אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי GTX 470 כל המחשב שלי עומד על 38 מעלות בווינדוס שאני לא עושה כלום והכרטיס מסך על 68 מעלות .. ניקיתי אותו עכשיו ואני רואה שזה לא קשור המחשב שלי דיי חדש .. ורציתי לדעת עם זה הגיוני ? [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז החלטתי לעשות oc בפעם הראשונה ואני רוצה עצות לפני שאני מתחיל כמו איך לעשות בלי לגרום לחלקים להישרף או להישחק הרבה יותר מהר, וגם כל המפרט שלי נמצא פה תראו ותגידו לי מה אתם חושבים על התוצאות (אני ינסה בכל מקרה), ושימו לב שהזכרונות שלי עם 2.5 cas איך אני מוריד ל2 בלי שיהיה ריסטים? (ראיתי מישהו מהאתר שעשה את זה) עשיתי אבל הווינדוס בכלל לא עלה היה ישר ריסט עם מסך כחול, וגם אני רוצה לדעת עם יש שיפור גדול\מורגש אחרי שאני יוריד את ה-cas ל2? ובכללי כל עצה שיש לכם למי שעושה oc פעם ראשונה (הדגשתי את השאלות פחות או יותר)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש שחור ואדום שיוצאים מהמאוורר
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת דיי אומרת את הכל . קודם הייתה מזוודה קטנה ופשוטה , שכנראה תועמד למכירה , ואותה החליפה מזוודה מספר 2 :
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פחחחחח קטע קטע , תודות לMUSHKINRULES מכאן , שגילה שכן יש מחלקים בלוח הזה , EP-KHA8+ , הגעתי ל190 מגהרץ , אבל זה היה לזמן ממש קצר , כי פחדתי לטגן את הכרטיס הקול , ומה שמוזר זה שהכרטיס הרשת הערבי של אינטל אפילו התחבר לי לאינטרנט . מפחיד לראות מספרים כמו AGP על 96 מגהרץ , וPCI על 48 מגהרץ .... מאוד מפחיד .
-
הQ6600 מקורר אם INFINITY עם שני מאוררים... עשיתי לו OC קטן, העלתי אותו ל2.8GHZ...והוא במנוחה על 36 מעלות זה טוב? לא? מה דעתכם? רז
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון ליצור אוברקלוק של 350-400 Mhz . ואם כן תביאו לי בבקשה אפשרויות שלפי דעתכם הם הטובות ביותר מבחינת סחיטת מיץ/חום ואם אפשר גם שיפור ביצועים. הHSF שברשותי הוא של ספייר 4500 סל"ד (מה שמגיע עם המעבד). החלקים: AMD דורון 800. ASUS A7V266-E. 512MB DDR266 Micron. 128MB DDR 266 Kingston. נ.ב לכל מי שהיה מעורב בת'רד הקודם שלי אז זה לא אקטאולי , הבעיה נפתרה. עריכה: הכוונה בצירוף היא שילוב טוב של מכפלה וFSB ולא חומרה חדשה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם ב OC הרציני (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הראשון למחשב שלי. לקח לי 3 שעות, שוטטתי באינטרנט והשוואתי מתחים של אנשים שהגיעו לתדר 3.8 עם המעבד הנ"ל. הכנסתי ממוצע של המתחים ושיחקתי איתו קצת לאחר מכן. בסופו של דבר הצלחתי להגיע לתדר 3.7999 ולא ל 3.8 אבל מספיק טוב בשבילי. צירפתי תמונות טמפ' של המעבד בבדיקות של PRIME ומה שנשאר לי בלילה זה להריץ MEMTEST. אני מקבל קריאות שונות מהביוס וקריאות שונות מ CPUZ לגבי המתח של המעבד , בביוס הגדרתי אותו על 1.386 וב CPUZ הוא מראה לי קפיצות בין 1.32-1.34. בעקרון הבנתי שאסור/או לא מומלץ לעבור את 1.4 ולכן אני לא אקח את הסיכון. ככה שמה שמקביל אותי כרגע הוא המתח למעבד. בעקרון הטמפ' לא עולה על 60 מעלות. ועוד יש מקום מבחינת מה…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתח מעבד 1.6V מתח זיכרון 2.1V כל שאר המתחים על מקסימום. לפי דעתי מה שמגביל אותי עכשיו זה הטמפ'... הנינג'ה מאכזב אותי. יש הצעות להמשך?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד של Foxconn והמאוורר עושה רעש איום! הוא מסתובב ב5000RPM ומקרר לא רע בכלל (המעבד על 35-40 מעלות במנוחה) אז חשבתי שאני יוריד לו קצת את הRPM כדי שיסתום קצת את הפה אבל אני לא יודע איך. זה אפשרי?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להתייעץ לגבי קירור למעבד, התקציב שלי לקירור הוא כ115 ש"ח ועדיף אפילו פחות. אני קונה בRSM ולכן הקירור למעבד גם כן חייב להיות משם, בנוסף אין לי שום כוונה לעשות OC. המפרט הוא: AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪505 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪461 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Value PC3-8500 CL7 , יחידות 1 ₪476 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1842 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אא יש לי מאוורר שקניתי מזמן (שנתיים שלוש) קיצור הוא גדולללללללל ומרעישששששששש ולא נותן תפוקה שתיהיה שווה את הגודל והרעש שהוא עושה אז אמרתי אני אקנה מאוורר רגיל ופשוט השאלה איזה מאוורר מתאים לי? איזה פרטים אני צריך לדעת על המחשב? זה פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את Core i7 930 עם הקירור Arctic Freezer XTREME Rev.2. לוח אם Intel DX58SO. כרטיס מסך 5850HD. מארז CoolerMaster CM 690 II Advanced עם 3 מאווררים (דלת מכניס, למעלה מוציא, מאחורה מוציא) ב IDLE אני סביב ה 51-52. ב LOAD מתייצב על 82-81. (מדידות ב CoreTemp ובתוכנות נוספות) הטמפרטורות נראות לי גבוהות מאוד. מה אתם אומרים? אני חושד שהדבק טרמי של הצלעות קירור כנראה לא טוב. (אני הרכבתי את המחשב לפני כמה חודשים). נראה לכם שזה יכול לגרום לטמפרטורות כל כך גבוהות? ואם זו אכן הבעיה על איזה דבק אתם ממליצים? תודה לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכרטיסמ סך שלי מאוד מתחמם אוני צריך את עזרתכם בקשר לקירור שלו ... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552 1) כמה מעלות הגוף קירור הזה יוריד בערך מהכרטיס מסך ? 2) האם הוא מתאים לכרטיס מסך geforce 6600GT ? 3) איפה אני שם אותו ? מתחת לכרטיס או מעליו ? כלומר : http://img514.imageshack.us/img514/665/dscn08785gt.jpg 4) האם אני צריך להוריד את גופי הקירור שיש לכרטיס עכשיו ? 5) האם יהיה לי מקום לשים אותו בכלל ? 6) האם זה קשה להוציא את גוף הקירור שיש לכרטיס עכשיו ולהרכיב את הגוף החדש + כמה זמן כל הסיפור לוקח ? 7) האם אפשר להרכיב את הגוף קירור החדש על הגוף שקיים כבר ? 8) לאיזה חנות אפשר לקחת את הגוף קירור עם המחשב כדי שירכיבו לי כמו שצריך ושיהיה בזול ? http://img514.ima…
-
- 17 תגובות
- 910 צפיות
-
-
המתחים כל פעם נעים בין 1.424-1.440 המתח בסדר? ומה זה נקרא קפיצות במתחים? מתי צריך לדאוג בקשר לזה? איך הזיכרון? תנו קצת הסבר כללי על המחשב ביחס לOC...! ויש אפשרות לראות את הטמפ' של הצ'יפסט בלוח אם? תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נגשתי השבוע לקנות מחשב חדש אני מתכוון לקנות מעבד dual core של אינטל כששאלתי את המוכר לגבי קירור למעבד, הוא אמר לי שהמעבדים האלה מתחממים פחות ולכן המאורר ולוחות הקירור שמגיעים איתו - של אינטל מספיקים אני לא מתכוון לעשות OC למעבד, אבל המחשב הזה מיועד בעיקר לעבודה ויעבוד ברציפות כ-16 שעות ביום האם אכן אפשר להסתפק במאורר הרגיל? האם הוא לא ירעיש ? (יש לי גם P4 כשקניתי אותו עם המאורר הרגיל אחרי שעה שעתיים הוא התחמם והמאוורר האיץ ועשה המון רעש עד שהחלפתי אותו לגוף קירור רציני יותר) תודה
-
- 17 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הבנתי שאני צריך להאריק את עצמי כאשר אני מורח מחשה טרמית ומתעסק עם המעבד אפשר בבקשה הסבר איך לעשות את זה? לגעת במארז?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס הוא gf4 ti 4600 של MSI על אקספי בהחלט קיבלתי שיפור ל 8686 נקודות ב 3dmark2001 ב 1024x768 32bit הדבר המוזר הוא ששמתי לב באיזה השוואה של ג'יפורס 4 טי 4600, הוא שבכל הבדיקות של fps קבלתי בממוצע בכל בדיקה כ 30-40 פריימים פחות ממה שהיה בביקורת אבל בשאר הבדיקות כגון: Fill Rate (Single-Texturing) Fill Rate (Multi-Texturing) High Polygon Count (1 Light) High Polygon Count (8 Lights) Environment Bump Mapping DOT3 Bump Mapping Vertex Shader Pixel Shader Point Sprites קבלתי גבוה יותר משהיה כתוב, בכ 3-20 יותר. אבל... בציון הכרטיס שמה קיבל 9800 בערך לעומת 8686 שלי אז אני רואה שאני כבר לא מצליח לסדר את הבעיה המעצבנת אז אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל................…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם התנסות ראשונה שלי עם E4300. הזכרונות שלי כרגע די מגבילים אותי. יש לי כמה שאלות: 1. כמה V אנ ייכול להוסיף עוד למעבד ומה נחשב טוב ויציב. אני כרגע על 1.4V . 2. לגבי התזמונים של הזכרון שלי (לא נגעתי בהם עדיין) אבל לפי הגדרות יצרן CORSAIR הם 667MHZ ו - 4-4-4-12 xms2-5400c4 הוספתי 0.2V והמהרתי אותם לבאס 370 ונתתי ללוח האם לשנות תזמונים אוטומטית.וזה מה שקבלתי (ראה תמונה). מה לעשות הלאה? 3. לגבי טמפרטורות. יש לי tuniq tower וב-IDLE כרגע לפי תוכנת EVEREST ו - SPPEDFAN אני נמצא על 22-26. במאמץ אני נמצא על 55-60 . אני צריך להוסיף עוד שני מאווררי 120mm למארז עצמו כי הטוניק תפס לי המון מקום ומיקום המאווררים שונה. 4. אני מאמין שיהיו לי עוד שאלות בהמשך בנוגע לכל מיני פרמטרים …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה יש לי כרטיס MX440SE ואני רוצה להפוך אותו ל QUARDO 550XGL איך אני יכול לעשות את זה יש לכם מושג?
-
- 17 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הפריזר מותקן על פנטיום 4 3GHZ שהתקנתי אותו אז לא כל הפינים עשו קליק אבל נראה היה שהם יושבים טוב ושהקירור יציב אבל הקירור לא יורד מ2700 סיבובים לדקה גם במנוחה האם זה בסדר?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה, עד אתמול הייתי חייב להשתמש עם A64TWEAKER ועם ClockGen בשביל לשנות מכפלה ומחלקים מתאימים... אתמול לאחר עידכון הביוס לעידכון האחרון של הלוח שלי (F7) שמחתי לגלות שכל האופציות של הלוח פתוחות.... אבל משהו מאוד מאוד מוזר קורה - אני מגדיר את אותם הגדרות שבמפרט שלי למטה, עושה SAVE & EXIT והמחשב פשוט עולה עם 200MHZ CPU... אפילו אם הורדתי HTT ל 3 בלי לשנות FSB, ואפילו אם העלתי FSB ל 210 בלי לתת מתח או אפילו עם מתח המחשב פשוט לאחר שמירה מתנהג כאילו מעולם לא הייתי שם... כולל שינוי תזמונים.... זה מוציא אותי מדעתי יש למישהו שמץ של מושג למה זה קורה ??? אני ממש אשמח לבדוק גבולות עם האופציות החדשות שנפתחו לי אבל בשביל זה אני צריך שהוא יתחיל לשמור הגדרות! מישהו ?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מדובר במעבד שמיועד לשרתים והתקנתי אותו על המחשב שלי מעוניין ב-OC קטן בשבילו כרגע אני עם Arcitic cooling freezer 7 ומחפש משהו חזק יותר טצפרטורה במנוחה - ארבעים וחמש במאמץ (ללא OC) - שישים וארבע מעלות תודה 8 GIG RAM KINGSTONE 460 COOLER MASTER PSU P35-DS3L GIGABYTE MB 320 GB WD HDD תקציב סביבות 200 שח יכול לקנות גם מהאינטרנט או יד שניה
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוק ומהירות הזכרונות עולה במקביל למהירות המעבד. אני חושש להגיע עם הזכרונות למהירות שהיא מעל 800 מגה הרץ ללא קירור ואני צפוי להגיע למהירות של 1300 מגה הרץ לזכרונות. עכשיו השאלה היא שאני מתקין גוף קירור לזכרונות צריך להשתמש במשחה תרמית או שמספיק שגוף הקירור יהיה צמוד לזכרונות ללא משחה תרמית?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-