עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Adirna,

יש לי I7 920 ,איזה תוכנה מומלצת לבדיקת יציבות OC במעבד , וכמה זמן היא צריכה לרוץ רצוף כדי לדעת שה OC יציב ? אני כרגע משתמש ב prime 95 אבל אני עדיין יכול לשחק משחקי מחשב בו זמנית כשהתוכנה עובדת מה שגורם לי לחשוב שאולי זה לא מאמץ את המעבד כמו שצריך .

• 7 תגובות
    • 6.6k צפיות
  2. Started by nitsanroz,

הבנתי שS&M הכי טובה אבל יש משהו שיותר כדאי לי להשתמש אם אני עובד על ויסטה 64?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  3. אני רוצה לעשות אוברקלוק לזיכרון אבל אני רןצה לדעת עם יש תוכנה שבודקת יציבות ומאמץ של הזיכרון

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AA123,

אני מקווה שאני בפורום הנכון [מה שלא קורה לי הרבה בזמן האחרון] אז ככה.. אני צריך תוכנה שתראה לי את הטמפ' במחשב, התוכנה שבא עם המחשב נדפקה.. יש לי אוורסט, אמרו לי שזה יכול אבל היא לא מראה לי מעלות.. צריך להגדיר אותה ? או אולי תוכנה אחרת ? תודה ויום טוב אלון

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by amir.o,

האם יש איזה תוכנה שתראה לי את המתח שהמעבד מקבל ? בביוס אני לא מוצא את המתח עצמו ,רק אפשרות להעלות אותו באחוזים

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  6. Started by xtract1,

למישהו יש תוכנה קלה יחסית לביצוע OC די פשוט לפנטיום 4 תושבת 478 ליבת northwood?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  7. אולי מישהו מכר איזה שהיא תוכנה שמגבירה את המאוורר של המעבד ...??? תנו שם בקשה וקישור להורדה... תודה לכולם...!!

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by shimon23,

שלום יש לי p4 1.4 ghz, מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יוכל להעלות את ה fsb? אומנם יש לי זכרונות rdram, אך אולי ניתן יהיה להעלות את מהירותם קצת?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  9. בס"ד שלום לכולם! מישהו מכיר כלי שמאפשר לי להעלות בקלות את מתח הליבה של 5970 בלינוקס? (כמו msi afterburner)

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by SD Project,

אוקיי אז ככה, אחרי מים של מאמץ אחר הביוס שיספק לי אפשרות להעלאת מתחים לא נמצא כלום, אפילו בהכי חדש (1005) ... יש מיש'ו שיודע על תוכנה כלשהי להעלאת מתחים ?! אני רוצה לנצל עוד מהכרטיס מסך ומהמעבד שלי... :auto: המכנית לא קשורה... היא סתם יפה

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by Andrey22,

שמעתי שיש תוכנה כזאת שמעלה מתחים לליבה בווינדוס בלי צריבת ביוס חדש,מה שמה?

• 8 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by Ran B,

בתוכנה LCD Smartie 5.2 יש אפשרות להראות באיזה סרבר אתה משחק על התצוגה..אבל זה לא עובד לי או שלא הגדרתי את זה נכון..כי זה די מוסבך הסקריפטים שם.. למישהו יש תוכנה לשליטה על הLCD שיכולה להראות לי על הצג את האי פי של הסרבר שם הסרבר נגלל..ואולי עוד פרטים.. לסרברים של CS או מישהו יכול להדריך אותך איך לעשות את זה עם התוכנה LCD Smartie 5.2 כי נראה לי יש את האפשרות שם הם אומרים נראה לי שצריך גם להשתמש בתוכנה נראה לי Qstat משהו כזה..לא כל כך הבנתי.. יש מישהו שיכול לעזור לי בבקשה. תודה, רן.. זה בסדר אחרי שניסיתי הרבה הסתדרתי אם משהו חילופי.. אז אם אני מוחק את ההודעה זה ימחק גם את התארד?

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  13. האם מישהו מכיר תוכנה להצגת טמפ' מעבד על הצג בזמן משחק? אשמח לדעת אם לאחר האוברקלוק המעבד לא מתחממם לי יתר על המידה.... בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by segsho333,

אני מחפש תוכנה שמסוגלת להקליט טמפרטורות של כל מיני רכיבים שונים, נגיד בזמן מבחן מאמץ, ולהציג אותם בצורה של גרף או כל צורה שהיא. מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לעשות את זה? תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 395 צפיות
  15. Started by intel suck,

היי שכחתי איך קוראים לתוכנה הזאת שאיתה אתה יכול לקבוע את הסיבובים של המאווררים ולעשות שהמאווררים יהיו שקטים תודה

• 1 תגובה
    • 358 צפיות
  16. שלום אני צריך תוכנה לוויסות המהירות של המאווררים במחשב. עכשיו אני רוצה לדעת אם אני מאט את המהירות שאל אחד מהמאווררים... מה קורה? המחשב מתחמם? הרעש קטן? אני צריך את התוכנה הזאת כדי להקטין את הרעש מהמחשב ואני לא יודע אם זה יפגע במחשב או לא. תודה מראש ליאור.ג.

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  17. אני מחפש תוכנה שתתן לי חיווי גם במצב של Log out , של טמפרטורה של מעבד , ומד סיבובי מנוע . המטרה היא : מחשבים בכיתות לימוד , עובדים נון סטופ , ולכן לפעמים מאוורר לא עובד והטמפרטורה של המעבד מגיעה ל-90 וממשיך לעבוד !!! לכן , אם אוכל להתקין תוכנה שעובדת גם ב-Logout , ותנטר את מצב הטמפרטורה , ותתריע כשהטמפרטורה תגיע לגבול מסויים . תתריע -> בדואר אלקטרוני . אני מכיר את MBM אבל היא לא עוזרת לי .

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by Angel-eyes,

מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכל להוריד תוכנה שמראה לי את הטמפרטורה???

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  19. Started by Angel-eyes,

מאיפה אני יכול להוריד איזו תוכנה שתראה את הטמפרטורות?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by AtomiX,

יש איזה תוכנה כלשהי שיכולה למדוד את כל הטמפ' של כל החלקים במחשב כולל כרטיס מסך? ובנוסף גם לשמור את הנתונים ככה שיהיה אפשר לעקוב אחרי זה?

• 10 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by yoav9,

אחים שלי אני חייב בבקשה תוכנה למדידת הטמפ' של הכרטיס מסך, כאשר אני מודד את הטמפ' בסנדרה אז המסך הופך להיות צבעים כאלה וכדומה, מוזר ביותר! לא חשוב, יש תוכנה אחרת יש לי ti-500 של הרקולס

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Tom3bar,

אהלן, אני משתמש בתוכנה לניטור חום שבאה עם הלוח אם Abit Guru. אז רציתי לדעת מזה : בשעון הסלד"ים - השמות NB ו OTES !? ובשעון הטמפרטורות : PWM ו SYS (למה הכוונה בSYS יענו החום של מה...) ?? תודה רבה תום.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by felixb,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להורדה מהאינטרנט שמאפשרת לנטר מהירות סיבוב של מאורר המעבד, חום המעבד וכדומה? תודה,

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכם, קניתי מחשב חדש שעיקר רכיביו: Intel Q6600 GA-P35-DS3L 2GB OCZ 800 MHZ PLATINUM EDITION 320 GB BY WD GTX 8800 BY LEADTEK 768MB ANTEC SONATA III EC המעבד מקורר ע"י הsunbeam tuniq נגעתי בחלק מהרכיבים וחלקם נראים לי חמים מדי... איזה תוכנה אני יכול להשתמש שתהיה מהימנה שאוכל למדוד את הטמפ' של: 1) מעבד 2) כ.מסך 3) לוח אם 4) פנים מארז 5)זכרון (אם אפשרי בכלל) 6) לוח אם 7)הארדיסק יש לי כרגע את speedfan במחשב השני... האם היא תמצא את כל החיישנים לרכיבים הללו? ומה הטמפ' הנורמליות לכל אחד מהרכיבים..? בנוסף.. לא ידעתי שהמארז יחסית קטן והכ. מסך חוסם הוספת מאוורר 120 נוסף ליד ההארדיסקים (שהמליצו לי על הוספתו), יש טיפ להעלאת סרקולציה חוץ מסידור כבלים?) מצטער על החפירה, ותודה מראש!

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by AMIT_MEG,

אני צריך תוכנה לעלות מתחים לוח אם asus p4s 533vm ואני לא מצאתי תוכנה כזאות אז עם אפשר אז תודהה רבה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים