אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
same question same as in the topic and im planning to mode it so i wanna know and get some ideas from other ppl who have done any modding with that case? and that dude with a problem with my english i didnt asked u for that , ok , u %#@$#@$#@$ so please shutup :-X
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קוויק סטיל מיועד למתכות אז אני לא יודע אם בטוח לשים אותו על שבב של כרטיס מסך...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 80 מ"מ ישן, אין לי מושג כמה ישן אבל נראה לי זה מספק. רק בעיה קטנה, שמתי אותו והמחשב רעד כלכך שאחותי חיפשה את האפאצ'י שטס בחוץ. יש מצב לתקן אותו או שהוא יגיע לזבל?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
NVIDIA סוףסוף הוציאו את תוכנת האוברקלוק שלהם שנקראת SYSTEM UTILITY. בעיקרון אפשר לשנות שם הכל ממהרות באס עד תיזמוני זכרונות, מתחים מהירות AGP מהירות מאווררים ומה לא. כרגע זאת רק הגרסה הראשונה והתמיכה הרישמית בלוחות היא מאוד נמוכה. ניסיתי להפעיל אותה על לוח האם שלי ABIT NF7 VER2 וכרגע חלק מהאפשרויות חסומות אצלי - הדבר היחיד שעובד לי טוב ומעניין זה מהירות הבאס , מה שמאפשר לי להוריד אותו כשאני לא משחק או דוחס משהו וככה להוריד את כמות החום של המעבד והמערכת מה שתורם לאורך חיים "בריא" יותר לרכיבים.זה נקרא UNDERCLOCK ואני עושה את זה גם לכרטיס מסך שלי. בנוסף גם יש חלון עם מידע לגבי הלוח דריברים זכרונות וכו'. אמנם NVIDIA ביקשו להוריד ביוס אחרון דבר שעוד לא עשיתי (יש ללוח שלי ביוס …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה יהיה מוסרי לקרא למעבד שלי XP1800 , כי עשיתי לו אוורקלוק ל1530 ? כי גם חסר לי 3 מגהרץ , ואין לי SSE , אז מצד אחד זה באסה מצד שני זה מגניב . מה אתם אומרים ?
-
האם היא צריכה לגעת בגוף המעבד או לא? שאלתי הרבה אנשים ולא קיבלתי שום תשובה אחידה חלק אמרו שהיא לא צריכה לגעת כיוון שאז הטמפרטורה שמדווחת תהיה גבוהה יותר ממה שהיא באמת, חלק אמרו שהיא צריכה לגעת כדי לקבל מדידה מדויקת יותר וחלק אמרו שזה לא משנה כי ממילא הדיודה לא מדויקת בכלל. ובכן, What do you think?
-
- 17 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי! ;D לאחרונה אני מתעניין מאוד במודינג למארז, אבל אני לא יודע איך לצבוע את המארז. האם יש צבע מיוחד לזה? האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? תודה!
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שיפור של 26 נקודות לטובה ב 3dmark2001 2863 ב733, 2889 ב852... לא רע לא רע... ציפיתי ל100 - 200 נקודות יותר AGP @ 2X SDRAM @ 110 Mhz PCI @ 46 Mhz CPU'S FSB @ 146 Mhz CPU'S CORE @ 1.65V מה אתם אומרים.. להשאיר את זה ככה? אופס....... טעות בפורום, נו טוב... בשעות הקטנות של הלילה לא שמים לב לאיפה נכנסים.
-
אחרי המודינג של prototipe חשבתי על משהו, בואו כול אחד יתפאר בהישגיו, המודינג שהוא עשה. אני יתחיל חפירה במעלה המארז ולשים שם מאוורר 80 מ"מ (את החפירה ביצעה אורן מזיגזאג צביעת המארז והפיכתו למארז שכול גיימר היה מתגאה בוא (הסמלים של-,max payne, deus ex half life, halo, red faction, q3a, b&w, ut) שאני חייב לציין שזה המודינג שאני הכי מתגאה בוא היה לי תכנון לעוד מודינג של הוצעת הספק מחוץ למארז ובמקום שהוא היה לשים שני מאווררי 80 מ"מ אבל לא יצא לפועל אז אני יוצר חפירה בצד ושם שם 8ם מ"מ ומעל הכרטיס מסך שם עוד 80 מ"מ אשר לא חפור בתוך המארז. ליפינג לblue orb ועכשיו למודינג הקנויים שאני לא מתגאה בהם crystal orb וantec cyclon blower אל תדאגו, עוד רשימת המודינג שלי תתארך! ומה של…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני להמהיר את המעבד שיש לי כרגע AMD ATHLON XP 1600+ יש לי לוח אם שמותאם להמהרות זה ה EPOX 8KHA+ WITH VOLCANO 6CU+ HSF שאלתי היא עד כמה אתם אומרים כדאי להמהיר אותו שיהיה יציב ולא יתחמם במיוחד?? כרגע טמפ המעבד היא 40-42 במנוחה והאם אתה מכירים כתבות מוכחות על המהרה שעשו עם המעבד והלוח אם שיש לי
-
עשיתי אוברקלוקינג רצחני למעבד שלי, מ-550 ל-577 ;D והוא מגיע לטמפרטורת מקסימום של... 31°C... יכול להיות? או ש-MBM דפוקה? זה מעבד פנטיום 3. אם יש עוד פרטים שצריך לדעת, נא לשאול אותי.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך עושים O/C ל-xp1700 , לוח אם ga7vtx-h - אם אפשר הסבר מהתחלה?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הכותרת דיי אומרת את הכל . קודם הייתה מזוודה קטנה ופשוטה , שכנראה תועמד למכירה , ואותה החליפה מזוודה מספר 2 :
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברל'ך... רק שתדעו שאני גאה ומרוצה מעצמי כמעט עד השמים. היום עשיתי את האוברקלוק הראשון שלי וגם בהצלחה. זה היה על מחשב חדש לחלוטין שפועל בפעם הראשונה (בעבודה, אז מה איכפת לי ;D). זה היה מעבד פנטיום 4 1.6 שהגיע למהירות של 2066. הטמפ' הממוצעת היתה 40-42 מעל'. החזקתי אותו כך כחצי שעה והחזרתי למצב הקודם מבלי שאף אחד ישים לב. דרך אגב הטמפ' הנ"ל נורמלית נכון ?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פחחחחח קטע קטע , תודות לMUSHKINRULES מכאן , שגילה שכן יש מחלקים בלוח הזה , EP-KHA8+ , הגעתי ל190 מגהרץ , אבל זה היה לזמן ממש קצר , כי פחדתי לטגן את הכרטיס הקול , ומה שמוזר זה שהכרטיס הרשת הערבי של אינטל אפילו התחבר לי לאינטרנט . מפחיד לראות מספרים כמו AGP על 96 מגהרץ , וPCI על 48 מגהרץ .... מאוד מפחיד .
-
טוב.....אני החלטתי לצבוע את מקלדתי הנווה...... בשחור! :asthanos: עכשיו.... יש כמובן כמה שאלות 1.באיזה צבע להשתמש.....ומה אופן הצביעה? 2.איך אני מגן על החלונות השחורים של הלדים ועוד כמה פרטים: 1.אני לא צובע את המקשים 2.זה כבר מודינג שני למקלדת (הראשון היה להחליף את הלדים) 3. יש מודינג שלישי ;D נ.ב: 1.אם צריך עוד פרטים רק תגידו מה ואני יענה 2.אני יודע שיש מקלדות שבאות בשחור! אבל אני רוצה לצבוע את שלי! לכן אל תשאירו תגובות מטומטמות של "פשוט תקנה מקלדת שחורה" תודה על העזרה ובהצלחה לי
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכוון ליצור אוברקלוק של 350-400 Mhz . ואם כן תביאו לי בבקשה אפשרויות שלפי דעתכם הם הטובות ביותר מבחינת סחיטת מיץ/חום ואם אפשר גם שיפור ביצועים. הHSF שברשותי הוא של ספייר 4500 סל"ד (מה שמגיע עם המעבד). החלקים: AMD דורון 800. ASUS A7V266-E. 512MB DDR266 Micron. 128MB DDR 266 Kingston. נ.ב לכל מי שהיה מעורב בת'רד הקודם שלי אז זה לא אקטאולי , הבעיה נפתרה. עריכה: הכוונה בצירוף היא שילוב טוב של מכפלה וFSB ולא חומרה חדשה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס הוא gf4 ti 4600 של MSI על אקספי בהחלט קיבלתי שיפור ל 8686 נקודות ב 3dmark2001 ב 1024x768 32bit הדבר המוזר הוא ששמתי לב באיזה השוואה של ג'יפורס 4 טי 4600, הוא שבכל הבדיקות של fps קבלתי בממוצע בכל בדיקה כ 30-40 פריימים פחות ממה שהיה בביקורת אבל בשאר הבדיקות כגון: Fill Rate (Single-Texturing) Fill Rate (Multi-Texturing) High Polygon Count (1 Light) High Polygon Count (8 Lights) Environment Bump Mapping DOT3 Bump Mapping Vertex Shader Pixel Shader Point Sprites קבלתי גבוה יותר משהיה כתוב, בכ 3-20 יותר. אבל... בציון הכרטיס שמה קיבל 9800 בערך לעומת 8686 שלי אז אני רואה שאני כבר לא מצליח לסדר את הבעיה המעצבנת אז אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל................…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חזרתי מבית ספר כאשר הטמפרטורה של המעבד עם וולקנו 7 הייתה 42. ובדיוק אמא שלי התלוננה על הרעש אז רציתי לראות במארז איפה אפשר לעשות ניסויים להפחת רעש הרעש ההכי מפריע, הוא המאוורר של הכרטיס מסך שמרעיש בצורה מזוויעה, והוולקנו 7.. אז חשבתי, שאם בקריסטל אורב שמורידים את הגריל הרעש מופחת, אז אולי יהיה ככה גם בוולקנו אז העפתי משמה את הגריל של הוולקנו7, החזרתי את הברגים והכל אני מדליק את המחשב פתאום תוך דקות, מ 39 מעלות, ל 46. איך זה יתכן ?? לא יתכן שהגריל עולל זאת! מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את הטמפרטורה למצב הקודם ???
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה עובדות על הלוח הרקוב הזה : 1. הביוס הטוב ביותר להמהרה בו הוא דווקא הישן 10.10 שמאפשר BUS גבוה יותר..... 2. בהמהרה גבוהה מידי הלוח לא רק שלא עולה הוא משמיע קולות של סירנה..... 3. לאחרונה היגיעה לארץ לוח גיגה בייט GA60XT עים ציפסט אינטל ששם את האסוס בכיס הקטן פרט לעודה שיש לא רק 5 PCI דן
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מכיוון שהמאוורר המקורי שבא עם הכרטיס הרעיש מדי, החלטתי לשים קריסטל אורב במקומו.. הסרנו ( אני ו Component ) את ההיטסינק המקורי שהיה על הכרטיס (שמרוח בחרא לבן ונראה כמו פלסטיק שצבוע בספריי, כמו האקדחים עם האורות והקולות של פעם, אקדחים של מכבי אש משטרה וכו') מרחנו את הארקטיק סילבר 3, אך כשבאנו להרכיב את הקריסטל אורב, החורים בכרטיס היו צרים מדי. הבאנו חוט נחושת (מבודד!) והדקנו איתו את הקריסטל אורב על הכרטיס. בנוסף עשינו סדר בכבלים במארז, הנה כמה תמונות: המארז - לפני: בלאגן גדול כנ"ל הכ. מסך - לפני: היטסינק פלסטיק!!!!!!!! ----------------------------------------------------------------------------------------- המארז - אחרי: הכ. מסך - אחרי: שימו לב במ…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חייברה , אני על פנטיום 4 1500 , אני צריך עזרה קטנה בלכנפג את MBM כינפגתי את הסנסורים של המעבד ושל המארז (טמפ') האם הטמפ בתמונה הם נורמליות? כמו כן , איך מכוונים את ה RPM SENSORS? עזרה.. =) (תראו תתמונה) הטמפ של המעבד נעה בין 38-44 והמארז 30-32 נורמלי? גבוה?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד מאווררים? (1 או 2 ) ואני יכין פתח (זה אין בעיה) אני רוצה אותו למעלה ! אני צריך אחד חזק ושקט שקט שקט זה ממש חשוב שהוא ההיה שקט
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום מרחתי חומר טרמי מסוג ננוטרם על המעבד שלי ושחיברתי הכל וניסיתי להפעיל את המחשב אז כאילו שהחלקים של המחשב לא מקבלים מתח ושום דבר לא עולה מה זה יכול להצביע? שהמעבד נשרף? איך ניתן לבדוק אם המעבד עובד? ואיך ניתן לפתור את זה?? אני מיואש ??? ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-