אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי אני חדש ואני בא מגיימר שממש ירד ברמה :-\ , קיצר: יש לי בעייה במעבד יש לי Intel pentuim 4 1.5 גיגה הרץ והוא מתחמם לי דיי מהר לטמפרטורה של 65 עם או בלי מאמץ יש למישהו המלצות? איך לקרר אותו? חשבתי על לקנות מאוורר vantec(משהו כזה) והוא עולה כמעט 150-200 שקל אז... יש המלצות?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חלון גדול ויש עליו מלא סריטות חלקן גדולות וקטנות האם ישנה דרך או ספרי להעלים אותן? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סידירון, צורב, הארדיסק אחד, כונן דיסקטים ( ), מעבד AMD Athlon XP 1900+, BayBus (שאני מתכנן לבנות), ובערך 9-10 מאווררי מארז? אני מאוד מקווה, כי אני מתכנן לעשות מודינג, ואני לא יודע אם יחזיק ד"א, כרגע יש לי מארז צ'יפטק מידי טאוור, עם 4 מאווררים, ואני מתכנן להוסיף חלון, 2 מאווררים של 80 מ"מ על החלון, אחד של 120 מ"מ/2 של 80 מ"מ למעלה, שיוציאו אוויר, ואחד של 120 מ"מ למטה שיכניס אוויר... ואולי גם כמה לדים וקטודה כחולה.. יחזיק? ;D
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי באיזו תמונה של בן אדם אחד שעשה מודינג והוא שם על החוטים במקום הניר הדבק המגעיל הזה (כמו השם שלו) שם מן פלסטיק כזה שמכסה את החוטים.... ראיתי את זה כבר מזמן אבל רציתי לשנות משהו במחשב שלי לכן אני רוצה לשאול איך עושים את זה .
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב לאחר ההמהרה מגיע פרויקט נוסף : קירור מים . קבלתי מידידי הטוב פבל בלוק מים יפה של SWIFTECH ורדיאטור לקחתי משהו נחמד וחביב שאני יתן לכם תאור יותר טוב בעוד שבוע שאני יקבל אותו . עכשיו יש עוד שני דברים : 1. משאבה , ראיתי כמה תרדים על אנשים פה שקנו של אקוריום ורציתי לשאול אותם איך בסוף יצא להם (או אם משהו מכיר אופציה אחרת) 2. הצעות איך לסדר את הקרור לרדיאטור ? הרכיבים שיש לי 120 ממ *1 מאורר חזק ושקט 80ממ * 8 גם גנרי וגם לא 60-40 ממ *5 קטנים ונחמדים . מארז ציפטק לא הענק אלא ה- TOWER .
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעלות את ה FSB ל139 כדי לעבור את ה 2.5 האם אני אצתרך לעלות תוולטג ואם כן האם זה יחממם יותר?הקירור זה שבא אם המעבד יספיק? האם היציבות תיתקים כש ה BUS עולה בכרטיסי ה AGP\PCI בקצת? תודה מראש. פרטי מחשב במפרט המחשב
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי פה כמה שהם עושים חורים עם מקדח כוס אבל איך אפשר בכלל עם מקדח עושים חורים עם קונגו בבטון יש מכשיר קטן שיש לו מקדח כוס שאפשר לחתוך איתו את המארז??? אני צריך לחתוך את המארז FULL TOWER של CHIEFTEC שלי ואני לא יודע עם מה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב.. אחרי שחרשתי קצת על הפורום, ועדיין לא מצאתי הרבה תשובות, אני אשאל את זה: אני רוצה לעשות OC למעבד שלי - Athlon Tbird 1400mhz, אני ממש לא רוצה להוסיף קירור, כרגע הוא עובד (באמת ברגע זה, אבל הוא דולק מהצהריים כבר - עכשיו 22:10) על 55 מעלות, לא ממש מציאה, אבל תגידו אתם כבר עד איפה בערך אני אוכל להגיע. אין לי יותר מדי מידע על מה שהולך לי בתוך המארז, די כללי: לוח אם - ASUS A7M266 Socket A (רק לאחרונה התברר לי שזה לוח ל2 מעבדים? אבל כשפתחתי לא ראיתי מקום לעוד אחד, נו מילא.., ואין לי מושג מה זה הסוקט איי הזה) זיכרון - DDR 266 256mb (אין מושג איזה חברה, ואגב לפי הטקסט של המפרט זה PC266, אבל אני מניח שהם התכוונו לDDR 266 (יש כזה דבר אני חושב ) הספק אין לי מושג, אני חו…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין הרבה מה להגיד... תביעו את דעתכם.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שלום, אני חדש בפורום הזה. הנה מוד העכבר שלי : מוד העכבר תגובות, הערות, הצעות ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב פעם ראשונה הדלקתי ונכנסתי לביוס וזה מראה לי שהמעבד 72!! מעלות למה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שבוע בערך אני קניתי צג LCD 240X64. הצג עלה לי סכום לא קטן של 160ש"ח כולל משלוח. כידוע יש בעיה עם צגים כאלה. הם מתחממים כאשר נותנים להם -12V ולא -8V. אז בקשתי ממישהו שיעזור לי והוא בנה והלחים לי סכמה מיוחדת שנותנת את המתח הדרוש בעזרת מייצב והכל חובר יפה וטוב ועבד ולא התחמם בכלל. אני ברוב טיפשותי חברתי את חיבור הMULEX הפוך (היה ניתן לחבר אותו בשני אופנים כי חציו היה שבור למען הכנסת החוטים). בכלל שהכנסתי אותו הפוך הוא נשרף לי ובנוסף גם הצורב שלי נשרף. אני ממש ממש מעוצבן ועצוב בגלל זה. לא רק שהלך מלא זמן גם ההשקעה של ה160ש"ח הלכה לפח ובנוסף הצורב נשרף ואני צריך להקשיע מלא כסף באחד חדש. מה שהכי מעצבן זה שהכל קרה בגלל הכנסה אחת הפוכה. אוי אוי אוי אני ממש לא מאחל את החוייה…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מעבד AXP 1600+ ואני רוצה לבצע OC גבוהה באזור ה- 1.8GHZ אני מחפש היטסינק/היטסינק +מאורר שיעשו את העבודה והכי חשוב -> שקט, שיהיו שקטים. מחיר- כמובן הכי נמוך שיש שנותן לי מקס' תועלת. אבל חיי המעבד מוטלים על הכף אז כמובן שאיכות תשחק תפקיד. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האפ אפשר בעיקרון לערבר מהירויות שונות של זיכרונות (כמובן שהם יעבדו לפי האיטי ביותר) ואם כן זה הזיהוי נעשה אוטומטית או שאני צריך להגדיר בביוס את מהירות הזיכרון לפי הזיכרון האיטי ביותר? לוח Gigabyte 7VAX זיכרונות Hyundia 256MB 266Mhz 2700 Samsung 256MB 333Mhz 3200
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה נמאס לי מהרעש שהקירור של הציפ בלוח של gigabyte עושה כל פעם שמדליקים את המחשב אז החלטתי לפתוח אותו ולגלות מה מסתתר מאחורי הגריל (שעד היום אני לא מבין למה הוא מותקן לא בכיוון הנכון) ואלה התוצאות תמונה 1 תמונה 2 עכשיו השאלה היא איפה אני משיג מאורר 40 מ"מ (עדיף משהו איכותי שיחזיק יותר מחודש)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המארז COMPUCASE CI-6A19 בא (מובנה) עם מאוורר 120 מ"מ, כאשר יש הכנה למאוורר 120 מ"מ נוסף בתחתית המארז. לצפייה במיקומי המאווררים - למטה מימין המיקום של המאוורר שצריך להוסיף. (אגב, זה המפרט בערך: AXP 2100 TBRED Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Thermalright SK-7 + Vantec ThermoFlow 80MM COMPUCASE CI-6A19 BLACK HEC 300 ) יש לי מאוורר 80 מ"מ ג'נרי. האם הוא יספיק ? אם לא איזה מאוורר אתם ממליצים? עדיף (ביותר) שיהיה שקט... תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה פינים התקעמו... איך מיישירים אותם? - תוקן הבעיה החדשה היא שהגוף קיררור נעלם... איפה אפשר לקנות גוף קירור נחמד לפנטיום אחד? יש לי מאורר 120 מ"מ
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עוד כמה ימים קונה Athlon XP 1800 ואני די מפחד מבעיות ההתחממות של המעבדים האלה. אז חשבתי גם להזמין ישר HSF טוב. אני רוצה HSF טוב וחזק שיוריד טוב את הטמפרטורה אבל הכי חשוב שיהיה שקט. יש הצעות?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמצויין למעלה AMD אם לוח GIGABAIT אם הלוח קיבלתי תוכנה לאובר קלוקינג אני מעיל אותה וכשאני נותן לא מספר מסויים לעלות עליו אני רואה את המספרים מתחילים לטפס וברגע שזה מטפס מעל אזור מסויים המחשב קופץ לריסטארת AMD Athlon XP K7 1700 לוח של GIGABAIT
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה אני לא מבין כלום בנושאים האלה אבל אשמח לקבל הצעות מה לעשות בנוגע לקירור זאת אומרת איזה מאוורר או\ו איזה מערכת קירור כדי לי לקנות? איזה חברה? כמה מאווררים? ועוד שאלה קטנה: מה החום הסטנדרטי שצריך להיות במחשב(מעבד ולוח אם)? נ.ב יש לי AMD XP 1900 והלוח אם "רק" ב 48 מעלות
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא Diamond Viper V770 מבוסס TNT2 אני רוצה ביצועים האם שוו לי להשקיע בדבק טרמי סינקים לזכרונות סינקומאוורר נורמאלי ל GPU או להתחיל לחסוך לכרטיס חדש?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
למכירה בארץ כרגע מצאתי בקושי בחו"ל אבל אין לי איך להזמין כי הם לא יביאו לי את זה לארץ אני לא מצליח להבין איך לעשות לי אחד המדריך פה קשה מאוד בשבילי חיפשתי הרבה מידע באינטרנט ועדיין זה קשה .
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, אנשים ... אחרי עבודה מאומצת והשקעה כספית לא קטנה הינה לכם קומץ תמונות שצולמו במהלך מסיבת רשת ... טוב אני אחסוך המילים ואתן למתונות לדבר.. http://ilf.israel.net/LandRover/case סרטון בנושא: http://ilf.israel.net/LandRover/case.rar
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-