עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה יש לי תקציב של איזה 900 שקל אני מחפש מארז חזק ושקט אבל ממש השקט הוא המרכיב העיקרי. כוח הקירור גם די חשוב כי יש לי 2.66 ואני מתכנן oc מדי פעם עד ל3.0 ואפילו אולי קבוע. בינתיים שמתי את העין על מארז Thermaltake Highest Xaser III V1000C...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shaks,

תמליצו לי על משאבה לקירור מים (לא טבולה-הכוונה היא שהצינורות יכולים להתחבר אליה ישירות) שגם לא תעשה הרבה רעש ועדיף שתקבל את החשמל שלה מהמחשב

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  3. שלום לכולם. המחשב החדש הגיע...חתיכת ביצועים וכל זה. אבל יש בעייה בכרטיס מסך. הוא דיי חזק, אבל גם מתחמם דיי מהר. כתוצאה מהחום נוצר במשחקים מן "קטיעות" קטנות מידי כמה שניות. כשאני בודק את הטמפרטורה שלו אחרי משחק כבד, זה מגיע בקלות ל85. על מנוחה זה 60. אין לכרטיס מסך מאוורר. רק היט סינק דיי רציני של גיגהבייט. הוא רותח יותר מקומקום. אז חשבתי להחליף לו את הקירור לפסיבי. תנו לי בבקשה המלצות לקירור שיתאים לכרטיס, עד 200 ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. תודה רבה!!!

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  5. אני צריכה תוכנה לא מסובכת כל כך שמראה את המעלות שיש במחשב או בחלקים ממנו .. בתודה רעות

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  6. היי, חבר שלי צריך המלצה לקירור לכרטיס זיכרון שצויין בכותרת... תודה מראש לעוזרים!

7. אני מתכוון ליצור אוברקלוק של 350-400 Mhz . ואם כן תביאו לי בבקשה אפשרויות שלפי דעתכם הם הטובות ביותר מבחינת סחיטת מיץ/חום ואם אפשר גם שיפור ביצועים. הHSF שברשותי הוא של ספייר 4500 סל"ד (מה שמגיע עם המעבד). החלקים: AMD דורון 800. ASUS A7V266-E. 512MB DDR266 Micron. 128MB DDR 266 Kingston. נ.ב לכל מי שהיה מעורב בת'רד הקודם שלי אז זה לא אקטאולי , הבעיה נפתרה. עריכה: הכוונה בצירוף היא שילוב טוב של מכפלה וFSB ולא חומרה חדשה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by snogoo,

אני אשמח אם מישהו יוכל לתמצת במקובץ את העקרונות ל OC - לא איזה כרטיסים עדיף אלא איך הפעולה עצמה מתבצעת.. כלומר, מה ההבדל בין המולטיפלייר להעלאת ה FSB ומה כל אחד נותן, האם צריך לשנות ידנית את ה VOLTים לכל דבר או שזה נובע אוטומטית משינויים אחרים שמבצעים, מה ההבדל בין CORE ל AUX.... וכל דבר אחר חשוב (אני יודע שמה שכתבתי פה זה כמו יריות בחושך) שחושבים שצריך להוסיף כדי שגם אנשים שמתחילים בעסק הזה יבינו לפחות איפה להתחיל... תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  9. היחידה שאני מכיר זה פנדה(http://www.pandas.co.il) איזה עוד יש?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. עדיפות שהוא יהיה עם קירור מעליו.. עד 800 ש"ח.. תודה. נדמה לי שראיתי משהו של Crucial.. האם אלה טובים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2086&products_id=13421 כמו כן אתם יכולים להסביר לי קצת על התזמונים? האם עם הזכרונות הנ"ל 2-2-2-6 ניתן להגיע ל-OC גבוה? ומה לגבי תאימות ללוח אם.. אם נגיד מפורסם באתר היצרן של הלוח אם על תאימות שלו עם זכרונות מחברות שונות שנבדקו על ידו, אם אני קונה זיכרון שלא רשום שם זה עדיין בסדר?

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  11. תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by swg,

אז ככה, אני מחליף את המארז שלי(ה-ATX) במארז ARCTIC COOLING Silentium T2 שמשתיק את המחשב. אני מוציא את האיורור המקורי של הליבה, מוסיף למארז החדש(עם סירקולציית האויר הפנטסטית שלו[תקנו אותי אם אני טועה]) SONIC TOWER. תנו ביקורת לטוב ולרע, אני מוכן לשמוע הכל לפני הקניה... זה חשוב לי מאד בשביל הבטחון לקנות את זה. תודה מראש. .swg

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by ofer_mat,

מה אתם אומרים על המארז שלי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by R L,

הMBM חייב לשקר זה לא הגיוני

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  15. שלום. Real Temp מורה על שינויים גדולים בטמפרטורה (שינויים של 10 מעלות!) בתוך שניות! ז"א, משנייה אחת לשניה הטמפרוטה הנמדדת עולה ויורדת ב 10 מעלות (מ 29 ל 39 אגב). יש הסבר לכך???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KoM,

סתם עניין אותי לדעת, האם תנודות טמפרטורה של מעבד, כלומר קפיצות בין 39 ל-33 במשך היום עקב משחק ים מהירות המאורר "משגעות את המעבד" או שזה לא משנה לו..? פשוט מאורר המעבד יכול להשתנות מ-1500 סיבובים לשנייה עד כמעט 5000... (כן פבל, 10983)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Loco69,

החלון החדש שלי! Alpha Pal 8045 + Crystel ORB זהו לוח האם, ובתמונה Crystel ORB, Alpha PAL8045 + Sunson 80mm 50cfm, 2*60mm sunson זהו המארז ובתמונה את מה אתם אומרים? יפה לא?

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. תעזרו לי לסדר את פעולות המאווררים לפי הציור הבא: אחורה א - דוחף או שואב ? אחורה ב - דוחף או שואב ? למעלה - דוחף או שואב ? קדימה - דוחף או שואב ? במעבד - דוחף או שואב ?

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by 2ten,

שלום חברים !!!! יש לי שאלה אני רוצה לקנות גוף קרור אבל לא יודע אם שווה שהוא יהיה גם עם נחושת ואלומיניום או רק נחושת??? גוף קרור למעבד ולכרטיס מסך!!! ועל איזה אתם אומרים לי לקנות שיהיה שקט ויהיה טוב גם למעבד ולכרטיס מסך, תנו שמות של גופי קרור ואיפה זול לקנות אותם. תודה רב חברים!!!!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  20. שלום אני רוצה לעשות אוברקלוק על המעבד שלי פנטיום 4 3GHZ המחשב נועד למשחקים! עד כמה GHZ אני יכול להגיע איתו בערך ? לפי הEVEREST ה-DMI לא כותב את שם את המקסימום! האם זה יהיה לי קשה להגיע איתו לפחות ל3.5 GHZ ? המעלות במנוחה 30 מעלות המעלות במאמץ 45 מעלות התמונה מסבירה הכול... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 904 צפיות
  21. טוב.אם עשוים VMODE למה צריך לשדרג ביוס? למה חייבים לעשות מהVMODE העלת מתח ולא מהביוס שזה יותר בטוח? צריך לעשות את שנהם ביחד? מישהוא יכול להסביר לי את זה לכתוב בקצרה מ ביוס עושה? אני רוצה לעשות OC גדול ל 4850 שלי.הוא ממש קר. 37C במנוחה במאמץ מלא 48C אם 700/1300. אני רוצה להביא אותו ל 800/1300 או אפילו 850/1300 במתח הזיכרונות אני לא רוצה לגעת. יש לי עוד שאלה.נגיד אני מתקין ביוס על הכרטיס.ואני מעביר אותו למחשב אחר.עדין היה את הביוס החדש,או הישן?

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by yonni,

יש לי מעבד INTEL 2.4 C זכרונות WINBOND 3200 512X2 לוח אם GIGABYTE 8IK1100 לפני שאני קונה קירור יותר טוב למעבד, רציתי לדעת כמה דברים. בתזמונים של זכרונות אין לי מושג, ניסיתי להבין אבל לא ממש הצלחתי. בעבר עשיתי OC ל 2.9 כאשר שיניתי את היחס ל3:2 והיום אני חזרה ל2.4 עקב החום של המעבד. 1. קודם כל רציתי לדעת אם OC עוזר ומשמעותי גם בעבודה על תוכנות וידאו ואנימציה וגרפיקה או רק עוזר למשחקים? 2. האם בשימושים אלה עדיף מעבד שעובד מהר יותר עם יחס זכרונות פחות טוב, או מעבד במהירות המקורית שעובד 1:1 עם הזכרונות? 3. אם בכל זאת שווה לעשות OC, יש סיכוי להמשיך ב 1:1, והאם זה אומר שינויים בתזמוני הזכרון? ואם כן איך עושים את זה?

• 13 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by Regev,

דבר ראשון מה זה אוברקלוקינג, ובבקשה אל תנעלו לי את השאלה כי אני ממש מת לדעת. איך עושים זאת, אגב? ומה זה תורם? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by hack man,

1.Geil dragon pc3500 256x2 2. Geil ultra platinum pc3500 256x2 3. Kingston Hyperx pc3500 256x2 4. Corsair Twinx 3200c2 256x2 מה מהם הכי כדאי? אופציות נוספות מתקבלות (בתנאי שזה לא מושקין הם יקרים מדי )

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים