אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז לאחר תאונה מצערת שבה התחילו לנזול מים מהמיכל עברתי לדלי [Maphisto Style] עד לשיפצו"ר המיכל והחזרתו לפעולה... כמובן שבמשך 3 שבועות כאשר מלכתחילה לא ניקית את הבלוק ולא את הרדיאטור הצטברו גושי ומצבורי נחושת במים וכך זה ניראה : התחלתי בתהליך ניקוז המים [לשם ניקוי] : ולשוס השבוע : החומר ניקוי הכי טוב שקיים למערכות קרור מים (אשר משלבות נחושת) קולה :> כן קולה.. כידוע קולה מורידה את החומר שמצטבר על הנחושת כתוצאה מחימצון (קולה היא מאין DIET חומצה :>) מתחילים בתהליך : קצת וואקום בשביל להכניס את הקולה למחזור במערכת : וכשזה לא עוזר אין כמו מזרק כזרז : וכמובן כשמסיימים עם הבקבוקים : דברים שחובה לציין : -חובה להדיף את הגזים לפני הכנס…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי geil one BH5 שנמצאים תחת אוברקלוק דיי גבוהה וקראתי שבמתחים כאלה דרוש קירור אקטיבי. ראיתי פעם מן מאווררים קטנים של 40מ"מ שמתלבשים על הזכרונות אבל אני לא מצליח למצוא אותם עכשים. אם מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול להשיג אותם או לתת פתרון אלטרנטיבי זה יהיה מאוד נחמד
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי להתייחס לרעש - רק לקירור
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מארז gigabyte aurora ואת ה- BT. לגבי ההתקנה שלו אחרי הצמדת ה- BT למעבד, הלבשת מתכת ה- H וסגירה אחרונה עם האומים הקטנים: כמה לחזק את האומים??? כשאני נוגע ב- BT הוא טיפה "גולש" / נע קלות על המעבד
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm האם זה שווה קניה? אם למישהו יש את זה שיתן ביקורת קצרה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי שנה וחצי שאני עם הכרטיס הגיע הזמן לשים לו קירור כי עכשיו הוא רותח, במנוחה 62-65 מעלות ובמאמץ עובר את ה100 וזה עוד שאני ב70% עם המאוורר של הכרטיס עצמו חשבתי על הקירור הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=5938 איך הוא? אשמח לקבל המלצות נוספות באותו מחיר פחות או יותר תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את ECS P4VXASD2 הוא עובד כרגע על 100 מגהרץ כפול 17 = 1700 מגהרץ. הלוחות האלה טובים לאוברקלוק? או שכדאי לוותר כבר עכשיו..
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום, כבר תקופה ארוכה שאני חושב לפתוח חנות מחשבים - מעבדת תיקונים + מכירה, באתי לפה להתייעץ... מה הייתם רוצים בחנות לאוברקלוקרים? מה מפריע לכם בחנויות מחשבים? מה השאיפה שלכם מחנות המחשבים שלכם? שיפכו כל פרט מידע .. מבטיח לעדכן בהמשך לגביי החנות, המיקום עדיין לא סגור - הקונספט יהיה אוברקלוקינג. תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום את המפרט הבא ADM 64 3000+ ?K8NF-9 של GB עכשיו רציתי לדעת אך אני עושה לו OC תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצ"ב תמונה הקטע שפתחתי את המחשב, עצרתי לרגע את המאוורר של הNB וחשבתי שזה המאוורר של ה~2000RPM, לא, ספיד פאן טוענת שזה המאווורר של ה5500+ RPM (הוא מגיע בתוכנה גם למעל 6000). מוזר בכלל שהתוכנה מוצאת כזה מאוורר מהיר, המחשב ממש שקט. הכל מקרה עצרתי לרגע גם את המאוורר של המעבד ואז באמת ה2200 ירד ל0. אז הייתי בטוח, איזה יופי, ה2200 של המעבד וה~5500 של הNB, אבל אז הפעלתי את סנרה והיא החליטה שה5500 זה של המעבד. גם בטמפ' היא לא הסכימה איתה, לפי סנרה, המעבד ב42~ אבל ספיד פאן טוען שהמעבד שלני זה TEMP1 , כלומר בסביבות 32-35 מעלות? מי צודקת? לוח IS7-E VER-1.2, מעבד 2.6C, קירור מקורי של אינטל. ודר"א איך הטמפ' בכללי?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נרקה לי מוצר מצוין בדיוק מה שאני צריך : 4 מאווררים תאורה ו LCD. הלוואי שיביאו לארץ
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך.. יש לי GB X800XL 512MB עכשיו הקלוקים שיש לי עכשיו הם: Core Speed : 398 Memory Speed : 398 יש לי תקרור הרגיל שבא עם הכרטיס.. כמה אתה מציעים לי להעלות וזה?? שזה לא ייפגע בכרטיס אבל עדיין יביא לשיפורים ?
-
- 18 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי...עכשיו יש לכם את המפרט שלי בצד... יש לי את התוכנה EVGA Precision וגם את RiverTuner... אם אני משנה ידנית את התדרים לכמה אתם ממליצים לעלות את ה- memory clock ואת ה-core clock?... כרגע הם על-core clock:513 וה-memory clock:792. ומה המקסימום של טמפרטורה כדי להגיע אחרי OC בשביל לא לגרום נזק לכרטיס מסך ולמחשב. תודה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה את הקירור הנ"ל ביחד עם צמד מאווררים מהדגם הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1063 ביחד עם הקירור עצמו ומשלוח יוצא לי 207 ש"ח, שזה המקסימום שאני יכול להוציא. יש משהו שיתן תמורה טובה יותר לכסף? האם רכישה של מודל הטורבו עדיפה? כמו כן, רציתי לדעת אם הקירור מגיע עם משחה טרמית וגם עד כמה תהיה ההתקנה שלו מסובכת לאדם שמעולם לא החליף קירור לפני כן.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה למאווררים שקטים וטובים. הם בשביל שתי המקומות באחורה של המארז... עריכה: עוד פרטים: יש לי 2 של 8CM מאחורה. 1 של 8CM בצד. 1 של 8CM למעלה. 1 של 12 מקדימה. אני צריך עזרה באיזה סוג של מאווררים לקנות (חברה וכאלה..) וגם איך לשים נגיד להוציא אוויר, להכניס אוויר... מה הכי כדאי?.... המארז: gamer 8020 http://www.sd-com.co.il/ProductDetails.aspx?pid=2379
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדקתי היום דרך התוכנה Easy Tune את הטמפרטורה של המעבד שלי ונדהמתי לגלות שהיא עומדת על 60c בלי מאמץ כלל ולאחר מאמץ קצר היא עולה ל 77c וכל זה עוד בלי שום oc ! הבעיה היא כניראה בHeatsink שהוא ג'נרי והמאוורר מסתובב ב 4678 RPM כמה זה שווה ? זה טוב או רע ? אני מתכנן לשדרג את המחשב רק בעוד כחודש ככה שעד אז אני לא יוכל להחליף את ה Heatsink כמה זה קטלני הטמפרטורות האלה ? מדובר על P IV 2000 mhz מה אתם ממליצם לעשות עד השדרוג ? לכמה מעלות אני יכול להגיע עם Heatsink עד 200 ש"ח ? ולכמה oc ? ד"א אני מתכנן לקנות כניראה R9800pro ולהוסיף עוד זיכרון 256 או 512 כמה תוספת בביצועים זה יתן לי ? על איזה שדרוג אתם ממליצים עד 2500 ש"ח ? תדוה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז הלוח הוא DFI NF4 ULTRA-D וכמו שכתוב בכותרת פתאום המאוורר שעל הצ'יפסט הפסיק לעבוד, והלוח מתחמם ! איזה מאוורר לקנות ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. למשך השנה האחרונה (בערך), שהיא בעצם כל התקופה שבה ידעתי על מודינג, הרעיון (של מודינג) משך אותי מאוד... העובדה שיש לי מארז מגעיל ג'נרי מצופה בבועת פלסטיק תמיד הרתיעה אותי, ולכן עד שלשום, כל מה שעשיתי היה הכנת כבל IDE עגול אחד (שלא השתמשתי בו), והתחלת ההכנות לכבל שני (שמעולם לא סיימתי אותו...) לפני יומיים-שלושה, התחלתי שוב להתעניין בנושא המודינג, ולקרוא המון מדריכים בכל מיני אתרים... ביניהם, מדריך נוסף להכנת כבלי IDE עגולים, בשיטה אחרת, שנראתי לי יותר פשוטה ונחמדה. אז אתמול החלפתי את אחד מכבלי הIDE בעלי 40 הפינים שלי בכבל מעוגל בתוצרת ביתית, והיום גם את השני. אבל אני לא אסתפק רק במארז עם זרימת אוויר בריאה... לא ולא... אני רוצה גם שתהיה לזרימת האוויר הזו מטרה,…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל איזה עדיף מבין אלו: 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-7-PRO~18~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~LXM-8200~18~0.htm אממ כמובן שחשוב לי שיקרר כמה שיותר טוב...אבל גם חשוב לי שקט, אני לא רוצה שקט טוטאלי אבל שיהיה שקט מספיק כדי שלא יציק תוך כדי שימוש במחשב. לא יודע אם זה חשוב אבל המעבד שלי זה PENTIUM D 930 ולוח אם INTEL D945PSN - לא אמורה להיות בעיה בחיבור עם החומרה הזו, הכל מתאים, נכון? עריכה: מה לגבי הקירור הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=752 ??? אני מוכן לחרוג אם זה ממש שווה את החריגה.[br]פורסם בתאריך: 9.09.2008 בשעה 17:30:13 מישהו??אני חייב תשובה מהר כי אני רוצה ללכת לקנות עכשיו ואני לא יודע מה לקנות.................
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום אני פותח לי תמחשב בסבבה כרגיל, בדרך כלל הבוט מהיר והכל יופי, אבל היום על מסך הפוסט התחילו לי צורות שונות וכל פעם הוא קרס לפני או בזמן ספירת הזכרון...בדקתי בביוס אם משהו השתנה וכלום... עדיין הסלרון על 140 עם וולטז' גבוהה מעט... קיצר ניסיתי עוד כמה פעמים והוא הסכים לעלות תמיד רק אחרי ריסטארט... התעצבנתי ושמתי אותו על באס של 133... עכשיו מה אתם חושבים גרם לו ככה פתאם להשתגע ? לא לעשות פוסט פתאם ? האם הוא באמת מזדקן ? אולי הביוס לא אידיאלי פשוט לאוברקלוק ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מתחמם די מהר (מפרט מימין) , ולפעמים אני מגיע למצבים שהחדר שלי ממש רותח בגלל המחשב. רציתי לדעת אם יש קירור טוב שאני יכול לשים, הבנתי שקירור מים יהיה הכי טוב והכי יעיל, על מנת שטמפ' המחשב והחדר לא תעלה. אז מה אתם ממליצים לקחת? ערכת קירור מים סגורה למחשב, או קירור אויר רגיל לחלקים במחשב? בנוסף, אם אני קונה כבר קירור למחשב אז חשבתי גם על OC למעבד ,לכרטיס מסך וגם לזכרונות.. מה דעתכם? תודה רבה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! אני מדבר על GeForce 4 MX 440 שמתי צלע קירור ענקית על הכרטיס מסך ורציתי לראות כמה אני יצליח לסחוט מהליבה !! לפני זה היה על הליבה בלו אורב והצלחתי להגיע ל 325 מגה הרץ כשהכרטיס עובד יציב, אם היתי מעלה עוד הגראפיקה מתחילה להישבר. אבל הפעם תוך כדי שהעליתי מהירות לאט לאט גם בדקתי את הניקוד. (הציון לפני אוברקלוק 3757 ) הנה התוצאות: ליבה זיכרון ניקוד 300 450 3799 310 480 3810 315 490 3813 320 495 3803 320 500 3797 שמתי לב שאחרי 490 מגה הרץ הזיכרון לא מוציא תוצאות טובות ואת הליבה לא ניסיתי להביא לגבול היכולת עדיין אבל אני לא רואה טעם כי הציון מתחיל לרדת והשיפו…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רעיון מגניב ומטורף למן סוג של מודינג אני לא אחשוף אותו עכשיו אבל יש לי כמה שאלות המודינג קשור בסלוט של pci ומאורר יש לי תרשים של סלוט pci: http://www.pci-card.com/pci_bus.pdf לפי זה רואים שיש שם פין של 12v אם אני אחבר לשם מאורר הוא יעבוד? השאלה השנייה קשורה יותר למתכנתים שביננו : יש אפשרות לשלוט על הוולטים שהוא מקבל דרך תוכנה? כלומר יש אפשרות לשלוט דרך הלוח על הוולטים שהסלוט מקבל לחיבור? אתם בטח עכשיו חושבים שאתם יודעים מה אני מנסה לעשות אז לא זה לא זה מחכה לתשובות תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם ונעים מאוד אני תמיר , לפני כמה ימים החלפתי מחשב והתחלתי להתעניין בOC והנושא מאוד מעניין אותי,קראתי כמעט את כל האשכולות שלכם ולמדתי המון, המפרט שלי בקצרה: P-4 2.6 800 MHZ WD 40 GB 7200 8 BUFER RADEON 9500 PRO ABIT IC7 SAMSUNG 256 X2 400MHZ PC3200 עכשיו אני יודע שרובכם יגידו שמחשב כזה לא ממש צריך OC אבל אני מתעקש ללכת איתו קדימה ולראות עד לאן אני יכול לסחוט את המערכת ולהיות חלק מהקהילה של הOC אמרתי לכם אני נעול לעשות ואני אכן אעשה,העניין הוא שאני קורא המון על מכפלות מתחים FSB ועוד ועוד... אבל אין לי מושג מה ואיך לעשות נכון,אציין לכל המעוינינים לדעת שאני לא ילד כמו שכמה שאלו אותי בפרטי,יש לי שניים משלי ואני חולה מחשבים מיום שגיליתי אותם לפני כשבע שנים…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבין שבגדול לא ממליצים על קיטים לקירור מים למעבד ותמיד עדיף לבנות מחלקים נפרדים, רציתי להבין למה. אם אני שוקל (לצורך הדוגמה) לקנות קיט H70 של קרוסייר , מה בדיוק הדברים שלא טובים בקיט הזה? האם זה בגלל שהרדיאטור קטן מידי? האם זה שהמשאבה נמצאת על הCPU בלוק? האם זה בגלל שהצינורות דקים יחסית? אני רוצה לשקול להחליף לקירור מים אבל אני רוצה בצורה כזאת שלא כל המארז שלי יהיה מלא צינורות, האם זה שהמשאבה על ה CPU זה לא טוב ? היא חלשה מדי? האם אפשר לקנות כזה קיט ולעשות לו MOD של החלפת רדיאטור ליותר גדול וצינורות עבים? האם שווה לי לקנות כזה קיט רק בשביל כרטיס מסך?
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-