אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
ריבה נתשתי אותה היא התגלתה כלא טובה ב gtu אני לא משתמש,איזו תוכנה אתם ממליצים לי?
-
- 11 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לאוברקלוק לקרטיס המסך שלי פרטים voodoo 3000 16MB windows 2000 + win98
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש חיה כזאת ? לאחרונה כשבדקתי, אף תוכנה לא עברה את הDRIVER SIGNING של מיקרוסופט... יש חדש תחת האופק ? תודה רבה. עריכה: לא משנה כבר ,צרבתי BIOS לאחר שערכתי את מהירויות השעון והמאוורר בRABIT
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של ASUS דגםP4P800-VM + מעבד קליריון 2.4 איזה תוכנת אוברקלוק יש בשבילו??
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה היא התוכנת OC המדויקת ביותר לכרטיס מסך? אני צריך ממש הבדלים של 1MHZ לליבה ולזיכרון מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ראיתי תגובות ברשת שזה ככה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי קורנרו 6300 תוכנת הלוח GIGABYTE-P965-S3 מראה לי שמהמעבד על 27 עמלות ואוורסט מראה לי על 37/39 איזה נכונה ומה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
קראתי שניתן להמהיר את הדרייבר האחרון של nvidia בעזרת תוכנתת softquadro הורדתי ניסיתי ולא הצלחתי מה עושים ??? :lamer:
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום. המון זמן סמכתי על CoreTemp כמדד הטמפרטורה של המעבד. מצאתי שהטמפרטורה היא 21 מעלות. כאשר התקנתי את HWmonitor מצאתי שה CPU Temp עומדת על 36 מעלות. לאחר שהתוועצתי כאן בפורום, נאמר לי שיש הבדל בין טמפרטורות הליבה לבין טמפרטורות הצ'יפ. הליבות קרות מהצ'יפ כמכלול. למרות זאת, במבחנים מסוימים, כותבים מצביעים על הטמפרטורות של CoreTemp כמדד טמפרטורת המעבד. כמובן שלהבדל יש השפעה של ממש. אם אני בודק את ה OC שלי על פי CoreTemp, המצב שלי טוב. אם אני בודק לפי HWMonitor, הוא לא כל כך טוב (בלשון המעטה). אז מה הדין? תודה!
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בנושא הOC, ורציתי לדעת איזו תוכנה יותר טובה/אמינה בבדיקת יציבות בOC? ORTHOS , PRIME95 או OCCT, ואיזה סוג בדיקה צריך לבחור לבדיקת יציבות המערכת אחרי הOC ? 1. SMALL FFT 2.LARGE FFT 3. BLEND 4. STRESS CPU ? כי עשיתי OC ל E6750 ל- 3GHZ והרצתי את ORTHOS במשך 4 וחצי שעות בבדיקה של BLEND וזה לא מצא שום שגיעות, האם זה אומר שהOC שלי בסדר? 0:Torture Test ran 4 hours, 36 minutes 38 seconds - 0 errors, 0 warnings. 0:Torture Test ran 4 hours, 36 minutes 38 seconds - 0 errors, 0 warnings.
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
בע''ה, אני צריך תוכנות לבדיקת מאמץ של המעבד ושל כרטיס המסך. אפשר לקבל המלצה ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
RTHDRIBL (קיצור של Real-Time High Dynamic Range Image-Base Lightning. כן, שם ארוך ) נמצאת בשטח כבר 3 שנים, אבל אני עדיין מוצא אותה כתוכנת המאמץ היעילה ביותר. מי שרוצה לסחוט את המיץ מכרטיס המסך שלו וגם ליהנות מהמחזה, מוזמן להוריד אותה מכאן. פשוט להפעיל ולמדוד את הטמפרטורה ברקע
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג את התוסף הזה הוא דומה לכספית ואין לי מושג איך קוראים לו אבל זה נראה משהו טוב זה משפר בהרבה את העברת החום
-
- 14 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לא זוכר איפה אבל ראיתי את זה פה איפשהוא ובאמת שחיפשתי בחיפוש ופשוט לא מצאתי!!! לא היה שום תוצאה רלוונטית.. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לתוסף הזה???? בתודה ענקית אלעד עריכה: בטעות כתבתי את זה כאן, נראה לי שעדיף להעביר את זה לתצוגה וגרפיקה.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
או קיי אז הנה מרוב שיעמום עשיתי דברים חדשים למארז שלי. ישבתי לי ופתאום נזכרתי בסורק ששוכב אצלי מתחת למיטה ואני לא משתמש בו בכלל כי הוא מתחבר לכרטיס ISA ומכוון שאין לי סלוטים ISA במחשב, אני לא יכול בכלל להשתמש בו. אז פירקתי אותו ופתאום ראיתי נורה ארוכה וחזקה מאוד אז הוצאתי אותה, אבל היא פועלת רק דרך מעגל שגם הוצאתי מהסורק, והנה התוצאות: (מצטער על האיכות, אבל זה המקסימום שיש לי עכשיו) והנה המעגל: והנה חריטה על החלון של המארז: הוספתי מאוורר לכרטיס מסך: חלון להרד דיסק: ומתקפת הסינקים שהולכת לקרות ללוח אם שלי: ובלוק המים שלי : מקווה שהבנתם משהו מהתמונות. :-\
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט : E5200 @ 3.33 (טבעי : 2.5) Gigabyte Ep31 ds3L זיכרונות 800 עם צלעות קירור (לא זוכר חברה) מארז ANTEC 300 עם סירקולציה בינונית - שניים בפרונט מכניסים, אחד למעלה (14) שמוציא עוד אחד מאחורה מוציא, בדלת יש הכנה למאוורר (חור) שמכוסה במסנן אבק. באס (ככה קוראים לזה נכון?) : 266 כרגע אני על מכפלה טבעית (12.5) זיכרונות בתדר רגיל (800) מה שאומר מחלק 3. אני עם תוספת מתח דיי רצינית אבל רק למעבד, הוא על 1.31. המערכת נמצאת במצב הזה איזה שנתיים ודיי שכחתי איך להתעסק עם זה, אם נאמר אני מציב לי מטרה להגיע ל3.6 כתדר קבוע לעבודה רציפה, מה שאני יודע שאפשרי כי המעבד הזה הגיע כבר כמעט ל4 יציב, פשוט להעלות באס ? אני אצטרך להוסיף מתח לזיכרונות אם הם יהיה על 864 ? או שעדיף לי לעבור למחלק …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כמה דברים בסוף השבוע... ו"ניתקלתי" במוצר הבא http://www.HWZONE.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1579 הוא שווה 49 שקל האלה...?
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ברצוני להפוך את הנוזל קרור אשר במערכת למגיב לאור UV , שמעתי שישנה איזו אבקה שמתערבבת עם הנוזל או איזה נוזל סמיך שאפשר לערבבו עם נוזל ובכך לקבל נוזל אשר מגיב לאור הנ"ל...האם משהו יודע איכן ניתן להשיג את המוצר בארץ?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני קונה את הCM690 לOC רציני במיוחד עם E8400 עם קירור אוויר הכי טוב שיש.. עכשיו רציתי להוסיף בנוסף ל3 שבאים איתו את כול 4 אבל הבנתי שזה גם יכול לגרום לבעיות.. אז כמה אתה ממלצים לשים ובאיזה מיקום?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אחרי המתנה מורטת עצבים הגיע לנועה משלוח של AF12025. הזמנתי ארבעה כאלה (אם כבר אז כבר) והרכבתי שניים שואבים מאחורי הרדיאטור בנוסף לשניים הזורקים מקדימה וכלום...עדיין 45 במנוחה ו49 במאמץ בדיוק כמו מקודם. ברור שזה טמפ' טובה אבל עדיין ציפיתי לשינוי כלשהו. יש לי בלוק איכותי, משאבה חזקה מאוד (כל המפרט בצד) אז מה בעצם מגביל את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה: http://www.asrock.com/product/product_p4s61.htm וכפי שאתם רואים בלינק, הוא תומך ב-Hybrid Booster. טכנית זה מאפשר לי לשנות את ה-Vcore בביוס, מעשית עוד לא מצאתי את האופציה הזאת אם מישהו יכול לכוון אותי, אודה לו מאוד. במיוחד כשעכשיו אני על 3.5 ורק המחסור במתח מונע ממני להגיע ל-3.73 (גבול הביוס)
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הינה ווידאו של אחד עושה את המודינג עם מאורר 80mm http://www.youtube.com/watch?v=dCG3FEzUesg הוא טוען שזה הוריד לו ב6 מעלות במנוחה ו9 בעומס זה הגיוני או בולשיט? אין מצב שהמאוורים מבטלים אחד את השני או שהמאורר הנוסף לא משפיע/פוגע ? לא בטוח שזה הפורום הכי נכון אבל נראה לי הכי מתאים מאחר ומדובר ב"מודינג" די פשטני
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה , עשיתי אובר בערך ביום הראשון שהגיעה המחשב והיה טוב מאד (עוד בלוח הישן שלי MSI KT333 ARU ) היה קצת מאכזב 146*11.5 ואז פתחתי אותו והיה 12*145 וזה בסדר אבל אז נשרף הלוח ולקח איתו את המעבד !! (הלוח גמר את המעבד). הקיצור החלפתי ולא הייתי מרוצה מה MSI אז לקחתי ASUS A7V333 PA בין היחידים בארץ והיה מעולה 152*11.5 זה יפה מאד. אבל אחרי עדכון ביוס ל 1007 אז הייתי מקבל תקיעות כמו של הגיגהבייט עם G4 וזה היה מעצבן (לקח אותי אחורה עד 140*11.5 עלוב). אתמול עדכנתי ל 1008 בטא וזה ממש טוב (155*12), ממש מרוצה , האמת שגם עדכנתי את הדריברים של הG4 שלי ל29.42 החדשים. למה ספרתי לכם סיפור כזה ארוך ומשעמם ? עדכון ביוס לא תמיד עוזר , הרבה יודעים את זה אבל לא כולם. נראה אם יהיה לי כוח א…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שמראה לי את המידע הנוכחי על מחשב (טמפ', זרמים, מהירות מאווררים וכו) הורדתי אותה מעמוד ההורדות פה באתר התוכנה בשם MBProbe השאלה שלי היא כזאת. יש שם חלק שנקרא Vccp2 מזה?? הוא כותב לי שם שהמתח הוא 2.59 והוא מסמן את זה באדום ומצפצף... מזה אומר? מה לא בסדר? תודה לעונים הנה תמונה של מה הולך שם:
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-