עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yuval1101,

היי, אני מעוניין לקנות את ה-BT ובנוסף עוד מאווררים למארז החדש שאני מתכנן לקנות. אני יודע של-BG יש 16dba, וכמובן הרעש בא מהמאוורר שלו, אז רציתי אולי לקנות את אותם מאוררים עצמם שיש ל-BT גם למארז המתוכנן כי הם שקטים וזה חשוב לי, בקיצור הסתכלתי על אותם מאווררים- A2029 ואני רואה באתר שיש להם-24dba. מה זה אמור להיות??? למה זה ככה??? ואני גם אשמח אם תמליצו לי על מאווררים למארז בגודל של 120 ו-80 שהם שקטים מאוד עם ביצועים גבוהים מאוד תודה מראש, יובל

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  2. והמעבד לא באוברקלוק תודה

• 18 תגובות
    • 733 צפיות
  3. טוב אז הלוח הוא DFI NF4 ULTRA-D וכמו שכתוב בכותרת פתאום המאוורר שעל הצ'יפסט הפסיק לעבוד, והלוח מתחמם ! איזה מאוורר לקנות ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by WaRez.,

כן אני מבצע OC למעבד עם מעבד 805 של אינטל לוח אם 8i945P-G של GB זכרונות 1 גיגה של Kingmax ב533MHZ אני ניכנס לBIOS עכשיו יש לי שם לעשות ENABLE או Disable לCONTROL CORE SPEED. אז אני עושה Enable אחרכך מה לעשות? איך אני משנה את הFSB ? אני לא מוצא ת'קטגוריה.. זה בCPU HOST FREQUENCY ? תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ohmega,

קניתי מארז gigabyte aurora ואת ה- BT. לגבי ההתקנה שלו אחרי הצמדת ה- BT למעבד, הלבשת מתכת ה- H וסגירה אחרונה עם האומים הקטנים: כמה לחזק את האומים??? כשאני נוגע ב- BT הוא טיפה "גולש" / נע קלות על המעבד

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אוקיי אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך.. יש לי GB X800XL 512MB עכשיו הקלוקים שיש לי עכשיו הם: Core Speed : 398 Memory Speed : 398 יש לי תקרור הרגיל שבא עם הכרטיס.. כמה אתה מציעים לי להעלות וזה?? שזה לא ייפגע בכרטיס אבל עדיין יביא לשיפורים ?

• 18 תגובות
    • 868 צפיות
  7. שלום לכולם... אני סתם רוצה לדעת מה ההשפעה של החורף על הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלכם... שלי עם הסיילנסר בחורף הוא עומד במנוחה על 45C ובמאמץ לא עובר את ה-51... כל הצינורות פתוחים וOC 395\825 בקיץ הוא היה על 50C במנוחה ומתקרב ל60C במאמץ... איך אצלכם?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by איש מטורף,

מהו טווח הסטיה המותר במסילות ה12V, 5V ו- 3.3V? ושאלה נוספת: למה בחיבור הסאטה שקיבלתי עם הספק יש חמישה חוטים - הרגילים, וחוט נוסף כתום שאיני מבין למה הוא משמש?

9. ככה זה הולך: יש לי במארז,סכ"ה, 3 מאווררים,אחד שיושב על המעבד,אחד בספק,ואחד קטן על הכרטיס מסך. בזמנו היו לי עוד מאווררים אך הטכנאי הוציא אותם ואמר שזה לא הכרחי( :o,בתקופתו לא הייתי מבין גדול ונתתי לו לעשות מעשה נבזי שכזה.). היום אני מבין שבלי מאווררים במארז יש סיכון גדול לכל החלקים שבו,עקב כך ובגלל שאני רוצה להתחיל עם אוברקלוקינג לאט לאט,החלטתי שיש צורך עז בקירור המערכת. השאלה שלי היא : -איפה הכי כדאי להוסיף מאווררים? -כמה מאווררים כדאי להוסיף? -מה התוכנה הטובה ביותר לבדיקת טמפרטורה? -האם כדאי להשקיע במקום במערכת קירור מים(כמה זה יעלה)? *לפרוטוקול-קראתי את המדריך באתר אך אני מעדיף לקבל חוות דעת ישירה ועדכנית. הנה קישור למארז המרתיע והמצמרר שלי: http://img408.imag…

• 18 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by PRD,

המאוורר במחשב שלי לא עובד טוב המחשב מתחיל להתחמם. אז ככה אני רוצה לקנות 2 מאוורים חדשים, אז מאיפה כדי לקנות, ואילו סוגים? התקציב הוא משהו כזה 100-150 ש"ח אפשר אפילו לחרוג ל 200-250 ש"ח

• 18 תגובות
    • 884 צפיות
  11. שלום אני לא הכי מומחה באוברקלוק ואני רוצה לאמר שאני רואה באתר ביצועים שאנשים פרסמו בהישג ה- OC שלהם הם מפרסמים תמונות מהתוכנה CPU-Z ואת זה הבנתי אבל מה זאת התוכנה SUPER PI כל הזמן אני רואה תמונות שלה ולא מבין מילה אחת מהתמונה שמראים בה את ההישג אז תפרטו לי עליה איך אני משתמש בה ואני רוצה שתכתבו לי את זה "בעברית" כי אני לא מומחה תודה !

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ilaysk,

בניד פור ספיד מןסט ונטד הגיע ל 85!!! הקטע אן איוטים הכל בסדר ( ב EVEREST הכל 10 מעלות פחות ) אז אכשיו בלי לפרק דברים אך לקרר אותו? LOL

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. זאת השאלה ..... ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by slater,

היי חברים, לאחר זמן המתנה לא קטן לכל מיני חלקים מסויימים שהייתי צריך לקבל, המערכת החדשה שלי סוף סוף מורכבת מפרט: AMD 64 3000+ winni s.939 cooled by TR xp-90+sf2 90mm DFI lanparty ut nf4 ultra-d G.SKILL 512*2 pc4400 550mhz LE EVGA geforce 7800gt copper heatsink כמה מילים לפני התמונות..... מעבד מצויין בעל יכולות oc גבוהות מאוד תחת מתחים מינימאליים, עושה 2610mhz על מתח 1.39 יציב לחלוטין, חיסרון יחיד הוא המכפלה (9) שמעט מעצבנת למרות שלא הייתי צריך הפעם להשתמש ביחסים משונים לזיכרון ;D זיכרון גם כן מצויין, עושה 290 2.5/3/3 על מתח 2.7 יציב לחלוטין..... כרטיס מסך שלפי מה שראיתי לא נמכר בארץ, הבאתי אותו מחו"ל, זו היא הגרסה החזקה של evga ל7800gt והיא מגיעה עם קירור מנחושת…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by adizarko,

ככה אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי על מנתלהגיע פחות או יותר לרמה של 850XTPE. אני קצת חדש בעניין אז הייתי רוצה כמה הסברים - אני בעיקרון משתמש בתוכנת ה ATI TOOL עכשיו שאני עושה את הOC איך אני שומר על ההגדרות שישארו כהגדרות DEFAULT? בנוסף קיבלתי עם הכרטיס תוכנת OC בשם TRIXX- כדאי להשתמש בה? תודה לכולם

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kobibo,

קניתי את ה TT Thunderblade כידי לשפר את הקירור במארז ( מאוורר קידמי ) נראה לי שהוא מקרר טוב יותר מה GlacialTech שלי...לא משנה רק תעזרו לי להשתיק את הטרקטור הזה. לפי מה שהבנתי פה בפורום המליצו עליו בחום וטענו שכמעט ולא שומעים אותו...איפה !? מרעיש יותר מהמקרר שלי .חיברתי אותו ישירות לספק נראה לכם שאם אחבר אותו ללוח הרעש יפחת ? אנא עזרתכם אני עוד רוצה לישון קצת היום

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by vivo18,

יש לי כרטיס GF5700LE אני צריך עזרה להוציא ממנו את המקסימום שאפשאר לא כול הכבוד לכם נלחץ לי ENTER ואתם קופצים.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הFAN על הmsi geforce 6600GT PCIE שלי מת. MSI רוצים 35$ על "תיקון". אני לא קורא להחלפת FAN תיקון. (ליתר דיוק, 35$ לפני דמי משלוח) במחיר הזה אני כבר יכול לקנות Arctic-Cooling NV Silencer 6 Rev 2.0. האם הוא שקט יותר מהקירור המקורי? (אין לי מושג מה זה Noise Level: 0.3 Sone) האם הוא יעיל יותר? (לא מצאתי השוואה בינהם.. מישהו מכיר?) האם זה פוגע באפשרות לחבר בSLI? תודה, LAZYBOY

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי זיכרונות שעושים 660MHZ יציב על 2.5-3-3 (TCCD on BP PCB ) אני על מעבד וניס 3000 (E3 שבוע 23 ) שעושה 2700MHZ יציב בלי בעיה ב 1.52 עכשיו הבעיה : כשאני על מכפלת מעבד 4 ועל באס 300 עם יחס של 1:1 ( כמובן שהורדתי מכפלת HTT . מהירות המעבד היא 1200MHZ ) הכל עובד יציב ! אבל כשאני על מכפלה 9 ובאס 300 עם יחס של 1:1 ( מעבד על 1.55 - יותר ממספיק ) אז אני מקבל קריסות תוך כדי טעינת הוינדוס אותו דבר עם מכפלה 8 ובאס 330 מישהו יכול להושיע ?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by no nick,

שלום, אני עומד בפני ביצוע OC לCPU. מה ההגדרה של "יציב" לאיזה טמפרטורות ומתחים(יש עוד פרמטרים) הוא צריך להגיע? המעבד הוא AMD 64 3200+

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by elilosky,

אף פעם לא עשיתי אובר מישהו יכול להסביר לי?

• 18 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by Xardas,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי אבל, ניסיתי להעלות אותו ל220 בזיכרון אבל הוא לא יציב ועושה לי מסכים כחולם אז אני לא יודע איך אני יכול לעשות? תעזרו לי בבקשה, ואני לא מבין כלום מכל האשכולות אחרים אז אל תגידו לי לחפש תודה רבה לעוזרים תמונה- http://www.rar.co.il/files/eMule-1135261136.jpg

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום ברשותי מעבד 820 2.8 מומהר לתדר 3.4 / 3.6 בהתאם למצב רוח יש לי קירור ASUS STAR ICE http://www.driverheaven.net/reviews/asusicecooler/ והמערכת שלי עובדת בין 56 - 78 מעלות. בעבודה רגילה עם קצת דברים פתוחים וכו המעבד על 65 מעלות כשהמאורר של המעבד על מינימום (2100 סל"ד) כשהמאוורר שעל מקסימום (4900 סל"ד) המעבד יורד ל 56 מעלות אבל יש המון רעש. בכל מקרה, בזמן מאמץ שהמאוורר על מקסימום הטמפ' נעה בין 70 - 78 האם אני צריך לדאוג, או שיש למעבד הזה יכולות להגיע לטמפ' גבוהות יותר מאחרים, כי למשל ה 2.4 שהיה לי לא עבר את ה 32 מעלות... ובקשר ל VAPO CHILL איפה אפשר להשיג בארץ? :s05: תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Liquid,

המחשב שלי נמצא בתוך .. "גומחה" שכזאתי, בשולחן .. בכל מקרה, אני עדיין לא עושה מודינג למארז. אבל בינתיים חשבתי על משהו שיכול לנצל את המצב שהמחשב נמצא בו, וקצת להשפיע על סביבת העבודה. אז חשבתי על רעיון .. לשים תאורה בצבע כחול יפה כזה, שתבוא ממעמקי הגומחה .. בפייד כזה .. זה יכול לתת קצת הדגשה למארז גם .. מה אתם אומרים? שווה ללכת על זה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by The Ball,

יש לי כרטיס מסך של ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR אני רוצה לעשות לו OC אבל אין לי מושג איך! הורדתי את התוכנה RIVA TUNER אבל אני לא יודע איך משתמשים בה מישהו יכול לעזור לי? ועוד שאלה אם אני עושה OC אני גם צריך להוסיף מאורר? ואם כן אז איך אני עושה את זה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.