עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 2ten,

שלום לכם חברים!!! יש לי בעיה אני לא יודע איזה גוף קרור טוב למעבד שלי אם Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ZALMAN CNPS7700-cu או PRIMECOOLER (PC-HC5+) HYPERCOOL - CU ככה יש לי לוח אם P5GD1-VM 3.0 GHZ 775 ואיזה גוף קרור הכי טוב למעבד שלי וגם שקט

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  2. מארז- (שיהיה גדול, טוב, ומאוור בצורה טובה(שיתאים לOC בלי הרבה עבודה) ושיכלול ספק מספיק חזק) לוח אם- של ASUS לP4 2.4 שיהיה מתאים לOC כרטיס מסך-תנו לי משו חזק וטוב של חברה אמינה וגם של יצרנית טובה עד 3000... שיעשה OC תנסו לסדר שהמחירים לא יעברו את ה5000 ותעשו טובה תתנו לי חנות און ליין טובה זולה ואמינה לקנות משם את החלקים... עדיפות לחנות שקניתם משם כבר(ולא לחנות של איזה חבר שהיא לא מהמוכרות..) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by PuMbA,

http://zalman.co.kr/product/cooler/7700-478MBlist_eng.htm זה המאוור הראשון של המעבד הראשון שאני רוצה לקנות ... לבדוק יותר נכון ... http://zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_478MBlist_eng.htm זה השני .... http://zalman.co.kr/product/cooler/9500_LED_478_eng.html זה השלישי עכשיו בין הקצה של הלוח אם שלי מלמעלה יש לי סנטימטר אחד בין הלוח לספק כוח אני לא יודע אם המאווררים יתאימו לי יש לי לוח אם MSI 845 Ultra-C תודה ...

4. אני עומד לבצע הזמנה מג'בטק, אני הולך לקנות שני מאווררים 92MM שיהיו טובים (ועוד דבר אחד או שתיים). הנה חמש שמצאתי שנדמה לי שהם טובים, אבל אני מתקשה לבחור אחד מחברה טובה שיהיה טובה וחזק (ולא ירעיש הרבה): http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2001&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1493&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1473&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1496&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1498&cat=80&page=1 שני המאווררים שאני הולך לקנות אמורים להיות על דלת המארז מכניסים: אחד…

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  5. אני מחפש מארז FULL TOWER אם ספק (ואם אפשר אם מאווררים וחלום מובנים כי אין לי כח לעשות מודינג שוב) עד 1000 שקל (אפשר קצת לגלוש במחיר אבל לא הרבה)

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by limp,

יש לי פנטיום 4 2.8 של PRESCOTT כן אני יודע שהם חמים 512 DDR עכשיו יש לי אפשר לומר 4 מאווררים אחד על המעבד שאמרו לי שהוא די חזק (וגם שומעים כמה שהוא חזק) 2 מאוררים רגילים ואחד סתם על המארז נורא נורא נורא חלש כזה בשבילי היופי בעיקר עכשיו אני משתגע מהרעש כי המעבד מתחם ויש עומס אז מה שאני מבקש וזה די דחוף שתתנו לי פיתרון ובבקשה בלי הבדברים המקוריים קרח יבש וכאלה או צינורות מים והאל יודע מה אני רוצה משו שאפילו אני אוכל להרכיב לא משו מסובך לא מסוכן אני מתכוון למאוור אני רוצה שתמליצו לי על מאוורר שגם מאוד שקט כדי שלא יעשה לי כאב ראש ושאני אוכל לישון עם המחשב באותו חדר וגם שיקרר מצויין הכסף אני מוכן להשקיע בערך 500 שקל והבנתי שזה יותר מהממוצע לקירור כך שלא אמורה להיות ב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Fima,

<blockquote> שלום לכם. אני רוצה לעשות OC למעבד E6750 מ2.66 ל3 תעזרו לי בבקשה מפרט המחשב: E6750 2.66GHZ GA-G41M-Combo 4GB Ram X2 סה"כ 8GB Ram הנה תמונה של הראם (שניהם אותו דבר) http://sizmedia.com/my.php?i=zh2loz0ddjnq.jpg

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Chymes,

רכשתי מחשב חדש. (מפרט בחתימה) ברצוני לעשות OC מתון ל-E2160 בלי "לקרוע" את המעבד. אני משתמש בקירור סטוק של אינטל וספק Liberty 500W

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by dvs-ii,

לפני שאני מתחיל: אני לא מבין בזה כלום אז אל תשלחו אותי לאתרים שאני לא אבין בהם שום דבר, תביאו לי לינקים לתוכנות שעושות את זה ותסבירו לי שלב-שלב איך עושים את זה. אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס המסך, אם אפשר אז גם לזיכרון.חשוב לציין שאין לי קירור מיוחד(יש רק את הצלעות עם המאורר על המעבד ועל כרטיס המסך). נתחיל ממעבד, יש לי INTEL P4 2.4 553 ואני רוצה שיגיע ל2.6 או יותר עם אפשר(שלא ישרף!). כרטיס מסך-לפני הכל שאלה:אם אני עושה לו א.ק אז אני לא אאבד את האחריות?.יש לי כרטיס מסך: RADEON 9600 128BIT,256MB של CLUB-3D עם מהירות זיכרון 200MHZ ומהירות GPU 400MHZ ו400MHZ Ramdacאני רוצה שמהירות הזיכרון לגיע ל240-250 בערך ומהירות ליבה או Ramdac(או שזה אותו דבר)ל440-460 בערך(ושוב שלא יש…

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך מובנה של SIS דגם 741 Video Adapter SiS 330 Mirage Integrated גם המעבד מובנה גם כרטיס קול, גם כרטיס רשת חח הכל מובנה וזה לוח אם של PCChips M863G עכשיו רציתי לשאול אם אני יכול לעשות אוברקלקינג לכרטיס מסך ומעבד אולי? לא מצאתי באתר איך עושים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by lol_minbet,

אני באמצע המהרת הHD4850 של ספיר עם קירור AC TWIN TURBO, מבוצע באמצעות RIVATUNER עדכני. טמפ' הכרטיס לפני OC מהירות ליבה 625 וזיכרון 993 IDLE - 40c MAX - 50c עם OC של 725 לליבה ו1100 לזיכרון IDLE - 42c MAX - 55c היציבות נבדקה עם כמה שעות משחק בcrysis וworld in conflict כמובן גם הרצת סיבוב 5 בדיקות ב3DMARK06 והכרטיס מקבל ציון ממוצע באזור 13700 נק' +- עכשיו הצלחתי להעלות עוד 70 MHZ לזיכרון, וכשאני מנסה להעלות בעוד 10~ MHZ לליבה כבר מתחילות להופיע טקסטורות קרועות כאלה באמצע הבנצ'מרק, לא קיבלתי ריסט או משהו האם לדעתכם הגעתי לגבול או שאפשר לגרד עוד? התוספת מהירות לזיכרון לא כ"כ משפיעה בבנצ' ועוד שאלה, הבעיות תצוגה זה בעצם סימן שהגברה נוספת עלולה לפגוע בכרטיס? או שבטוח בנתיים כי …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אז ככה קודם כל ברשותי מעבד P4 2.4 B לוח אם ASUS P4S800D עכשיו ככה : יש לי אפשרות בביוס לשנות ל- 200 באס ...ושאני משנה את זה המחשב לא עולה ...אחרי איזה 3- 4 רק עולה ...אז אולי זה יותר מידי ? כי פשוט זאת האפשרות היחידית שם ...למשל אני לא יכול לשים 166 באס ...רק 200 ..וב- 200 המחשב לא עולה ...מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  13. הרעש שיוצא מהמארוור של הכרטיס מסך הוציא אותי מדעתי, אי אפשר לישון כבר וזה מחמיר מיום ליום יש לי כרטיס מסך 7800gt של Leadtek הדגם המומהר!! איזה מאורר יתאים לי, לפי סדר חשיבות הבא א) שקט מאוד מאוד, כמעט בלי רעש כל שהוא ב) קל מאוד מאוד להרכבה, לא רוצה להסתבך שייתן קירור מספיק אני לא מתכוון להאיץ אותו אפילו לא טיפה מעל מה שכבר עשו במפעל תודה

• 13 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by Mentally ill,

אהלן, חשבתי לחבר למעבד תעלת אוויר שבראשה עומד מאוורר ג'נרי 80 MM,ובתחתיה עומד המעבד עם מאוורר ויחידת קירור סטוק, דבר שכזה מומלץ? המעלות יצנחו בצורה משמעותית או שמא זה סתם שטויות? יצא לי להביט באתרים בחו"ל,וככל הנראה ישנם מספר לא מבוטל של אנשים שעושה זאת,אך כמובן יש כאלו שמתנגדים - מה דעתכם? זהו דיון פתוח לשאלות נוספות לגביי תעלות אוויר, נ.ב ,מאיזה חומר מומלץ להכין תעלה - רדיד אלומיניום בפנים (כידוע אלומיניום שומר על קור) ומבחוץ חומר אחר? כל מה שיעזור נשמח לשמוע. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  15. שלום כל הפרטים שלי במפרט (כולל המאורר למעבד) האם כדאי לי להתקין תעלת איורור למעבד (או יותר נכון למאורר של המעבד), אני מפחד שהגודל שלה יהרוס לי את הקירור של שאר המחשב (לוח וכודמה) ואם בכל זאת כדאי האם שווה לקנות את זה (בפנדה או בPCCOOL) או להכין את זה (ואיך?)? תודה

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by t-macc,

האלן הורדתי את התוכנה והבנתי שהיא בודקת אם ה oc יציב. כמה זצן אני אמור להריץ אותה?כדי לראות טמפרורה מקסימלית במאמץ?ולמה שאני לוחץ run אז רק 60 ו 80 אחוז מ cpu בשימיוש ולא 100? ויש לי שם 0 ו 1 בקטגוריות למעלה,אני אמור להריץ את שניהם? במידה ו ה oc לא יציב מה התוכנה מראה?או אומרת?וכמה זמן להריץ לבדיקת יציבות עד העלת באס הבאה? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 410 צפיות
  17. Started by t-macc,

האלן רציתי לדעת במה אני אמור לבחור 16k 256k 521 ? מה התוכנה בעצם עושה מחלצת קבצים?ובודקת בכמה זמן עשתה? אם אני רוצה לדעת אם ה oc היה אפקטיבי אז אני מריץ אותה לפני אל 256k למשל ואז אחרי oc גם 256k ? כמה שהשניות יותר נמוכות לאחר ה oc יותר טוב? ושאלה אחרונה האם בהרצת התוכנה אני אמור לסגור איסקיו וישומים מיותרים? תודה

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  18. טוב אני אסביר... אני לא יודע כמה מכם מכירים אבל יש במאוורר האחורי שמוציא אוויר מהמארז כמו שרוול כזה שמגיע עד למאוורר של המעבד כאילו להוציא ישירות את כל החום מהמעבד מחוץ למארז (זה טוב? כי הרי הוא לא מפנה אוויר מהמארז, כאילו בקושי מפנה...)... ישנו עוד מאוורר על החלון בצד הדלת שמכניס אוויר (יש בזה טעם להכניס, למה לא להוציא?) ועוד מאוור בקדימה של המארז שמעיף אוויר לכיוון החלק האחורי... Motherboard Name Gigabyte K8NS Series Temperatures Motherboard 25 °C CPU 38 °C GPU 65 °C WDC WD1600JD-00HBB0 35 °C Cooling Fans CPU 2519 RPM FAN: Themaltake TR2-M3 Voltage Values CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.28 V +12 V 11.97 V DIMM 2.54 V יש לי עוד שני מאווררים חזקים של EVERCOOL ועוד אחד …

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by KoDkOd,

שלום אני ראיתי בהרבה מקומות תצוגה דיגיטלית של חום המארז זה נכון או שדמיינתי? איפה קונים את זה ואיך זה עובד ? ???

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. יש לי כל מיני וידאו בבית שמושבתים..חלקם ישנים חלקם יותר חדשים, האם אפשר להתשמש בתצוגות הLCD שלהם? במקום לקנות ב50 שקל, או שלא? תודה. עריכה: מנהלים סליחה, הבלבתי בפורום, התכוונתי לפרסם את זה באלקטרוניקה ומודינג.. נא להעביר, מצטער על אי הנוחות.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  21. Started by locke,

אפשר בכלל למצוא דבר כזה בנפרד ממכשיר גדול יותר? אני צריך משהו כזה שדומה ל- LCD שאני אוכל איכשהו לאלתר לו חיבור למחשב.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by Ran B,

התמונות יצאו מפאלם sony clie, יש איכות די טובה לפי דעתי, אבל לא בתמונות האלה.., בכל מקרה - הרבה שאלו אותי איך שמתי את התצוגה למעלה.., אז הינה 2 תמונות, אם אתם רוצים עוד תמונות ממקום אחר, תבקשו ואני אשתדל לצלם את אותו מקום בצורה טובה.. תהנו.. 8) בעעעע, זה באמת יצא באיכות מסריחה, אני אשתדל לשפר את האיכות.. 8)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by winner,

בשעה טובה, התקנתי את המאווררים החדשים - Arctic Cooling 12025 - חוברו ללוח Gigabyte GA-K8N Ultra9 במקום המאווררים המקוריים של המארז. המאוררים פועלים ואכן מעט פחות רועשים מהמקוריים אבל ב- Easy Tune5 לא מוצגת מהירות מאווררים של Power ו-System (היתה קיימת עם המקוריים) יכול להיות שלמאוררי AC אין קריאת מהירות? ??? ועוד משהו - התחלתי לחשוב על לוח בקרה למאווררים - האם יש משהו מומלץ (המארז הוא Compucase6A19 עם לוח אם ושני מאווררי 120 מ"מ כנ"ל) תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. Started by hagay21,

יש לי מעבד אופטרון 170 לוח של dfi ut nf4 ultra dוזכרונות של g/skill 4800 tccd rfהצלחתי לדחוף את המעבד במכפלה 9 ל fsb 317 וככה שהזכרונות עומדים על 634 בתזמונים 2.5-4-4-8 T1 על מתח 2.9 כרגע מתח המעבד בוינדוס הוא 1.664 יש לך אולי מושג למה אני לא יכול לדחוף אותו קדימה עוד קצת ? אני משץמש ב super pi לבדוק יציבות

• 0 תגובות
    • 451 צפיות

דיונים חדשים בפורומים