אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי פה מחשב עם לוח אם לא מוכר, הבעיה היא בגוף קרור מדובר במחשב ישן יחסית מסוג דורון של AMD לא ראיתי מעבד כזה בחיים שלי ואני לא יודע על איזה סוקט הוא יושב וכ'ו והחלטתי לשאול מכיוון שהגוף קרור מחובר ללוח אם עם פס ברזל באמצע ומקובע ע"י 2 ברגים משתי הצדדים ולא הקליפסים שיש כיום ... עכשיו הבעיה היא שהמעבד מתחמם יותר מידי והמחשב נכבה עקב זאת טמפ' מעבד מגיעה עד ל 90 מעלות !!! צריך להחליף גוף קרור ומאוורר דחוף ! אני לא מעוניין להשקיע בגוף קרור יותר מידי כסף משהו בתחום של 50-70 שקלים בקיצור השאלה היא כזו : איזה גוף קרור אני צריך לקנות בשביל מעבד דורון של AMD ? אם אפשר לקבל שם של דגם מדויק ... תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני מחזיק בידי מעבד Sempron 3100+ sda3100AIO3BX הלוח צריך להגיע היום DFI LP 250gb בכל מקרה רציתי לדעת אם השבוע יצור שלו טוב . . כי לא כל כך מצאתי באינטרנט מידע על זה השבוע הוא LBBWE 0526 תודה . . לפותרים נכונה יוגרלו פרסים בלתי נראים
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
יש לי גיפורס 4 ליבה 250 וזיכרונות 300 אני מצליח לעשות אוברקלוק, אבל הוא לא מחזיק, כשאני רואה ארטיפקטים אני מוריד את המהירות לרמה שלפני כן אבל הם נשארים על המסך, אז אני מפעיל את המחשב מחדש ואז הוא לא עולה אני מחבר ומנתק כבלים שעות עד שאני מצליח להפעיל ואז בסוף הוא עולה לאחר אתחול ביוס וביטול האוברקלוק. גם כשעשיתי אוברקלוק קטן למעבד הוא עלה פעם אחת, ברגע שאיתחלתי את המחשב הוא עשה בעיות עד שהביוס אותחל מה לעשות כדי להישאר עם האוברקלוק ??? תודה !
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי 2 סטיקים של Kingston DDR400 CL3 512MB אני יודע שזה זכרון שלא מתאים לאובר, אבל זה מה יש אני הולך להוריד את המהירות ל-333 ע"מ שאוכל להגיע ל-250 FSB..... השאלה היא, אם אני מוריד את המהירות, אפשר לקצץ בתזמונים ל-2.5? או שהאובר "יפצה" על ההורדה של המהירות ולא אוכל להגיע ל-CL2.5 ?? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
המעבד הנ"ל עם הקירור הנ"ל מגיע ל56 מעלות. שאלתי בעבר ולא קיבלתי תשובה מה אפשר לעשות בנידון? אני רוצה לרדת לכ45 מעלות ולבטל את התוכנה שמקררת את המעבד (CPUIDLE) מקווה שיש לכם פתרון
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.2 ואני נייתי לעלות את הרטיו ובספר של הלוח מצויר שם את הביוס איפה שמעלים את הרטיו אבל בביוס עצמו אין את זה
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
-
-
תסבירו לי בבקשה אחת ולתמיד על התיזמונים של הזיכרון ועל ה T1 ו T2 ואיך אני בודק יציבות של הזיכרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לא מצאתי לא באתר שלהם ולא ב GOOGLE... את הסוקט שלי אין מצאתי רק 478 וזה חלקים אחרים... תודה מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 1.7 גיגהרץ סוקט 423 עכשיו שברתי בטעות את התפסניות של המאוורר של המעבד אהמ שמעתי שזה קורה לפעמים, עכשיו איפה אני משיג תפסניות עם או בלי מאוורר תואם לסוקט 423? וכמה מאווררים צריך בשביל לשמור על טמפטורה מינימלית של המחשב? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הדרך לאוברקלוק רצופה במכשולים... אוקיי, הפעם זה בזכרונות. אחרי שהצלחתי לשמור על מהירות ליבה שלאחר אוברקלוק אחרי אתחול מחשב ע"י כניסה למתקדם של אפשרויות כרטיס המסך שלי וקביעה על Manual Overclocking, התחילו הבעיות במהירות הזכרונות. הצלחתי להישאר יציב על 500Mhz (נו...5700LE), אבל אחרי אתחול המחשב, המהירות חזרה לסטוק המקולל - 400Mhz. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
היי, אני צריך לדעת איזה הגדרות אני צריך לשנות בביוס בשביל אובקלוק מוצלח.........כי בינתיים כשאני מעלה את הבאס והמעבד מגיע ל3.2 המחשב פשוט לא עולה המפרט שלי: presscot 2.8ghz abit is7-e זכרון של nanya 512mb zalman 7700 alcu xfx6800nu אני ממש צריך עזרה, בקרוב הולכת להיות לי מערכת קירור מים (תוצרת בית) אז אני רוצה שהיא תהיה שמימושית כמה שיותר
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
שלום אנשים.. אני צריך קצת עזרה והסברים בקשר לאוברקלוק של המעבד\זיכרונות מישהו שיוכל לעזור לי שיוסיף אותי לאייסיקיו יהיה יותר נוח בתודה מראש 193531117
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מעבד פנטיום 4 2.0 GHZ 256 RDRAM לפני כמצה זמן ביצעתי אוברקלוק עד 2.3 ובדקתי עם התוכנה פריים ועברתי את כל המבחנים אך לאחר כמה ימים פתאום המחשב אלא נדלק כנראה קצר. קיבלתי את המחשב מתיקון וניסיתי לעלות שוב את האוברקלוק אך ללא הצלחה הווינדוס נדפק הורדתי את האוברקלוק ופירמטתי. כעת הכל עובד כראוי. כשהמחשב היה באוברקלוק המעלות לא עברו את ה-48 במנוחה (במעבד) .לוח האם שברשותי הוא: MSI 850 Pro5 (MS-6545) אין באפשרותי לשנות את יחס הזכרונות מעבד ואין באפשרותי לנעול pci/agp מכיוון שאין לי את האפשרות הזו בביוס. העלתי את האוברקלוק בעזרת הביוס כאשר במקום שבו שיניתי היה כתוב 100 אני העליתי ל115 וקיבלתי 2.3. כעת אני מעוניין להחזיר את האוברקלוק כי המחשב שלי כר לא מה שהוא ה…
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
-
-
אני מתחיל ואני רוצה לעשות OC למעבד 3500 AMD משיהו יכול לפרסם מדריך תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי את הקירור הישן שיש לי הסטוק של amd בקירור חדש ac-freezer 64 מה שאמור היה להביא לתוצאות יותר טובות אבל הקירור הזה במצב שהמעבד נח מגיעה ל 30 מעלות מה שבקירור הישן המעבד היה ל 28 ככה ובכלל שהמעבד מתאמץ זה מגיע ל 35 ויותר ובקירו הישן זה היה מגיעה ל 35 ועומד ואפילו קצת פחות למה? שלחתי איימייל לחברה והם אמרו שיש בעיה עם המוצר הזה ושהם יעזרו לי ראיתי ששטח הheatsink קטן יותר משטח המעבד ,יכול להיות שזה משפיע? תודה
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
טוב , אז הכל התחיל שחזרתי מהטיול שלי בכלא , השארתי את המחשב דולק שעזבתי , שחזרתי הוא היה כבוי ואין לי מושג מה קרה בזמן הזה שלא היתי (28 יום) בכל מקרה , זה המחשב , שפעל באובר קלוק מכובד במשך כמעט שנתיים. amd 1700 0.13 Vantec Aero flow Epox 8RDA+ Corsair 3200 XMS 400mhz 512mb (1 stick בכל מקרה , מאז שקיבלתי אותו עבדתי איתו על 2200 מגה הרץ , בלי בעיות בכלל , טמפרטורה , שבמקרה הכי גרועה הגיע ל45 גג. רוב הזמן היא עמדה בין 38-42 ועכשיו לקטע הדפוק , הגעתי הביתה , הדלקתי את החשב , לא ראיתי תמונה על המסך , בדקתי בהתחלה את הכרטיס מסך במחשב של אחי והוא עבד בסדר גמור , שמתי את הזכרון במחשב של אחי , גם כן בסדר. אפילו את הספק חיברתי אצלו וזה עבד. את המעבד\לוח אם לא יכולתי …
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אוקיי קודם כל נלך על הכרטיס מסך... האם הראםסינקים BGA copper של וונטאק טובים? הם תופסים את החום טוב וכמו שצריך? והאם הם מתאימים ל radeon 9800 pro? ודבר שני מעניין שלהם שראיתי זה הכרטיס מאוורר ( די משעשע לא? ). בעצם זה גם קשור לכרטיס מסך... הנקודה שלי עד כמה לדעתכם הוא שימושי, כי לדעתי מוצר כזה ב-80 שקל בפאנדא'ס זאת די מציאה... במיוחד שהוא מסתובב ב- 5000rpm על מהירות גבוהה... האם הוא מקרר חזק מספיק לדעתכם?? וד"א יכול להיות שבקרוב אעלה תמונות לגלריית המודינג... שם הפרוייקט "חורף במינסוטה" כמובן המטרה היא לקרר את המחשב כמה שיותר ( לא בהגזמה כי אני יודע שלפעמים הוא יכול לקרוס מזה, קרה לחבר שלי) ואז להביא לו חתיכת אוברקלוק בכל מקרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
יש לי סמסונג PC3200 256MB קניתי מלפני שנה+ שאני על 250X9.5 אני שם על 3,3,3,11 עכשיו יכול להיות מצב שעל 215X10.5 עם תיזמונים יותר נמוכים זה יה עדיף יותר?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
השגתי אתמול Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit אני מעוניין לעשות אוברקלוק... הליבה כרגע על 277... איך אני עושה את זה.. ועם איזה תוכנות כדאי.... תודה על העזרה. יש לי מאוורר ששואב את האוויר החם ומוציא אותו החוצה. הטמפרטרות ירדו בהתאם.
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה תדרים בתוכנה atitool לכרטיס אז כשאני מאתחל את המחשב מחדש ,התדרים של הכרטיס חוזרים למצב סטוק.. איך אני שומר ככה שכשאני יאתחל את המחשב זה ישמר בתדרים החדשים?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד Northwood 2.4b 533 עם קירור spark 7 לוח Msi 865PE neo2-p כרטיס מסך readon 9800 pro 410@709 וזיכרון 1GB 333 CL 2.5 של חברה לא ברורה בשני סטיקים של 512 אני מנסה לעשות אוברקלוק אבל המחשב לא יציב מעל FSB של 147 MEMTEST86 נופל ישר אני חושב לקנות זיכרון אחר pc4000 או pc3700 שווה להשקיע בחברה טובה (OCZ או CORSAIR) ?? או לקנות של a-data מ KSP או אולי אני צריך להחליף משהו אחר ??
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
ושאלתי היא מהו הסטפינג הכי מומלץ לATHLON XP 2500 BATRON? שגם קיים בארץ?.....
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך עם פי סי בי קטן כמו ל9200se וחשבתי האם הקירור לכרטיס מסך החדש של זלמן הזה שדומה לבלו אורב ענקי(אני משוגע על קירור בומבסתי)האם הוא יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
למומחים שלום אבקש את עזרתכם באוברקלוקינג למעבד שלי אני ממש חדש בעסק לכן אודה לכם אם תעזרו לי תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-