עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מפרט אפשר למצוא פה <------------------- בעיקרון הוא עשה כבר 3200 בוינדוס אבל עוד לא יצא לי לבדוק יציבות אני עובד שעה, מרכיב הכל,הכל מוכן, מעבד ולוח חדשים, SLK800 ישן ומאובק. איך שאני מפעיל אותו עולה ענן לבן מההיטסינק, אני בטוח המעבד נשרף ואני מת. אני מתפלל, מסתכל על המסך ויש boot. מה הולך פה?! רק אחרי דקה (והתקף לב) הבנתי שמה שראיתי זה ענן של אבק ולא עשן קיצור תמונות לא הכי איכותיות (כיווץ עצבני) אפשר למצוא בלינק הבא http://photos.walla.co.il/holy666 תחת - מחשב חדש.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. אז כמובן שהייתי צריך לפרק כמעט את כל המחשב בשביל זה, אבל זה היה שווה את זה כי המחשב עכשיו הרבה יותר מסודר מבפנים. מעבר לזה שהייתי צריך להרים טיפה את המאורר הקדמי של ה120 מ"מ לא היתה בעיה (בגלל הזכרונות, קורסיר דומינייטור), סתם מפחידים עם הגודל של הקירור, נכון שהוא עצום אבל הוא נכנס ויושב מעולה. איפסתי את הביוס לפני הפירוק למקרה שיהיו תקלות בהדלקה, הכל עבר חלק, בקרוב אדווח לאחר OC טוב. כרגע על סטוק (Core i7 920 C0) המעבד על 24 מעלות והליבות על 28-29 לפניכם התמונות: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  3. הצלע קירור הגדולה שלי לכרטיס מסך זה צלע קירור ממערכת סטריו שפירקתי. מחשב הוא פנטיום 3 800 ללא OC בגלל שיש לי לוח של אינטל :-[ יש תאורה של לדים בתוך המארז רק שגלל הפלאש לא רואים את זה!

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by אלי,

[attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ONKYO,

קבלו כמה תמונות של המארז שלי, הצביעה עוד לא הסתיימה.....(...theres more to come)

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by Arik.G,

אין הרבה מה להגיד. כדי למנוע ספאם מיותר, ראש אני אומר שהמסך עלה 105 שקל ב "אריהב"

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  7. הבלוק מים החדש שלי מוכן , אבל במקום פיטינגים בסוף הלכתי על צונורות נחושת שהולחמו לתוך הבלוק, כי בגלל העובי של הבלוק 10 מ"מ אין מספיק "בשר" בשביל ההברגה , אבל ההלחמה גם אטומה וגם מחזיקה חזק. אבל כל העניין יבדק טוב טוב לפני ההכנסה למחשב.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Arik.G,

מה דעתכם על המוד שלי?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Arik.G,

המודם היה משעמם ופשוט שיגע אותי , אז לקחתי דרמל והנה: (בהמשך יוספו לדים) לפני: אחרי:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Arik.G,

עשיתי קצת לאפינג לסינקים שלי . במיוחד לבסיס של ה SLK-600 שהיה באמת נורא. זה לפני: וזה אחרי: וזה הסינק של P3 שיושב על ה Chip Set : והנה מבט על הקירור שעל הלוח, יש גם סינקים קטנים על המוספטים:

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. הגשר הצפוני לפני: ואחרי: (הקירור של ה P3 הישן שלי) הגשר הדרומי לפני: ואחרי: קירור ל מוספטים: לפני: ואחרי:

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Arik.G,

בגלל שלא היו לי את הפלסטיקים שצריכים לסגור את המקום שבו יושב הסי די רום , והכונני דיסקטים אז הכנתי מפרספקס סוגרים כאלה ואז חשבתי מה אם אני יוסיף גם מאוורר . והנה התוצאה ;D

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by onn_the_vy,

הנה קצת תמונות של המארז שלי...:-) הוא עוד לא גמור הוא צריך לעבור עוד..: * הגבהה - הוספת עוד איזה 2 קומות למארז. * צביעה....אחרי הוספת קומות.. יש בו 3 ספקים אבל אתם רואים רק 2. ספק אחת מוסתר איפה שאמורים להיות הרדיסקים..:-) כל החשמל שם מאוד מסובך בכל מקרא.. -----=====<$$$$$$$$$$$$$$$$$$$>=====------ -----=====<$$$$$$$$$$$$$$$$$$$>=====------ -----=====<$$$$$$$$$$$$$$$$$$$>=====------ -----=====<$$$$$$$$$$$$$$$$$$$>=====------ -----=====<$$$$$$$$$$$$$$$$$$$>=====------ -----=====<$$$$$$$$$$$$$$$$$$$>=====------ 8)

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by Ac-Boy,

קודם כל השאלה, שזה בעצם בקשה.. אם אפשר את אופן העשיה של הOC שאני אעשה? תמליצו לי במה להתחיל? אני חושב בהתחלה לעלות את התדר של מעבד בלי לעלות מתח אם הוא לא יציב אני אעלה מתח והאם אני כול לעשת משהו עם המכפלה? http://img140.imageshack.us/img140/9586/dscf0927qt8.jpg בתמונה הזאת ניתן לראות את הביוס שלי, מה אני צריך לפתוח ומה לסגור בשביל לעשות OC.

• 1 תגובה
    • 373 צפיות
  15. שלום לכולם היה לי קצת זמן היום אז החלטתי להחליף את הקירור המקורי של ה X1900XT-X לקירור מים, בגלל שכבר יש לי את המערכת של טרמלטק דגם 745, כל מה שהייתי צריך זה בלוק מים לכרטיס מסך... הטמפרטורה עם הקירור המקורי עמדה על 67~70 במנוחה... זה המצב כרגע... ;D [attachment deleted by admin]

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  16. תמיד אתם כותבים שהמעבד במנוחה ובמאמץ, הכוונה לטמפ'. איך בודקים כל אחד בנפרד? השאלה די ברורה. תודה מראש. .swg

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  17. מישהו בבקשה יכול לומר/לספר/ללחוש לי מה הן התוצאות לוואי שעלולות להיגרם משינוי המולטיפלייר ל10.5? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by toppy,

שלום, לפי Dr. n00b אפילו קופים יכולים לעשות OC למעבד הנ"ל. אנא ילדים, עזרו לקוף לבצע OC בטוח ומוצלח. המפרט מימין. טמפרטורות עכשיו: 36-37 במעבד, 46 בכרטיס מסך, יש דרך טובה למדוד טמפרטורת מערכת? מתח במעבד: 1.4 V (לא יודע אם זה עוזר), קלוק חיצוני, 133MHZ, מהירות נוכחית 2666MHZ. אם שמתם לב, הזכרונות הם 667, אבל הם עובדים ב533 בגלל שהמעבד 533FSB ולא 800FSB כמו אחיו הגדולים. וגם יש לי את הGygabyte Easy Tune. שנראה לי למטרה הזו.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by Lioriii,

מה כדאי לי יותר מאוורר טוב או משחה טרמית??? אני מוכן להוציא עד 300 ש"ח! תמליצו לי בבקשה על משהו טוב!

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by kotel,

תמליצו לי על מוצרים כמה שיותר ולא חשוב הכסף תמליצו על כמה שיותר מוצרים... תודה... מאז:(TT V8000A) :s05:

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  21. כפי שנאמר בכותרת,אני מחפש תוכנה לבדיקת יציבות לאחר oc כבד. לפני כן הייתי בודק במשחק כבד אבל זה כבר לא מספיק אמין.

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by djzander,

יש לי 1100 ככה לבזבז על לוח חדש , עכשיו מה שאני חושב לעשות זה למכור את הלוח לנוכחי שלי והמעבד ולעבור לamd מה אתם אומרים הכל במצב בן זונה טוב נירא . קיצר אני צריך לוח שהוא טוב לoc ושיש לו תמיכה גם בvga וגם pcix ושתי כניסות ide ואם יש אזז אפשרות גם לddr רגיל וגם ל2 . אם אפשר תביאו לי גם לamd וגם לאינטל ונדון על הנושא .

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. תמליצו לי על לוח טוב לאוברקלוקינג יש לי p4 2.4B לוח של ASUS P4SGX שלא תומך בDUAL DDR.המכפלה שלי היא 18 (18X133).יש לי יש לי זכרון NCP1024 MB 400MHZ. אני צריך לוח חדש טוב שתומך בDUAL DDR ותומך בשינוי הספקים נעילת AGP\PCI וכול שאר האפשרויות בשביל אוברקלוקינג טוב....בסביבות ה800 עד 1200 שקל. בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  24. אז ככה יש לי תקציב של איזה 900 שקל אני מחפש מארז חזק ושקט אבל ממש השקט הוא המרכיב העיקרי. כוח הקירור גם די חשוב כי יש לי 2.66 ואני מתכנן oc מדי פעם עד ל3.0 ואפילו אולי קבוע. בינתיים שמתי את העין על מארז Thermaltake Highest Xaser III V1000C...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shaks,

תמליצו לי על משאבה לקירור מים (לא טבולה-הכוונה היא שהצינורות יכולים להתחבר אליה ישירות) שגם לא תעשה הרבה רעש ועדיף שתקבל את החשמל שלה מהמחשב

• 4 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים