עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לוח אם - REV2.0 +EP-8RDA3 מעבד-AMD Athlon XP 2500+ 512KB Cache 333MHz זכרונות- TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B/D) - original 256MB*2 מארז-COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE אוקי מה לעשות,להעלות את הFSB או תמכפלה ? וגם בכמה אני יוכל להעלות את הFSB אם הזיכרונות שלי ?(מ333mhz ל?)

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  2. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך אני יכול לדעת מה יעבוד יותר מהר באס 240 בתזמונים 11-2-3-3 או באס 220 בתזמונים 11-2-2-2 אני יודע שבגדול כמה שיותר באס יותר טוב אבל השאלה מה לגבי התזמונים... שמתי לב שכשאני בבאס גבוהה מאוד 240 אז אני יכול לעשות פחות OC לכרטיס מסך אפשר לדעת למה זה ומה הקשר בינהם ?? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  3. התקנתי סיילנסר אתמול ואני רוצה לשים גם סינקים לראם של הכרטיס מסך. עכשיו יש את הסינקים של TT שאומרים שהם טובים אבל הם לא מחסים את כל הציפ של הראם. זה בסדר שהסינק לא מחסה את כל הציפ? או שאני ישים 2 על כל ציפ? מה אני צריך לעשות כדי להגיע לקירור האולטימטיבי?

4. היום גיליתי שהחיבור מתח של ה-Sapphire 9700 Pro שלי רופף. הדבר גורם לבעיות במאוורר, שלפעמים מחליט שבא לו להפסיק לעבוד, או לעבוד בחצי הספק. על מנת שלא אצטרך לפתוח את המחשב כל פעם ולבדוק האם המאוורר עובד בצורה ידנית, אני צריך תוכנה שתעשה זאת בשבילי. אני יודע שיש על הכרטיס מעגלי מדידת טמפ', אני רק צריך תוכנה שתדע איך להשתמש בהם, או בקיצור: תוכנה שמודדת טמפ' על כרטיס המסך. אגב, אם למישהו יש רעיון איך אני פותר את בעיית החיבור הרופף בהחלט מוזמן להעלות אותו כאן (ולא, אני לא מדבר על שיטות כמו ללפף עם סלוטייפ וכו', אלא על פתרון יציב לאורך זמן). תודה רוני

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. דרך ATI TOOL בדקתי ידנית (לא check max) והצלחתי להגיע לזיכרון 373 / ליבה 435.6 (שבדקתי דברים יותר גבוהים הופיעו לפעמים 2-3 נק' צהובות). אני מציין שעל כל שבב זיכרון שמתי גוף מתכת אחד. התוצאה לא נמוכה מדי???? ועוד משהו- יש לי עוד 4 היטסינקים שההדבקה שלהם נהרסה טיפה ואני רוצה להוסיף אותם לזכרונות בכרטיס (מהצד השני שלו), השאלה היא אם אפשר לשים על ההיטסינק איזשהט סטג של דבק כדי להדביק לשבבי זיכרון???

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  6. שלום לכולם אני צריך את המלצתכם למאור שקט וטוב וישיהיה גם אם מסנן אבק או משהו שלא יכנס לי אבק דרכו למארז אני רוצה להרכיב אותו מול המעבד אז ככה אני צריך משהו שקט

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  7. Started by urielka,

קניתי את זה בלמיר לפני יום ואני ממש מרוצה זה בא עם הכל :משחה טרמית,פטנציומטר,מחזיק לפוטנציומטר לpci או לכונן 3.5" הנה התוצאות שלפני ואחרי לפניקירור סטוק) מנוחה:40 מאמץ:70 אחרי: מוחה:36-38 מאמץ:42 - 43 (בfar cry) אבל עדיין יש לי בעיה קטנה אני לא מצליח לעלות את הבאס מעל 150mhz כי אז זה ניתקע יש לי זיכרונות 266mhz של orgin ולוח ecs p4vaxd רציתי לדעת מה עוצר אותי הלוח או/ו הזכרונות ואיםה אני נועל את התדר של agp/pci( אם בכלל אפשר)? 10x ;D

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by windshear,

שלום, למישהו יש את ה-MOBO שציינתי לעיל ועשה לו OC ? יש לי XP 2800? ואני רוצה לעשות לו OC רציני יש לי מאורר VOLCANO 12 ..... אני פשוט לא מוצא ב-BIOS שום דבר על OC...

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by nadav1379,

אני רוצה להוסיף עוד מאוררים למחשב שלי ואני לא יודע מה כדאי לי אני רוצה משהו טוב ולא יקר מידי עכשיו יש לי רק מאורר אחד על המעבד זה מאורר של אניטל אני לא יודע דגם אבל על הקופסה שלו כתוב ATTN STATIC SENSITIVE אני לא יודע אם זה הדגם אבל זה מה שכתוב אז אני רוצה להוסיף עוד 3 מאוררים למחשב ואחד לכרטיס מסך יש לי R9600XT אני לא יודע אם יש לי מאורר טוב על המעבד אם לא אז למה כדאי לי להחליף? אני מעדיף את המאוררים כמה שיותר שקטים כי המחשב בחדר שלי והוא דלוק בלילה אם אפשר שלפחות אחד מהמאוררים יהיה אם אורות

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני רוצה לעבור לקירור מים ויש לי כמה שאלות... יש לי כבר רדיאטור + מאוורר וחסר לי צנרת,משאבה,ובלוק מים למעבד יש לי חבר שיכול לארגן לי משאבה של אקווריום אבל הוא אומר לי שהמשבה הזאת מושחת אוויר ולא מים ואם אני יביא לה למשוך מים אז היא תקצר זה נכון ?? ואני גם יכול להביא משאבת דלק של אוטו אבל אני חושב שהיא חזקה מידיי לצינורות האלה השאלה כמה BAR של משאבה אני צריך ?? ובקשר לבלוק מים אני מחפש אחד טוב אבל שלא יהיה ממש יקר... והשאלה האחרונה החיבור לצנרת ברדיאטור הוא דיי גדול והחיבור לצנרת בבלוק מים דיי קטן אך אני יכול לחבר את שניהם ביחד שלא יהיו נזילות ??

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. מצטער על פתיחת הת'רדים הגדולה שלי, אך היום הגיע ל-XOXIDE היטסינק חדש-Cooler Master Vortex Dream. רציתי לשמוע אודות הביצועים שלו, לא הצלחתי למצוא שום ביקורות בגוגל.. תודה. בחו"ל הוא עולה 32 דולר.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by zeevik_k,

Hi, I'm planning to substitute my Barton 2500 + Thermaltake Volcano 7+, by Barton 2600 + (Evercool HPA-C715 or Extreme Volcano 12). 1. The Evercool has a heat-pipe with the 70x70x15mm fan. Its heat-sink isn't made of copper and there is only a copper plate that faces the processors core. The fan is located on a side of the heat-sink 2. The Extreme Volcano 12 doesn't have a heat-pipe, but it comes with the 80x80x32mm fan (triple blades) located on top of the heat-sink. The heat-sink is make completely of copper (66 fins). What would be better solution for Barton 2500/2600 ? Thanks. Zeev

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני רוצה לקנות את הקירור של טרמלטייק ה-G4 COOLER לכרטיס מסך מבוססים GF4 TI... עכשיו אני לא יודע איך אני מרודי את הקירור המקורי כי הוא קצת שונה מהקירור של גיפורס 2,3 ששם יותר קל להוריד את הקירור בגלל הקליפסים הקטינים שיש לו מאחור... ופה זה שונה ואני לא מצליח :-\

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  14. Started by J.a.C.k,

באיזו מהירות מתייצב ה ASUS A7N8X עם ATHLON XP 1900+ palomino זה לוח עם ציפסט של NFORCE 2 SPP

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  15. Started by galyaish,

מישהו יכול להסביר לי מה התוכנה מראה ואיזה פרמטר מראה את טמפרטורת המעבג+מארז

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  16. ולמה לפי הביוס הטמפ' שלי גבוהה בכ-10 מעלות מהטמפ' של ה-CPU (ולא של ה-CPU DIODE)?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  17. שלום יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. אני רווצה לדעת מה המגבלות שלו מבחינת חום הכוונה מתי כבר קיימת סכנה לכרטיס יש לי את הקירור סטוק של הכרטיס הזה. תודה אופק

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  18. עשיתי אובר קלוק ל2300 מגה הרץ ומשום מה לא מצליח לעלות אותו יותר למעבד שבחתימה וכשאני מנסה להפעיל אותו ב2400 מגה הרץ כתוב לי שהוא עולה שהאוברקלוק נכשל ויש לי או לחזור לסטוק שלו או ללכת לביוס ולשנות. בקיצור המעבד רץ ב34 טמפרטורות במנוחה ו41 במאמץ. ובסטוק 32 במנוחה ו40 במאמץ. עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לעבור איתו את ה2300? יש לי ליבה new castle 1.550V ניסיתי לעלות ל1.6 וגם לא עבד לי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  19. היום בבוקר החלטתי לבדוק מה הזיכרונות שלי שווים בדקתי אותם בקשר ליציבות וכו בכל מה שנוגע ל250 bus והם עבוד ניפלא ואת התיזמונים לא הצלחתי להוריד מ2.5,3,3,11 אז אמרתי את התיזמונים אי אפשר להוריד אז לפחות ניראה בכמה mhz אפשרות לעלות אותם קיצור עכשיו הם על 266 והם עובדים ניפלא משחקים כמו pop או cs1.6 או act of war עובדים אצלי מצויין והחלטתי אחרי שבדקתי כמספר דקות כל אחד מהמשחקים החלטתי להפעיל את תוכנת הבדיקה prime95 שהבדיקה ההעיקרית שלה היא הראם והתוכנות מביאות לי אירורים מפרט amd atlon 64 (9*266)@2395 זיכרונות Adata vista ddr500 מישהו אולי יכול לנסות להסביר לי למה תוכנה כמו prime95 נפלה ? ומה אני צריך לעשות בשביל לסדר את זה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by lipa,

חבל שזה בגרמנית , אבל עדיין אפשר להבין http://www.cooling-masters.com/articles-28-0.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  21. Started by Yaron-Cohen,

גם השוואה עם XP-90 וXP-120... http://www.systemcooling.com/thermalright_xp-90c-01.html

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  22. את המפרט אפשר ליראות בחתימה והבעיה כמו שאתם רואים בתמונה היא שmhz של הזיכרונות לא ממש אחיד באחת הוא כמו שצריך להיות 250 בשני הוא 238 עכשיו זה דווקא מזייף בתוכנה החדשה ולכן אני חושש שאולי זה באמת ככה והראם מוגדר כ1:1 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 408 צפיות
  23. Started by mrsph666,

שלום חברי פורום יקרים! מזמן לא הייתי פה, אך חזרתי! אז ככה: יש לי את הכרטיס הבא: Asus Radeon A9600XT/TD ואני מעוניין לנסות עליו OC. לא הוספתי לו קירור, ועכשיו כשחם, הוא עומד על 40 בליבה, ו-42 מעלות בזכרונות ב-Idle. 1. שמעתי שיש לשמור על יחס כשמעלים את המהירות, בחור אחד אמר לי שהיחס הוא 1:2 , למשל, 10 לליבה, ו-20 לזכרונות - זה נכון? אולי יש יחס אחר? 2. איזו תוכנה טובה ומדויקת לשם מטרה זו? 3. מהי הטמפ' הכי גבוהה שעוד נחשבת לסבירה? והאם מה שיש לי נורמלי לקיץ החם והיבש שלנו? תודה רבה לעונים!

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות את המארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original אז ככה אני קונה 2 מאווררים מסוג Cooler Master Neon LED 80mm - BLUE אז רציתי לדעת אם כדי לישתמש במאוורים של המארז או להוריד אותם? ואם יש צורך לקנות 2 מאווררים וזה לא היה ביזמוז כסף כי יש במארז כבר מאוורים?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  25. Started by nimrodim,

WOOHA! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59222 כנראה שאינטל עוד לא אמרו את המילה האחרונה. או מה דעתכם על דותן ב MHZ 3319 עם CASCADE http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59151

• 0 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.