אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום קראתי את הנעוץ והורדתי את התוכנות לבדיקות טמפרטורה משהו מוזר ב HWMONITOR הוא רושם לי בסביבות 80 מעלות של ה CPU למרות ששניה לפני ב BIOS הוא הראה לי 27 אותו דבר ב SPEED FAN ב REAL TEMP הוא היה הכי קרוב והראה לי28-30 אבל על כל CORE בנפרד (יש 4) איך אני רואה טמפרטורה (נכונה!) של ה CPU ולא כל CORE בנפרד? אין שום מצב (גם לפי ההתנהגות של המחשב ) שהטמפרטורה עולה מ27 מעלות בביוס ל90 בווינדוס ואחרי שניה יורדת חזרה ל27 בביוס שוב. תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אילו תוכנות אני צריך כדי לבדוק יציבות אחרי OC איך משתמשים בהם ומאיפה משיגים? כולל תוכנות מאמץ וטמפ' גם אם למישהו יש רעיונות לMOD לטוניק אני אשמח!
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני חושב שהמארז די מתחמם, האמת גם המסך אבל זה אני יבדוק בפורום LCD יש תוכנה שיכולה להגיד לי מה הטמ'פ של הלוח אם \מעבד?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
איזה תוכנות יש לבדיקת יציבות המעבד בfull load ואיפה אפשר להוריד אותן?
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אז ככה: חבר שלי סוף סוף הסכים לעשות אוברקלוק יש לו אינטל פ4 1.8A אני רוצה להעלות ת FBS ל 133 ובכך לעשות אוברקלוק חמוד אני מחפס תוכנות לבדיקת יציבות מערכת לאחר האוברקלוק יש המלצות ? וגם מאיפו אני מוריד אותם ..
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק יציבות של הOC בעיקרון יש לי לטמפרטורות את ה coretemp הוא בסדר? אני צריך תוכנה שתאמץ את המעבד עד הסוף ושאולי גם תראה טמפרטורות... ולכמה זמן צריך לאמץ?10 דקות?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד תוכנה למדידת הטמפרטורה חוץ מ-MBM5, ותוכנה לאוברקלוק דרך הווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האם מישהו מכיד ומשתמש בתוכנות טובות לניטור המחשב ולשליטה במאוררים כדוגמת ה PCPROBE של אסוס שאני אישית משתמש?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
SANDRA לא קוראת לי את הטמפ (בעבר היא כן הציגה) לעומת התוכנת ניטור של אינטל שכן מציגה לי טמפ של המעבד ושל שני אזורים בלוח יכול להיות שהן מתנגשות זו עם זו ומבטלות אחת את השניה? עוד שאלה? כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד בחיבור אחד הוא מציג אצת מהירות הסיבוב ובאחר לא..מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב בדיוק התחלתי לעשות את ה OC הראשון שלי יש מצב לרישימה של כל התוכנות המומלצות שצריך
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מישהו שם בYNET התעורר, והחליט לפרסם כתבה דיי נחמדה, שבעיקרון באה לפרט היכן ניתן להוריד תוכנות חינמיות שאנחנו כבר מזמן מכירים. למי שמעונין לקרוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2920842,00.html
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. מצורפת תמונת אינפורמציה משני תוכנות, על טמפרטורת המעבד אצלי במחשב, בשעת עבודת מעבד בכ- 100% : Core Temp 0.99.4: 57 ו- 59 מעלות צלזיוס, ובתוכנת OCCT 3.0.1 39 ו- 36.75 מעלות צלזיוס; איזו תוכנה ותוצאתה,אמינה יותר? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
-
-
תוכנת BENCMARK מבית AMD N-BENCH3 התרשמויות ?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
משתמש בתוכנה הזו למעלה מחצי שנה . אוברקלוק של 20% די מספק אותי בהתחשב בעובדה שהיא לא מצריכה הגדרה מהביוס. זו תוכנה אגב של GIGABYTE. מישהו התנסה בה? מישהו חושב שהיא לא מומלצת? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , היום ניסיתי להפעיל תוכנת אוברקלוק אוטומטי של נווידיה הנקרא ntune, כאשר הגעתי לחלון הזה: ואישרתי לו לכוונן, הוא כתב לי שצריך להיות לי Nforce 2 ומעלה, אז עם 750I יהיה ניתן לעשות זאת? ולא הבנתי, זה עושה גם אוברקלוק למעבד, לזיכרונות והכל? האם האוברקלוק נשאר אחרי אתחול? בתודה, אור כהן יש עוד תוכנה אוטומטית כזאת?
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
אחרי שאני קיבלתי קצת נסיון אך עושים OC לכרטיס מסך אני צריך הסבר/תוכנה אך עושים את זה למעבד!!....... נ.ב אני בדקתי את המדריכים של חלק א וחלק ב של האתר והם לא עזרו לי תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לאוברקלוק של הליבה מעל 430... בתוכנות שאני ניסיתי בנתיים הslider נגמר ב430 וקצת... (rivatuner וrage3dtweak)
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
על איזה מספר (K/M) בדר"כ מגדירים כדי לבדוק יציבות מעבד ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]איזו תוכנה טובה מתאימה לאוברקלוקינג למעבד של המחשב?[/glow]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
NVIDIA סוףסוף הוציאו את תוכנת האוברקלוק שלהם שנקראת SYSTEM UTILITY. בעיקרון אפשר לשנות שם הכל ממהרות באס עד תיזמוני זכרונות, מתחים מהירות AGP מהירות מאווררים ומה לא. כרגע זאת רק הגרסה הראשונה והתמיכה הרישמית בלוחות היא מאוד נמוכה. ניסיתי להפעיל אותה על לוח האם שלי ABIT NF7 VER2 וכרגע חלק מהאפשרויות חסומות אצלי - הדבר היחיד שעובד לי טוב ומעניין זה מהירות הבאס , מה שמאפשר לי להוריד אותו כשאני לא משחק או דוחס משהו וככה להוריד את כמות החום של המעבד והמערכת מה שתורם לאורך חיים "בריא" יותר לרכיבים.זה נקרא UNDERCLOCK ואני עושה את זה גם לכרטיס מסך שלי. בנוסף גם יש חלון עם מידע לגבי הלוח דריברים זכרונות וכו'. אמנם NVIDIA ביקשו להוריד ביוס אחרון דבר שעוד לא עשיתי (יש ללוח שלי ביוס …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שההבדל בין ה9600 פרו לxt הוא הבדל של 100 מגה הרץ במהירות הליבה וחשבתי לנסות הורדתי את התוכנות שנמצאות במדור ההורדות בhwzone אך הן לא עובדות על הכרטס הספציפי הזה מישו יכול להמליץ לי על תוכנת אוברקלוק לכרטיס הזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-