אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
http://www.hasw.net/8rdavcore/8rdavcore-0.6.7b.zip
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
נתקלתי בתוכנה לשינוי תזמוני זכרונות לבעלי לוחות אם על בסיס INTEL 875/865 זאת תוכנת BETA וקיים ת'ראד אצל XTREMESYSTEMS בנושא. http://www.cpuid.org/download/Tw865.zip http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43926
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מה קורה אנשים קיצר יש לי מחשב בן זונה עם FREEZER 7-PRO קירור למעבד, והוא די מרעיש (לא בטירוף, אבל הוא די בולט ברעש שלו כשכל שאר המארז שקט לגמרי...) קיצר רציתי לראות אם אתם מכירים איזה תוכנה או משהו שאני אוכל לשנות את מהירות המאורר, כי נגיד בלילה הייתי רוצה להוריד אותו למינימום (גם ככה המחשב לא עושה כלום בלילה..) אני מעדיף תוכנה דינאמית (שאני אוכל לשנות את המהירות בלי לעשות RESTART או לכבות את המחשב) אם אין, אשמח לקבל דרך קבועה שפשוט עכשיו אני אוכל להוריד לו ברמה כדי שיעשה פחות רעש (יש מצב שהוא פועל עכשיו על מקסימום עוצמה ואני לא באמת צריך כזה קירור ?)
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה זו מאפשרת לשנות את תדר השעון הפנימי בלוחות Centrino לחץ כאן נסו את התוכנה על אחרויותכם
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
קניתי עכשיו 5870 ואני רוצה לדפוק לו OC. איזה תוכנה הכי מומלצת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איזה תוכנה מומלצת למדידת טמפרטורת המחשב, מתחי הספק ומהירות המאווררים בכדי שבמידה והם יוצאים מתחום סביר תתריע לי בצפצופים על כך?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חשבתי לעשות OC עם הכרטיס שלי סתם לכיף, לראות כמה אפשר לסחוט ממנו.. עכשיו אני כבר הרבה זמן לא בעניינים. איזה תוכנות טובות ומדוייקות יש היום?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תוכנה Central Brain Identifier (או בקיצור CBI) שוחררה בגרסא חדשה, גרסא מספר 7.40 תוכנה שמראה פרטים מדוייקים מאוד על המעבד ומאפשרת OC לזיכרון והמעבד! (מראה תאריך יצור!! של המעבד) הורדה: http://cbid.amdclub.ru/files/cbid74b.zip
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
או קיי הגעתי לגבול של הכרטיס בתוכנה כמעט... עוד טיפה ואין לי מה לעלות , זה עוד לפני הקירור אתם בטח אומרים לעצמכם הוא משתמש בריבה טיונר, אז לא אני משתמש בPOWER STRIP ואני ממש בגבול 750@460 עוד לא שמתי קירור לזכרון ועוד לא מאוורר 120 ליד אז איזה תוכנה אפשר להשתמש בלי הגבלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
http://www.cpuidle.de/downloads.php אני עם 3 ג'יגה @ 3.4 נורת' ווד ועם קירור סטוק והמעבד לא עובר את ה47 כדי שהתוכנה תוריד טמ''פ תכנסו ללשונית START UP ותסמנו את OPTIMIZE CPU\CHIPSET ו את RUN ON WINDOWS START UP ושיעברו ה30 יום אז רק תתקינו את התוכנה עוד פעם ....
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה ופשוטה לעשות O.C ל כ.מסך האם משהו יכול ליעץ לי?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני מתנצל על חוסר הידע שלי ברכיבים ברצוני לדעת היכן אני יכול להשיג תוכנה שאמרת לי את רמת הטמפרטורה במעבד לוח אם או ספק הכח ומהי הטמפרטורה הנורמלית שאני אדע אם אני צריך קירור תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם P55 של גיגהבייט, וראיתי שאפשר להוריד מהאתר שלהם תכונה הנקראית - SMART6 שמכילה כל מיני פיצ'רס... אחד מהם הוא quickboost שלטענתם מבצע המהרה של המחשב (מעבד). רציתי לשאול האם מישהו התנסה עם התוכנה ויודע מה היא שווה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני משתמש ב-ATI Tool לניטור טמפ' של הכרטיס מסך אבל נניח ויש ריסט באמצע משחק או משו (לא היו בעיות לאחרונה אבל סתם מחפש..תמיד טוב שיהיה) אז כל הנתונים מתאפסים.. בכל מקרה אז דיי ברור מה אני מחפש..אם אפשר תוכנה שתביא ותעשה לוג גם לטמפ' של המעבד וגם של הכרטיס מסך תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ראיתי פה בפורומים שיש תוכנה שמגבירה את המהירות של המאווררים במחשב למקסימום אם אפשר אותה או אפילו רק איך קוראים לה ואני צריך שתתאים לויסטה ותדודה מראש
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה שמראה את הטמפרטורות של הכרטיס מסך מעבד והארדיסק תודה ולא אברסט כי יש לי את זה כבר...
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום... אני לא ניסיתי עדיין אוברקלוק... אני רוצה להתחיל עם תוכנה שתראה לי את הטמפרטורה של המחשב/מעבד/מה שזה לא היה... אם אתם יכולים בבקשה תוסיפו לינק. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים! תוכלו להמליץ לי על תוכנה לשליטה על המאורר של המעבד PRESCOTT, הוא מתחמם די בקלות גם לאחר ריענון משחה טרמית וניקוי צלעות. כרגע הוא קבוע על 2300RPM והוא מגיע ל70 מעלות במאמץ, מידי פעם הוא דופק ריסטרט כתוצאה. הייתי רוצה להגביר את הסיבוב של המאורר שלו - אין לי בעיה עם הרעש הצפוי, העיקר שיהיה קריר... יש המלצות? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם פרסקוט(intel 3 ghz) מגיע לי ל70 מעלות.. כאשר המעבד 70 מעלות והלוח אם (asus p5gd1) הוא 43 מעלות....socket 775. אז המאורר של המעבד מסתובב על 3100rpm אני חושב שזה לא תקין. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר שיסתובב מינימום נגיד 3000 סיבובים או 3500 סיבובים??? הנה תמונה http://i32.tinypic.com/sb6136.jpg מהזה הזרמים האלו ? ב+5v ו12??
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ולא מצאתי תוכנה שיכולה להראות את זה על המחשב הזה, כנראה בגלל שהלוח אם הוא לא סטנדרטי. (אין לי מושג איזה לוח אם זה) אודה מאוד למי שיוכל להפנות אותי לתוכנה מתאימה שתעבוד עם המחשב שלי...
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל לעשות אוברקלוק, ואני מחפש תוכנות לשנות את השעונים של המעבד. בבאיוס שלי אין שום דרך לשנות אותם (לפחות לא שמצאתי) ואני חושב שזה משום שיש לי לוח אם ישן (intel D850GB) יש לי penium 4 1.5ghz 256samsung RDRAM gforce 4 ti 4200 (לא שזה משנה......) למרות שאין לי שום מאווררים במארז ( דבר שגיליתי רק היום חחחחחחח !!!) המעבד נמצא ב41 מעלות בערך, וזה נראה לי דיי בסדר.... אני לא רוצה לעשות אוברקלוק רציני רק איזה 100mhz עד 200mhz..... עוד דבר שאני צריך עזרה בו... זה מה אני משנה בשעונים ? שמעתי שאי אפשר לשנות את המכפלה, שאצלי היא 15... אז מה אני אמור לשנות? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי 9600Gt של twintech. ניסיתי להפעיל את riva tuner ואת ati tool, שתיהן לא מצליחות לזהות את הכרטיס. בעיקרון הכל פועל טוב ואין בעייה במשחקים או משהו כזה, רק עניין אותי למה זה לא מזהה לי את הכרטיס. ועוד שאלה ככה על הדרך - איך אני יכול לשלוט על מהירות הסיבוב של המאוורר בכרטיס מסך? תודה רבה חברה.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מי צודק ? אנימקבל כאן תוצאות אחרות לגמרי
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי אני מחפש כבר די הרבה זמן ולא מצליח למצוא תוכנה אשר תעזור לי להגביר מתח (הדבר היחידי שעוצר אותי מאוברקלוק גבוהה יותר) אגב יש לי לוח: Gigabyte GA-8S648FX
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום קראתי את הנעוץ והורדתי את התוכנות לבדיקות טמפרטורה משהו מוזר ב HWMONITOR הוא רושם לי בסביבות 80 מעלות של ה CPU למרות ששניה לפני ב BIOS הוא הראה לי 27 אותו דבר ב SPEED FAN ב REAL TEMP הוא היה הכי קרוב והראה לי28-30 אבל על כל CORE בנפרד (יש 4) איך אני רואה טמפרטורה (נכונה!) של ה CPU ולא כל CORE בנפרד? אין שום מצב (גם לפי ההתנהגות של המחשב ) שהטמפרטורה עולה מ27 מעלות בביוס ל90 בווינדוס ואחרי שניה יורדת חזרה ל27 בביוס שוב. תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-