עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by CaRTeR,

שלום לכם ברצוני לשים לציפ הצפוני שלי קירור חזק יותר מהפאסיבי שיש לי היום. בדקתי כמה אפשרויות והכי נראית לי סבירה היא הקירור של טיטאן, כאשר הוא כולל : מזרק עם משחה טרמית, ארבעה קליפסים ממתכת, ארבעה קליפסים מפלסטיק, מתאם 4/3 פינים, ארבעה ברגים. הנה תמונה שלו. http://www.pc-look.com/boutik/images/Plus/110020-002_p001.jpg המטרה לביינתים היא לקירור של המחשב שבהמשך יגיע לאוברקלוק האם המאוור יספק אותי, האם הוא רועש, ובכלל ביקורות ותגובות יתקבלו בברכה . נ.ב אם מישהו יכול להביא לי תמונה שהמאוור בתוך המחשב זה יהיה נחמד מאד.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. האם תיהיה לי אחריות אחרי שאני אדביק סטיקים על הזכרונות של כרטיס מסך? ???

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום יש לי כרטיס מסך של asus ויש שמה מאורר קטן 50 מ"מ (נראה לי אם למישהו יש אותו סוג יכול לאשר לי את זה asus geforce 3 ti 200) עכשיו הוא מת כבר הרבה זמן כחצי שנה עכשיו אני יכול להשיג מאורר בין 60-80 מ"מ ואני רוצה לדעת אם אני יחבר אותו לחשמל שמה הוא יעבוד או לא? נ.ב למישהוא יש רעיון איך אני מחשב את המאוררר אם הבורג יותר מידי גדול? אם מישהו לא רואה את התמונה שיגיד כי יש לי גם תמונות אחרות עריכה: עכשיו רואים?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by hagay21,

יש לי מאוורר מקורי של אינטל עם היטסינג מקורי 80 מ"מ פנטיום 4 והמאוורר מסתובב רק 2750 rpm??????

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Crash5,

שלום לכולם. רציתי להזמין אתכם לצפות בתמונות של הפרויקט שלי, שעלה לאתר לפני זמן קצר. זהו הפרויקט הראשון שלי, ככה שאני עוד חדש בתחום ;D אשמח לשמוע הערות והארות, הצעות וכל תגובה אחרת. http://www.hwzone.co.il/gallery/album81 תהנו 8)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by pain,

אני מחפש תוכנה שעושה OC למעבד אבל!!!! ללוחות מקוריים של אינטל .... תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני רוצה לנסות להשיג סטפינג טוב ולעשות אוברקלוק ואני צריך המלצה לגוף קירור+מאוורר טובים ב- 200 שקל~ הצד של המחשב שלי תמיד פתוח אבל הוא נמצא מתחת לשולחן (מקום סגור) המחשב מאוורר די בסדר.

• 18 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by SixKiller,

שלום... אני מת לקנות/להכין קירור מים... ובקניה הכי זול(מן הסתם מה שאני מחפש) עולה 610 שקל ואני רוצה לדעת כמה יעלה לי לבנות מערכת קירור הכי פשוטה... כמובן פלי פגמים פשוט שתהיה פשוטה... או קיי אז ככה עשיתי רשימה של מה שאני צריך לזה... 1 מאורר 120 יש... 2 רדיאטור מים ... אבא שלי יבדוק של אופנוע יד שניה... 3 3 מטר צינור מים עמיד 65 מעלות 9 שקל... 4 משאבת מים יש לי של אקווריום.. שקניתי אני מקווה שזה יהיה טוב אני יצלם לכם בהמשך את זה.... 5 כלי מים.. עולה 100 שקל .... 5 אינץ' משהו כזה... 6 בלוק מים 275 שקל... מemp.... סה"כ בלי הרדיאטור 384 שקלים חדשים של ישראל....

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by looo,

האיורור במארז אצלי טוב? אם לא איך לסדר את האוררים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by vner@,

כידןע, השבוע נפתחה לציבור תערוכת ה Computex ביפן, בה מוצגים מיטב השכלולים הטכנולוגיים של החברות המובילות בתחומי המחשבים. משהו בסגנון ה-CeBiT הגרמני... תראו את המוצג העיקרי של זלמן ! מין רדיאטור ענק שפועל, ככל הנראה, על קרון פשוט - הוא מכיל מים, ומפזר את החום מדפנותיו המתכתיות. האובייקט אכן דומה נורא לשיטת פיזור חום המים של ה bong, אך כאן אני חושב שזה יותר פשוט, כלומר הוא רק מכיל מים כמיכל.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ShadowFlame,

שלום לכם. למשך השנה האחרונה (בערך), שהיא בעצם כל התקופה שבה ידעתי על מודינג, הרעיון (של מודינג) משך אותי מאוד... העובדה שיש לי מארז מגעיל ג'נרי מצופה בבועת פלסטיק תמיד הרתיעה אותי, ולכן עד שלשום, כל מה שעשיתי היה הכנת כבל IDE עגול אחד (שלא השתמשתי בו), והתחלת ההכנות לכבל שני (שמעולם לא סיימתי אותו...) לפני יומיים-שלושה, התחלתי שוב להתעניין בנושא המודינג, ולקרוא המון מדריכים בכל מיני אתרים... ביניהם, מדריך נוסף להכנת כבלי IDE עגולים, בשיטה אחרת, שנראתי לי יותר פשוטה ונחמדה. אז אתמול החלפתי את אחד מכבלי הIDE בעלי 40 הפינים שלי בכבל מעוגל בתוצרת ביתית, והיום גם את השני. אבל אני לא אסתפק רק במארז עם זרימת אוויר בריאה... לא ולא... אני רוצה גם שתהיה לזרימת האוויר הזו מטרה,…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Eiko,

עשיתי אוברקלוק למחשב שלי .. אני העלתי לאט לאט אותו עד שהגעתי ל142 באס.. ואז פתאום נכנסתי למחשב והוא נתקע לי אחרי זמן קצר.. הורדתי את הבאס עכשיו ל136 ועכשיו זה בסדר.. אני רוצה לעלות עוד .. עזרה .. המחשב שלי : P. 4 2.53 512 MB DDR 400MHZ לוח אם GA-8SG800 וכרטיס מסך Geforce 4 ti 4200 128mb

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by vner@,

היי כולם היום אני מציג לראשונה את אחת מסביבות העבודה שלי, וזאת לאחר שאתמול סודרה ונבנה שולחן עבודה מאסיבי. הכל נמצא כ- 1.5 מטר מתחת לפני השטח... במרתף חשוך וקריר... התמונות האחרונות - השרת שלי, גם במרתף. שבוע טוב, אבנר

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by SuB,

שלום! אני רוצה להוסיף למודינג שלי צג LCD של 4X20 עם תאורה כמו שיש באריהב. יש ליד הבית שלי חנות עם מלא רכיבית (רשת עולמית כנראה) ואני ניסיתי לחפש צג כמו שאני צריך, אבל אני לא יודע בדיוק איך נקרא הצג הזה, וקראתי שצריך עם chipset כלשהו.. בקיצור הסתבכתי, ואני מבקש את עזרתכם באיתור המוצר. האתר של החברה: www.rsisrael.co.il בחיפוש מצאתי הרבה צגים, אבל אני לא יודע איזה מהם יתאים למחשב ולחיבור LPT, לינק לחיפוש: http://www.rsisrael.com/cgi-bin/bv/search/SearchDisplay.jsp?BV_SessionID=@@@@1714682282.1065964949@@@@&BV_EngineID=cccgadcjilldgkgcfngcfkmdgkldfhl.0&SearchType=desc&constraintOID=-986971065&viewType=images&wordMatch=any&SearchText=lcd+display ועוד מש…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שאמור להיות כתוב בצג עברית זה רושם בג'יבריש.... מישהו מצליח לראות עברית בצג? כי כשקניתי אותו באריהב אמרו לי שהוא תומך עברית ... ד"א צג LCD מאריהב 20*4 עובד מעולה חוץ מהעברית...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shlomi2003,

...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by MoRtZkInG,

לידידה שלי יש מחשב פשוט מבוסס AMD בגלל חוסר הניסיון שלי עם מערכות כאלו אני שואל אם הטמפרטורות האלו הן הגיוניות: (מצורף קובץ) המערכת מבוססת AXP+2200, Chaintech 7NIF2 nForce 2, וWD40GB7200. חשוב רק להגיד שהמארז לא מאוורר מאוד (שני מאוררים 80 רגילים) ופולט חום לא נורמאלי. הHSF על המעבד הוא Spire FridgeRock תודה לתושבתכם המהירה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Bah_gots_pIII_450,

המדריך באתר שלהם עם כל הכבוד מסובך, מאיפה אני אמור להשיג חומרים מוזרים וספוגים כאלה שהם מבקשים לנקות את האיציק איתם?! איך אני נפתר מהפד התרמי שקיבלתי מודבק על המאוורר? בדרך שלא תזיק לאיציק או לקירור של המעבד ועצמו.

• 18 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. אם אני שם על מעבד (לא לשימוש OC.........) מאוורר טוב כמו Volcano 7 (מעבד Athlon XP) אבל בלי משחה טרמית, עדיין המחשב יתפקד כמו שצריך, לא ? המחשב לא יעבור OC....

• 18 תגובות
    • 6.4k צפיות
  20. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אני הולך להחליף את המאוורר שיש לי עם הEPOX , על הצ'יפסט לגוף קירור דיי גדול בלי מאוורר . השאלה היא , עד כמה הצ'יקס הזה מתחמם ואם הוא לא יעלה לי באש , כי אין לי ממש חשק לנסוע לקיסריה . הנסיעה האחרונה שלי לשם , הייתה האחרונה . ואם מישהו מצוות !! קורא את זה , זה לא בגלל השירות , אלא בגלל הרכבת המזורג#ת הזאת , אני יותר לא עולה עליה , אפילו אם זה יהיה בחינם ויחלקו מעבדי XP בפנים ! קיצר , ישרף או לא ?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Johnny,

אנשים... צץ במוחי (הקודח) רעיון פצצתי... פיתרון קירור מושלם לקחת את הקרביים של המחשב ולשים בתוך מיני-בר (מקרר). בקיצור להכין מארז ממיני-בר !!! גם קירור למחשב וגם לבירות.... :cistinebiggrinA: דעתכם בבקשה.

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by ntl,

???

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by giliboy,

אז ככה יש לי פנטיום 1.5 478 לוח ASUS P4T-E זכרון 256 RDRAM של Kingston אני מצליח לעלות את המחשב עד 125 FSB אחרי זה אני נתקע!!!למה?? וגם ב-125 לא הכי יציב וגם העלתי את המתח ל- 1850 .....והטמפרטורה שלי נשארת אותה טמפרטורה גם שאני ב-1.8 GHZ אז למה אני לא מצליח?? כשאני מעלה ל-130 המחשב לא עולה ועושה הרבה קולות!!!!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

חחחחחחח זה הדגמים החדשים של אנטק/אנרמקס/צ'יפטק .... מגיעים עם איוורור של 360 מעלות . להשיג רק בחנויות המורשות .

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כך, ראיתי בחנות ב"הום סנטר" מיתקנים כאלה שאמורים לחבר אותם לחשמל, לקדוח חור בקיר איפה שהשירותים ולהתקין אותם שם כדי שהם ישאבו את האוויר(המסריח) החוצה. הפעלתי כזה דבר בחנות וכוח היניקה של הדבר הזה הוא פשוט עצום. אז חשבתי לעצמי: למה לא לקדוח חור במארז ופשוט להתקין את המתקן יניקה הזה במקום טוב במארז בצורה חכמה. זה יכול להיות פתרון מעולה.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.