עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mdmdmd,

שלום לכולם לפני כמה זמן היה לי כרטיס מסך 6600LE (מפרט בצד) ואחרי שהשתמשתי בתוכנה ATITOOL ה OC היה כמובן על הפנים אבל בכל זאת ניסיתי אותה כמה זמן בכל מקרה לאחר כמה זמן שהכרטיס היה ב OC הבנתי שלא מרגישים כמעט שינוי בבצועים שלו אז החלטתי להחזיר את ההגדרות הקודמות של הכרטיס (עשיתי את הבדיקה של ATITOOL וקבעתי לפי זה(בהתחלה) בכל מקרה אחרי כמה זמן שהכרטיס הוחזר מחדש למצבו הרגיל הוא פשוט "קם יום אחד והחליט להשרף!!" פשוט המחשב עבד, UPS והכל ופתאום אני מתעורר בבוקר לגלות שהמסך לא עובד...אחרי כמה בדיקות וחיבור לכרטיס ONBOARD הבנתי שזה לא המסך אלא הכרטיס, כדי להיות בטוח וכמובן להשתמש באחריות שלי הלכתי לטכנאי שלי שמכר לי את כל הסט של המחשב והוא חיזק את דברי---- עכשיו כמה שאלות: 1) יכו…

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by PuG3o6,

תגידו שמתי מאוורר ל.מסך שלי ורציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות OC במנוחה הטמפרטורה 40 מעלות ובלחץ לא עובר 50 יש לי gaiward 7600GT 256mb תודה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by idani1983,

שלום אני רוצה לעשות איזה OC קטן ל כרטיס שלי מתוצרת PNY גדי לראות להיכן אני יכול להגיע עימו. כרגע אני משתמש בתוכנה RIVA ואני מעלה בכל פעם את המהירות באיזה 5-7 MHZ גם ל CORE וגם לזיכרון. השאלה שלי היא האם מה שאני עושה זה בסדר<? ודבר שני איך אני יכול לבדוק את היציבות של העניין -כרגע אני בודק ב 3DMARK05 אבל במה עוד לבדוק את היציבות חוץ מזה איך אני יכול לבדוק מה הטמפ' שלו בזמן מאמץ מבלי להיכנס למשחק או משהו כזה - זה מאוד חשוב לי כי גם בסטוק הטמפ' של הכרטיס היא על 69-71 בזמן מאמץ אז דיברתי עם PNY ןהם אמרו לי שאין עם זה בעיה עד איזה 85 לא שאני רוצה להגיע לזה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by יניב51,

שלום לכולם יש לי 7900GS עם קירור VF900 ואני מעוניין לעשות לו OC. רציתי לדעת עם איזה תוכנה הכי מומלץ, ATITOOL או coolbits הציון שלי ב 3DMARK05: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=6729959 והאם יש לגם גם טיפים תודה מראש, יניב נ.ב אחרי 10 דקות של בדיקת ארטיפקטים הטמפ' לא עלתה על 52 מעלות ( כמובן שגם בלי שום שגיאות... )

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by haimon_v,

חבר'ה - אני מעונין לעשות oc רק לכרטיס מסך בעזרת riva. לאיזה מהירויות הצלחתם להגיע? המהירויות המקוריות הן 450 ו 660, עליהם קיבלתי 4199 ב06. העלתי ל 470 ו 680 וקיבלתי 4352. אפשר להעלות עוד? האם אראה שיפור במשחקים?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by יניב51,

שלום לכולם. יש לי 7900GS שמשום מה נותן לי תוצאה דיי עלובה בשבילו ב 3DMARK05 וגם באובר הוא לא עובר את ה 525 בליבה.. יש לי עליו VF900, הטמפ' במאמץ עד עכשיו לא עברה את ה 53 מעלות לאחר 10 דקות של בדיקת ארטיפקטים ב ATITOOL. התוצאה שאני מקבל ב 3DMARK05 היא 6300+-, דיי עלוב לכרטיס הזה... מפרט אתם יכולים לראות בצד... כאשר עברתי את ה 525 בליבה התחילו להיות לי ארטיפקטים ב ATITOOL וגם התוצאה ב 3DMARK05 ירדה.. כרגע אני על מהירויות סטוק. כשהגעתי לאובר של 450@525 ליבה 660@760 זכרון התוצאה ב 3DMARK לא הציגה שינוי משמעותי, רק 6600... ברור לי שיש כאן איזה פאק, אבל אין לי מושג מה לעשות... אני מקווה שכאן תוכלו לעזור לי אגב, stingeR אני מקווה שלא תנעל את האשכול למרות שדיברתי א…

• 18 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by Omri643,

יש לי את הכרטיס הנ"ל והוא לא חזק מספיק בשבילי(האמת די בסדר אבל אני רוצה טיפה יותר)[ סתכלו רגע על המפרט,תגידו לי אם אפשר בלוח שלי לעשות OC וגם תגידו לי אם כדאי ואם זה ישפר משהו

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  8. Started by hakoki,

המפרט: 6420 gigabyte 965p s3 2gb kingston 667 cl5 8600gt 256 palit hec 6a19b+400trt אני צריך הצעות לפתרונות קירור למעבד ולכרטיס מסך כדי לעשות להם oc נחמד(לא משהו רצחני) והאם הספק והמארז מגבילים בקטע הזה?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  9. שלום, לא מזמן רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE 8600 GT עם 512 בזיכרון. השתמשתי ב RIVA TUNER בכדי לעשות OC והשגתי ככה: Core Clock - 709 Shader Clock - 1602 Memory Clock - 542 וגם האמת ששכחתי את הערכים המקוריים אני יודע, מטומטם מצדי... רציתי לשאול, מה היא הטמפ' המומלצת ואיזה מספר לא כדאי לעבור או להגיע אליו? עד איפה אני יכול לעשות OC לכרטיס בצורה מומלצת? ואיך המספרים עד עכשיו :s05: טמפ' במנוחה 62-67 מעלות (יום ולילה) ובמאמץ 73-78 הדגם המדויק: GV-NX86T512H קישור לאתר יצרן: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2604 בתודה מראש, קובי

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by huhxd,

שלום לכולם, לפני כמה ימים התחלתי ב OC ל 8800GT שלי. אני משתמש בתוכנה RIVATUNER. ה STOCK של הכרטיס הוא 600/1500/900. כרגע אני נמצא ב OC יציב על 700/1750/1000 לאחר כמה לופים ב 3DMARK 06. 700 - CORE CLOCK 1750 - SHADER CLOCK שזז בהתאם ל CORE CLOCK 1000 - MEMORY CLOCK כשאני מנסה להעלות את ה CORE CLOCK או את ה MEMORY CLOCK בממש טיפה (5 לכל אחד, גם בניפרד וגם ביחד) אני מקבל תקיעות בדמואים(בעיקר בסוף כל בנצ'מארק) ב 3DMARK. אני משתמש בקירור סטוק של הכרטיס. הטמפ' במנוחה על 38% מאוורר: 60C ובמאמץ (ללא העלאת המאוורר): 75~, אבל כשאני מאמץ אותו המאוורר עולה אוטומטית עם פרופילים בתוכנה כך שהטמפ' נשארת באזור ה 65~. אשמח לקבל עזרה תודה.

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by netanel38121,

הגעתי לOC בתוכנה RivaTuner לתוצאה ב Core Clock 625 וב Memory Clock 850 רציתי לדעת מה המקסימום שמומלץ ל OC בכרטיס כזה ? הרגשתי שיפור אבל אני רוצה עוד.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by oren99,

מישהו יודע מה המדדים הגבוהים ביותר שאפשר להגיע עם קירור סטוק? אני כרגע ב: core: 624 shader: 1445 memory: 936 הטמפרטורה לא זזה ממש (עדיין 72-75 מעלות במאמץ) ועליתי בסביבות ה1000 נק' ב3DMARK אפשר לקחת את זה עוד למעלה בלי שינוי מתחים ובלי שינוי גוף קירור ושישאר יציב?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by Esparco,

טוב אז ככה השעה 5 בבוקר סוף סוף הצלחתי לעשות את המוד שפותח את כל אופציות ה OC בביוס של ה BAD AXE שלי אז ככה העלתי את ה FSB ל 1066 פשוט וקל זכרונות העלתי מ 533 ל 667 בלי שינויים במתח .. הכל נשאר על מתח סטוק גם זכרונות גם מעבד. קיצר הרצתי סנדרה וPC MARK05 ... ניראה לי שהתוצאה בסנדרה לא משהו אבל בפיסי מארק הוצאתי כמעט 6000 יישמח לשמוע תגובות בנוגע לתוצאות .. בנוגע לטמפ' המעבד על קירור סטוק לא עובר את ה 60 מעלות במאמץ מלא.. (בקרוב פריזר 7 פרו) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by AMD-Z,

רציתי לעשות איזה אוברקלוק נחמד של 25 מה"צ לליבה של הספיר שלי. זה אפשרי בכלל? כי שמעתי של9500 פרו יש נעילה! ואם כן, נראה לכם שכדי להסתכן עם הקירור המקורי של ספיר?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  15. Started by Bessmertniy,

אז ככה כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי.... ובפעמים שניסיתי היו לי באגים גם עם עשיתי OC קטן של 5-10 mhz לפי מה שהבנתי הכרטיס שלי נעול העם מישהו היה לו נסיון עם הכרטיס הזה ... ויכול לעזור לי בפתיחה ו ב OC . תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם לאחי יש ר9550 ושמעתי שאפשר למתוח אותו יחסית בצורה טובה ושהוא עומד בלחץ מתון מישהו יכול לתת לי איזה כוון אות לינק לOC המתבקש דא זה כרטיס של גיגהבייט

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by coolmeen,

לפני כשלוש-ארבע חודשים רכשתי את ה radeon 9600 xt של 3d-club ,החלטתי לבצע oc ולראות את כוחו,לאחר שהגעתי ל 550 בליבה ול 380 בזיכרון הפסקתי כי כל המחשב ששלי התחמם מזה כי זה פיזר חום רב, האם יש כאן מישהו שברשותו כרטיס מסך מדגם זה מחברה זאתי? האם לאיזה oc הצלחתם להגיע? עכשיו אני רוצה לקנות קירור כמובן חשבתי על vga silncer וסינקים לזיכרונות,אבל ראיתי שישנו גוף קירור מיוחד שמשתרע על כל הכרטיס המסך מצד אחד שלו ולכן אפשר לשים שם מאוררים באילתור מיוחד, אני יכול לפרק את המאורר שיש לי במארז כי הוא לא שימושי ולשים שם? או שכדאי לקנות כבר את ה vga silncer או לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואמרו לי שה 9600 או 9600 פרו או ה 9600 XT הם טובים אני יכול לעשות להם OC ולקבל כרטיסי אחרים? עם OC לאיזה כרטיסים אני יכול להיגע עם 9600 רגיל: 9600 pro: 9600 XT: ואיזה קירור כדאי לשים? (אם בכלל לשים קירור...) זה מסוכן לעשות לכרטיס מסך OC? אתם יכולים לענות לי בבקשה תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  19. Started by nimrodim,

אובחן מדובר בכרטיס שהיה אצלי זמן רב על OC קבוע של 500 לליבה ו 350 לזכרונות על לוח IS7 על מתח של 1.7. לאחרונה העברתי אותו הלאה...וכרגע הוא מחובר ללוח על בסיס CHIPSET של VIA לאינטל מסוג P4PB400 - להלן: http://www.viavpsd.com/product/P4PB400_spec.jsp?motherboardId=41 הבעיה: תוך שימוש בדרייברים האחרונים של ATI מסוג 4.9 ו DIRECTX 9C באותו מתח לכרטיס מופיעות התופעות הבאות: 1. הכרטיס עושה RESET למהירות הדיפולטית שלו במשחק COD UNITED. 2. UNREAL 2004 מקרטע דווקא ב OC אבל אין RESET. - בלי OC ללא שינוי פרמטרים אין קירטוע. לאחר שהורדתי את ה OC לאט לאט הבעיות ב COD UNITED המשיכו. רק לאחר שביטלתי את כל ה OC חזרו המחשקים לתפקד יותר טוב. בהתלךה חשבתי שהכרטיס מתחמם - אבל גם לאחר ירידה ב O…

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  20. Started by kobi_af,

שלום אני בקירור סטוק 40 מעלות במנוחה פשוט יש oc ממש מוגבל ל9600xt אני מעלה קצת לליבה ולזכורונת והופ ארכיפקטים רציתי לדעת למה זה ואם יש תוכנה להצגת טמפ של הכרטיס מסך בזמן אמת?ואם יש תוכנה יותר טובה מ ati tool

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by elad2k,

טוב חברה יש לי ATI 9800 XT כרגע הוא מתחיל להיראות לי קצת ישן :-[ עם כל הדור החדש שמתרוצץ לו בחנויות אז ברצוני להתעלל בו קצת רק לפני זה אני מעדיף לשמוע מאחרים איך כמה ולאן הם הגיעו איתו 3DMARK וכולי... (אגב כמה הוא שווה היום בשוק למכירה מיד ראשונה כמובן ? )

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Profesor No0B,

זה מתוך everst Field Value CPU Properties CPU Type AMD Athlon 64 2800+ CPU Alias Newcastle S754 CPU Stepping DH-CG CPUID CPU Name AMD Athlon 64 Processor 2800+ CPUID Revision 00000FC0h CPU Speed CPU Clock 1808.36 MHz CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 200.93 MHz (original: 200 MHz) Memory Bus 200.93 MHz CPU Cache L1 Code Cache 64 KB (Parity) L1 Data Cache 64 KB (ECC) L2 Cache 512 KB (On-Die, ECC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboard ID 12/21/2004-nForce-6A61CG0HC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Chipset Properties Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer Memory Timings 3-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) Command Rate (CR) 2…

23. Started by Ralf Klein Core AMD,

אני חשבתי לעשות למעבד שלי OC רק שיש בעיה בלוח אי אפשר לשנות מתחים לזיכרונות . כנראה הלוח לא מתאים ל OC מה שכן אפשר שאר הדברים אפשר ... מ 2.1 GHZ עם מאוורר BOX אפשר להגיע ל 2.5 ? :-* קיבלתי מעבד 6400 מחבר אין לי מה להפסיד למרות שבאתר של אזוס רשום UP 6000 .

24. Started by shovel_xxx,

טוב ככה עשיתי OC רק עד ל 8 - 10 % מה 1.8 GHZ ל 1.9 GHZ ואח"כ כששחקתי FEAR COMBAT הוא יוצא כל איזה 10 - 15 דקות וגם לפעמים הוא קורס ( מסך כחול ) זה לא נירא לי הגיוני ביכלל הטמפ למה המעמץ היא על 36 מישהו יכול לעזור לי ?? אני עושה OC אם תוכנה בשם CLOCKGEN יש לי DDR 400 1GB NFORCE 4-x4 GIGABYTE קירור BIG TYPHOON

• 0 תגובות
    • 370 צפיות
  25. Started by Stigmata,

היי חברה, אני די חדש בנושא ההמהרות אבל זה נורא מרתק אותי. בכל אופן ולעניינו: המעבד כאמור AMD 1800 XP בכל אופן קרה לי דבר נורא מוזר לי אבל אולי לא כזה מוזר לכם בכל אופן ברגע ששיניתי בביוס את הCPU CLOCK שעמד על 100 MHZ ל166 אז בכל התוכנות המעבד מזוהה כAMD 2600 XP ועובד במהירות של 1.9 מבחינת חום הוספתי שתי מאווררים של THERMALTAKE והחום עלה אבל לא בצורה דרסטית במאמץ מגיע ל40 מעלות רציתי לשאול אם האובר קלוק המוזר הזה הצליח בכלל? ומה פשר השינוי במעבד? תודה רבה על העזרה. קבלו תיקון אחרי כמה בדיקות ומישחקים התוצאה שהיתקבלה ממעבד AMD 1800 XP היא [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים