אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז ככה..היה לי עד עכשיו סתם איזה מעבד P2...ולא ידעתי מה לעשות איתו...היום בבוקר התקלקל לי המאורר של הכרטיס מסך.... אז אני...פירקתי את המאורר של הP2...ולקחתי צלעות קירור של איזה כרטיס מסך מעפן (SIS 315).... אצ הצלעות שמתי על הGPU במקום המעבד...ואת הקירור של הP2..(למי שלא יודע...הקירור הוא מלבני ארוך כזה...בצבע שחור...ובמרכז מאורר נראה לי של 40מילימטר)... ואללה זה חייה.... מתי שאני יביא את המצלמה שלי אני יביא תמונות... למישהו יש רעיון איך לתפוס אותו....אבל בלי גומיות..!!..
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מחשפ לקנות את ה gatewatch המדובר ואצל הדובים אין אותו הוא צריך להגיע עוד איזה 21 יום מחול מאיפה אני עוד יכול להשיג אותו? (מקווה שזה הפורום הנכון)
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צג כזה ורציתי לשאול כמה שאלות, אז הנה: של איזה חברה הכי מומלץ? דגם וכו'... והאם יש לי הגבלה על רכיבים שאני מחבר עליו? והאם אני יכול להכניס את הסנסור מתחת למעבד או כל רכיב אחר? כאילו בין הרגליים שלו... ואם כן, אז איזה אפשרות יש להכניס אותו מתחת לכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך RADEON9600XT של ABIT. האם יש דרך לצרוב לו את הביוס בלי לפגוע בו ?? האם אפשר להפוך אותו לR9600XT VIO ?? תודה... עריכה: יש לי גם RIVA TNT2 M64 של GIGABYTE... אבל אני לא בטוח שזה של ג'יגה בייט כי רק כתוב שם GA ועוד כמה מספרים, אחרי חיפוש בגוגל אני חושב שזה של גיגה בייט... אפשר לצרוב אותו לULTRA ? למשהו שיותר טוב ממנו ? ולא נורא אם הוא ילך..
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 stock 939 3000+ ויש לי לוח אם של gigabyte GA-K8NS 939 האם אפשר לעשות לו OC,כדאי,עד כמה אני יכול להגיע בOC? המעבד שלי די חדש בן חודשיים או קצת יותר והםא זה שווה את הOC ? ואם כן איך אני עושה את זה דרך הBIOS שמעתי דרך FBS אבל אני לא יודע מה זה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי לא מעט ביקורות באתר זה, ואני שמח לומר שהן כתובות בצורה עניינית, וכוללות תמונות ופירוט טוב. הבעיה היא שיצאתי קצת מבולבל מכל האפשרויות, ובגלל זה אני פונה אליכם כאן בפורום להמלצות. יש לי מחשב שמיועד רק ליישומים "רגילים" (החריגות היחידות הן Visual Studio, שזו סביבת פיתוח למתכנתים). אין שום over clocking, ואני לא מחפש את זה כרגע (אני חושב שכאן איבדתי 80 אחוז מהקוראים... ) המפרט הכללי הוא: Intel Celeron 2GB לוח אם Asus P4S8X-X מארז Tower רגיל מכיוון שהמאוורר הרגיל למעבד התחיל לעשות רעש, חשבתי שאולי כדאי לי להחליף אותו בחדש. ואם כבר חדש - אז אולי שווה להשקיע במשהו שיהיה גם יותר שקט מהממוצע. מה דעתכם? מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
יש לי geforce 4 mx 440 se כרטיס מסך- העלתי עם power strip את קצב הרענון של המסך מ75hz ל 85hz איפה אני אמור לחוש בשינוי אם בכלל? ואני רוצה להעלות את המהירות הכללית של הכרטיס כמו שנכתב במדריך אתם אומרים כדאי לי או לא ואילו דברים אני צריך לקחת בחשבון? ביוס- אני לא מצליח להיכנס לביוס, אומרים לי שאני לא ימצא שם משהו ל oc יש איזו תוכנה שאני יכול להשתמש בה? תודה..ניר. אהה.. ומה זה אומר memory clock ן- engine clock? תודה..
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
הלוח החדש הוא הasus a7n8x-x מה יכולות האוברקלוק של הלוח הזה?
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות קצת אוברקלוקינג לסלרון 533 שיש לי בבית אבל לא מצליח למצוא עליו מידע מועיל באתר של אינטל... אמור להיות- family 6 model 6 step 5 יכול להיות שאני טועה לחלוטין אבל יש את המתגים הקטנים האלו בלוח אם שאני יכול לשנות ולעלות את המכפלה או את המהירות. אבל אין לי מושג מה הקומבינציה הנכונה ובשביל זה אני צריך עוד מידע. תודה רבה מראש תום
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
-
-
אני מת לקנות קירור מים ולהשתיק את המחשב כבר אבל אין לי חורים לברגים בלוח אם יש לי רק קליפסים ולא ראיתי עוד בלוק של מעבד שמתחבר למעבד עם קליפסים לכולם צריך חורים לברגים! זה פשוט מבאס תחת, איך זה קרה שABIT לא שמו בלוח שלהם mounting holes!?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קודם כל קניתי את זה : http://www.thermaltake.com/dcfans/35drivebay/a2003.htm עכשיו לא הבנתי לאן אני מחבר את שתי החוטים, אני יכול לחבר רק חוט אחד? מזה החיבור בצד הלבן הזה? יש לי מספיק חיבורים לחבר את כל אלה?
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write c…
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
אוקיי... אז למי שקרא את ההודעה הקודמת שלי או לא, לא יודע אם זה משנה, אבל אני רוצה לדעת לגבי אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי.... אז כפי שאמרתי יש לי כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe GeForge 2 GTS (עם 32 מגה זיכרון DDR של סמסונג) אם לא משנים כלום אז המעבד שלו עובד ב 200Mhz והזיכרון ב 400Mhz. הטמפ' שלו במנוחה הייתה מוגזמת לדעתי ולכן פשוט הנחתי עליו מאוורר מהצד האחורי שלו (הצד החלק שאין עליו כלום) וזה הוריד אותה מ58-60 מעלות במנוחה לכ 49מעלות. בכל מקרה נראה לי שהטמפ' האלה די גבוהות, אולי בגלל שפירקתי איזה פעמיים את המאוורר וגם הפרדתי את הגוף קירור והגריז הטרמי בטח כבר ממש לא יעיל... טוב אז החלטתי לעשות קצת אוברקלוקינג (עם תוכנה) ללא אמצעי קירור!!! לקחתי את ה RivaTuner2 והעלתי כל פעם קצ…
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הכי טוב , ולדעת את ההבדלים בניהם (יעילות) במעלות +-
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
עשיתי OC קטן ועכשיו יש לי 2700MHZ ב-150FSB לפני כמה דקות הלכתי לביוס והעלתי את זה ל156FSB כלומר 2800MHZ והמחשב ניתקע לפני שהוא עלה לוינדואוס כשיש את המסך הכחול הזה שכתוב עליו "ברוך הבא" הוא ניתקע ולא מגיב. ניסיתי לעשות ריסט וגם לא עזר ואז הכלתי לביוס והחזרתי ל-2700MHZ ויוינדואוס עולה כרגיל!!!...האם זה הגבול שהמעבד שלי מסוגל להגיע אליו? המעבד שלי הוא Intel P4 2400MHZ 533MHZ והמיכפלה 18! ואם צריך להעלות מתחים אז אני מעדיף לוותר על הרעיון. תודה!
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קיבלתי את המחשב החדש שלי AMD 64 3200+ NewCastle Epox 8ka3+ Corsair CMX512-3500C2 BH5 * 2 Albatron 6800GT ויש בעיה אחת המחשב קצת מקרטע לפעמים וזה מעצבן מאוד אז בדקתי בתוכנה AIDA32 לגבי הזכרונות וזה מה שרשום שם: Memory Module Properties Module Name Corsair CMX512-3500C2 Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency 2.5 (5.0 ns @ 200 MHz) 2nd Highest CAS Latency 2.0 (6.0 ns @ 166 MHz) ודבר נוסף שראיתי בAIDA הוא התזמונים שלי והם Chipset Properties Motherboar…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אז ככה מה הקירור הכי טוב שיש ל9800PRO בחנות פנדה..!!..??...
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות קירור למעבד Dual Fan למעבד Newcastle עכשיו אני צריך שMount של הסינק על הלוח ישאיר לי מרווח של כ- 2-3 ס"מ בין הסינק ללוח אני מעריך שקירור כמו ה Silent Tower ממה שראיתי מתחבר ללוח בעזרת 4 ברגים יחסית ארוכים ולהערכתי יהיה לי את ה- 2-3 ס"מ של רווח מישהו יכול לתת דעה? רמה מעל הST נמצא הסינק של איירוקול HT-101 עכשיו לפי מה שראיתי הוא מתחבר ללוח בעזרת מין חתיכת מתכת שמתחברת ללוח עם 2 ברגים נראה לי שאני יכול להרים אותו ב-2 ס"מ ככה שזה מספיק לי אבל אני לא בטוח והייתי רוצה לדעת אם זה אפשר.. ואיזה סינק עדיף?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לבנות לדיאטור למערכת קירור המים שלי האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
אחד: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=691 שניים: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=700 יש שם על הAntec Neopower המסקרן למדי, כמו גם מבחן של שישה ספקים. (וזה קשור מאוד לפורום אוברקלוקינג, כפי שתוצאות בדיקת החלפת הספק שלי הראו)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני חדש בעניין אז אני צריך קצת עזרה אני מנסה לעשות OC למעבד P4 2.4 GHZ PRESCOT הגעתי עד 2.72 GHZ החום הוא על 40 מעלות בזמן רגיל ועבודה 50 ואני בלי תוספי קירור שונים. אני רוצה לעבור את גבול ה3GHZ יש מצב שזה יקרה או שאני מבזבז זמן המחשב מורכב מפנטיום 4 2.4 @ 2.72 ולוח אם של ASUS P4SP-MX כ.מסך G-FORCE FX 5200 128 MB וגם זיכרון 512 של KINGSTON הוספתי למארז עוד מאוורר זה התוסף היחיד של הקירור יש לי שני מאוררי מארז אחד מקדימה ואחד מאחורה. אני גם צריך תוכנות בדיקה טובות אם יש למהירות . בתודה BEN903 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
סתם חשבתי שאולי מישהוא יצתרך תהנו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כרגע יש לי שני גלובפאן שנותנים 67CFM ו-34DBA (במהירות הגבוהה שלהם), ואני רוצה להחליף אותם במשהו יותר חזק. לפי מה שראיתי המאוורר החזק ביותר שאפשר להשיג בארץ (יחסית לכמות הרעש) הוא זה של ENERMAX שנותן 94CFM ורק 30DBA, אבל עולה 100 ש"ח. לעומתו יש את הגנרי בזיגזג שנותן 87CFM, אבל רעש ברמה של 38DBA ועולה 50 ש"ח. השאלה שלי היא - האם השיפור בקירור מצדיק בכלל קניית מאווררים חדשים, או שהשיפור יהיה מזערי כך שכדאי להישאר עם מה שיש לי עכשיו? שאלה נוספת היא הכדאיות של האנרמקס - האם הבדל של 8DBA מורגש מאוד, וכמה אני ארגיש את הרעש של המאווררים לעומת מה שיש לי עכשיו (34DBA)? וחוץ מזה, אם למישהו יש הצעות למאווררים אחרים שיספקו כמות אוויר נאה (לא רועשים מדי), אשמח לקבל אותן... תודה מראש לכ…
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-