עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום! כמה מאווררים ספק HEC 400 הסידרה החדשה יכול להחזיק? חשוב לציין כרטיס מסך פשוט.

• 17 תגובות
    • 875 צפיות
  2. המפרט החדש שלי AMD 5000+ x2 65w asus m2n-e 2 זיכרונות של GSKILL ddr2 667 mhz 1 gigax2 evga 880 gts 640 superclocked psu 650w coolermaster מארז של CHENBRO עם מאוור 120 mm אחורי ומאוורר 80mm מקדימה אוקי כרגע אני משתמש במאוור הסטנדרטי של המעבד (אני יודע להחליף דחוף) אבל נראה לי שאפילו עם מאוורר מפלצתי של ZALMAN אני עדיין יצטרך להשאיר את המארז פתוח (לפחות במשך הקיץ) אשמח להצעת קירור תודה [br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 02:05:40 דרך אגב המאוורר של AMD מסתובב כזה לאט שאני כמעט יכול לקרוא את המדבקה

• 17 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by g191181,

שיא טמפרטורה 78 מעלות של הפרסקוט!!! עוד כמה הוא יחייה עם טמפרטורה כזאת ??? [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by MDK,

הכרטיס הוא geforce 4 Ti4200 128mb זכרונות עובדים על 444 MHZ והליבה על 250 MHZ.. המטרה שלי היא להרגיש בשינוי בביצועים במשחקים... ... לאחר פרק זמן ... הורדתי COOLBITS...עכשיו מה עושים? פשוט מעלים את המהירות עד שהמחשב נשרף? עריכה: העלתי את הליבה והזכרונות למהירויות הבאות: 300\500 (אחרי פעם שהעלתי ב25 לכל אחת..) איך אני יכול להיות בטוח שזה באמת משפיע במשהו? אני לא מרגיש יותר מדי שינוי חוץ מקצת יותר קרטועים בFARCRY

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by galgo,

האם מישהו מכיר מקום טוב לקנות רכיבים לקירור מים בארץ במחיר סביר (בלוקים, רדיאטורים וכו'?)? או שעדיף וזול יותר לקנות ישירות בחו"ל דרך האינטרנט מאחד הספקים ולשלם יותר על המשלוח? גל

6. Started by shanibh,

אני דיי ליימר בנושא הקירור וה-OC, דיי טבעתי פה עם כל הת'רדים בנושא המאוורר שמחובר למארז (שאני אפילו לא יודע איך להגדיר אותו), מקרטע בדקות הראשונות של ההפעלה, ואז או שהוא פועל חלק, או שהוא מפסיק לפעול לגמרי עד ההפעלה הבאה... לפי מה שהבנתי, עדיף כבר להחליף את המאוורר מאשר להתחיל לנקות אותו, מה גם שאולי אני יכול לשפר אותו קצת... 1. תוכלו להמליץ לי על מאווררים סטנדרטיים? 2. נראה לי שהשקעה משתלמת תהיה 100-150 שקל? אני צודק? הבנתי שיש ממש זולים ב-15-30 שקל, ויש גם מחירים יותר גבוהים תודה

• 17 תגובות
    • 834 צפיות
  7. המארז http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm על כל מאוריריו 2x120mm קירור סטוק מה עושים? אם למישהו פה יש לוח אם כמו שלי ויוכל לבדוק את המתח של המעבד זה מאוד יעזור!!!!!!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by satan,

יש לי P4 2.6 העלתי את הבאס ל231 ומתח למעבד 1.55. יש לי xaser 3 ו spark7 והטמפרטורה של המעבד בfull load מגיעה ל56. החיישנים בXASER אומרים גם שהטמפרטורה בSYSTEM היא 6 מעלות פחות מאשר מה שרשום בMBM

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Bug2000,

הוא בא אם מאורר או לא ? כי קניתי לאח שלי אחד כזה והוא בא בלי מאורר כלל אבל יש לו היטסינק יותר גדול מן הרגיל אבל נראה לי שהתקיעות עצלו במחשב באות בגלל ההתחממות של הכרטיס כאשר נגעתי בהיטסינק לא הצלחתי להחזיק את היד עליו יותר מ 5 שניות...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הכרטיס מסך שלי הוא Diamond Viper V770 מבוסס TNT2 אני רוצה ביצועים האם שוו לי להשקיע בדבק טרמי סינקים לזכרונות סינקומאוורר נורמאלי ל GPU או להתחיל לחסוך לכרטיס חדש?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by aquarius,

מישהו יכול להסביר לי איך לבנות מערכת קירור גז עם פלטייה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה.. ניקיתי את המחשב (דבר שהוריד את הטמפ' משמעותית), פירקתי את הBT ומרחתי משחה חדשה, כמו גם ניקיון של המאוררים. אחרי הניקיון היסודי, החלטתי לנסות לראות לאן אפשר לקחת את הE4400 שלי שישב במשך קצת יותר משנה על 2.8 (בא ככה מTMS). קראתי את המדריך לOC פה באתר, קבעתי את ההגדרות בלוח אם, הורדתי את המחלק של הזכרונות. כרגע המחשב (מפרט בצד <--) על 3.0GHZ. בבדיקות של S&M יש לו משום מה בעיה עם הHeat Only!, הוא פשוט מפסיק ב72~ מעלות, למרות שהTJUNCTION הוא ב100... למה זה? (בבדיקות הרגילות שם, 100%, הוא על ~65 מעלות ומסיים אותן) בעיקרון לא הוספתי מתח, אבל המתח מוגדר על AUTO. אם אני משנה את זה לMANUAL, אפילו אם אני מוסיף קצת למעבד, המחשב לא מצליח לטעון את WINDOWS בכלל, למה זה? …

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  13. כתוב שם את הדבר הבא: This tube works with our SUNBEAM Cold Cathode Kits and our SUNBEAM Cold Cathode Fans. This is not a full kit. Add this tube to any of our current sunbeam cold cathode kits or fans for a Super Bright Look אני לא מבין מה זה אומר ??? זה כאילו קטודת UV שמאירה והכל או שאני צריך להוסיף לה עוד משהו בשביל שהיא תעבוד? ???

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by eyal00,

יש לי GTO2 ונכנסתי לATI TOOL ועשיתי FIND MAX CORE ואחרי שהוא הגיע ל550 לליבה התחיל להיות ארטיפקטים אז עצרתי אותו ופתאום המחשב התכבה לי. מה יכולה להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Swed,

בכתבה שיש באתר אמרו שTR התחילה ליצר מאוררים http://hwzone.co.il/news/1228566696/30191/ עכשיו אני שואל מתי יגיעו המאוררים לארץ ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Nikor,

שלום לכולם, הודעה ראשונה בפורום, נעים מאוד קניתי לפני זמן קצר מחשב בעל הפרט הבא: מעבד Intel Core2Duo E6600 2.4ghz זיכרון פנימי 2 ג'יגה DDR2 Corsair 800 cl4 Mhz. דיסק קשיח 320Gb במהירות 7,200 סיבובים בדקה WD. מארז Gigabyte Aurora Aluminum Black . ספק כח Enermax Liberty 500W Modular. לוח אם Asus P5B-Plus Vista Edition . כרטיס מסך Gigabyte Nvidia 8600 GTS 256mb Pci-Express. הייתי רוצה להתחיל להוציא יותר מכרטיס המסך, (מתחרט שלא לקחתי 8800 320מ"ב אבל לא משנה...) כרגע ה Core Bus הוא על 675 וה - Memory Bus על 1008, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים עם אותו הכרטיס שעשו לו אוברקלוק ולקרוא לכמה הם העלו אותו ומה לדעתם הכיול הטוב ביותר שניתן להגיע עם המפרט שצויין. תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. העלתי את הבאס ל 200 ויש לי לוח אם של ABIT עכשיו ניכנסתי בביוס ל מקום של הזיכרון ושם אני יכול לשנות מי אופטימל לטורבו ויש הגרסיב אני צריך גם לשנות את זה ? ואם כן אז לאיזה לשנות ןלאחר שעשיתי OC המעלות של המעבד הם 38 במנוחה ובעבודה 48 זה טוב? ומה לעשות אם הזיכרון ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SMSM,

גלשתי "לתומי" ב OCZ HALL OF FAME, ותראו מה קלטו עיניי !

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. איך מדביקים את החיישן של הטמפרטורה על המעבד , ומהאווררים , כונן קשיח ? למישהו יש תמונה ? אני רוצה להתקין SENTRY 2 במחשב .

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום חברים, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב חדש ואני מעוניין לעשותו שקט ככל האפשר. כפי שאתם יכולים לראות בחרתי קירור מים אך אינני יודע אם זה טוב מספיק והאם זה שקט ואולי אני בכלל לא צריך את זה. אותו דבר לגבי קירור המארז וכרטיס המסך. שמעתי שגם לזיכרונות צריך גופי קירור. האם המפרט שלי דורש את זה גם? אנא עיזרו במציאת פתרון מתאים. תודה רבה! הנה המפרט: מעבד Intel Core i7-920 Tray ¤1393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000520AS זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות משהו רציני למעבד שלי לקרור יש לי כמה סוגים של חברות שאני רוצה לקנות מהם אני מחפש משהו רצני לOC מי מקרר טוב יותר?? וגם שיכנס ל לוח אם שלי מעבד 3.2 לוח עם ABIT MAX 3 החברות של הקירור AERO COOL-DP-102 1 2 VANTEC-AERO FLOW-VP4-C7040 3 THERMALTAKE-P4 SPARK 7 4 COOLMASTER-IHC-H71 אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה

• 17 תגובות
    • 995 צפיות
  22. אוקיי רבותי קודם כל נעים מאוד לי קוראים איליה אני מטייל פה בפורמים אך לראשונה החלטתי לפנות אליכם בבעיה שיש לי מתוך ידיעה שישנם פה מספר אנשים שחזקים מאוד בתחום. ניגש לעניין? קודם כל נתוני מערכת. Processor: AMD 64 3200 Clawhammer socket 754 CPU Cooling :ThermalRIght XP-120 +Thermaltake SMartfan 2 MOBO: DFI Lanparty UT nF3 250GB Mem: A-Data PC4800 600MHZ PowerSupply:ThermalTake ButterFly 480W GFX:GigaByte X800PRO GFX Cooling :Zalman ZM80D + TT smartfan 2 HDD :Maxtor 160GB SATA HDD Cooling: ThermalTake Hardcano 11 +docking bay custom made with TT venus 12 and Coolermaster 80mm fan CASE : ThermalTake Xaser 3 with 6 TT smartfan 2 and 1 TT turbine זה בקשר למערכת עכשי…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Big_White,

יש ברשותי מחשב P4 עם מאבד עם 478 פינים Intel® Pentium® 4 Processors 2.26 GHz זה הנתונים שלו http://processorfinder.intel.com/det...px?sSpec=SL67Y מה המהירות הCORE שלו? כמו כן יש גם 2 כרסיטי מסך Gigabyte Radeon GV-R92S128T סטוק עם צלעות קירור מקוריות( בלי מאורר) בנוסף לזה יש FX 5200 256MB עם רכיב פלטייר ועליו צלעות סטוק שאני יוסיף לו מאורר אבל יש קבל מנופח אבל ניראה לי שהוא עובד עדיין. לוח אם לא מזוה של ASUS בניסיון למצוא את הדגם לפי תמונות לא מצאתי שום דבר דומה. עכשיו השאלה בעזרת מה אני עושה אובר קלוק לכל העסק הזה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לחבר שלי יש מעבד כמו שלי (e8400) ואצלו הטמפ' של המעבד היא בממוצע 10 מעלות פחות משלי!! אצלי הטמפ' של הליבות היא בין 44 ל49 ואצלו היא בין 33 ל 38 מעלות. מה שהכי מוזר זה שלו יש רק קירור סטוק של המעבד ובלי עוד מאורר מול הלוח אם ואצלי יש את הקירור סטוק + מאורר 120 מול הלוח אם ועוד מאורר 80 מילימטר שזורק אויר על המעבד וגם החלפתי משחה טרמית. שנינו ללא oc (הוא בכלל לא יודע מה זה...) דרך אגב שנינו בודקים בעזרת realtemp (הגרסה הכי חדשה) ולא נגענו ב TJmax בתוכנה. מה יכולה להיות הסיבה? אני כבר משתגע מזה עוד משהו קטן שאני לא חושב שאמור לעשות שינוי בטפרטורה אבל בכל מקרה אני ארשום זה שלי יש vista ultimate ואצלו xp professional

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Psychopath,

Aight so, I wanna cut a hole on the top of my case, I have an 80mm fan that is identical t the rest of my fan cases... We're talking about a Supertalent Aluminium CA-601UFbk Black. Aluminum, 5 fans(2 front, 2 back, 1 door), big door window... Ok, so in order to cut the hole I need to first take out the top part to work on it, that's obvious.. What's next? where is it recommended to cut it? What tools and in what way should I work ? Anything else I need to know before I begin? note- It's my first mod ever, but do plan on buying more... another note- I want it to look smooth, I'm intending to make the case as beautiful as it can get... Thanks in advanced. oooh, editing an…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.