אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מה זה קירור מים ??? ,כולם מדברים רק על מאוררים לcpu . קירור מים בתוך המחשב? לפי מה שאני יודע מים וחשמל לא הולכים טוב ביחד. ביחוד שמדובר על חלקי מחשב,חשבתי מה יקרה לאותו חלק אם ישפכו עליו מים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי כתבה שהתפרסמה פה על רדיאטור http://www.gamingin3d.com/reviews/dtek ורציתי לשאול מה זה רדיאטור,מה ההבדל בינו לבין מאוררים לcpu . חבל שאי אפשר להשיג את הרדיאטור שמפרסמים בכתבה בארץ.
-
;D ;D ;D ואני מתכון לכל סוגי המעבדים של AMD במיוחד לT-BIRD 1.4 FSB266 הנה התמונה של המאורר . הוא יפה נכון ;D ;D
-
שלום. יש לי מעבד P3 800........ עם היטסינק ישן של CHRONOS מהירות 5114rpm לוח אם Cuv4x של ASUS מאוורר חיצוני 1. טמפ' לוח אם לפי MBM וSandra היא 27 וטמפ' המעבד לפי Sandra נעה בין 35-40 האם כדי לי לבצע OC למעבד?! אחרי הכל אני יכול להרים אותו עד 970 וחבל........... אודה מאוד על כל תשובה שהיא......
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה מה שעשיתי היום!! עבדתי על זה כול היום!! יצא נחמד :spin3:
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב היום ניקיתי את המחשב פירקתי את הספק ניקיתי מבנים וגם את המאוור של המעבד (שמשניהם יצאו גושים די גדולים של אבק) טוב עכשיו הרכבתי הכול מחדש כמו שזה היה מקודם טוב הכול בסדר ... אני מפעיל את ההמחשב ואני שומע מין רעש כזה של מאוורר כיאלו הוא נשחק במשהו ואני לא יודע בדיוק מאיזה זה מגיע ? מהספק או מהמעבד בדקתי את שניהם ושניהם עובדים וגם הרעש עבר טוב בסדר...... עכשיו פתאום המחשב שלי נתקע ואז היה מסך שחור עם צפצוף מעצבן כזה(ד"א יש לי WIN XP) ואז ישר כיביתי את המחשב וכמובן חזר הרעש והפסיק עכשיו אני צריך עזרה זה אולי למאוורר של המעבד?? אולי לא חיברתי אותו כמו שצריך ?(איך שהכנסתי אותו זה איך שהיה מקודם ) אולי חיזקתי את הברגים פחות/יותר מידי מישהו יודע אולי מה הבעיה?????????? כי אנ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
read and weep!!! http://www.tomshardware.com/cpu/01q4/011029/index.html
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המאורר הזה טוב בשביל מעבדי AMD ATHLON XP וT-BIRD 1.4 : : : ? : : : הנה התמונה של המאורר ;D
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
when i tried to remove my fan from the cpu the litle pin on the cpu socket was broken now i can reattach my fan to the cpu... what can i do? also is there a way to overclock p3 800mhz? im using ASUS cuv4x motherboard
-
ברשותי מחשב celeron 300 MHz על איזה לוח אם דרעק שעוד לא הצלחתי לגלות מי מייצר אותו - אבל הוא משתמש ב BX 440 . קראתי באתר של טום על שיטה להעלאת הבאס מ66 ל 100. האם השיטה תגרום גם למהירויות של הPCI והAGP לעלות (זכרו, מדובר בקפיצה טבעית של המעבד, לא כמו 88 MHz לדוגמא.)? האם מישהו ניסה את השיטה? בתודה מראש, Component
-
קראתי באתר שאפשר לעשות אובר קלוק כמעט לכול דבר למעבד מגדילים את המכפלה למעבד הגרפי תוכו שמתלבשות על הדרייורים אבל השאלה היא איך עושים אובר קלוקינג למודם היה כתוב באתר שכן אפשר לעשות כזה דבר יש לי מודם דפוק של 56 ומודם חדש כזה עולה 100 שח מקס אז לא אכפת לי לנסות לעשות אוברקלוקינג
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מתכנן על מערכת חדשה מבוססת ה-XP (כנראה 1900+) ויש לי כבר חלק מהדברים. ואני כנראה אעשה המהרה קטנה (אולי לאיזה 1700 מגה-הרץ?), ומודינג חביב (חיתוך, ניאון, צביעה). עכשיו יש לי את המארז של אנטק ה-SX-1240. ועוד הרבה מאווררים שונים מחו"ל. הקירור על המעבד יהיה כנראה ה- Alpha PAL 8045 עם AC2. לכמה אתם חושבים שאפשר להגיע עם קירור אווירי בלבד (אחד הלוחות מבוססי KT266A כמובן)? כמו כן, בבקשה עיזרו לי להחליט על סידור המאווררים. צילמתי תמונות וסידרתי קצת בפוטושופ איך זה בערך יראה, אני לא בטוח בקשר לכל הכניסה יציאה של אוויר (ירוק זה נכנס, אדום יוצא), הערות יתקבלו בברכה! תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלו.... יש לי 3d prophet 4500 64 mb של hercules..... מגיע עם מאוורר אני רוצה לעשות לו OC...... איך אפשר... ושמעתי שאפשר דרך הדרייברים החדשים לעשות OC אז אם מישהו יודע זה יעזור .........
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה היטסינק כדי לקנות לP3?!? או יש המלצה למשהוא טוב זול ובעיקר קל להרכבה!? :
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי עד עכשיו אוברלוקינג זה אומר לגרום לרכיב מסויים במחשב(מעבד, כרטיס מסך, הרדיסק...) לעבוד מעבר ליכולת הטבעית שלו ובכך לגרום לו להתחממות יתר שנמנעת ע"י קניית מאוורר טוב. מה שלא הבנתי זה איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה אמור להיות הרדיסק. השאלה בתמונה.. אבל שיהיה הם לשים את הצלעות קירור על ההרדיסק (הריבוע בצד) הם זה יעשה משהוא, ישמור לי עליו... יש לעיו כבר איזה מאוורר ואין לי כסף לקנות משהוא נורמלאלי בחנות. האם כדאי לפזר הרבה צעלות קירור על השטח של ההרדיסק (למעלה). האם צריך לשים משהוא על הכרטיס ??? תודה.. (אם תענו לי בכלל..) נ.ב אהה...אופס.. ההרדיסק IBM IC35L040
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, עוד מישהוא כאן נהנה מהירידה בטמפרטורה של הימים האחרונים? או לפחות המחשב שלו? האת'לון 1300 שלי, שבימים הראשונים שלו עבד ב38-39 ירד עכשיו למשהו כמו 34-36, והיום בבוקר הוא אפילו עובד ב32 IDLE כשאני עם חלון פתוח... :smoke:
-
מישהוא מוכן להסביר לי את זה ..??? http://www.innovatek.de/sites/TurboPLL.html
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש עזרה מבעלי ידע נרחב בנושא,מה ה overclocking הטוב ביותר למעבד athlon1000 ,אם אפשר הסבר קצת מפורט,איזה מאורר כדאי לשים למעבד,הוספת צלעות קירור לזכרון,לכרטיס מסך. באמת שאיו לי שום ניסיון בנושא ??? שכחתי לציין הלוח אם הוא :asusa7v133,אין לי מושג עד כמה הוא תומך.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר קריאה מעמיקה נוספת של ביקורת המאוררים השקטים ולאחר חיפוש ממושך ברשת חנויות המחשבים בישראל, לא עלה בידי למצוא את המאורר הנ"ל (שעפ"י הביקורת הוא הטוב ביותר). חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי כלום :'( אפילו באתר של זיגזג, שסיפקו אותו לביקורת הוא לא נמצא! אנא, עזרו לי :-[
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מעלה את מהירות הבאס??? על איזה רכיבים בדיוק זה משפיע??? ומה זה משפר בדיוק??? תודה! :
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז midi-tower עם מאורר מארז אחד+מאורר של הםפק כח+מאורר מעבד,לוח-אם asus a7v133,מעבד amd1000 ,כרטיס מסך radeon64 , זיכרון 256 . בדקתי ב BIOS את החום של המעבד הוא משתנה בין 55 ל57 ,האם זה בסדר. האם כדאי לי להוסיף עוד מאוררים(כרגע אני משתמש ב VOLCANO2 ). נ.ל האם יש קשר ביו חום המעבד לעובדה שבאשר אני משחק במשחק commando2 הוא נסגר וחוזר לDESKTOP . (בדקתי אין סיבות אחרות,דרייברים מעודכנים). :smoke: