אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות את ה - HD4850 ומארז ANTEC 300 שבו יש אופציה למאוורר צדדי המכוון על הכרטיס . שאלתי היא האם הוספת המאוור יכולה לעזור בהורדת הטמפרטורה של הכרטיס מסך באופן משמעותי ? תודה מראש למשיבים
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
מים,גז,פלטייר,קרח יבש,חנקן נוזלי ועוד. מים מבנה הקירור: רדיאטור\ים, משאבה\משאבות, בלוק\י קירור, מיכל נוזל קירור. יתרונות: בדר"כ שקט וטוב יותר מקירור אויר, פחות תלוי באוורור המארז, אינו סופח אבק. חסרונות: סיכון מסויים בעת כשל המערכת ו\או חוסר תקינות אשר יכול לסכן רכיבים רבים (מים), עלות רכישה גבוה יותר - עלות של מערכת בסיסית מגיעה ל-1000-1500 שקלים. גז מבנה הקירור: מדחס, רדיאטור, צינורות נחושת, מאייד/בלוק קירור. יתרונות: מאפשרת להגיע לטמפ' של מתחת ל-0, מערכות בעלות מספר שלבי קירור יכולות להגיע לטמפ' של מינוס 100-150 מעלות. חסרונות: גדולה מבחינה פיזית, מקררת לרוב רק רכיב אחד, עלות גבוה מהרגיל גם בבניה עצמית, צריכת חשמל גבוה. פלטייר מבנה הקירור: הפלטייר עצמו (פלטה…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחד: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=691 שניים: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=700 יש שם על הAntec Neopower המסקרן למדי, כמו גם מבחן של שישה ספקים. (וזה קשור מאוד לפורום אוברקלוקינג, כפי שתוצאות בדיקת החלפת הספק שלי הראו)
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצאתי מקום בו אוכל לרכוש את הגוף קירור XP120 של טרמלרייט. אך ברצוני להיות בטוח שהוא יתאים ללוח האם שלי, לכן אשאל האם למישהו מכם יש מושג האם גוף הקירור הזה יתאים ללוח האם שיש לי : ASUS P4P800 SE תודה, רן.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
למישהו יש אותה ?? שווה לנסות אותה על ההארד דיסק החדש שלי ? Seagate Baracuda 40GB 7200RPM והאם זה יכול לדפוק אותו ?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
לא יודע אם זה דרייבר, לא יודע איך לבדוק, המערכת בת 5.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
סממנים ראשונים של החורף מעבד Mobile 2600 במתח 1.775 עם SP97 ומאוור פנפלו 92. 1 מאווררים 120 במארז.. שימו לף, [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום רכשתי כרטיס radeon 9800 pro לפני שבועיים ב 100 ש"ח (יש לי מחירים של ספק) הכרטיס בעל ליבה 350R הכרטיס בא עם מאוורר רגיל (כסוף, שחור, קטן)וללא קירור לזכרונות (זכרונות של Hynix) לפי אתר היצרן פועלים 2.8V כל 350 (700) הכרטיס מואץ לליבה 412 זיכרון 360 (720) אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס על מה אתם ממליצים שמעתי על משהו SILANCER (בדקתי יש מלא סוגים מה מתאים לי) ואולי גם משהו לזיכרון ??
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי את הקירור הישן שיש לי הסטוק של amd בקירור חדש ac-freezer 64 מה שאמור היה להביא לתוצאות יותר טובות אבל הקירור הזה במצב שהמעבד נח מגיעה ל 30 מעלות מה שבקירור הישן המעבד היה ל 28 ככה ובכלל שהמעבד מתאמץ זה מגיע ל 35 ויותר ובקירו הישן זה היה מגיעה ל 35 ועומד ואפילו קצת פחות למה? שלחתי איימייל לחברה והם אמרו שיש בעיה עם המוצר הזה ושהם יעזרו לי ראיתי ששטח הheatsink קטן יותר משטח המעבד ,יכול להיות שזה משפיע? תודה
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
https://www.amazon.com/dp/B09VH14935?tag=thetechnoti03-20&th=1&psc=1&geniuslink=true 300 וואט ? קטן עליו ... עריכה: המממ עם קורט מלח. למעבדי AMD זה לא. ב - INTEL המצב טוב בהרבה. שורה תחתונה - מלך ? בספק. אחד הנסיכים ? יש מצב ...
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני צריך את עזרתכם עם מחשב HTPC בסלון שנמצא בתוך נישה די סגורה במזנון. לאחרונה החלפתי לו מעבד Q6600 ואני עם כ. מסך 8800GT. המארז הוא שוכב ומפירמה לא ידועה והאיוורור שלו הוא מהצדדים. בין הדפנות של המחשב יש לי 10 ס"מ מכל צד. מאחורי המחשב הכל סגור. כשהתחלתי לשחק , הרגשתי שהכל נורא מתחמם. התקנתי את האוורסט ואני במנוחה מגיע ל60-65 מעלות. אין לי שום קירור מיוחד מלבד מאוור על המעבד ו2 מאוררים רגילים על הדפנות. יש לכם רעיונות ? אני לא יכול להוציא את המחשב מהנישה. תודה מראש מנו
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
האם יש תוכנה קלה לשימוש שיכולה להוריד לי את מהירות השעון ולחזיר בלי צורך התעסקות בביוס וריסט? אני מנסה להריץ משחקים ישנים ומצב "תאימות לאחור" לא עוזר... האם יש מצב להאט את כול המחשב לפרק זמן (שעה-שעתיים) בלי צורך לגשת לביוס?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך הדגם הזה (Zalman CNPS9500 LED) והאם הוא כדאי שקט וטוב? יש את הBT אבל ממה שראיתי והבנתי הוא כבר ולחדש אין פלטה של חיזוק ככה שהוא מכביד על הלוח אם...(מסוכן ניראה לי).... האם הזלמן שהצעתי יותר טוב? חשוב לי שקט וביצועים מקסימליים.....מתוכנן אוברקלוק קטן...(כניראה)
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה קטנה , הינה כמה תמונות זאת תמונה ראשונה עכשיו כמו שאתם רואים הכל טוב ויפה , אבל אי אפשר להיכנס ל OC in MHz וחבר שלי אמר לי שזה בגלל שצריך לשנות את ה CPU clock ל מניואל , אבל אין לי מניואל יש לי משהו אחר בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי קצת אני אשמח !
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
טוב אז כמו שהבנתם זה מה שיש לי,מה לעשות זה מה יש. עכשיו עשיתי טיפה OC לכרטיס עם ריוה טיונר הגעתי ל: memory- 279.0 core clock- 249.8 עכשיו...רציתי לדעת האם יש אפשרול להגיע יותר כי לא ניסיתי יותר מזה. עד כמה בערך זה כבר נחשב טוב ועדיין לא מסוכן. האם זה מסכן את הכרטיס ומוריד מה"חיים" שלו. מה התוצאות שלכם לאותו כרטיס למי שעשה. האם יש דרך לבדוק אם הכרטיס עדיין פסדר כל זמן. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מת לקנות קירור מים ולהשתיק את המחשב כבר אבל אין לי חורים לברגים בלוח אם יש לי רק קליפסים ולא ראיתי עוד בלוק של מעבד שמתחבר למעבד עם קליפסים לכולם צריך חורים לברגים! זה פשוט מבאס תחת, איך זה קרה שABIT לא שמו בלוח שלהם mounting holes!?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום , קניתי היום מאוורר של AC של 12 ס"מ דגם AF12025 ויש לו חיבור 3 פינים שחיברתי לכניסה בלוח אם שכתוב NB FAN ואני עדיין לא מצליח לשנות את מהירות המאוורר ב SPEED FAN , עזרה מישהו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
קניתי את הוי ג'י איי סילנסר וקיבלתי איתו חומר טרמי אני לא מצליח לעבור באובר קלוק את ה 430 בלי לראות נקודות לבנות על המסך אתם אומרים שכדאי לי להחליף לארקטיק סילבר? או משהו ברמה.....?
-
שלום אנשים אני בתהליכים לעשות מערכת קירור מים ואני צריך שמחה טרמית לפני שאני נמנתק את ההיצינג הקיים אני מעונין לקנות Nanotherm BLUE II מ-זיג-זאג 2000 ואני צריך לדעת אם זאת משחה טובה או לא? וכמה גרם היא מכילה? Pentium 3- 500 MHZ
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יכול לתת לי עצות\דרכים לחיבור גופי הקירור על הזכרונות של הכרטיס מסך. יש לי דרך שתי דרכים והשאלה שלי האם הן בסדר - לעשות חורים לברגים או מה שזה לא יהיה על הכרטיס אבל בנקודות שאין עליהם שבבים וכל זה(אזורים חלקים לגמרי) - האם זה יפגע או יגרום נזק מסויים לכרטיס?? דבר שני איזה תכני של חנות מחשבים אמר לי להדביק את הגוף חימום עם סיליקון - מה אתם אומרים???
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כל בעלי GEFORCE FX5200 לא משנה של איזה חברה קנו קירור טוב כמו ICE BERQ4 ותאיצו. ניסיתי עם שלל החברות(PALIT ALBATRON GIGABYTE ASUS LEADTEC ABIT) השיפורים גבוהים תצאות אישיות 250 ליבה 266זכרון לפני אחרי 344ליבה 380 זכרון שיפור של 1500 נקודות ב-3DMARK 2001!!!!!!! ההביעו את דעותיכם עריכה: אני יודע שהכרטיס לא ביצועיסט בכלל אבל בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ל-OC כולם ממליצים על ה P4B533 ורציתי לדעת מה מצבו של ה P4S533 ב-OC מכיוון שה-4S533 תומך ב-DDR333
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-