אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבר עם מעבד ב 75 מעלות... יש לו פנטיום 3, 1000 מה"צ, על סלוט. ההיטסינק שלו קטן ועלוב, ובקושי מחזיק על המעבד. רציתי לחבר לו את הגרין פאואר שלי, זה אפשרי בכלל? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כבר פירמסתי בעבר תרד דומה אבל לא קיבלתי תשובה. יש לי לוחa7v333 מעבד AXP 1800+ פלומינו, זיכרון SAMSUNG 2700 DDR כרטיס קול AUREAL A3D2 כרטיס רשת REAKTEK GAINWARD GF4 TI4600, HSF AX-7+80mm EMERMAX ו מארז אנרמקס. למה אני לא יכול הגיע של באס מעל 141? שאני עולה מעבר וינדוז מתמוטט, ומאפס את ההרדיסק והCDROMS לPIO ראיתי פה מערכות דומות שהגיע לבאסים גבוההים בהרבה משמעותית אשמח אם אקבל תשובות הפעם...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, סוף סוף הגיע המחשב החדש שלי (ראו מפרט) ויש שלי כמה שאלות... 1. האם טמפ' של כ 34 מעלות (מעבד ולוח) לאחר שהמחשב דולק כ 6 שעות והריץ 3 פעמים 3DMARK2001 , ועוד כמה פעמים את הבנצ'מרקים של SANDRA זה טוב? 2. בתוכנת CPU COOL מופיעות 3 טמפרטורות (TEMP1, TEMP2, TEMP3) , מה כל אחת מהן אומרת? 3. כשהחלפתי את מהירות המעבד/FSB ל 166*9 במקום 133*11 , תוצאת ה 3DMARK ירדה מ כ 2800 לכ 2400, מדוע? תודה...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה עכשיו להזמין מחשב אמרו שנגמר ה-Winbond אז אני חושב על Sumsung אבל אם יש לך הצעה בערך ב 700 - 750 זיכרון שתומך Oc אז תיתנו לי בבקשה תודה
-
- 17 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אז ככה, התחלתי לעשות קצת OC, אני כרגע ב 133*12.5, והטמפ' היא , למעבד - 37 במנוחה ו 39-40 במאמץ (שעה PRIME95 או שעתיים GTA3), והלוח בדיוק אותו דבר (אני משתמש בכרטיס מסך ש OB, ככה שזה לא ממש נורא, נכון???)... הא, ובוולטאז' לא נגעתי... ועוד דבר, שכחתי לציין שהטמפרטורות הללו נמדדו ביום החם(לפי מד הטמפ' במכונית, היה 40 מעלות בחוץ...) שהיה לפני כשבוע, ברגעים אלו, למשל, הטמפרטורות הן 32 ו 33, ובמאמץ זה אמור להיות בסביבות 36 (ככה זה היה לפני שבועיים) אז מה אתם ממליצים עכשיו? הטמפ' בסדר? להמשיך להמהיר עוד? תודה...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד פשוט רותח, 68 מעלות במצב אידיאלי, זה מוגזם. כרגע המארז פתוח ויש הרבה בלגן ולכלוך בפנים, שאני יקנה את הHeatsink החדש, אני יתחיל לארגן שם(במיוחד שעכשיו יש לי שבוע ג' ) אז מה כדיי לי לקנות בתקציב בסדר גודל של 150 +/-. עם יש למישהו רעיון לקירור המארז, יבורך, רק תקחו בחשבון שאי אפשר לשים מאוררים על הדפנות של המארז, בגלל בשדפנות שלו באות בחלק אחד( כמו במארזים הישנים של הP1). אני חשבתי על Thermaltake VOLCANO 11
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פאק המחשב שלי חםםםם!!! הטמפרטורה של המעבד שלי היא 57 ושל הלוח אם 47 בינתיים יש לי רק מאוורר אחד בחלק האחורי של המארז ואני לא יודע אפילו אם הוא מכניס או מוציא אוויר..... השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול לדעת אם הוא מוציא או מכניס אוויר ואיך אני יכול לשלוט\לשנות את זה? אז חשבתי לקנות שני מאווררים של 80 אחד לחלק הקדמי שיכניס אוויר ואחד לאחורי שיוציא אוויר אז מה אתם אומרים? זה יוריד את הטמפרטורות בצורה משמעותית?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן אני קיבלתי היום 0310 L כלומר מתח נמוך אבל... לצערי הוא לא עבר את ה1650 מגה הרץ אז כמובן שאני יחליף אותו , אבל זה מעורר בך הקונה חשש , האם להסתכן או לא?!? אני מחליף ל 0311 עם מתח גובה. שאר פרטי המערכת החדשים: Geil ultra platinum 3500 cas2 3-3-6 הזכרונות מורשים ב3.1 מתח epox 8rga+ cooled by vantec iceberg cooper ( no aluminium)1
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
JIUHB 0310 DLT3C Vcore 1.9V קרור מים מתוצרת עצמית. POST ב2700MHz ! המשך יבוא .... )
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת איזה היטסינק או מאורר לכרטיס מסך שלאחר הקניה יהיה קרטיב מסך! תקציב סביבות ה-150... אבל בכל זאת אם יש יותר טובים תמליצו!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז הכרטיס הוא ראדון 9700 פרו. יש לי צלעות קירור כאלה קטנות שאני ידביק על הזכרונות, אבל המאוורר שנמצא על הליבה התקלקל משום מה. הכרטיס טוב כי עשיתי שם איזה משהו שהחזיק בדיוק 5 דקות. (הכרטיס פועל מצויין). אז השאלה שלי היא כזאת : מה דעכתם על TT Crystal orb? ואם הוא לא מספיק חזק אז לשים שם גוף קירור רטן או משהו ?? ??? ??? ??? ??? יש לציין שיש מול הראדון מאורר SF2 שנחשב למאוורר אחד הטובים ודוחף בסביבות ה70 CFM.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוור על כרטיס המסך שלי הוא ניהיה ממש חם הכרטיס הוא geforce 4 64 mx 440 אייך אני מתקין עליו מאוור? מאיפה אני משיג את המאוור ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני אלון ואני חדש פה בפורום קניתי לא מזמן מחשב חדש ואני מאוד מרוצה ממנו הבעיה היא שלמרות מה שאני וחבר שלי YOT שגם הוא בפורום הזה עשינו טמפ' המעבד שלי לא רוצה לרדת מחמישים יש לי אטלון XP 2400 ללא אובר קלוק שמתי נוזל תרמי אחר מכסף במקום מה שהם נתנו לי על המעבד יש לי וולקאנו 6 CU האם תוכלו לעזור לי? עוד משהו מאיפה אפשר להוריד 3DMARK?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא משנה לי איזה מאוורר, 60, 70, 80 מ"מ. העיקר שיהיה שקט (ב 7 וולט זה יותר חשוב) וחזק (ב 12 וולט בעיקר). אני לא רוצה SF2, אין לי כסף לזה והוא מרעיש יותר מדי. גם אני לא צריך ת'בקרת סיבוב שלו כי יש לי בייסאס. רצוי מעל 40 CFM. רצוי מתחת ל 35 דציבלים. מה יש לכם להציע? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה נתחן בעבר בפורום אבל אף פעם לא הייתה תשובה מוחלטת בקשר לזה. אני כבר מילאתי את ה"בורות" שבין הגשרים בהצלחה אך אני לא יודע מאיפה להשיג את החומר המוליך הזה שנראה כמו לק. רציתי לעשות את זה כבר לפני המון זמן.......... תודה מראש :smoke:
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כולם יודעים שמים מעבירים חשמל... מה שכולם לא יודעים זה שמים מזוקקים לא! אז השאלה ככה: אם אני יקנה מערכת כשאת ואני ישים בה מים מזוקקים אז גם במקרה של דליפה לא תהיה סכנה לחלקים... נכון?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, באתר יש מדריך להכנת צג LCD http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=lcdguide אני מעוניין לבנות דבר כזה אבל הבעיה שיציאת המדפסת כבר תפוסה ורציתי להשתמש ביציאת הCOM זה אפשרי? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לעשות OC עכשיו כי אין לי מספיק ידע על זה בינתיים....אבל בשביל לדעת עם שווה ללמוד על זה אני רוצה לדעת כמה זה יוכל לשפר לי את הביצועים.... המפרט: לוח אם P-4 400MHZ USB AGP תומך עד 1700MHZ דגם - INTEL GARIBALDI מעבד אינטל P4 1400MHZ זיכרון 2*64 PC800 לא זוכר חברה 2*128 PC800 של SUMSONG אם אתם צריכים עוד משהו תגידו... בעיקרון תסבירו לאן אני יכול להגיע בהנחה שיש קירור אוויר טוב!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אם למישהו יש מדריכים אני ישמח כי את זה דיי אילתרתי (אבל מדירים יפים יעני שהתוצאה הסופית יוצאת עגולה לא רק לשים מסקנטייפ על הכבל... ) חתכתי את הכבלים עטפתי במסקפנטייפ ושמתי קבל כזה של מכונות כביסה .. מה דעתכם? הבעיה היחידה היא הגמישות זה לא ממש גמיש =\ אם למישהו יש רעיון לחומר יותר גמיש שיגיד !! בשביל לראות תתמונות תעתיקו את זה לדפדפן שלכם (lame nana) http://planet.nana.co.il/gabi182/round1.JPG http://planet.nana.co.il/gabi182/rounded2.JPG http://planet.nana.co.il/gabi182/rounded3.JPG
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות מקדח כוס בשביל לעשות חורים למאווררים? חיפשתי בחנויות טמבור ולא היה לאף אחד מהם מקדח כוס לפח, היה להם רק לעץ ולגבס.... האם אני צריך לבקש שיתנו לי בגודל של 80ס"מ? (8 מ"מ)?? נ.ב אמרו לי פה בפורום שזה אמור לעלות יקר יותר מ100ש"ח...זה נראה לי מחיר יקר מידי בגלל שמקדח כוס לעץ עולה בין 12-15ש"ח!! אז כמה זה אמור לעלות?
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הגעתי למקסימום מגה הרץ בזכרונות ש RIVATUNER נותן לי, בלי שיש בעיה בכרטיס מסך, כלומר, אני חושב שאפשר להגיע להרבה יותר עם הכרטיס הזה.. Geforce 2 400 64mb
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי איכשהוא מאוורר של VANTEC בשם TORNADO הדבר הזה לוקח 9 וואט ועושה רעש כמו שואב אבק, מצורפת תמונה. אי אפשר להפחית את הרעש של הייצור הזה? אני מרגיש במנהרת רוח עם זה!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלן אני צריך המלצה HSF טוב ל R9100 שלי עם דגש על שקט לא עושה OC אני רוצה שיעשה עבודה נורמאלית אבל שקטה ולא להתפרע לי עם סינקים של זלמן אני לא עמוס אני אצטרך בשבילו גם סינקים לזכרונות ו HSF עם אותם מאפיינים למעבד שהוא PIII 800
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד הוא אינטל פנטיום 4 3000 מגה הרץ עדיפות ראשונה:וונטק איר פלאוו עדיפות שניה :וולקנו 11 איך זה בסדר? אל תציעו לי ת'מפלצתיים אלה אם הקסדה עליהים ;D
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-