אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... המעבד כרגע עובד על 2.33 בסתלבט שלו.....כמו הסטוק.. יש כאן מישהו שהתנסה איתו? בא לי להרים איתו קצת. תודה. נ.ב תנו לצה"ל לכסח. כל הכבוד לצבא שלנו. מפרט בקטנה E6550 - קירור סטוק... (אם צריך אקנה רק שאראה לאן אפשר להעיף אותו) Internal Clock Maximum 2.3 GHz External Clock 333.0 MHz GIGABYTE P35-DS3L 2GB DDR2 800MHZ KINGSTON HD4850 500GB WD, 320GB HITACHI POWER SUPPLY : HEC 500TF 500W
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי ואני צריך מישו שידריך מה להעלות וכמה כי אני לא הכי מכיר את המעבדים האלה הקירור מים שיש לי עכשיו המעבד עומד על 22 מנוחה ו35 מאמץ בOCCT אני רוצה להגיע לOC בינוני בנתיים אז תגידו לי מה לעלות בביוס
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
שלום, קראתי את המדריך כאן וגם בTOMSHARDWARE, אבל לא כ"כ הצלחתי הפועל לבצע OC. הבנתי שגם המעבד וגם לוח האם טובים לזה, אבל אני מפספס משהו בהגדרות, אולי של הזיכרון. אשמח לקבל הכוונה בסיסית, צעד צעד, כדי לבצע OC בסיסי. תודה
-
- 31 תגובות
- 21.9k צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוק למעבד שלי וכבר ב 3.40GHZ אני נתקע ברגע שאני מעלה אפילו קצת הכול נתקע אחרי הSATRUP הלוח אם הוא P5N-D,זה לא הלוח הכי טוב בשביל אוברקלוק אבל לא לעבור תדר של 3.40GHZ זה הגזמה. אני משתמש ב PRIME95 הטמפרטורות לא עולות מעל 45c. מצב המטחים הוא כזה: VCore: 1.35v Ram: Auto HT: 1.42v NB:1.42v SB:1.52v מה אפשר לעשות ??
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אהלןן זה הOC הראשון שלי .. רציתי לשאול שאלה מישהו יודע מה התדר המקסימלי לכרטיס הזה מבחינת זיכרון וליבה??? אני כבר עשיתי לו OC קטן והרעש של הכרטיס גבוהה יותר איך אפשר לסדר?? ואיך אפשר לפתוח צינורות?? יש לי כרטיס של MSI תודהה
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש בפורום וגם בתחום ה-OC יש לי מעבד AMD Athlon64 3200+ venice E6 עד עכשיו הצלחתי להגיע איתו עד 2200MHZ שזב 10% OC מעל המערכת לא יציבה עכשיו רק כדי להבין מה אני עושה... מה זה HTT? ואיך מייצבים טותה ואת הזיכרונות כדי להגיע למהירות גבוהה יותר? תודה לכל מי שיכול לעזור!!!
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
האופציה של CPU CLOCK RATIO חסומה לי בביוס, איך אני עושה OC?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני קצת חדש בקטע של OC, יש לי סינק מנחושת - העלתי ת FSB ל 145 (גבול היכולת), ואני על 1810 MHZ, שזה 2200+ - והמערכת יציבה... יש גם קטע של המתח ולהעלות וכאלה ועוד דברים נכון ? מה שמוזר הוא שהטמפרטורות ירדו במקום לעלות... הייתי ב 2000 עם 41 מעלות עכשיו אני ב 2200 עם 37 מעלות בסנדרה - וגם הביוס מראה אותו דבר... בקיצור - איך אני מביא את המחשב לקצה היכולת עד שמשהו מגביל אותי? להלן הנתונים : Processor(s) Model : AMD Athlon XP 2200+ Co-Processor (FPU) : Built-in Speed : 1.81GHz Model Number : 2200 (estimated) Performance Rating : PR2627 (estimated) Type : Standard Packaging : Socket A PGA Multiplier : 12.5x Generation : 7th (7x86) Model Information : Duron M6…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד dual core 2.8ghz האם כדאי לעשות לו overclock ..ואם כן אז עד כמה אחוז?? 10% 20% או 30%??
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי : E6300 1.86 GHZ GIGABYTE DQ6 2GB RAM KINGSTON VALUE 667MHZ GF 7600GT אני רציתי לעשות קצת OC מעולם לא עשיתי אבל לאחר עזרה הבנתי את הלוגיקה של העניין רציתי לשאול מנסיון של התותחים פה לכמה לדעתכם ניתן להגיע בלי לשנות מתחים אלא רק לשנות את מהירות הבאס ללא סיכון. שמעתי שלעיתים עלול להיות מצב של מסך שחור שצריך לעשות CLR CMOS אני משתמש בקרור המקורי של אינטל האם כדאי להגדיר בביוס לזכרונות 1:1 שכן אלה זכרונות VALUE? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, האם שווה לנסות להמהיר את המחשב הנוכחי שלי ? להלן המפרט בקצרה, הועתק מתוך דו"ח של CPU-Z. אני מניח שזה מידע חלקי מדי מכדי לענות בבירור, רציתי תחילה לברר באופן עקרוני. מעבד Intel E8400 Wolfdale עם קירור סטוק. לוח אם MSI MS-7366 Northbridge NVIDIA GeForce 7100 rev. A2 Southbridge NVIDIA nForce 630i rev. A2 זכרון: 1 GB של קינגסטון + 2GB של Mushkin, שניהם DDR2. כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7600 GS. ספק כוח Ever-power 400W. תודה.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני חושב לעשות OC לכרטיס מסך leadtek geforce 8800 gts 640mb עד כמה אפשר לעשות oc בלי לקחת סיכון גדול...ואם בכלל יש טעם לעשות אותו אם המפרט שיש לי...(אני מוסיף ספק enermax liberty 400W )??
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מה דעתכם כדאי לי לעשות או סי למעבד הזה? אני רץ עם לוח ud3h z77 מיוגן 3 קירור 8גיגה זיכרון ספק 750 של קורסייר cfx hd 7870 mhz eddition אני מעוניין באוברקלוק ללא שינוי מתחים חיפשתי אך לא מצאתי לכמה אפשר להגיע ואם אני עושה אוסי להתחיל עם המכפלה?
-
- 9 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אוקיי, לחבר שלי יש GeForce2 mx200 64 של חברת הקבר HIS שבאה בלי א/ק על הגדרות Core-175MHz Memory-143MHz ועם קירור רגיל עם מאורר ולא כולל על הזכרונות. הוא רוצה לעשות א/ק אבל הוא לא בטוח עד כמה להעלות בלי שישרף... והוא גם מבקש תוכנה שתעזור לו לבדוק יציבות לאחר זה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי רק רציתי להראות לכם תכרטיס של CLUB-3D שהוא בא עם AC קירור הכי שקט והכי חזק שיש , כמו שראיתם באתר של החברה... עם כרטיסים אחרים ניסיתי ולא הלך OC כמו של CLUB-3D עם ה AC שלו . התמונות מדברות
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מגיע לביצועים ממש מדהימים יחסית לסטוק שהוא 250/446 לאחר OC אני מגיע ל 305/605 יציב לאומת 330/650 אבל לא יציב ביכלל חסרות טקסטורות ויש המון נקודות לבנות בקיצור לא שווה . יש לי מערכת די חלשה ואין לי גרוש P-800 256 SDR CUV4X G4 4200... רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף קרור או שמחשב לא ינצל את הכרטיס בכללי? ואיזה קרור אני ביכלל יכול לשים?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי Gefroce6600 GT ואני רוצה לעשות לו טיפה OC יש לי תוכנה שקוראים לה winfox רק שאני לא מבין משהו אם ה graphics clock הוא 552 MHZ ואני מעלה ל 558 MHZ אז בכמה אני צריך להעלות את ה memory clock מ 1125 MHZ ?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 5700LE כבר כמעט שנתיים ובזמן האחרון הוא איכזב... החלטתי לשפר אותו, הוספתי לו מאורר 80 למאורר הקיים שעליו והתחלתי בOC עכשיו הוא יציב על 350/450 התחלתי ב-250/400 הגעתי כבר להרבה יותר פשוט החלטתי לא להעמיס עליו הרבה מדי... השיפור הכי רציני שהרגשתי זה בקאונטר סטריק 60FPS לפני ו120FPS אחרי פשוט לא האמנתי שראיתי! יש פה מישהו שהגיע ליותר בלי לפגוע בכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני זוכר שבעבר ביצעתי לו OC וקיבלתי 12% שיפור בערך, ואני יודע שזה די מפתיע.. אבל הורדתי את ה-OC כי כנראה היו בעיות יציבות פה ושם.. אני מתלבט אם לנסות שוב OC.. כדאי? וקניתי ספק S12-430W, אין פחד מלבצע OC עם ספק כזה? זה לא משפיע לרעה על הספק? האם תוחלת החיים של הכרטיס תתקצר והוא יהיה הרבה יותר חם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 5850 HD של GIGABYTE ועשיתי לו OC 815 מהירות ליבה ו1175 מהירות זיכרות (ללא שינו הוולטג') זה טוב בשביל הכרטיס הזה? ב3D MARK הקרטיס עלה ל 67 מעלות MAX. ויש לי כמה שאלות לגבי MSI AB כשאני מפעיל את המחשב זה עולה בלי ההגדרות נכון? אני מפעיל את הOC רק כשאני משחק זה בסדר לשנות את מהירות הליבה כל הזמן?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי יש לי בבית מחשב עם לוח MS9307C+(USB) SiS (645DX chip) רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם הלוח הזה (oc( כי הוא ממש לא משהו...
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מה דעתכם על השילוב? הזמנתי היום.. משמש אך ורק לסימולטור טיסה.. FSX.. סימולטור שדורש יכולות עיבוד מאוד גבוהות ולא דווקא כרטיס מסך חזק.. במידה ואצטרך OC, מה דעתכם על הרכיבים? (כמובן שאלך על קירור טוב לפני זה) אבל איך לוח האם? - לא נתקלתי בו בפורום.. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! וחג שמח השבוע הגיעה אלי המערכת: I7 4770K Scythe grand kama cross rev. b Msi G45 Z87 Gaming 1333 G.Skill Ares 16G Samsung Ssd 840 EVO 120G Toshiba 2T 7200 Seasonic SSP-650RT Active PFC +80 gold כרגע ללא כרטיס מסך מארז: Fractal Design Define R4 עם המאוורים שהגיעו איתו אני חדש לגמרי בנוגע לOC ואתמול זו הייתה הפעם הראשונה שלי שהתחלתי לעשות. תוצאות ביניים: ההגדרות של בBios: ובדיקת יציבות קצרה יחסית בOCCT דבר ראשון, אם עשיתי משהו לא נכון, לא תקין או משהו בסגנון אני אשמח לשמוע ביקורת בונה ולקבל הערות בעניין זה מאוד יעזור! דבר שני: שיפור אני מניח שאני ארכוש עוד שלושה מאוורים Noctua NF-F12 PMW אחד נוסף אל חזית המארז ושניים נ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-