2.34G אני רוצה לדעת אם זה הרבה (אני חדש בפורום, לכן אני לא רוצה להוסיף סתם עוד עומס אז אם תוכלו להביא לי קישור אני יסתדר,תודה) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-